|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
20.12.2015 8:08:32   
april 8
Pikapoka Pika...joj upam da ti nisem slucajno volje vzela. Sploh ce imas daljse cikle, je sigurno vec sans da je to to! Zdej bom vsak dan misnla nate, ker mora bit res! :D Jaz sem delala test takrat 3 dni pred predvideno M...ampak takrat se mi je potem M zamaknila in prisla se nekaj dni kasneje. Tudi pri 1.bejbiju sem imela zamaknjeno O in ne na sredini cikla, verjetno zato pri meni dlje moti hormon O.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: avgustovke 2016
20.12.2015 8:50:31   
amaretana
Zivjo :)

se ena avgustovka..predviden datum 17.8. in prvič..pregled imam 13.1.

čestitke vsem!! :)

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: avgustovke 2016
20.12.2015 9:54:02   
pikapoka pika
april 8 nič skrbet, nič mi nisi vzela volje. Tako pač je, mogoče imaš prav.. Bi rekla da v tretje ne bom tok brezglava evo pa spet isto 😁

(odgovor članu amaretana)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: avgustovke 2016
20.12.2015 10:12:35   
Neli3
Ojla! Tudi midva sva koncno ugledala user posted image user posted image !
Predviden datum poroda je 24.8., sicer bo pa na prvi pregled treba pocakati se do 19.1. Kar je se zelo dalec....
Zaenkrat se pocutim ok, imam zelo povecane in obcutljive joske, vec apetita in napihnjen trebuh. Upam, da me slabosti ne doletijo...
Se vam pridruzim tudi na FB ampak bom pocakala na prvi pregled.

Cestitke vsem sreckam noseckam! user posted image

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: avgustovke 2016
20.12.2015 17:40:50   
Poletni srcki
Živjo mamice!

Tukaj še ena avgustovka :). Tale bo naš tretji in je bil nenapovedan, pa vendar smo ga veseli. Imamo pa že doma 5,5 let staro in 2,5 starega. Vsi so v poletnih mesecih, kar mi je zelo všeč. Si pa kar pridno sledijo, prva junij, drugi julij in zdaj verjetno avgust -po mojem izračunu pdp 5.8, prvi pregled je a v začetku januarja.

Mamice, ki nepričakovano pričakujete tretjega :) ste se že navadile na to misel? :) Mi sicer smo, je bil pa kar šok. Sploh zato, ker nimam čisto nič več za dojenčka, ker smo rekli, da bosta dva dovolj :). Je katera iz Kamnika morda?

Lep pozdrav

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: avgustovke 2016
21.12.2015 11:52:00   
poka85
Živjo punce!

Tudi jaz sem nekaj časa nazaj zagledala plusek in po mojih izračunih naj bi bil PDP nekje 16. 8. user posted image Sva zelo vesela, ker sva načrtovala že nekaj časa. Doma imamo že sina, starega 4 leta, ki si zelo želi družbo. Prvi pregled imam 7. 1. in upam, da bo vse ok. Pozdravček vsem :*

(odgovor članu Poletni srcki)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: avgustovke 2016
21.12.2015 12:32:37   
Anonimen
Živjo user posted image !

Tudi jaz se vam pridruzim na FB, ko bo potrjeno, da je vse ok. user posted image sem zagledala vceraj, danes se moram narocit na pregled, rok pa predvidevam, da bo cisto na koncu avgusta. user posted image Mogoce celo v septembru. user posted image

Uzivajte v preostanku leta, ker prihodnje bo definitivno drugacno! user posted image

(odgovor članu poka85)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: avgustovke 2016
21.12.2015 13:08:55   
Veverčka
Pozdravljene
Se javljam po dolgem času, sem te dni imela skoraj vsak dan take krče da vam ne znam povedat user posted image zato sem šla do ginekologinje da je pogledala in je rekla da je vse ok...pikica je in srček bijeuser posted image ...pa vendar od kje taki krči user posted image dobila sem buscopan ampak preden je to prijelo joj...
Naslednji pregled 6.1.

Kdaj nuhalna? In kam je najboljše se prijaviti? Izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: avgustovke 2016
21.12.2015 14:16:34   
Gnezdo
Slabost, slabost, slabost....

joj, komi živim, prav težko mi je. Zdaj sem že v osmem tednu, upam, da kmalu mine!
Jaz se bom tudi FB skupini pridružila šele po prvem pregledu, ker do takrat ne misliva povedat še nikomur.
Kako boste naznanile novico?

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: avgustovke 2016
21.12.2015 16:08:59   
važin
Oj punce,

Jst se pridružim fb skupini po nuhalni. Jst bom možeku lepo zavila testerček in mu dala pod smrekco, ostalim
bova pa povedala po nuhalni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 6:17:27   
pikap0ka
Pozdravljene vse avgustovke!

Pri meni so se sedaj pa začele jutranje slabosti, rees sem bila prepričana da bom imela to srečo, in preživela nosečnost brez tega. Sicer sedaj ugotavljam kaj mi ustreza, kdaj jesti, zjutraj mi dragi v posteljo prinese krekerje ali kruhec in metin čaj, in potem jaz to dobre pol ure počasi žvečim in vstanem. No, upam da bom uspela pretentati želodček, ker mi je tudi včeraj npr. v službi cel dan delalo slabo, res neprijetno. Ne bi pa rada ležala doma na bolniški. No, držimo pesti!
Bliža se božič ko bova povedala domačim, čeprav komaj v 7 tednu, ampak ne morem take lepe novice zadržat zase, vem da nestrpno čakajo ta dan, in res bi jim rada polepšala praznike :)

Punce mene zanima kako je z nuhalno? Se sam naročiš ali ti ginekolog pove kdaj? Jaz imam sicer 2.pregled 19.1. kar bom šele v 11 tednu, tako da če ni dolge čakale dobe je dovolj zgodaj, da se naročim šele po pregledu verjetno.


(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 6:48:14   
april 8
cestiiiitam vsem user posted image :)
Pikapoka jaz bi se narocila ze pred tvojim 2.pregledom, da te res slucajno kaksne cakalne vrste ne zafrknejo. Pa prej lahko se vec zbiras kam si zelis it na nuhalno. Idealni cas je od 11-14. tedna, ampak jaz na 14.kar nebi cakala.

Kako pa je s Pikapoka pika? So crtice vsak dan mocnejse? Upam, da nam javis, da so!

Midva bova tudi povedala za bozic, ceprav mi je malo zoprno, ker nisem imela se nobenega pregleda. Upam, da je vse ok s pikico, da se ne bomo vsi prehitro veselili.

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 7:15:34   
pikapoka pika
Jooooj črtice me hecajo, še vedno ni tok močna da bi me prepričala, danes pa sploh je vse skupaj bil en roza zmazek kot sa je test pokvarjen.. ?? jutri naj bi prišla m če sem mela najdaljši cikel. 😈 Če ne bi imela tistega občutka v trebuhu kot ob prejšnjih nosečnostih bi že obupala..

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 7:57:44   
Anonimen
Držim pesti, da bo intenzivnejsa!

Meni po nedeljskem pozitivnem testu kar ni dalo miru in sem danes naredila se enega. Po eni minuti je bila crtica skoraj tako intenzivna kot testna! user posted image Vceraj sem klicala mojo G in me je narocila ze 4.1. Sicer bom takrat sele 6 teden, ampak se morava malo pogovorit zrad mojih zdravstvenih tezav. Mislite, da bom vseeno ze lahko slisala srcka? Gre na ta prvi pregled lahko zraven tudi partner? Moj si zelo zeli ... Se pa vseeno bojim, ce bo prezgodaj in bova samo napsihirana, ce se ne bo slisalo. user posted image


Mene tudi zelo matra, da bi za bozic povedala, ampak me je strah, ker je res cist na zacetku. Ceprav sem sama pri sebi prepricana, da bomo uspel in bi to res rada delila. Konec koncev vem, da bi mi prav moja druzina najbolj stala ob strani, v dobrem in slabem. Ampak verjamem v dobro, res! In vem, kako zelo si moji starsi, sploh oce, zelijo koncno vnuke. user posted image In si kar predstavljam, da bi se bozicna vecerja zacela v solzah! user posted image


Kako pa boste tiste, ki boste za bozic povedale, to izvedle?

(odgovor članu pikapoka pika)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 11:47:12   
nosečka.špela
jaz imam po svojih izračunih nekje 8.8. PDP in imam 1 pregled šele 4.1. joj kako se vleče..... na srečo so slabosti že minile in tudi počutim se manj utrujeno kot čisto na začetku.

midva bova domačim povedala šele po prvem pregledu in bova dala najinemu prvemu fantku majčko postal bom bratec user posted image in bomo šli na obisk user posted image
povedala sem samo v službi že zaradi narave dela.

komaj čakam, da jim poveva in da vidiva reakcijo.

user posted image

_____________________________

Sreče ne spoznaš z glavo, temveč s srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 16:25:37   
lavandula
Jaz sem imela danes drugič pregled, vse je ok user posted image Sem se pa naročila na tretjega čez 4 tedne in takrat bom imela tudi nuhalno. Kaj je pa z tem dvojnim hormonskim testov, je fajn to opravit?
Midva tudi razmišljava, da bi povedala domačim za božič. Kako boste ve to izvedle? Jaz sem brez idej, na koncu bova verjetno samo preprosto povedala, čeprav sem hotela narediti kako presenečenje user posted image

Veverčka tudi jaz imam občasno močne krče ampak baje je to normalno. Nisem pa dobila buscopana. Opažam pa, da jih je vedno manj. user posted image

Vsem nam želim čim manj slabosti :)

(odgovor članu nosečka.špela)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 18:59:46   
april 8
pikapoka pika ma ziiiher je toto, ce ti ze tok dolgo kaze in ne bledi! juheeej :)

Pri nas bo bozicek prinesel okraske za na smrekico, ki jih bo vsakemu svojo razdelila hcerkica...na njih pa bo sporocilce, da ji je bozicek sporocil, da bo postala sestrica :)

(odgovor članu lavandula)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 21:08:28   
lavandula
April 8 super ideja :) a to si dala prav delat okraske kje? Jaz bom mogoče kar s slikico jih presenetila, čeprav se se nic razločno ne vidi.

Pikapoka pika drzim prsti zate :)

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: avgustovke 2016
22.12.2015 21:16:23   
littlebabyLN
Hejj. Se ena srecka nosecka se pridruzuje avgustovkam. PDP imamo 12.8.16 in to bo najin prvi otrocicek, ki ga ze nestrpno pricakujeva. Vceraj sem imela prvi pregled (sem v 6 tednu) in G je odkrila cisto v velikosti 8cm. Rekla je, da to ni nic posebnega, samo da je moja precej vecja od povprecne velikosti. Imam jo na desnem jajcniku. Ce ima katera izkusnje s to zadevo ali ve vec podrobnosti o tem, bom zelo vesela vsake informacije.
Slabosti so redke, bruhanje hvalabogu ni prisotno, me pa proti veceru spika po trebuhu.
Naslednji pregled imam 12.1. pred tem pa moram se v laboratorij (kri,voda). Porocam, kaksna situacija bo po 2. pregledu.

Pozdravcek vsem user posted image

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: avgustovke 2016
23.12.2015 7:09:17   
izibizi77
Živijo dekleta,

tudi jaz se pridružujem avgustovkam. Rok imam okoli 16.8, prvi pregled pa šele 5.1. Ker so za mano že 4 SS (pa še eno živahno dvoletnico imamo doma), me kar precej skrbi. Pa še leta so tu :P

Vsem skupaj en lep pozdravček in čimmanj začetniških nosečniških tegob.
Iza

(odgovor članu littlebabyLN)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: avgustovke 2016
23.12.2015 16:10:21   
nisametoyou
Pozdravljene ;)

Čestitke vsem user posted image !!! Tudi jaz se vam pridružujem ;) včeraj sem bila na prvem pregledu, kjer so mi potrdili izračunan PDP 12.8.2016. Je pa to najin prvi otroček, ki sva ga full vesela. Pikica je ok in na pravem mestu.. to me je malo skrbelo, ker me včasih špika v levem jajčniku. Drugače mam pa vsak dan malo krče... tko kot ob M... tako da dokler ni res zamujala sploh nisem vedela ali je ali ni... pa še potem sem cel teden pričakovala, da bo mogoče pa vseeno M ;) Imam pa precej napetosti v želodcu in slabost že zadnih nekaj dni... tako da pol časa ne vem al sem lačna al bi bruhala... pa niti slučajno ne vem kaj mi diši od hrane ;)
Midva sva se odločila, da bova staršem in sestri povedala kar za božič in to z darili pod smrekco ;) Za starše sva zavila knjigici (slikanici) Rad te imam, babica! in Rad te imam, dedek! za sestro pa sem dala potiskat šalčko z napisom: Only the best sisters get promoted to aunts ;) Tako da upam da bo presenečenje uspelo bojo pa itaq vsi veseli ;) Komi čakam reakcije ;)

Čim manj slabosti in drugih tegob vsem ;)

Pozdravčkeee!!!!


(odgovor članu izibizi77)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: avgustovke 2016
23.12.2015 19:05:20   
Iduaa
Živjo punce, prodajam nekatera nova, nekatera pa malo nošeno kot nova oblačila. Če vas zanima si lahko ogledate kaj prodajam na spodnji povezavi:
http://mojbutik.si/iiduaa-39759

Lep pozdrav, srečno :)

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: avgustovke 2016
23.12.2015 20:16:45   
čmrlj12
Živijo punce user posted image moj PDP je sicer 29.7. ampak če bo pikica kej po očkotu bo zamujala in nas pozdravila v avgustu user posted image
Prvi pregled sm imela včeraj...vse bp-srček bije,veliki smo 23,1mm (8t5d po ZM oz. 9t0d po UZ).Tudi počutje je super,nobenih slabosti,bruhanja ali težav s hematomi in krvavitvami.Edino kar me občasno matra je želodec in zbujanje enkrat na noč med 2h in 5h zjutraj.

(odgovor članu Iduaa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: avgustovke 2016
24.12.2015 18:00:17   
lavandula
Nosecke kako ste kaj danes? :) pri meni so se vedno prisotne bolečine in slabost je nazaj. Sem bla zdaj dva dni ok, no sicer me je bolel zelodec ampak vsaj slabo mi ni bilo. Danes pa spet ta slabost, pa nic mi ne pase.
Kaj pa kaj pijete? Jaz nikakor ne spravim dva litra tekocine na dan v sebe. Vode ne morem, mi je se bolj slabo.. Sladkih sokov pa tudi ne :( kaj pijete ve?

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: avgustovke 2016
25.12.2015 13:31:33   
Neli3
Jaz se trudim piti čim več. Večinoma pijem vodo in čaje, vsake toliko si privoščim kakšen sok, samo ne prepogosto ker sokov tudi prej nisem pila. Imam pa težavo glede čajev. Sadnih ne maram, zeliščni se ne priporočajo preveč, nekateri celo odsvetujejo. Jaz obožujem metin čaj samo nekje piše da se ne priporoča, spet drugje da pomaga nosečnicam proti slabosti?? Sploh v bistvu ne vem več katere lahko pijem in katere ne user posted image

Zaenkrat se počutim ok, sem bolj utrujena kot sem bila, slabo mi ni (upam, da mi ne bo), hrana tudi meni ne paše kaj preveč, imam pa zelo povečane in občutljive prsi.
Joj kako težko bom dočakala prvi pregled.... Sploh nimam posebnega občutka, da bi bila noseča...zato me je včasih kar malo strah ali je vse ok...

Želim vam lepe praznike! user posted image

(odgovor članu lavandula)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?