Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Tudi jaz po mojih izračunih pričakujem februarja. Trenutno sem v 7. tednu. V petek imam prvi pregled pri G in sem že kar nestrpna. Ampak kolikor sem brala po forumih je to še kar hitro in mogoče še se nebo kaj preveč videlo oz. slišalo. Kakšne izkušnje imate ve?

Tako da sem v enem mesecu že +2 kg, res pa da sem štartala z malo manj in da v osnovi tako ali tako teža niha od 0,5-1 kg in ni take panike. Moja sestra je imela pri prvi nosečnosti take težave, je pristala celo na infuziji v bolnici, ker je preveč shujšala in dehidrirala. Kdaj je pa tista meja, ko je za it k zdravniku, pa ne znam povedat.
bruham obcasno,jem in pijem zaradi tega bolj malo.
, nosečnost je bila načrtovana in je uspelo v prvo
.
. Kdaj mislite, da je primerno povedati delodajalcu, da si noseča. Jaz bom počakala do NS. Boste koristile bolniško al boste delale do zadnjega?