Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

! Si pa en dan prej rodila, predno sem bila jaz urgentno poslana v porodnisnico. Si imela tezak porod? Jaz sem tokrat rojevala samo 5 ur, kar je luksuz proti 12 uram pri prvem porodu, ampak so me pa popadki full bolj boleli. Ne vem, zakaj, ali zato, ker sem dobilabila dve svecki za mehcanke matetnicnega vratu ali zakaj.
..se pa tudi jaz strinjam..cimvec pristavljaj..so meni v porodnisnici tudi zamorili da imam premalo mleka in so mojo puncko nasopal z dodatkom..zdaj doma sva skoz na cizi in dodatek ji dam samo v primeru,da cizo zacne ven metat in histercno jokat..takrat vem da je se lacna..tako da dodam zdaj le se 1krat do 2krat na dan..pa se to upam da kmalu ne bo vec treba.. me pa apetit malo zajebava..nobena hrana mi ne pase in se moram v bistvu kar posilit da kaj pojem..ocitno imam tudi jaz neko cudno obdobje
. Najprej je bilo full ok, potem je pa v torek zvečer kar malo vročine dobila in smo ugotovili, da je vse psihosomatskega izvora. Ona se hoče k meni stiskrat, predno zaspi, jaz pa malo takrat dojim, pa kupčka podirava, pa se ne morem k njej uleči. Včeraj sem si kar mleko izčrpala in bo oči ta malo futral, ko bova šli midve s ta veliko spat. Mi je bilo včeraj prav grozno, ker je rekla, da ne mara sestrice in da naj jo kar lama vzame
. Ce ne bi bilo babi v blizini, se nam ne bi izslo. Kako sta vidva s sinckom?