Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kako ste kaj na to sončkasto a mrzlo nedeljo?. jst na toplem kosilo kuham, zraven ugotavljam da mi vse neki smrdi...drugače sem pa skoz žejna in skoz mi je slabo, no zjutraj ko se najem še nekak gre pol proti večeru je pa neznosno... se komaj premagujem da ne bruham, sem bla navajena na sladko pa da sem kaj pogrickala v popoldanskem času, zdaj ko so mi ugotovili celiakijo in intoleranco na vse mlečne idelke sem pa kr zgubljena, tud fruktoza in glukoza mi škodi tko da tud sladko ne smem
potem mi je pa slabo, mandarine mi že iz ušes gledajo ven. na kilaži sem še na -1 kg kot je moja teža, hlače me pa že hočejo v pasu tiščat. izcedkov ni počasi bom zaključila 9 teden, še 1 teden do pregleda. komaj čakam. jemljem femibion ker elevita nisem prenašala pa še kdaj kako omega 3 vzamem ko se spomnem. me pa zanima če katera kaj ve o jemanju spiruline v nosečnosti? jo še imam nekaj pa ne vem če jo lahko jemljem.lep sončkast dan vam vsem želim pa čimmanj nosečniških tegob

Očitno že pomaga! Mi pa ga je prijateljica priporočila po 2 SS, potem pa sem ga redno jemala po operaciji pregrade na maternici. Sedaj ga spet jemljem od rjavega izcedka naprej in se je le-ta umiril v 2 dneh.