|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke 2016
30.4.2015 23:52:55   
Anonimnaa
Že nestrpno čakam, da bo katera odprla to temo. Ker je še ni, jo bom kar jaz.
V nedeljo sem na testu zagledala user posted image , vendar me ni preveč presenetilo... Sem prej že možu in prijateljici povedala, da sem zagotova user posted image ... In sem komaj čakala, da bom lahko naredila test.
Tokrat pričakujemo tretjega user posted image (doma imamo že dva navihančka).
Glede na datum zadnje M in dolžino cikla je PDP 1.1.2016.
Sploh ne morem verjeti, da je na poti že tretji otrok... Komaj čakam prvi pregled (konec maja), da dojamem, da je res. Upam, da bo vse ok. Sicer pa poleg občutljivih prsi in občasnih mini slabostih (oz. sprememb v apetitu), zaenkrat ni nekih hudih nosečniških simptomov. Je bilo v prvo in drugo precej bolj intenzivno.

Lp,
Anonimna V


< Sporočilo je popravil Anonimnaa -- 30.4.2015 23:56:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Januarke 2016
1.5.2015 8:17:40   
Strelka12
Pozdravljena!

Tudi jaz sem konec prejšnjega tedna na testu zagledala user posted image ... Mi pričakujemo našega prvega sončka user posted image Tako kot ti pa sem si tudi jaz glede na ZM in dolžino cikla izračunala PDP 1.1.2016... V torek sem naročena na prvi pregled pri ginekologu... Upam da bo bo vse v najlepše redu... Pozdravček in vabljene tudi druge januarske nosečke da se nama pridružite user posted image

(odgovor članu Anonimnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Januarke 2016
2.5.2015 17:10:23   
Anonimnaa
Pozdravljena Strelka!

Vesela sem, da se mi pridružila. Upam, da nas bo kmalu kaj več. Super, da imaš pregled že v torek. Upam, da boš že slišala srčka. Držim pesti in upam, da boš imela čudovito in zdravo nosečnost. Koliko si pa stara? Jaz sem 32 in živim v Kranju.

Sicer se počutim fantastično, tako da že težko verjamem, da sem res noseča. Na trenutke se mi zdi, da pokam od energije; so pa tudi trenutki utrujenosti. Zdaj grem pa pripravit domač sladoled, potem pa z otrokoma še malo na sončka.

Uživaj čudovito soboto

(odgovor članu Strelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Januarke 2016
3.5.2015 17:07:35   
~pikapoka~
Se vama pridružim še jaz user posted image PDP mi je tukaj na RR izračunalo 2.1.2016 user posted image Upam, da se nas čimprej nabere čimveč in se bomo naklepetale.
Imate že kakšne znake? Jaz čisto nič zaenkrat, razen plusauser posted image

(odgovor članu Anonimnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Januarke 2016
3.5.2015 18:36:56   
egleria
Se pridružujem temi.. Danes sem delala test in sta bili dve močni črtici. Zaenkrat je PDP okoli 7.-9.1.2015!!! user posted image
Je moj tretji otroček, enega imam doma, drugega žal ni več med nami.

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Januarke 2016
3.5.2015 20:19:23   
witch
A že januarke? Sama sem januarka 2014. Imam čudovite spomine na nosečnost in želim vam, da jih boste imele tudi ve.

egleria zelo sem vesela da te vidim na teh temah. Držim pesti da boste od zdaj naprej januarja praznovali dvojno.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Januarke 2016
4.5.2015 11:47:13   
~pikapoka~
Kje ste punce? Komaj čakam, da se nas nabere več user posted image sem namreč brez službe in imam čisto preveč časauser posted image
No, da še povem kaj o sebi. Stara sem 27 let, doma že imamo eno navihanko, staro 2leti in pol. Si zeloooooooo želi brateca ali sestrico, ampak ji še ne poveva, ker potem bodo vedeli vsi. Je mala čvekica!
Danes popoldne kličem svojo G, da se naročim.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Januarke 2016
4.5.2015 13:25:40   
mala_roo
Živjo punce... No da se pofočkam še jaz user posted image
Smo naredili testek in zagledali velik plusek user posted image Rok poroda imamo 8.1.2016.
Drugače že imamo doma navihanko, ki bo julija stara 3 leta in seveda tako kot pikapoka ji ne smemo povedati, ker bodo vsi vedeli, ker še ponoči ne moremo biti tiho user posted image Moja zgodba z nosečnostmi je kar pestra... To je moja peta nosečnost, prve tri so bile neuspešne in so se končale s SS, potem so mi ugotovili da imam septum, nakar so mi ga odstranili. Po odstranitvi je šlo vse gladko- uspešno rojstvo naše navihanke.
Upamo, da bo tudi tokrat vse vredu.
Kako se kaj počutite? Pri meni je isto kot vsakič, tu in tam rahle slabosti, malce špikanja v jajčnikih, včasih malo kovinskega okusa in to je zaenkrat to.

Lepo bodite in božajte svoje trebuščke user posted image

< Sporočilo je popravil mala_roo -- 4.5.2015 13:26:50 >

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Januarke 2016
5.5.2015 22:21:58   
Anonimnaa
Pozdravljene vse nove user posted image

Sem vesela, da se naj je že nekaj nabralo. Upam, da nas bo vsak dan več in bomo veselo klepetale. A ste že komu povedale za nosečnost? Jaz sem rekla možu, naj ostane zaenkrat skrivnost, potem sem pa sama že nekaterim prijateljicam, sestri in mami povedala. user posted image
Jaz se počutim precej normalo... kot da sploh ne bi bila user posted image . To me čudi, ker v prvih dveh nosečnostih sem imela bolj izrazite znake. Saj me ne moti, ker se počutim odlično, le da je z otročkom vse ok.

Lahko noč

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Januarke 2016
6.5.2015 7:25:17   
kindersurprise
Tudi jaz se vam pridružujem. PDP imam 9. januarja 2016. Doma imamo že enega navihanega 4-letnika user posted image .

Midva bova, tako kot v prejšnji nosečnosti, povedala šele po nuhalni. Zaenkrat ni nobene slabosti, niti drugih znakov.




(odgovor članu Anonimnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Januarke 2016
6.5.2015 11:31:01   
egleria
Jaz hodim skos lulat, zaspana sem cele dneve, zize me bolijo na trenutke.
Povedala sem eni sodelavki, pa eni najboljši kolegici, partnerju itak user posted image ostali pa zvejo po nuhalni, ali pa po prvem UZ, bom videla kako bo kazalo user posted image

Prvi pregled imam pa sedaj 4.6. user posted image Komaj čakam user posted image

(odgovor članu kindersurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Januarke 2016
6.5.2015 21:06:09   
~pikapoka~
Čestitke vsem nosečkam user posted image
Moram vam povedati, da jaz sem pa čisto razočarana. Po desetih poskusih le uspem priklicati G, nakar mi reče, da se moram priti OSEBNO (!!!) naročiti.user posted image haloo?!?? zakaj... in danes, jutri i n petek je sploh ni, torej šele drugi teden. Je pa 60 km dalečuser posted image
Midva nisva povedala še nikomur, verjetno po nuhalni. Tako kot prvič.
Danes sem bila v Lj s kolegico in sva hodile ene pol urce do centra. Bila sem lačna in mi je bilo takooo slabo user posted image pa še sonce je bilo močno kot sredi poletja. Drugače pa kakšnih pretiranih znakov nimam. Joške niti ne bolijo, okus je še isti, nobenih čudnih idej o kakšni hrani user posted image Edino M ni user posted image čeprav grem vsakič kar malo s strahom na wc, ko preberem toliko žalostnih zgodb ...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Januarke 2016
6.5.2015 23:43:59   
Anonimnaa
Živjo!

Pikapoka tole je pa res čudno, da bi se morala osebno naročiti. Prvič slišim kaj takega. Jaz bi na tvojem mestu naslednji teden še enkrat poklicala. Sicer pa se ne sekiraj, jaz imam prvi pregled šele konec meseca, ko bom noseča že polnih 9 tednov.
Upam, da ste preživele lep dan. Meni kar poskoči srce od veselja vsakič, ko se spomnim, da sem noseča. Veliko čudovitih nosečniških trenutkov želim vam vsem.

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Januarke 2016
7.5.2015 21:31:02   
Taubika
Pozdravljene vse nosečke! Vidim, da vas je kar nekaj takih, ki ste že drugič ali tretjič noseče tko, da boste lahko delile svoje modre nasvete takšnim kot sem jaz (ki sem prvič noseča) user posted image Moram rečt, da ne vem kaj naj pričakujem v nosečnosti in kdaj naj bi se pojavili kakšni znaki, se mi pa zdi da imam že sedaj (po pribl. 3 tednih) povečan apetit user posted image Aja RR mi je izračunal rok 6.1.2016. Čestitke vsem!

(odgovor članu Anonimnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Januarke 2016
8.5.2015 7:16:44   
~pikapoka~
Taubika čestitke tudi tebi in dobrodošla!
Ja, pri nas je tole naročanje prav smešno user posted image Se pa ne sekiram kdaj časovno bo pregled, saj vem da naroča zelo pozno še od prvič. Mislim, da sem takrat imela v 11. tednu, kar kmalu zatem pa že nuhalno. Moti me samo, ker je 70km stran user posted image
Znakov kakšnih pretiranih nimam nobenih, le utrujenost in to veliko. Samo upam, da pikica pridno raste.
Včeraj sva z dragim bila v kinu, sva imela obletnico. V celi dvorani sva bila čisto sama!! haha prav smešno je bilo user posted image
Smo pa bili budni potem od 23.30 do 2.00 in sem čisto pafff. Manjka spanja. Tamalo pošljem v vrtec potem pa malo lenobno
Imejte lep dan, sonček že sijeuser posted image

(odgovor članu Taubika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Januarke 2016
8.5.2015 13:28:35   
Taubika
Živjo punce! Imam dva vprašanja. Zanima me ali je normalno, da občutim bolečine v jajčnikih, kot če bi imela M? Drugo, bolj zapleteno.... Ravno v tem tednu ko sem izvedela za nosečnost, se mi odpira karierna priložnost (sedaj sem brezposelna). Seveda me zanima kaj naj naredim v takem primeru, ali naj na razgovoru za službo povem za nosečnost ali ne? user posted image

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Januarke 2016
8.5.2015 13:59:59   
~pikapoka~
uff Taubika komplicirana situacija. Jaz ne bi povedala. Vem, da ni fer do delodajalca, ampak če mu poveš ne boš dobila službe- kar pa ni fer do tebe!

(odgovor članu Taubika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Januarke 2016
8.5.2015 22:55:44   
Anonimnaa
Taubika glede špikanja v jajčnikih... načeloma je normalno, ker se maternica razteza. Mene je špikalo v obeh nosečnostih. Tokrat malo manj. Imam pa občutek, kot da bom dobila M. Tudi to je normalno.
Glede službe zakonsko nisi dolžna povedati za nosečnost. Poleg tega je tudi nosečnost še v zelo zgodnji fazi. Če se dobro počutiš, ne vidim razloga, zakaj bi bilo za delodajalca to slabo, saj je lahko tudi nosečnica do porodniške v službi uspešna in produktivna (še posebno, če ji je delo všeč). Potem pa se bo že našla zamenjava zate. Lahko gledaš tudi s tega zornega kota, da bo tako zate kot za delodajalca to ok. Fino je, da imaš pred porodniško stalno zaposlitev. Jaz sem dobila zaposlitev za določen čas (2 leti), potem pa sem po enem mesecu v drugo zanosila. Sem se kar bala, kako bo odreagiral delodajalec. Na moje presenečenje mi je rekel, ko sem odhajala na porodniško, da naj ga po porodniški kontaktiram, ker računajo name. Mi je bilo čudno, ker sem vedela, da tega delovnega mesta ne bo več (ker je bil financiran v okviru časovno omejenega projekta), pa mi je rekel da se bo že nekaj našlo zame. In res je bilo tako. In zdaj sem tu in zelooo sem zadovoljna s svojo službico (skrajšan delavnik). In zdaj imam podobno dilemo; namreč posel bomo malo razširili in jaz bom zadolžena za to "razširitev". Ali povedati za nosečnost ali ne? Sem se odločila, da ne. Bom poskusila stvar speljati najbolje, kot bom lahko do porodniške, potem pa držim pesti, da se bo našla prava oseba, ki bo prevzela moje delo. Tako,da pogumno in brez strahu... Prepričana sem, da se bo vse dobro izšlo.
Lahko noč

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Januarke 2016
9.5.2015 9:30:54   
Zv3zdica
Pozdravljene punce!

Tudi mi smo ta teden izvedeli, da pričakujemo user posted image . PDP po mojih izračunih je med 10. in 12. 1. 2016. Zaenkrat se počutim super, razen malenkost občutljivih prsi ni nobenih znakcev. Je pa to moja prva user posted image .

Veselim se čvekanja z vami!

(odgovor članu Anonimnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Januarke 2016
9.5.2015 23:08:11   
Taubika
Anonimnaa hvala za tako izčrpen odgovor. Si me kar malo pomirila user posted image Zv3zdica, dobrodošla med januarkami in čestitke!

(odgovor članu Zv3zdica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Januarke 2016
10.5.2015 22:15:33   
Anonimnaa
Dobrodošla Zvezdicauser posted image
Danes smo praznovali hčerkin rojstni dan. Moram priznati, da sem si to praznovanje morda malo preveč ambiciozno zastavila... Počutila sem se, da sem komaj kos situaciji... Res je bilo luštno, ampak jaz nisem preveč uživala. Otroka zdaj spita, jaz pa se grem k možu pcrklat user posted image
Vsem želim lep teden, ki je pred nami, in veliko čudovitih nosečniških trenutkov. Zdaj je čas, ko se travniki polni čudovitih travniških rožic... Upam, da mi uspe nabrati kakšen lep šopek in koga presenetiti.

(odgovor članu Taubika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Januarke 2016
10.5.2015 23:50:07   
Zv3zdica
Hvala za dobrodošlicouser posted image vikend minil kot bi pihnil. Z dragim sva bila na praznovanju pijateljevega roj. dne. in so se že začeli razni smešni odgovori na vprašanje: kaj boš pila? Pa daj no samo da nazdravimo..itd user posted image mislim, da sem se uspešno izgovorila in da še nihče ni nič posumil.
Moja gin. dela samo ob torkih, tako da komaj čakam, da pokličem in dobim datum. Ve ste se že naročile? Sem brala po forumu kako različno so punce naročene na prvi pregled. Bomo videli...

Lep začetek tedna vam želim.. nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Januarke 2016
11.5.2015 7:43:31   
~pikapoka~
Punce mislim, da se poslavljam od vas user posted image vceraj popoldne sem zacela krvaveti, danes zjutraj se je kar ulilo iz meneuser posted image moja G dela danes popoldne in grem do nje...ampak me je strah, da ze vem kaj bo rekla. Moj je preprican, da je vse vredu s pikico. Kako si zelim, da bi imel prav! Bozajte busije in cuvajte svoje pikice

(odgovor članu Zv3zdica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Januarke 2016
11.5.2015 7:52:17   
kindersurprise
pikapoka user posted image user posted image user posted image držim pesti, da je kljub temu vse ok.

Drži se, pa upam, da nam sporočiš dobre novice.

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Januarke 2016
11.5.2015 12:25:32   
Anonimen
Pozdravljene,
še ena nova januarka tukaj. Po izračunih na rr, naj bi bil to 15. user posted image
Prvi znaki so se začeli kar hitro pojavljati...Predvsem utrujenost, bolj pogosti obiski na wc, sedaj pa še boleče in občutljive prsi. Na pregled se bom pa naročila v kratkem. V 1.nosečnosti sem bila na pregledu v 9 tednu.Bomo videli kako bo sedaj.user posted image

(odgovor članu kindersurprise)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?