|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: facebook ubije družino
11.5.2015 22:08:12   
Nesia
user posted image hvala za odgovore.

Ena uporabnica je napisala da je preveč podrobno in lepo napisano za trpečega človeka. user posted image Ne, najprej želim povedat da nikakor nisem kakšen trpeč človek, ker je trpljenje vse kaj drugega kot pa tale moja groteskno-komična in malce žalostna štorija.
Takoj je ena gospa želela izvedet oz. je napisala da gre za napihnjeno zgodbo.

Ne, spoštovane uporabnice, ne gre. Je pa res, da z veseljem in tudi ponosno lahko napišem da res rada situacijo opišem po občutkih, spominu in da želim če že pišem, to delati na tak način da je tudi čim bolj fotografsko spisano. Da je dodelano, ker takšne stvari tudi jaz rada preberem, vem pa da sovražim nekakšne suhoparne stavke in monotonost, ki ga zaznavam v vprašanjih.

Sem že napisala da NE ŽELIM oz. NE PRIČAKUJEM, da bom dobila kakšne rešite, ker morebiti tudi nisem prišla po njih. Mogoče sem celo želela napisati svojo zgodbo, da vidite, kako prijetni pogovori lahko pripeljejo do včasih prav zastrašujočih zgodb. Moja ZAGOTOVO ni edina.

Hvala pa tistim, ki ste mi podale vaša mišljenja in mnenja, kajti po te sem prišla. Nikakor pa nisem želela neko svojo zgodbo izpostavljati zato da bi nekatere, ki se vam pač kaj takega še ni zgodilo, razpravljale da je to laž. Ni.
Zaenkrat nismo rešili še nič. Svojemu partnerju sem sicer namignila nekaj da bi se želela pogovorit o odnosu, ki se tiče tudi preteklosti. Ker sama zato potrebujem malo več časa, bi želela da bodo otroci v varnem varstvu, midva pa greva na obalo za nekaj dni. Tako da bova to predelala konec tedna. Ne vem in niti si ne predstavljam njegove reakcije. Pa ne zato, ker sem jaz kot prosta, bila del neke ljubezenske ali kakršnekoli zveze že, temveč ker je njegova hčerkica in ker je nekdo podvomil, da je res njegova. Grozno se počutim, ker vem kako bi se počutila jaz, če bi nekdo lapal da hčerka ki jo neskončno ljubim ne bi bila del mene in bi to celo hotel preverjat. Ne predstavljam si niti njegovih dolgih ur in dni ko bo pričakoval rezultate. Težko bo gledat tak obraz. In to le zato, ker mi nek fantič iz preteklosti ne verjame, da sem iskrena. :(

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: facebook ubije družino
11.5.2015 22:46:46   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: petea


Kaj pa, če ga/jo ima? user posted image

In ga/jo tako dobro skriva pred svetom? user posted image


A Ronja.....?user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: facebook ubije družino
11.5.2015 23:36:27   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: petea
Kaj pa, če ga/jo ima? user posted image

In ga/jo tako dobro skriva pred svetom? user posted image


A Ronja.....?user posted image


ja!
Zakaj pa ne? user posted image

Saj lahko v tej temi prebereš, kako hitro lahko gredo stvari svojo pot ... user posted image
sigurno ima tudi ona svoje (velike) skrivnosti, ki jih drži le zase ... user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: facebook ubije družino
11.5.2015 23:37:00   
petea
zakaj ne to bil f. frend?

user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: facebook ubije družino
11.5.2015 23:48:19   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Nesia
Ne vem in niti si ne predstavljam njegove reakcije. Pa ne zato, ker sem jaz kot prosta, bila del neke ljubezenske ali kakršnekoli zveze že, temveč ker je njegova hčerkica in ker je nekdo podvomil, da je res njegova. Grozno se počutim, ker vem kako bi se počutila jaz, če bi nekdo lapal da hčerka ki jo neskončno ljubim ne bi bila del mene in bi to celo hotel preverjat. Ne predstavljam si niti njegovih dolgih ur in dni ko bo pričakoval rezultate. Težko bo gledat tak obraz. In to le zato, ker mi nek fantič iz preteklosti ne verjame, da sem iskrena. :(


Glej, tvoj dragi fantič si je privoščil dovolj tujih sladkosti in te je dal na drugi tir, tako da nima ravno veliko pravice biti užaljen zaradi tvojih vmesnih dejanj in zapletov zaradi njih.

Dojemanje tega in še bolj dvojnost sprejemljivosti vajinih avantur za drugega partnerja ti nikakor ne pride do tvojih misli, kljub tvojemu popolnemu spominu.


Torej, on je tebe najprej zavajal, nato odrinil, nato zavrgel, nato pa se vrnil nazaj, ko je izživel svojo dogodivščino. In on bi naj tebi očital tvoje takratno druženje z nekom drugim?!?
On bi se ti naj smilil, ko bo, ubogi revež, nekaj dni moral malce pretehtati vse skupaj in razmišljati, kaj pa, če slučajno otrok le ni njegova hči?

Mimogrede, kako pa veš, da nima sedaj že kakšne druge 'druge možnosti' v delu? In kaj ti daje zagotovilo, da je zvest samo tebi ter da se ne more zgoditi, da nekdo nekdaj pozvoni pri vratih in reče: 'Iščem svojega očeta!' (pa to ne bosta tvoji hčeri)?

Je.bat ga. Uživala si, uživala sta. Zdaj pa se je treba pogovoriti o zadevah, ki so se očitno malo zapletle.

Nisi ne prva ne zadnja. Vsak od nas ima kakšne manj prijetne zgodbe za sabo.


Še vedno pa za to ni kriv FB, ampak ljudje ... user posted image

Srečno!

(odgovor članu Nesia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: facebook ubije družino
12.5.2015 11:51:48   
ronja
Nesia, par stvari si moraš sama razjasnit, pa se ti ta situacija ne bo več zdela tako grozna:
- tvoja vmesna afera ni nič groznega, nič nezakonitega, nič neetinčega, nemoralnega ali karkoli narobe z njo.
- to da ti športnik ne verjame, ni nič tako čudnega, saj se nista spoznala na ta način in si mu najprej vrgla telefon dol oz. se nisi oglasila, ko te je klical. Zato mu je postalo sumljivo in zato ti zdaj nič ne verjame. V vsej zgodbi se mi zdi, da je ta fant še najmanj kriv, če hoče bit pač ziher, ali ima kakega otroka kje. Jaz bi si isto želela. Postavi se v njegove čevlje - če bi ti bila fant, spala s punco in 9 mesecev po tem bi se ji rodil otrok (po izračunih). Ko bi jo hotela vprašat o tem, se ti ne bi javila, ko bi končno jo dobila, pa bi rekla, da ni tako, pa da je prezgodaj rojena itd... Punce pa ne poznaš tako zelo dobro... Meni se ne zdi tako zelo čudno njegovo obnašanje. Pač hoče bit ziher, kaj je pa to takega. Meni se 300€ tudi ne zdi veliko za to, da si ziher, a maš še kakega otroka kje in bi jih tudi dala, če bi bila v njegovi stuaciji. Če bi bila v tvoji, bi bila pa verjetno za, da to čimprej naredimo, da bo enkrat mir. Edini razlog, zakaj ne bi bila za, bi bil, če sama ne bi bila ziher, čigav je otrok (vendar bi sama tudi hotela vedet, tako da bi si verjetno ipak želela)...
- tvoj "ubogi" partner bo plačeval SVOJ greh, da je šel vmes z drugo. Če ne bi šel, se mu ne bi bilo treba nikoli sekirat za to, ali je dete njegovo, ker ti te afere s športnikom ne bi imela.
- če je spremljal tvojo nosečnost, potem je vedel, kdaj je dete staro 3 mesece, ko sta šla na nuhalno verjetno in potem ve, kdaj je bila narejena in da je bil takrat že on zraven (mogoče celo ve, da si imela vmes menstruacijo - bi si znal zapomnit, če sta ravno začenjala nazaj in če med m. ne spita skup, če pa spita, pa tudi;).

Si pa po svoje malo hecna: od fanta, s katerim si imela samo aferico in te sploh ne pozna, pričakuješ, da ti popolnoma verjame, ko rečeš, da otrok, ki si ga rodila 9 mesecev po tem, ko si spala z njim in takrat nisi spala z drugimi, ni njegov. Od partnerja, ki te pozna do obisti in s katerim imata iskren in globok odnos, pa sploh ne pričakuješ, da ti bo verjel, ampak se ti smili, ker bo revež dvomil, ali je otrok njegov. Hudiča, saj ti zaupa in verjame, a ne? POtem ne bo v nobeni agoniji, ne? Če ti ne zaupa in verjame - zakaj potem on ne bi bil tista baraba, ki ti ne verjame? Če to pričakuješ od f* frenda, kako hudiča se ti to ne zdi normalno pričakovat od partnerja? Zakaj se ti zdi partner bogi, če ti ne bo verjel, športnik pa baraba, če naredi isto?

< Sporočilo je popravil ronja -- 12.5.2015 11:56:50 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Nesia)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: facebook ubije družino
12.5.2015 11:55:12   
ronja
zakaj ne to bil f. frend?
user posted image user posted image user posted image
Haha, punci, kaj sta me nasmejali:D! Petea, veš, da si ne mislim več komplicirat življenja:D. Po tem, ko so se moji fantje praviloma milo rečeno malo prekrivali... in to ni bilo všeč ne njim (čeprav so praviloma vedno vsi vedeli), še najmanj pa meni... sem upam za to življenje zaključila s temi multiplimi oblikamiuser posted image . Da bi morala pa vse to še skrivat... "I'm too old for this shit."user posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: facebook ubije družino
12.5.2015 17:35:18   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: petea
zakaj ne to bil f. frend?
user posted image


se vidi, da je bila pozna ura, ko sem to pisala ... user posted image

kakšen stavek user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: facebook ubije družino
12.5.2015 17:36:41   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
so se moji fantje praviloma milo rečeno malo prekrivali...


ne bom spraševala, kaj to pomeni ...user posted image

torej si tudi ti dejansko imela f.frende? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: facebook ubije družino
12.5.2015 19:26:54   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: petea


ja!
Zakaj pa ne? user posted image

Saj lahko v tej temi prebereš, kako hitro lahko gredo stvari svojo pot ... user posted image
sigurno ima tudi ona svoje (velike) skrivnosti, ki jih drži le zase ... user posted image


Po moje Ronja ni sposobna skrivati f.uk frenda........user posted image in to skrivnost obdržati le zase.........

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: facebook ubije družino
12.5.2015 19:29:07   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
so se moji fantje praviloma milo rečeno malo prekrivali...


ne bom spraševala, kaj to pomeni ...user posted image

torej si tudi ti dejansko imela f.frende? user posted image


Ne......temu se lepo reče ljubezenski trikotnik (kvadratnik, šestkotnik itd.).......ker so frendi vedeli, da se prekrivajo.........

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: facebook ubije družino
13.5.2015 9:58:11   
ronja
torej si tudi ti dejansko imela f.frende?

Ne, nisem. Mela sem 2 bivša fanta in enega, s katerim sem še zdaj. Samo nikoli nisem bila znana po "clean cut"user posted image In noben ni bil samo za f*. Pa samo do trikotnika sem prišla. Včasih je bilo več oseb vpletenih, samo nikoli pa nisem bila z več kot dvema intimno zapletena (navadno niti ni bil seks, jaz mam probleme že prej, če se samo poljubljam z dvema;). Ampak meni je bilo že to too much. Slaba vest, pa pritisk, da se moraš takoj odločit, pa vsi, ki jih maš rad, so nesrečni... meh, ni to zame:D. Ne obsojam, se lahko vsakemu, ki se nima ves čas 100% pod kontrolo, zgodi, samo ni pa zame, preizkušeno:D. Sploh če bi pa morala še skrivat.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: facebook ubije družino
13.5.2015 10:01:17   
ronja
Po moje Ronja ni sposobna skrivati f.uk frenda........user posted image in to skrivnost obdržati le zase...

Verjetno imaš kar prav. Nisem še poskusila, tako da ne vem, ampak glede na to, kar sem probala, je že to bilo preveč:D. Hecno - nimam nobenih problemov obdržat skrivnosti drugih ljudi, pa bilokake... ampak svoje take pa res ne vem, če bi lahko... Pa po moje bi me tudi lubi prebral:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 10:55:11   
Nesia
Pozdravljene

Glede na to, da ste mi dale marsikater odgovor, se vseeno pocutim dolzno da vam vsaj malo povem kako se je iztekla tale nasa minestra. Parterju sem povedala vse, njegovih reakcij niti ne bi razlagala, ker ni posteno. NIKAKOR pa ni kaj hudo prijetna zadeva. Sprejel pac kot je sprejel. Sam sicer izhaja iz strokovno zdravstvenih krogov, tako da je bilo se malo bolj komplicirano... Jah po njegovem pac vedno moznost da res vse skupaj prezivi in pocaka do naslednjega perila in kasnejse ovulacije. Pa nima niti veze no. Skratka zdaj v interesu vseh da opravimo dnk in neglede na rezultat ostane mala tukaj, ljubljena v enaki meri od mojega partnerja.
Bomo videli, pac zaenkrat ostaja vse v mejah ok...Jaz pa, mogoce kot zenska se vedno vem in sem v rezultat prepricana. Ampak pustim odprto, v zelji da se razjasni do konca. Ni pa lahko. Hvalaaaaa pa vsem za odgovore. Saj ne da bi karkoli spremenili, kajti sama sem vedela da je pac dnk edina resitev, ampak... Malo pojamrat vcasih pomaga bolj kot milijon zdravil. Se pa opravicujem tudi tistim, ki ste mislile da gre za kako provokacijo.. Tudi jaz na forumih, ce mi le zgodba ni najbolj domaca, najprej pomislim na to. Lep pozdravcek

(odgovor članu Nesia)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 11:05:57   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Nesia
Sam sicer izhaja iz strokovno zdravstvenih krogov, tako da je bilo se malo bolj komplicirano... Jah po njegovem pac vedno moznost da res vse skupaj prezivi in pocaka do naslednjega perila in kasnejse ovulacije.


mah, se mi ne da iskati smeškota, ki se od smeha meče po tleh ...

jaz sem namreč vedno mislila, da ljudje iz strokovnih krogov poznajo zadeve bolje kot laiki user posted image

no, v zadnjem času opažam, da je tako vedno redkeje ... user posted image


življenjsksa doba spermijev

(odgovor članu Nesia)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 11:52:56   
RIJA*
petea, pa nimaš ti pojma.....nisi iz strokovnih krogov te vrste user posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 12:04:10   
petea
rija*,
na srečo nisem ...
očitno so mi zato jasne določene zadeve ... user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 12:06:30   
petea
sem se spomnila, s kakšno nejevero sem brala zapise, da so včasih tudi 'strokovnjaki' trdili, da je ženska lahko noseča 3 leta ali da zna enomesečni otrok govoriti ...

p.s.: samo to se je dogajalo v 'višjih' krogih, ko so ženske v daljših odsotnostih svojih mož imele hišne veselice ...
s posledicami ... user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 12:51:20   
Nesia
Ne ne, ni bilo misljeno da se razpravlja na tak nacin. Resno ne. In ceprav ne mislim razpravljat o tem, je pac dolocen proces zanositve lahko tudi drugacen in nikakor kot kak larifari. Ne poznam vas, stalnih komentatorjev, toda vseeno sem mnenja, da pa ni ravno potrebno iz vsake malenkosti, vcasih tezkih zgodb naredit posmeha. Forum je zato da se vcasih izpove dusa, vcasih zjoce srce, nikakor pa ni misljen kot tnala kjer po mesarsko obracunavamo z neznanci. In iskreno zelim da ne bo katera izmed vas ta neznanka in bo lezala na tnali, kjer bodo brusili noze in rezali tiste strahove se bolj v rane. Sama sem mnenja da ce ne morem s pozitivo k cloveku, si nikakor ne dopustim z negativo ali posmehom. Repke imamo zadaj in bog ne daj da se kdaj nase obnasanje poracuna na njihovih ramenckih. Pa lep lep dan vsem.


< Sporočilo je popravil Nesia -- 25.5.2015 12:53:07 >

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 13:09:34   
respect
Mene pa v bistvu zanima samo to : ali sama sebe ne spoštuješ?

(odgovor članu Nesia)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 13:13:35   
Nesia
Zakaj?

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 13:19:57   
respect
Torej je odg ne .
Hvala
Očitno je to v modi

Zakaj? Mislim ti resno?

(odgovor članu Nesia)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 13:26:30   
Nesia



Nikakor ni bil moj odgovor ne ali ja. Bi pa vseeno vprasala po cem sklepas da se ne spostujem? Potemtakem vsak, ki mu na pot zivljenje prinese tezavo, velja za nespostovanega do sebe.

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 13:31:06   
respect
Torej je zate pač samo eh težavica,da je partner zapustil tebe in vajina otroka zaradi druge lulike ?

In potem ko ga je izpljunila si ga z veseljem sprejela nazaj :)

In zdaj zopet samo nazven živite super idilično življenje user posted image


Svaka čast .

No ima vsaj zvoj zagarantirano ,da ga boš sprejela nazaj, ko bo speti namakal drugje in se te bo naveličal.

(odgovor članu Nesia)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: facebook ubije družino
25.5.2015 13:50:26   
Nesia


Aha, to. Na nek nacin razumem tvoje mislenje, ampak jaz sem izpostavila tezavo, ki jo imam v tem trenutku, ne tisto izpred treh let, ki je resena. Vsekakor sem pa res liberalen tip zenske in to, da moski v dolocenem obdobju oddide, vzame cas, kakorkoli zame nikakor ni smrtni greh. In ceprav to res ni tema tega posta, bom vseeno odgovorila. Zakaj je sel, zakaj se nama je dogajalo ne bom pisala, ker je to stvar ki v tem trenutku ni relavantna, ampak ce se je on takrat tako odlocil, je to njegova odlocitev in pravica. Moja pravica se konca tam kjer se njegova zacne in moja svoboda tudi, ali pa njegova. Ce pac delas nekako v skladu srca se mi ne zdi prav nic nespostliivo. In midva sva se pac nasla nazaj. Nikakor iz navade, temvec iz spoznanja, da so naju napake oddaljile in sva del zivljenja sla vsak po svoje. To ni prav nic katastrofalnega. Koliko ljudi se skrega z lastnimi materami, oceti, pa pokrpajo po letih in letih odnos nazaj in so se ponovno sposobni ljubit. Takrat pa recemo, hvalabogu, da so se pobotali. Nihce ne rece, joj je pa spet s svojo mati skupaj, ta se pa ne spostuje. Vsi delamo v zivljenju taksne in drugacne stvari. Pa zato se nismo kriminalci. Moj partner naredil kriminala, ni posilil, ni ubijal, ni kradel... Moj partner je samo intimno ljubkoval drugo zensko, v mnenju da jo ljubi, v zdravljenju lastne bolecine. Tudi jaz na nek nacin kasneje. Zakaj do tega pride ne vem, ampak ce se dva najdeta nazaj, obudita ljubezen... To pa ni nespostovanje. To je spostovanje do partnerja in do sebe, da si sposoben cez lastni srd in jezo stopit cez. In midva sva. Zdaj nama je pomembno samo to, da se dolocene stvari razjasnijo, da bolecina pri obeh pomine in da tisto kar se prebrodimo v tustranstvu prebrodimo kar se da mirno in z ljubeznijo. Taksno ali drugacno. In vedno znova me presenetite doloceni uporabniki, kako hitro obsodite in kako hitro zacnete o samospostovanju. Marsikaj na svetu bi bilo veliko lepse, veliko enostavnejse, ce bi se malo manj "spostovali" in malo vec odpuscali. Tako sebi kot drugim.
Ampak kot sem napisala, to ni tema. Zato se ni potrebno obesat na te malenkosti. Dragi uporabnik, uporabnica respect, prosim ce mi lahko poves kaksno misel na mojo temo bi bila vesela mnenja, tako pa si zgolj napisala neko obtozevanje na koncu vsega skupaj. Nekako v stilu, briga me kako tezavo imas zdaj in kaj sprasujes, vazno da si napisala da je tip imel ljubico, in na to se bom pa jaz zdaj malo obesila, pa podrkala. Ko bi mene zanimalo kaj ti menis o mojem partnerju, bi dala pod naslov moj me je varal. Tako je pa tema dve leti stara puncka, ki je v primezu treh, ki vsi trije po malem trpijo.

< Sporočilo je popravil Nesia -- 25.5.2015 13:54:32 >

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?