Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Vsega skupaj sem porabila kakšnih 150 evrov...

. Ati je cisto iz sebe od ponosa
, pravi, da ima se brado spicasto po njem,
najbrž odpravljava v Graz. Ampak ne vem kako se mi bo dalo po trgovinah hodit. Zadnje dni me malo matra počutje. Včeraj me je na spodnjem delu trebuha prav tiščalo, potem pa me matrajo še kolki. A ima še katera takšne probleme? Ponoči si dam kar en malo bolj kompakten povšter med noge, ker se drugače ponoči zbujam v bolečinah. Očitno je vse to posledica širjenja medenice. Zjutraj se pa itak vedno čisto polomljena zbudim in se dobesedno skotalim iz postelje
. Kakšen nasvet zame?
rabi novo dozo...
Bomo verjetno nekaj skup sestavili iz stare omarice, jo malo doštukali, gol dali samo tisto oblečeno desko... Upam, da bo za silo.
.
Kako ste se pa ve odločile?
ponucala ker bi zelela da je vse skupaj cim bolj sveze...a katera kaj ve koliko in kaksne majcke mora imeti novorojencek?Kaksne boste kupile dude in steklenicke?Jaz prisegam na Nuk in imam ze dve dudi...