|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 16:41:04   
Anonimen
Ojla punce

Kaj počnete na ta deževen dan? Meni je ful dolgčas, pa še sama sem doma. Je user posted image  v službi. Tako, da sem malo na internetu, malo pred TV.

Drugače pa je tudi meni že okrog 20. tedna priteklo iz joškic. Tako, da moram sedaj kar malo paziti kako se kam naslonim, da jih preveč ne stisnem. Upam, da je to dober znak.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 17:48:40   
rija
Vidim, da ste pridneuser posted image  in s klepetanjem in z urejanjem sobic. Naša sobica bo nared verjetno v drugi polovici oktobra,če bo moj dragi priden!
Kupljeno ali dobljeno mamo že skoraj vse: vozička, previjalno, posteljico, cotke, dude (tu sem se jaz odločila za chicco, tiste upognjene) upam, da so tako funkcionalne kot pravijo

Glede bane in čebrička: bano imam zelo,zelo, zelo staro od brata, pa je cool barve (oranžna), čebriček pa si bom sposodila.
Potem pa bomo videli, kaj bo bolje.

Pa še nekaj: katero in kaj od kozmetike boste nabavljale?

Punce, a si boste kupile sterilizator in prsne črpalke? Cene niso glih nizke, uporabnost pa vprašljiva? Kaj menite?


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 18:08:27   
tinkamiška
No vidim, da se večini cedi iz joškicuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se bom pač morala navadit na flekce na pižami, čez dan mi pa i nič priteklo...mogoče mi bo pa samo ponočiuser posted image user posted image user posted image

Jst sem tudi kupila tiste bodije z gumbki, da otročka samo gor položiš in imajo dolge rokave, samo čez je pa še vseeno treba nekaj dat ne? Mislim najprej bodi, potem plišastega pajacka naprimer in potem jopico, al kako? Jst si nekako tako predstavljam in če greš na sprehod še zimskega pajacka, pa dekico, pa potem v zismko vrečo v voziček(nimam košare) A si jst to prav predstavljam? Bogi naši mali, kak bojo zadekaniuser posted image user posted image

Hm potem si bom pa jst tudi sposodila čebriček in banjico, pa preizkusila kaj nam bo bolj odgovarjalo[sm=smiley24.gif" border=0>

Jst mam dve Nukovi dudi in eno Nukovo in Bruinovo stekleničko. Nisem vedla kaj naj kupim, pa so se mi te zdele najbolj primerne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif] Kupila sem tudi termometer v obliki dude, je bil zelo poceni in bom vidla kako se bo obnesel.

Kozmetiko bom jst kupila od Bubchena(nevem če sem prav napisala) kremo za ritko, hladilno kremo bom kupila kr v lekarni, pa alkohol in fiziološko raztopino. Za kopat sem pa že kupila od Welede eno oljno kopelj, pa jo bom verjetno uporabljala kasneje. Če bo še kej od kozmetike treba kupit, bom pa potem naknadno. Ali pa kozmetiko od Babylove od DMa.

No tak, zdej bom pakončala

Lepo bodite!¨

Tinka



_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 20:22:33   
renan
Jaz sem kupila vse od številke 56 do 62, bom pa še nekaj 68 dokupila. Zamišljam si takole: za prve dni, ko so bolj občutljivi, oblečem spodaj bombažni bodi in dolge bombažne spodnje hlačke (sem kupila v h&m po dvoje skup pakirane), čez pa dam plišastega pajacka. Na glavo pa dobi bombažno kapico. Za ven potem še kombinezon s kapuco ali jaknico in nogavičke. To je vse bolj teoretično... Verjetno bomo vse bolj pametne januarjauser posted image


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 20:26:19   
renan
Sterilizator in prsne črpalke po moje ni pametno kupit, dokler ne veš, če ju rabiš. Prijateljica mi je pokazala,kako so jo babice naučile ročno iztisnit si prsi. Znanka mi je pa povedala, da ne rabiš nujno sterilizatorja, ker stekleničke lahko enostavno prekuhaš...

Lep pozdrav in lahko noč:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 22:47:53   
Nannn
Ja smo kar podobnega mnenja...jest sterilizatorja ne mislim kupovat bom kar v vodi sterizlizirala...glede bodijev pa sem si jest zamislila da bi kupovala samo take na gumbke in brez tistih vrvic ki se zvezejo...do sedaj sem jih videla samo v H&M mogoce se katera ve kje bi se jih dalo dobiti...se mi zdi najbolj prirocna zadeva...jaz sem dobila dva ki sta tako kjut da jih vsak dan gledam in se smejim....na enem pise I love mum user posted image na enem pa I love dad user posted image  hmmmm kaj pa na bodi treba oblect pa ne vem ce se kaksna majcka pa potem pajacek al kako user posted image  ja sej pocasi nam bo ratal user posted image user posted image z skupnimi mocmi user posted image  sem pa danes gledala fuuuul lep lezalnik od Brevi ki ima tudi igrace zraven da se user posted image  lahko igra...je nastavljiv v treh polozajih in mislim da bi mi lahko prisel prav ko bi jaz kaj pospravljala ali pa kuhala da ne bi bil skoz na rokah...za kozmetiko pa sem se ze odlocila od Bubchana in to bom pocasi tudi nabavila...sem pa rekla da bom kupovala od 56 do 68 zaenkrat...

Uf kako mi je lepo pisati o vsem tem user posted image user posted image  z uzitkom...

LP Nannn user posted image   

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 23:07:47   
rija
Nann, zelo lepe bodye maš tudi v mothercaru, tri skupaj. Pa končno so malo bolj živih barv in ne samo hm-jevsko roza,modra,beige. Pa niso dragi.


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 23:10:01   
Nannn
ja sej jih ze imam ampak ko sem jih odprla sem ugotovila da nimajo veliko gumbkov ampak samo na ramenih kar pa mislim da je bolje ko je dojencek vecji....hmmmm a mislis da jih dobim tudi z gumbki?Mogoce z tisto oznako New born?

Nannn user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: JANUAR 2
29.9.2005 23:22:25   
rija
Meni se je zdelo, da majo kar nekaj gumbkov???!!!user posted image  Moram pogledati, da nisem kupila nekaj manj uporabnega. Mam tudi one od hm, pa za tiste vem, da se odpenjajo.
Sem se pa skoraj zjokala, ko mi je iz zimskega kombinezona hm odneslo zadrgo, pa še uporabljan ni bil! upam, da mi ga zamenjajo, ker sem nekam račun vrgla...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 7:43:02   
*hana*
Dobro jutro!
O Štručka tole pa je bil res super podatek-hvala, to se mi zdi veliko bolj pregledno!!!
Tudi jaz ne vem, kakšno previjalno bom imela????
Mi je pa všeč sistem, kakor od Tinkamiške-spodaj poličke in košare od Ikee-super ideja.user posted image
Jaz grem drugo soboto v prvi nakup v Celovec za novega družinskega člana, zato vas zdaj zelo sledim, kakšne cotice sploh rabimo in katere številke, uh komaj čakam, bi bilo pa najbolje, da vzamem SAMO gotovino, nobene karticeuser posted image user posted image , ker kar vidim, kako me bo vse mikalo, potem bom imela pa  goro neponošenih cunjic. Res si količinsko ne predstavljam, koliko kakšnih kosov in številk???user posted image user posted image  Če se kakšni ljubi, naj prosim malo še količinsko napiše.
Mene na srečo še nič ne špika, zdaj še fino spim, tudi na trebuhuuser posted image  (a mislite, da je kaj narobe-meni ustreza).
Mi je pa prav včeraj (tako se mi zdi) tik pod joškicami kar rebra navzven porinilo, tako da je sedaj čisti nosečniški trebušček, ki se že visoko začne.
No, še kaj pišite in pazite nase.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 8:42:06   
renan
Dobro jutro vsem skupajuser posted image

Bodije, ki se zapenjajo po celem, se da dobiti tudi v c&a. Jaz sem vzela 5 X 56, 4X 62, bom jih pa še nekaj 68. Nato sem vzela pižamice, eno 56 ostalih 5X62 in eno 68. Pajacov (z dolgimi rokavi, plišasti) imam  2X56, ostalih 5 pa 62. Dokupila bom še 68, a ne veliko, ker bo pri tej velikosti mogoče že topleje...Razmišljam, da bo malo večje že lahko nosil, če mu bodo premajhni, pa tako ali tako ne pridejo več v poštev. So pa ta oblačilca tako sladka, da sem jih že dvakrat vse rastavila po kavču in si vsa srečna predstavljala malo bitjece v njihuser posted image
Najbolje, da ko kaj vidite ( predvsem bodije), takoj kupite ustrezno številko. Ko jih dobijo hitro zmanjkajo in ostanejo samo male številke. Potem je treba čakati na nove zaloge...


(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 8:53:46   
rija
Renan, zaradi tega razstavljanja po kavču, sem jih jaz raje k mami odnesla!

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 9:20:31   
AlenkaIST
Nekaj dni nazaj smo bili še pri pospravljanju, zdaj pa cunjice po kavču zlagamo. Sem tudi jaz včeraj malo prebrskala kaj bi bo sploh prišlo prav za prve mesece. Pol sem pa kar v omaro zložila, da se vse lepo vidi.

Zdaj pa počasi šibam proti Lj. Grem po voziček!!!!user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 9:25:32   
simonas
Dobro jutro punce!

Vidim da ste bile že vse pridne in ste nabavile že ogromno stvari za vaše user posted image . Jaz nisem kupila še ničuser posted image . Se bolj šparam za zadnja dva meseca, če nas bo kaj prehitelo, pa bosta šla moja mama in moj user posted image  po nakupih. Nekaj stvari bom pa tako dobila od prijateljic, tako da bom kupovala, ko bom videla kaj mi se manjka. Zato pa niti ne upam kaj preveč hodit po trgovinah, ko so vse stvari tako luškane in bi se zagotovo zagnala po nakupihuser posted image .  Joj kak ste mi zdaj lušne naredile z bodiji, kapicami, dudicami...

Glede prsne črpalke in sterilizatorja. Jaz sem vprašala teto, ki je strokovno podkovana in je rekla, da sterilizatorja ne potrebujem, ker lahko vse prekuham (razen če bi ga rada kupila zato, ker imam denar). Za črpalko za prsi pa mi je tudi rekla, da je naj ne kupujem vnaprej, ker ni nujno, da jo bom sploh potrebovala, pa niso ravno poceni, ker če si že kaj kupiš, si boš menda kupila kaj kvalitetnega. Je rekla, da mi lahko še vedno kdo skoči po njo, če jo bom potrebovala, kar je tudi res.

Danes pa za spremembo sije sončekuser posted image . Kak je lušno.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 11:50:28   
radovednica_
ojla punce vidim de uživate v nakupovanjih..

hana glede ležanja na trebuhu sem jst svijo ginekologinjo glih včeraj vprašala pa je rekla de ni nč narobe in de dokler mi bo pasalo tako ležat tudi lahko. drugače pa je rekla de je najbolj priporočljivo ležanje na levem boku.. ne vem pa zakaj?

upam de uživate v tem sončnem dnevu, jst uživam in komi čakam de grem domov....

punce petek je dva dni počitka in jutranjega poležavanjauser posted image .

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 11:57:59   
renan
Mene čaka ravno nasprotno. Čez teden lahko poležavam, ker ne delam, za vikend pa me čaka kup dela. Pospravljala bom vrt in pomagala user posted image  renovirat spalnico...
Kakorkoli že, pravijo, da redne aktivnosti v nosečnosti olajšajo poroduser posted image

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 12:53:55   
pikica*
ojla punce!

Jaz sem tudi med tistimi, ki niso kupile še nič oblekic. Imava pa voziček in en kompletek posteljnine. Ampak je to dvoje še pri tašči, ker doma še nimava pripravljene sobice in bi nama delalo gužvo. Jutri greva v Graz in bova malo pogledala. Malo bova prečekirala cotke in posteljice. Zdaj je že user posted image  rekel, da morava začet kaj pripravljat. Potem bo pa že resuser posted image .
Jaz bom najbrž kupovala vse kar številko 62. Se bojim, da bi drugače kupila premajhne stvari. Bomo že zavihali,če bo treba. Itak pa potem vse prehitro prerastejo. Prijateljica je rekla, da je bilo njenemu na začetku vse preveliko, po treh tednih je pa že skoraj vse prerasel.

Sem pa ravno včeraj rekla, da sploh ne vem kaj vse je treba kupit. Sploh nimam predstave. Ampak mislim, da se bom te stvari sproti naučilauser posted image . Že pri cotkah se ustavi, da o kozmetiki sploh ne govorimo. Se bojim, da bom kar navalila in kupila cel kup nepotrebnih stvari. Poleg tega bodo pa še dedki in babice po moje kaj kupili, ker so itak čisto navdušeni nad prvim vnukom (glede na to, da bo menda vnukinja, je pa veselje še toliko večje). Zato na otroške oddelke ponavadi sploh ne zavijeva. Zaenkrat user posted image .

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 18:47:31   
Anonimen
Ve ste že vse pridne in že opremljate, nakupujete....Midva pa še nič. Jz mam kar nekam slab občutek, da bi že tako zgodaj opremljala (pa nisem vraževerna). Cunjice imam od kolegice, tako da mi kaj dosti, vsaj za prve mesece ne bo treba kupovati.

Kar se kilogramov tiče, jz jih imam +10 JEM VSE IN TO BREZ SLABE VESTI!

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 19:44:53   
AlenkaIST
No tako. Jaz imam voziček.user posted image

Pri kilah pa grem proti +5. Jem pa ves čas, tudi ponoči, če je sila. Mogoče uravnavam s hojo po stopnicah, ko moram tolikokrat na WC user posted image

lp

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: JANUAR 2
30.9.2005 21:42:26   
Nannn
tudi jaz se kar ne morem nagledati cunjic za naso pupo...skoraj vsak dan odprem omaro in stojim pred njo in gledam cunjice...vcasih si odnesem v kuhinjo in vsako posebej pogledam in spet zlozim nazaj  user posted image  to je men tak feeling da kar ne morem iz svoje koze...danes je nasa pupa dobila eno tako kjut cebelico ki spusca zvoke in ji dam na trebuscek in pupa zacne migat in brcat user posted image  prav cutim jo kako se premika po tebuscku...hudo obe feeling...

Vceraj sem se tehtala in glej ga zlomka imam ze +8kg user posted image  sploh ne morem verjet od kod ampak sem ze stokrat rekla da se ne bom obremenjevala ampak ne morem iz svoje koze...

Lep vikend in se tipkamo...

Nannn user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: JANUAR 2
1.10.2005 8:34:41   
Nyah*
Jutro!

Huh, kolk ste nekatere ze pridne!user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bolj tip kot caffee, nic se nimava, sicer imava vse ze ogledano, le kupit je treba! Mislim, da je casase dovolj, novembra bova zuacela, ceprav se je prav tezko obrnit stran od vseh tistih cortanih stvari v trgoviniuser posted image .

Jaz zadnje vase tako dobro spim, tudi nic ne vstajam ponoci na WC, kar je prav noro. Podnevi grem vsaj stokrat- pravi G, da mi bebika z rokicami v mehur tisci, z nogicami pa zelodecuser posted image , zato tudi zgaga! Ponoci pa user posted image  spi, pa mi ni treba na WC, hecno ne!

Kaj boste pocele danes? Soncek je, jupiiiiiiii! Mi praznujemo mamicino 50. letnico, bo zur, moram se pripravit, da bom plesala user posted image user posted image user posted image .

Za kile se ne sekirajte, jaz jih imam +7, pa ni G nic rekel, da bi bilo kaj narobe, pa se od prej jih imam krepko cez 20 prevec! Glavno, da smo zdrave! Jaz imam sicer slabo kri, sem dobila kar TRI skatle sirupa, huh, pa se zanic je, ampak vse, da bo z user posted image  vse ok!

Lep dan, uzivajte kar se da!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: JANUAR 2
1.10.2005 17:06:52   
alenkica
JAZ SEM PA ŠLA TO SREDO NA PREGLED K G. IN ME JENAZJAL ZAKJA SEM SE TOLIKO ZREDILA. SEM NOSEČA 26TIN 3 DNI IN SEM SE ZREDILA 8 KG.

PROBLEM PA JE, KER MI JE UGOTOVIL, DA IMAM SLABO KRI. ALI JE TO KAJ NEVARNO ZA user posted image ?

ČE VESTE KAJ NAJ NAREDIM S KILAMI PA SLABO KRVJO, MI PROSIM NAPIŠITE!

ME JE KAR MALO STRAH, DA BI BILO KAJ NAROBE Z MOJIM user posted image !!!

ČIAO, PA OSANITE ZDRAVE NOSEČNICE!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: JANUAR 2
1.10.2005 19:46:54   
Lumpi
Jaz imam tudi slabi kri.
Recept, ki preverjeno deluje, sam ne se smejat.
Potrebuješ jabolko in 4 žeblje.  V jabolko iz 4 strani zabij po 1 žebelj. Pusti ga stati čez noč. Nato ga pojej. To nato ponavljaj vsak dan.Verjami, resnično deluje.

Kar se pa tiče kg se pa ne sekirej. Sem v 25 tednu in imam +6,5 kg. Mi G ni nič rekla, da bi bilo to kaj preveč.

LP

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: JANUAR 2
1.10.2005 20:02:37   
tinkamiška
Hoj Januarčice!

Alenkica, nevem zakaj te je G nazjal, sej 8 kg pa res ni hudouser posted image  Mogoče si se v zadnjem mesecu zredila več kg na enkrat, ampak tudi to ni ne vem kako narobe. Sama sem nseča 27t in sem se zredila za 9kg. Je pa res, da je odvisno koliko si tehtala preden si postala nosečka.

Glede slabe krvi, tudi meni se je poslabšala in mi je G rekla, da moam jest več mesa, ker je v njem več železa, oziroma se iz mesa lažje absorbira kakor iz zelenjave. Ker mi meso ne diši najbolj, si pomagam s pitjem soka rdeče pese in kadar jem zelenjavo, ki vsebije železo, potem spijem še kakšno lmonado, ker baje C-vitamin pomaga absorbirat železo. Ta se nahaja v zeleni zelenjavi, kot je špinača, brokoli, brstični ohtovt,... Bomo vidli, če se bo kaj izboljšalo, če ne bom pa morala poseči po kakšnem sirupu ali tabletah, te ti predpiše G.

Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image


Pri nas ni kaj nič novega. Stopila sem v zadnje tromesečje. Spim zelo slabo, ker me hrbet grozno boli in ne najdem pravega položajauser posted image  Celo noč se obračam pa mi nič ne paše. Založena sem z bazinami, tako, da je bogi možek čisto stišan. Se mu bom potem oddolžolauser posted image  Mala Iza brca in tišči ne vem točno kaj čez moj trebuh, tako, da me včasih prav zaboli, ko potipam z roko mora biti pa nekaj trdegam, mogoče kakšna nogicauser posted image user posted image user posted image

Glede številkic cotk. Jst sem kupila en kompletek št. 50, tisti bo za it iz bolnice, dva bodija sta št. 56, ostali pa 62. Pajacki ravno tako, s tem, da imam samo 3. Zimski pajac je št. od 0-1 leta, verjetno se bo v njem kar izgubila. Kupila sem tudi dvojne žabice, eno bombažno kapico in eno flisasto za čez. Aja pa dvojne nogavičke. Imam tudi dve jopici za povrhu, ena je v komlpeku za domov, ena pa je malo večja. Nisem kupovala veliko št.62, ker to lahko kupim tudi kasneje, pa verjetno bo dobila kaj tudi za darilo in te cotke bojo sigurno večjih št.

No tako, pa sem bila spet dolgauser posted image  Kaj čemuser posted image

Lepo bodite in se cartajteuser posted image user posted image user posted image

Tinka

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: JANUAR 2
2.10.2005 18:23:29   
AlenkaIST
Mi smo pa danes taaaaaaaako leniuser posted image  Pa saj je nedelja, pa še tako smotano vreme. Kaj pa ostale počnete?

Ja, saj vem. Jutri bo spet živahno........

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?