Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Očitno bolj spredaj nosim, ker se mi zdi res že ogromen... no, pa tudi drugim
.
danes tudi spet veselo brca, včeraj je bil pa bolj lenušček in ni toliko. Pa še to se mi je zdelo, da se je nekako tako obrnil, da sem brce čutila navznoter in ne navzven. Danes je pa spet v "normalnem" položaju, mi brca v trebuh
. Kar naj tako ostane še 2 urici, ko imam 3D/4D, da bomo lahko kaj videli
srečke!
, v senci je bilo pa kr hladno, ker je skoz pihal Maestral ali pa burja, tako da sma na terasi od hiše na ležalnikih ležala v nogavicah in termoflisu
...malemu škljatu pa je tudi čist odpipal. Skoz mi je norel po trebuhu.
. Sem imela včeraj UZ. ima že 1,200 g. Srček se je super videl in je G rekla, da je ok. Tudi rokice in nogice, pa zmerila je obseg trebuščka in glavice. Je pa rekla, da ima neverjetno čuden položaj. Je ležal prečno čez moj trebuh z ritko na mehurju in glavico pod desno ledvico in s stopali pod levo. No danes se je že prestavil.