|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 14:39:39   
lavandula
Tudi meni najbolj ustreza metin caj, vendar ne pretiravam z njim. Spijem nekje eno skodelico dnevno, ko mi je res slabo. Si pa stiskam zdaj pomaranče, mi kar ustreza okus :) ali pa mesam malo soka pa zraven vodo, samo tolko da ni cista voda.
Neli3 verjamem, da komaj cakas, da vidis svojo pikico. En poseben obcutek user posted image

A ste ze povedale ostalim, da pricakujete? Midva sva kar prestavila. Mislila sva vceraj na bozic, ampak sva se odlocila, da se pocakava. Upam, da nam uspe skrivati do nuhalne, ceprav bo tezko :)

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 18:54:59   
barbi98
Pozdravljene punce. Tudi mi pričakujemo še eno štručko konec avgusta. Skoraj 2-letno deklico pa že imamo. :) Prvi pregled imam 28.januarja, ko bom v 10 tednu. Ste tudi ve imele tako pozno? Bi rada že vsem povedala ampak po drugi strani bi raje počakala na pregled. Sedaj vedo samo moji starši, ker pred njimi pač nisem mogla bit tiho. Bi bilo najbrž tako že preveč očitno, ko nebi jedla tatarskega bifteka. :P

(odgovor članu lavandula)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 19:11:03   
Neli3
Ja res se veselim prvega pregleda user posted image

Midva bova verjetno povedala po nuhalni, ce bova le zdrzala. Res je tezko skrivati decembra...kuhancki, prsut, tatarc...ampak bo ze nekako.

Jaz pa ugotavljam da imam ful velik izcedka. Pa vedno temnejse rumene barve je. Kaj mislite ali bi me moralo skrbeti? Nic me ne pece, ne srbi, nobenega vonja, nic. Ali so ti izcedki normalni? Razmisljam ali bi bilo pametno kupiti kaksen VitagynC ali Multi-Gyn...


(odgovor članu lavandula)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 19:12:43   
Neli3

IZVIRNO SPOROČILO: barbi98

Pozdravljene punce. Tudi mi pričakujemo še eno štručko konec avgusta. Skoraj 2-letno deklico pa že imamo. :) Prvi pregled imam 28.januarja, ko bom v 10 tednu. Ste tudi ve imele tako pozno? Bi rada že vsem povedala ampak po drugi strani bi raje počakala na pregled. Sedaj vedo samo moji starši, ker pred njimi pač nisem mogla bit tiho. Bi bilo najbrž tako že preveč očitno, ko nebi jedla tatarskega bifteka. :P


Jaz imam v 9. tednu pa se mi tudi zdi zelo dalec.... user posted image

(odgovor članu barbi98)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 19:17:05   
barbi98
Jaz bi vrjetno že klicala ginekologinjo in vprašala za nasvet glede izcedka. Sem zdaj v drugo dost bolj zaskbljena in panična glede vsega, ko bi moglo bit vrjetno ravno obratno. :D

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 19:23:57   
ernni
hej punce :)
Sem nova med vami, pregleda se nisem imela (15.1), po izracunih pa naj bi imela PDP 25.8. To je moja prva nosecnost, zato sem kar malce zbegana, ceprav nisem najmljasa.
Zanima me, katere prehranske dodatke s folno kislino jemljete. Po priporocilih sem si nabavila elevit, vendar me skrbi, ker vsebuje kar nekaj zeleza, sama pa nisem imela nikoli tezav s hemoglobinom.
Vecjih tezav s slabostjo nimam, mogoce zaznavam rahlo slabost v jutranjih urah, ampak ni pretirano moteca. Vesela sem, da sem vas nasla
user posted image user posted image
Ko boste osnovale FB skupino, sem seveda zauser posted image user posted image , sicer si pa tipkmo tukaj.

Pozdravcke vsemuser posted image

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 20:30:45   
april 8
Hej user posted image user posted image user posted image :) Vesele praznike vsem, upam, da vas bo vecina imela dopust nasl.teden in uzivala :)
Midva sva tudi kar povedala domacim...sva komaj prikrivala do bozicnega vecera, ker so mi cel dan ponujali domac biftek za probat...moja nr.1 jed :) 101 izgovor me je blo :)
Kolikor je meni znano, je mocnejsi izcedek povsem normalen in je en od znakov nosecnosti. Pri meni je to zaenkrat skoraj edini znak, razen utrujenosti. Me kar malo skrbi, ker ni se slabosti :/ Komaj ze cakam pregled, da se prepricam, da bije srcek. Cela vecnost bo do tja, ceprav sem zaenkrat malo manj neucakana kot v 1. nosecnosti.
Pikapoka Pika kako je pri tebi, zdej si pa verjetno ze 100% prepricana, da si user posted image ane? :)

(odgovor članu ernni)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 21:19:38   
važin
Oj, punce

Midva bova povedala po nuhalni.user posted image
Jst imam tudi izcedek, sem brala, da je normalno.

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 21:31:59   
barbi98
Tudi meni ni se nic slabo, niti nisem imela bolecih prsi tako kot v prvi nosecnosti. Prav cudno kako je zdaj vse drugace. Me pa ves cas nekaj pika in boli. Prvi znak je bil, da mi je ful stvari smrdelo. Sem pa na nek nacin res takooj vedela da sem user posted image . Pol sem se pa s tremi testi prepricala da je res. user posted image

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: avgustovke 2016
26.12.2015 22:22:53   
pikap0ka
Pozdravljene punce!

Upam, da se lepo preživele božične praznike v krogu najbljižnjih.
Jaz sem v torek zbolela z vročino do 38,5°C, nato sem po svetovanju prijateljice vzela Lekadol, saj je nevarno da naraste za plod. V sredo sem bila že skoraj brez vročine, tako da sem sedaj kar vredu, razen velikega cmoka v grlu, sluzi.. ki še kar traja, ampak saj bo tudi to mimo. Glede na to da sem 3 dni pred vročino, bila nenehno slabotna upa,. da bo sedaj bolje :)

Midva sva za božička staršem podarila škatlo, kjer so bili copatki, in je pisalo ..pridem avgusta! :)
Seveda presenečenje, šok, solze sreče in veselja..:) Čudoviti trenutki za celotno družino. Sej je res šele 7 teden, ampak najbljižnjim sem enostavno morala povedati :) PA itak vem da bo vse vredu z najinim fižolčkom :)

Kar se tiče izcedkov imam jaz tudi povečane, rahlo rumene ampak mi je tudi meni rekel ginekolog, da je to normalno, v maternici se dogaja veliko procesov in to je rezultat dogajanja:)

Tako nestrpno čakamo na te preglede in se nam zdi, da gre čas zelo počasi.. seveda bomo čez par mesec vse govorile, kako je šel čas hitro user posted image

Punce vse dobro! user posted image user posted image

(odgovor članu barbi98)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 9:12:07   
Gnezdo
Tudi jaz imam pregled zelo pozno. Takrat bom že v dvanajstme tednu! Kar se tiče slabosti je grozno, ker mi je res zelo slabo, ampak gre. Vsaj vem, da je vse ok. Jaz žal nimam dopusta naslednji teden tako, da delam, ampak samo do četrtka potem sem dva dni frej in v soboto spet delam. Doma smo že povedal za Božič in je bilo veselje, čeprav malo drugačno, ker je to že peti otrok, ampak vseeno so bili zelo veseli. Uapm, da bo vse v redu in komaj čakam 18. januarja ko imam prvi pregled - uf kje je še to.

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 10:07:34   
lavandula
Tudi jaz imam povecan izcedek, je zgleda pri vecini prisoten. Glede folne kisline...jaz imam femibion, naj bi bil najvecji izkoristek folne kisline zaradi drugacne oblike in najbolj prijazen želodcu. Ceprav mene kar matra potem ko ga vzamem.
Jaz sem do zdaj imela dva pregleda, enega v petem tednu enega pa v osmem. V dvanajstem sem narocena na naslednjega in na nuhalno. Mi je kar tezko za vas, ko imate tako pozno prvi pregled, verjamem da vse nestrpno cakate.
Tudi mene ze malo cudno gledajo, ko se izogibam tatarskemu in kaksnemu nazdravljanju :) imam sto izgovorov. Pri meni ve edino moja mama, ker glede na moje pocutje bi ji težko prekrila :)

PikapOka zelim ti cimprejsnje okrevanje. Lekadol se pa lahko jemlje v nosecnosti, edino pretiravat se pac ne sme.

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 10:55:31   
foxy_cat
Pozdravljene punce user posted image

Sem se odločila, da se zaenkrat priključim kar vam user posted image trenutno po prvih ocenah naj bi bil mod PDP 1.9.2016.

No, ne vem če me že vse poznate user posted image za mano je naporen mesec,.. zmeda in čudna dogajanja. Moja zadnja M je bila 25.11.2015 in od takrat naprej sem imela grozne bolečine - krče.. 5.12.2015 sem šla zaradi bolečin na urgenco - gin.blok, naredili so mi notranji in zunanji UZ, vzeli vodo.. niso našli nič, mi je pa preventivno dala vaginalete, če bi bilo kakšno vnetje ali karkoli - folikel je bil takrat še cel..14.12.2015 sem imela kontrolo pri G, kjer so ugotovili, da imam bakterije v vodi.. za 10 dni sem dobila amoksiklav - zaradi suma na možno nosečnost. Na konotrolo - da dam vodo v labaratorij sem bila naročena 23.12.2015 - ravno na dan ko bi morala dobit M,..zato sem 22.12.2015 delala test - da se nebom zastonj vozila v Labaratorij, kjer bi šla vodo dat in bi ravno pritekla user posted image user posted image ..no in test je bil user posted image user posted image user posted image user posted image ... 23.ga sem šla dat vodo - je bila končno v normalnem stanju, in naročila sem se na prvi pregled ki pa je šele 27.1. user posted image daleč daleč.. Danes je 18.dan odkar imam povišano temperaturo, joški me bolijo tako že pol meseca user posted image user posted image kar se tiče slabosti,.. moram ZELO gledat kaj in koliko jem - jedla bi pa vsako uro nekaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lavandula)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 12:28:20   
pikap0ka
Dobrodošla foxy_cat!user posted image

Oh, res je za teboj naporen mesec, ampak kljub vsem je končna diagnoza user posted image ! Čestitke!

Za vse nas držimo pesti in se veselimo dni do pregledov, predvsem pri tistih, ki še čakate prvi pregled, verjamem da bo vse ok!! :)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 14:50:38   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: pikap0ka

Dobrodošla foxy_cat!user posted image

Oh, res je za teboj naporen mesec, ampak kljub vsem je končna diagnoza user posted image ! Čestitke!

Za vse nas držimo pesti in se veselimo dni do pregledov, predvsem pri tistih, ki še čakate prvi pregled, verjamem da bo vse ok!! :)



Kdo bi si mislil, da bo kljub vsem tem zmedam ta mesec, bil ravno to vzrok user posted image

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 17:21:14   
pikapoka pika
april 8 ne moreš verjet ampak še zmeraj nisem prepričana.. testov več ne delam ker so čisto preblage črtice, menstruacija pa zamuja že več dni. Verjetno ni nič oziroma je kaj bilo pa je/bo šlo naprej user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 17:57:05   
barbi98
Pikapoka..a ni tudi čisto blaga črtica vseeno potrditev nosečnosti? Ne poznam vsega dogajanja..ampak če m zamuja pol vseeno zgleda da je. :)

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 18:00:39   
Neli3
Foxy_cat dobrodosla tudi tukaj! user posted image

Vem, dolgo bo cakanje do prvega pregleda ampak skupaj bomo zdrzale user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 18:02:18   
Neli3
Kater test si pa delala? Probaj s clearblue, jaz mu najbolj zaupam user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 18:38:29   
pikapoka pika
CB sem naredila par dni nazaj pa je bil negativen, na Babycheckih pa sem pred tem večkrat nalulala črtice, ki pa niso postale nič bolj vidne z dnevi. Tkole me še ne niso hecali..po prvih dveh testih sem res mislila da sem noseča, take črtice sem nalulala tudi v prvih dveh nosečnostih in je bilo to to, zdaj pa mislim da so samo narobe kazali ali pa da so kazali O in se mi je cikel res toliko zamaknil? Vglavnem ne bom vam več smetila po vaši temi.. lepo in mirno nosečnost želim vsem user posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 19:28:12   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

CB sem naredila par dni nazaj pa je bil negativen, na Babycheckih pa sem pred tem večkrat nalulala črtice, ki pa niso postale nič bolj vidne z dnevi. Tkole me še ne niso hecali..po prvih dveh testih sem res mislila da sem noseča, take črtice sem nalulala tudi v prvih dveh nosečnostih in je bilo to to, zdaj pa mislim da so samo narobe kazali ali pa da so kazali O in se mi je cikel res toliko zamaknil? Vglavnem ne bom vam več smetila po vaši temi.. lepo in mirno nosečnost želim vsem user posted image


Bi morala kaj bolj točno napisat, na koliko dni imaš ponavadi M, koliko ti zamuja...?

Jaz sem delala baby check MINI, za katerega rabiš najmanj HCG pa je 1 dan pred izostankom pokazal šibko črtico - lahko si jo pogledate v mojem albumu. Meni recimo še nikoli ni noben test pokazal nobene lažne črtice - pa vedno uporabljam ta "poceni" teste, vedno je bila samo čista belina taku da mu zaupam user posted image user posted image sicer pa danes je že 4dni po tem ko bi morala M prit, imam pa že 18dni povišano temperaturo in vse ostale znake, tako da nisem nobenih testov več delala, se mi zdi potrata denarja, če en pokaže in če vse ostalo štima že mora bit to to user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 19:38:49   
Neli3
Meni je Baby check mini pokazal rahlo crtico tudi ko nisem bila noseca tako da mu ne zaupam. Najbolj zaupam ClearBlue, pa tudi FirstSign je ok.
Dokler user posted image ne pride je upanje! Drzim pesti! user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 19:41:11   
Neli3
Tudi moja temperatura je precej visja kot pred zanositvijo. Ves cas imam okoli 37.0, tudi do 37.3 prileze ce kaj delam, se gibljem,.. Koliko pa tebi kaze termometer? user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 19:57:29   
april 8
Pikapoka Pika ne se obupat :/ Kaj pa ce gres na krvni test? Jaz sem bila tok neucakana in po drugi strani se mi ni dalo delat vsak dan testov, da sem sla kar na odvzem krvi. Vem da nekaterim vec tednov ne pokaze + testa.
Pri moji 1.nosecnosti je bila tudi komaj vidna user posted image in je bilo toto, zato sem bila tudi pred parimi meseci 2x prepricana, da je ratalo pa zal ni. Pa sploh niso bile tok svoh crtice. Tako da res niso zanesljivi testi, ce se jih dela prekmalu...sploh tisti ta obcutljivi ne. Potem sem sla na krvni test (v 2eh ciklih, ko mi je kazalo lazne user posted image ) in je bilo na krvnem testu popolna nula (sem tut jz pomisnla na propadlo N)...ampak je slo pri meni obakrat ocitno za motnjo hormona zapoznele ovulacije.
Ce slucajno ni ratalo, stiskam pesti da rata cimprej! Hug *

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 21:43:56   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Tudi moja temperatura je precej visja kot pred zanositvijo. Ves cas imam okoli 37.0, tudi do 37.3 prileze ce kaj delam, se gibljem,.. Koliko pa tebi kaze termometer? user posted image

Temperaturo bi si morala merit cel mesec. Jaz imam povišano že od 9.12.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?