|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 37 [38] 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2016
9.6.2016 20:20:11   
Metuljčkica
Bigmamma, lepo si napisala zgodbo user posted image pa tudi pri mleku si express! ;)

Pikapolonca, ne vem, kaj se da in ne da s posteljico. Ravno jedla je ne bi, zakopat se mi zdi lepo :) no, midva sva si jo samo natancno ogledala, res cudovit in poseben organ. user posted image potem pa ne vem, kaj so z njo naredili.

Mi smo doma in se imamo cudovito :) Vita samo je in spi, midva pa jo gledava, jeva in spiva, res uzivamo druzinsko zivljenje :) zbudi se na vsake 2-3ure, poje in nazaj zaspi. Eno uro na dan ima pa budno, takrat pa mirno opazuje okolico oz. naju user posted image Res je popoln dojencek.
Jaz sem v redu, edino danes me nekaj trga spodaj, noben tus ne pomaga :( sicer pa dojim, spim, jem in se prekladam iz kavca na posteljo :) ma, super se imam :)
drugace pa je bil danes patronazek pri nas in je vse BP :)

Aja, a ve kaj gledate na to, kako dojencka polezete? Nasa nekako vedno na levem boku pristane, pa ne vem, ali bi mogla jaz to malo menjavat ali kaj taksnega?

Lep vecer user posted image

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Junijke 2016
9.6.2016 21:13:45   
pika_polonca.
Samo na hitro!

Metuljckica, super, da ste doma in da vam gre tako dobro!! Sem zelo vesela!
A krce imas? Jaz jih imam prvih par min dojenja, potem se pa umirijo. Maternica se krci, ni kaj. Krvavitev se pa ze umirja, se ze veselim, da zakljucim s temi vlozki. :)
Patronazek? A je moski? :)

Jaz dam Lano po podoju vedno na tisti bok, iz katere dojke je jedla (torej ce je bila na desni dojki, gre na desni bok). Samo in izkljucno zato, ker tako aktiviram obe njeni strani. Mi drugace na desno roko (in posledicno levi bok) dosti bolj pase, ampak ne bi kake hude asimetrije rada...

Midve imava jutri se zadnjic atija doma, v soboto ze dezura. :(( Mi je prav hudo, ker nam je bilo res lepo skupaj in predvsem meni reees v oporo in pomoc. Saj sta mi ze tasca in tast obljubila pomoc in vem, da jo bom dobila, ampak vseeno.

Mirno nocko!

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   RE: Junijke 2016
10.6.2016 8:40:44   
Metuljčkica
Hej :)

Krce imam, ampak cisto malo. Vceraj me je bolela tista raztrganinica, ki jo imam. Sem komaj sedela. Danes je zaenkrat ok :)

Aha, hvala, Pikapolonca & super strategija, zacnem takoj zdajle :) pikico je vceraj najbrz nekaj zvijalo, smo imeli debelo uro neutolazljiv jok na sceni user posted image moram se ugotovit, kako to preprecit/ustavit. Danes sva pa sami doma, ampak saj bo ocka hitro prisel :) je dobil samo izredni dopust, pa se pri tistem nam je en dan sel v nic zaradi podaljska P :-/

Smo pa res hitro in precej skupaj rodile, me prav zanima, ce bo sploh katera sla cez polovico junija :)

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 928
   RE: Junijke 2016
10.6.2016 9:48:05   
pika_polonca.
Jutro!

Mi smo pa to noč presenetljivo dobro spali. Dojenje na 2-3 ure, sicer pa spanje.

Metuljčkica, Bigmamma, a vi res po vsakem podoju kupčka podirate? Jaz nisem ravno najbolj dosledna. Ponoči, ko mi zaspi na dojki, si jo sicer dvignem, ampak če mi v roku par min ne podre, jo dam kar nazaj na bok spat. Je pa res, da nimam občutka, da bi jo ta zrak ravno matral...
A, revica Vita. Lano zaenkrat še ni zvijalo, vsaj nisem imela tega občutka. So bili pa tudi pri nas že na sporedu joki, ampak itak ni druge, kot da jo stisneš k sebi, poskusiš z dojenjem in to je to. Si pa jaz dam Lano večkrat kar na gole prsi in se mi zdi, da se veliko bolj umiri kot če je med nama še plast oblačil pa plenička itd.

Zdaj gremo pa na sprehod, juhej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   RE: Junijke 2016
10.6.2016 12:02:46   
Bigmamma
Dan.
Da se vam malo javimuser posted image vse ok, mleka imam toliko da ga obcasno kar zalije, sicer je pa velik fant in tudi veliko poje! user posted image ampak bi kamot lahko se enega zraven dojila, se mi kar sproti polnijo. Sem pa tako srecna da je zunaj, da se spoznavama se izven trebuscka. Sestrica ga je tudi lepo sprejela, pravi da je cen (majcen) user posted image malo je ljubusumna, se bomo pa malo vec cartali, kar je meni cisto ok!user posted image
S posteljico nevem kaj naredijo, niti nocem vedet, ker verjetno ni prevec "lepo". Pikapolonca, se mi zdi cudovito kar ste vi naredili z njo. Ja, midva zdaj ko imam mleko, res vsakic podirava kupcek, razen ponoci, pa se to bova poskusila. Ce bo vse ok, greva jutri domov user posted image
Jaz ga dam vedno na drugi bok, tako kot se ti zalezis, se tudi dojencek in mu vrjetno ni prijetno. Pa glavica se mora lepo oblikovati user posted image
Sem vesela za vaju, da vama gre tako lepo, glede na to da sta prvic mamici! Tudi jaz se malo ucim, predvsem pri previjanju, vceraj je polulal sebe, mene in previjalno mizo, v curku kar naenkrat! user posted image
Kaj pa druge, je ze katera rodila?

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 930
   RE: Junijke 2016
11.6.2016 9:59:19   
Bigmamma
Da vam javim, greva danes domov!!user posted image user posted image poredil se je ze nazaj na porodno tezo, sva s sestro mislila da tehtnica ne kaze prav user posted image zdaj pa cartat domov z atijem in sestrico user posted image
Lepo bodite, javite se kaj

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 931
   RE: Junijke 2016
11.6.2016 10:31:41   
pika_polonca.
Oooo, Bigmamma, suuuupeeeer! Le uživajte vsi štirje skuuupaj!!

Jaz bi tudi lahko še kakšnega podojila zraven, komot. user posted image
Ja, fantki verjetno hitreje in lažje polulajo mamico, čeprav...mene je danes ponoči Lana fino pokakala user posted image Sem imela po pižami, po celi previjalni pa še po tleh user posted image Smo mogli kar dokumentirat za spomin to njeno umetnino user posted image
Aja, drugače jaz ponoči ne previjam. Le danes sem jo, ker sem prav čutila, kako je napolnila pleničko med podiranjem kupčka, nisem je pa želela pustiti pokakane celo noč. Kaj pa ve?

Danes sva sami. Še sreča, da se je tisto stanje izpred nekaj dni umirilo, drugače bi bilo kar pestro.

Lep dan!

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 932
   RE: Junijke 2016
11.6.2016 13:45:22   
Metuljčkica
Super, Bigmamma, ploskam! :)

Pikapolonca, jaz je tudi ponoci ne previjam. Zvecer imamo 'tus', ko jo celo zbrisem z mokro krpico in jo oblecem v pizamico, potem je pa tako do jutra. Tam nekje, prvo dojenje po sedmi uri, jo previjem spet. Se pa drzim ritma spanje - previjanje - dojenje - spanje. Oz.ce je budna, se se malo pogovarjamo. Pa spi tudi velikokrat kar na meni oz.v narocju, moram izkoristiti, dokler je vsak premik ne bo zbudil za crkljanje. <3
Dojenje gre super, nimam pa takih tezav, da bi mi kar ven teklo mleko, gre ven pac takrat, ko potegne. Ga imam pa gotovo dovolj, kar je super :)

Naso revciko pa krci zvijajo (vsaj mislim, da je to to) tam med deseto in polnocjo enkrat. Je prav hudo, ko ne mores ne vem koliko pomagat :( Pa danes zacnemo se s kapljicami AD3 in upam, da ne bodo stvari se poslabsale.
Drugace je pa en teden ze naokrog, kako gre hitro! Moj trebuh je se pudingasto mehek, drugace se pa prav lepo krci, sem res vesela :) strije bom pa ze skrivala, ce bo potrebno, hehe. Trudim se delat keglove vaje in vajo za globoko trebusno misico, pravilna drza mi pa ne gre ravno najbolje, je veliko bolj udobno in enostavno biti skrivljen :-/

Kaj pa glede cisce, koliko pazite? Jaz si redno, redno umivam roke, ampak da je paa ne bi odlagala na posteljo, kjer tudi sedim, pa ravno ne. Bi morala bolj paziti se na to ali ni nevarnosti?

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 933
   RE: Junijke 2016
12.6.2016 8:55:35   
marjana88
Živjo, tudi jaz sporočam , da smo 7.6. ob 15:18 povečali družino za fanta 3930 g težkega in 55 cm dolgega, glavica 36,5 cm. Fant je vztrajal v medenični legi, ampak zaradi obilo plodovnice so mi naredili obrat,ki je v prvem poizkusu uspel... potem pa porod vaginalni, ki je trajal 4 ure... Z malim sva že doma, lepo je in spi, taveliki dve pa sta navdušeni. Tako na hitro, ko bom imela čas, pa opišem celotno porodno zgodbo. Čestitke vsem za male štručkeuser posted image , ostalim pa želim lepo porodno izkušnjo.
user posted image

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 934
   RE: Junijke 2016
12.6.2016 13:23:03   
Metuljčkica
Marjana, cestitam! :) me zelo veseli, da je obrat uspel in je bil porod potem normalen. Se ze veselim porodne zgodbe.

Lepo nedeljo vsem :)

(odgovor članu marjana88)
Neposredna povezava do sporočila: 935
   RE: Junijke 2016
12.6.2016 15:22:53   
Bigmamma
Ooo Marjana, cestitke!! user posted image tudi vas je pravi korenjak!user posted image sem vesela, da se je porod razvil kot se je, se mi zdi da tako se najhitreje okrevas in se posvetis tamalima.
Po pravici povedano, sem mislila da je tezje skrbeti za otroka z malo razliko v letih, pa dejansko sploh nimam problemov in prav uživam v tem. Je moj veliko bolj nervozen..imama s tamalo probleme, ne uboga in grdo receno izsiljuje, seveda sledi kreganje in kazen, za kar mi je zelo hudo. Ampak ce ji pustim ze zdaj izsiljevati, kalo sele bo? user posted image pac kaze na ta nacin svojo ljubosumnost, po vecini ga pa boza in ljubcka, ga miri, vse svoje igračke bi mu dala-skratka, ima ga rada, ima pa tudi svoje napade ljubosumja.
Vceraj sem prisla domov s tako polnimi prsmi, da noro, mali ni zmogel sproti toliko popiti. Sem se ze ustrasila, da ne bi prislo do mastitisa, levo dojko sem imela trdo in rdeco na dolocenih mestih. No, pa je frajer zacel bolj pogosto jesti in je zdaj ok user posted image sem ga pa mogla ob 1h zjutri previt, tako mocno je kakal. Sem sicer imela poltemo, do jutra ga res ne bi mogla taksnega pustit..
Metuljckica, a si tamalo ze peljala kaj ven?

< Sporočilo je popravil Bigmamma -- 12.6.2016 15:23:39 >

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 936
   RE: Junijke 2016
12.6.2016 21:00:35   
Metuljčkica
Bigmamma, hcerkica bo kmalu premagala to regresijo, bos videla :) je vseeno sok, ne glede na pripravo.

Mi nismo sli ven, je pihalo. Sli smo samo 5korakov do sosednjih vrat, k babici na kosilo :) komaj cakam, da bo dovolj toplo, da gremo :)

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 937
   RE: Junijke 2016
12.6.2016 21:39:08   
Marčevka2010
Bigmamma super si to zrihtala.user posted image Upam, da bo pri meni tudi vredu. Za tečke na koncu pa brezveze, kdaj se tudi take najdejo. Ampak takoj po porodu si itak čisto blažen, da te ne gane kaj dosti.
Super za mleko, vidim, da vse tri fajn dojite., Upam, da bom imela tudi sama tako srečo.

Metuljčkica: glede ležanja na boku. Dojenčke je treba na oba boka dajat, če ne se samo na eni strani glavica zaleži in imajo potlačeno. Jaz sem kupila tisto podporo za ležanje na boku. Ker naša prva se je vedno priritala, da je bila na koncu na hrbtu, ni nobena brisača ali plenica pomagala. Ta opora ima pa na dveh straneh oviro in ne morejo na hrbet it. Bom videla kako se bo obneslo.
Kaj še vedno dajo AD3? Ker nam je v šoli za starše pravila ena, da sedaj dajo le D3, ker jih je ravno zaradi vitamina A zvijalo, če je le D3 pa ne ali manj. Zanimivo. Bomo videli kaj dajo pri nas.
Za vozičkanje bo pa kmalu lepo vreme, nič bat. Upam samo, da ne bo ravno na dan, ko bom šla rodit kakšne peklenske vročine.

Marjana88 iskrene čestitke!user posted image Super za obrat in, da je šlo naravno.

Pika Polonca škoda, da je šel tvoj že delat. Me prav zanima kako bo mojemu zneslo te frej dneve uskladit s službo, ker trenutno imajo obupno gužvo.

Jaz sem še v enem kosu. Čeprav ne vem ali bom zdržala do naslednje nedelje. Mi tako vse razteguje spodaj, da je groza. Pa tudi mala se je precej umirila. Jutri imam spet CTG in pregled, bo vse fajn pregledal. Upam le, da se ne bom tako dolgo načakala kot zadnjič. Da prej opravim.
Torbo imam zrihtano, za dojenčka tudi. Posteljo in previjalno bo pa ati zrihtal v tistih 3 dneh, ko bova notri. Da se že sedaj ne gužvam v sobi in še kam zadenem s trebuhom ponoči med obiski WC-ja.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 938
   RE: Junijke 2016
12.6.2016 21:53:47   
pika_polonca.
Cestitke Marjana!

Marcevka dobro opravi jutri!

Ostalo pokomentiram jutri... Upam...
Mirno nocko!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 939
   RE: Junijke 2016
13.6.2016 10:34:07   
Metuljčkica
Hej hej :)

Vceraj pa ni bilo krcev!! user posted image upam, da pri tem ostane.

Marjana, moja napaka. Dobili smo D3, tisto imam avtomatizirano se od takrat, ko sta bila bratec in sestrica majhna... Danes sem dala 1kapljico, cez par dni bom pa zacela z dvema.

Nasa ima ful redno prebavo, skos kaka. In se mi zdi, da ne glede na to, ali jo previjem pred dojenjem (potem podojim in lepo zaspi) ali po dojenju, da je vec casa pokakana kot cista :( ponavadi se pokaka ravno med dojenjem. Pa ce jo po dojenju previjam, se predrami, potem pa gleda okrog in rabi ful casa, da zaspi. Se bojim, da bo na ta nacin imela premalo spanja :( ne vem, kaksen sistem bi lahko bil se boljsi, da bi se dopuscal rutino (kar se mi zdi,da jo potrebuje). Kako delate ve, kaksna ideja?

Lepo bodite!

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 940
   RE: Junijke 2016
13.6.2016 11:06:39   
pika_polonca.
Ojla!

Meeeni bo dojke razgnalo! Prisežem, da bi lahko 5 otrok dojila!! In ne, sploh ni fino, ker se preoblačim vsako uro (te blazinice bi lahko menjavala na 10 min), med dojenjem iz druge dojke itak lije, da bi, če bi podstavila, lahko napolnila po mojem celi vrč. user posted image Dojiva se en podoj ena dojka, ob naslednjem podoju sta obe (tudi tista, na kateri je nazadnje jedla) tako polni, da groza. Vem, da ne smem črpat pa stiskat, ker bo pol še več. Hladim, ker mi je ful lažje. Se pa noro bojim mastitisa. user posted image user posted image Prav pečejo in skelijo me. Saj je fino imet mleko, ampak to, da ga imaš toliko, je pa grooozno, res! user posted image Pri hiši smo že vsi obupali. Probali smo že vse živo, ampak brez učinka. Bog ne daj, da Lana začne jokat, ker samo še bolj teeeečeee. Včeraj smo imeli popoldan več kot enouro joka in pritoževanja (mislim, da se je včeraj čisto preveč dogajalo in je predelovala, ker občutka, da bi bili krči, nisem imela), jaz sem jo nosila, mleko mi je pa samo teeeeklo.

Metuljčkica, prav zaradi tega kakanja med in kmalu po dojenju se midve previjava po podoju. Včasih pol tud zradi tega "premetavanja" bruha, ampak vzamem v zakup. Če se pa preveč predrami (ampak načeloma se ne, dostikrat kar prespi to previjanje), jo dam pa za par minutk nazaj na dojko in itak po dveh potegih spet spi.
Pa pohvale, da si pridna s telovadbo. Jaz nisem. Moram začet, sploh s temi za mišice med. dna.
Glede čišče nisem in ne kompliciram. Pač saj logično, da si umijem roke po uporabi WC-ja, ampak da pa ne bi Lane polagala na posteljo, kjer sedim (?). Saj tud na sedežni sedim in ležim, pa je Lana velikokrat tam.

Imamo pa vse neke maxi otročke. Marjana blizu 4 kg, bigmamma in jaz čez 4 kg. Vsi so neki izvenserijski, le Vita je po tabelcah user posted image

Bigmamma, super, da se lepo rihtate. Da je sestrica ljubosumna, je pa čisto razumljivo, saj bi mi tudi bili, če bi kar na lepem prišel še nekdo, ki bi potreboval mamico.

Tale D3 jaz dajam, včasih pa, bom odkrita, tudi kar pozabim. Bomo in smo dosti na sončku, čeprav mi je jasno, da je sonca v teh naših krajih povsod premalo. Moram si dat kapljice na bolj vidno mesto.

Marčevka, kako je bilo na pregledu? Saj na koncu je res naporna nosečnost, ampak jaz prav pogrešam trebušček pa brce. Metuljčkica, Bigmamma in marjana, a ve tudi?

V sredo bomo stari že tri tedne, kar ne morem verjeti. Mi je pa moj razlagal, kako so vsi sodelavci v službi mislili, da smo se zmotili pri teži, ko smo jim poslali sms. So mislili, da bi moralo pisati 3,48 in ne 4,48 kg user posted image user posted image

Samo v info...Med pisanjem tega posta sem že 2x dojila in 1x previjala...

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 941
   RE: Junijke 2016
13.6.2016 12:13:16   
mava1975
Jaz sem si kar bombažno plenico zložila in zatlačila v modrc. Mleko je kar teklo.

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 942
   RE: Junijke 2016
13.6.2016 13:53:56   
marjana88
Samo nasvet, po mojih dveh preteklih izkušnjah dojenja... Sedaj mi teče brez problema, pa še tamal je čist priden, poje in spi... Punce, ki imate preveč mleka, pikapolonica; jst sem si kupila mrežaste hlačke (te ki smo jih imele v porodnišnici) in sem odrezala razporek med nogami, zdej pa si dam na dojki tetra plenico z tem mrežastim modrcom pa jo obdržim gor. Meni je fajn, saj so dojke frej user posted image , nič ne tišči- včasih je problem prepolnih dojk in tiščanje modrca dober vzrok mastitisa, mora bit čimbolj udobno, pa še teh blazinic ni treba tok kupovat. Ko se bo čez kakšen teden dojenje vzpostavilo glede na potrebe otroka ne teče več toliko, bom pa uporabila modrce za dojenje. Če ima katera občutljive bradavice, jaz jih imam zelo, mi ni pomagala nobena krema, ker tud niso hotli sesat tiste kreme, tako da sem po nasvetu mami po podoju, bradavice obrisala, iztisnila še kapljo mleka in razmazala po kolobarju- deluje, sploh nimam težav.
Upam, da kateri kaj prav pride, ker je včasih prav naporno, ko ne veš kaj.user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 943
   RE: Junijke 2016
14.6.2016 10:37:30   
pika_polonca.
Hvala za nasvete, grem hitro pogledat, ce se mam kaksne sexy gatke, hah.

(odgovor članu marjana88)
Neposredna povezava do sporočila: 944
   RE: Junijke 2016
14.6.2016 11:37:35   
Marčevka2010
Pišuka vidim, da vas vse zaliva mleko, upam, da bom šla po vaših stopinjah.
Pika Polonca vem da bom pogrešala brce, sploh, ker je to zadnji otroček, potem se naša reprodukcija konča. Vsaj tak je plan. Sem že prestara.
tako, da sedaj še uživam v brcah. Je pa naporno na trenutke, sploh, ko vse tišči dol in boli, ko kaj več hodim. Vse ima pluse in minuse.

CTG je bil vredu, popadkov še ni bilo. Rok je v nedeljo. Bomo videli ali bo kaj prej ali kasneje. Če ne bo v ponedeljek še nič moram spet do ginekologa. Kar mi je čudno, ponavadi se je šlo kar v porodnišnico se pokazat. Prostora ima že bolj malo, ampak zaenkrat še ni problema. Gibi so vredu.

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 945
   RE: Junijke 2016
14.6.2016 13:18:16   
Metuljčkica
Jaz bi pa veliko rajsi kaksno tako poplavo kot pa, po vsej verjetnosti, mastitis. Auc, boli. user posted image ostalo komentiram pol...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 946
   RE: Junijke 2016
14.6.2016 13:58:31   
pika_polonca.
Metuljckica, poklici kaksno strokovnjakinjo za dojenje IBCLC (malo poguglaj, katera je kje blizu tebe pa poklici). Meni jo je tasca zrihtala, pride danes zvecer kar do nas.

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
   RE: Junijke 2016
14.6.2016 13:58:53   
pika_polonca.
Aja, pa srcno upam, da ni mastitis no. :(

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 948
   RE: Junijke 2016
14.6.2016 15:58:47   
Metuljčkica
Mislim, da drugega ne more biti... Trese me, vrocine imam 39,0 ali mogoce ze vec, se mi ne da pogosteje merit. Ceprav T narasca, se pa ze pocutim malo boljse. Masiram pod tusem, dajem obkladke, pocivam in prepricujem otroka v pogosto in aktivno hranjenje. Vec kot vec pa tudi nocem, rajsi potrpim, prej je imela najbrz prevec in je malo polila... :( Zaenkrat smo v teku pridobivanja antibiotikov. Na svetovalke sem pomislila, ampa govorila sem pa samo s prijateljico zdravnico. Vidite ve moje naravne metode - ko je hudo, hocem pa samo cim hitreje sanirati, me ne zanimajo vec toliko stranski ucinki. Grozna sem user posted image
Napol se prebuja, grem izkoristit :)

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 949
   RE: Junijke 2016
14.6.2016 16:27:44   
Marčevka2010
Upam, da se ti čim prej pozdravi. Ampak nimaš kaj, če je mastitis ti po moje AB ne uidejo. Saj dajo take, da ni škode.


(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 37 [38] 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 37 [38] 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?