|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
16.3.2016 14:42:11   
jesse16
Živijo
kako ste kaj?
LeyaPrive kje ti živiš da imaš lepo vreme ???? Pri nas je skoz dež. Groza, prej sva šla ven ja za pol ure pa je spet začelo deževati.
Super da ti tako dolgo spi? Kaj pa čez dan koliko spi? Saj je moj tudi priden zaspi okol pol osmih sam kaj ko je ob 5 poln energije in moreš vstati včasih že ob 4. Čez dan gre pa 3 spat po pol ure.
Drugače pa midva pridno telovadima in čakava vse izvide da dava vlogo za podljšanje porodniške. Upam da mi uspe. Bi bilo super biti še čez poletje doma.

Uživajte, jutri se začne pa Planica in bo ziher lepo vreme.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.3.2016 13:33:16   
sladkorčica
Ojla punce....

Končno smo dočakali sonce.....bil je res zadnji cajt ker smo že vsi siti tega slabega vremena.....Pa še kilograme je treba stopiti Hehe

LeyaPrive ti si srečnica če ti je mali začel spati celo noč. ...Pri nas je ena in ista pesem včasih se mi že meša. ...Vse živo sem Sprobala in on se zmeri isto dela. Ko je ura 2 zjutri se začne dreti da nevem kaj naredit čaj noče mleko tud ne ....dlesni mu mažem. Nevem al ga res tako boli al kaj je za en hudič. Upam da se že enkrat to neha ker me pošteno skrbi kaj bo ko bo treba na šiht. ...

Drugače pri nas je zgornja enka že zuni spodaj je tudi nabrekla dlesen tako da bo na hitro vse ven porinilo. Drugac smo zdravi mali vsak dan nekaj novega pogrunta in čez dan je kar priden. Gosto hrano imava se zmeraj 2 obroka drugo mleko. Bom pa danes mu zvečer dala keksolino bomo videli če je to krivo da je lačen. ..

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
21.3.2016 11:37:36   
LeyaPrive
A ste izkoristile vikend? Mi smo šli čez vikend v Bohinj in se je naš kar lepo obnašal. Samo babyfone sva doma pozabila in sem morala čez dva štuka ves čas skakati.

Je bila zraven še ena kolegica z 11 mesečnikom in se je prijazno ponudila, da mi lahko kako oblačilo št.68 odstopi. Pa so bili potem vsi presenečeni, da smo že pri št. 80. Sem dobila par majic od Mane št.80 in so res ozki rokavi:( Je pa res, da je naš kar nabit. Samo bo kmalu začel pošteno lesti okoli in se bo potem verjetno ustavilo s temi kilogrami. Je pa res, da sva midva oba med visokimi - jaz 1,73, moj 1,82, moj fotr je bil pa ene 1,9 včasih visok.

Kako ste kaj z vozički zadovoljne? Midva imava 3-kolesnik Jane in res zmore vsak teren. Samo spakirati za 3 dni in imeti še da voz v avtu je pa izziv. Še dobro, da imamo velik prtljažnik. Sedaj pa malo marele gledam in vidim, da bo spet treba celo diplomo narediti. Veliko je trikolesnikov, samo mi delujejo precej nestabilno. Sploh, ker bo otrok večji in se bo začel levo in desno ven iz vozička stegovati.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
21.3.2016 11:57:34   
sladkorčica
Ja mi smo bili veliko zunaj na sončku včeraj smo šli na kratek izlet .

Ja jst mam pa peg perego gt3 je tud za vse terene sem zadovoljna sam je kar velik in se tudi mi sprašujemo kako bo ko gremo na dopust.
Jst pa zaenkrat ne mislim kupovat marele ker smo ravno dali športni del gor in je fajn ko je strehico lahko precej dol potegneš . Mi je čist brez veze met 2 voza ker potem ko bo enkrat 1 leto star ne bomo več tako rabili . Pa tudi čedalje več mamic vidim da prevažajo velike otroke not in mi je prav smešno ker otrok mora čimveč hodit ker to mu samo potuho daješ. Nevem tako je moje mišljenje mogoče še pa motim:)

Ja midva sva tudi že kar na 80 čeprav je še 74 tud prav. Uf nas je tud fajn nabit ma skoraj 10kg.
Sem pa končno ugotovila kaj je pri nas za en problem to nočno zbujanje. Sem zdaj kar pohitela in sem vključila več goste hrane čez dan pa zvečer tudi mu dam za eno žličko keksolino ta v mleko in je ponoči mir se zbudi 1 krat ni pa več dretja. Očitno enostavno mleko ne zadostuje njegovim potrebam. Mislim da je ena tuki napisala enkrat da pri skoraj enem letu se zmeri pokriva 75% dojenje. No Evo nas je dokaz da je to premalo. Tej zdravniki si itak niso enotni vsak po svoje tolče potem smo pa zmedene.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
21.3.2016 12:28:05   
Anaina
Hoja. Mi smo super izkoristili sončni vikend smo šli v soboto na izlet in smo včeraj zvečer prišli domov. Naslednji vikend ponovimo ker bo baje spet lepo vreme.
Glede vozička imamo mi Maxi cosi Mura 4. Smo ful zadovoljni, gre res po vsakem terenu. Je res malo večji ampak nam ni panike ker imamo ful velik avto. Če greva sama kam dam kar celega notri in ga sploh ne razstavljam. Bomo pa marela definitivno kupli.
Bomo jo imeli tudi kasneje pri babicah ko ga bodo pazile, ker v vrtec ne bo šel. Bova pa kupila mclaren marela. Sva jo sprobala in je res fajn. Mo meli prvo željo quiny na tri kolesa ampak je to res sila nestabilno.
Kako ste kaj z zobki? Nas so začeli jezik zgoraj dvojke. Ampak ni fejst sile.


(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
21.3.2016 21:22:00   
sladkorčica
Hej.
Joj tole vreme me skrajno jezi.....smo se kar razvado teh par dni lepega vremena danes pa to sranje. ..prav depresivna sem bla danes...Brez volje do dela kar neki....

Ja pri nas zdaj zgornja enka lepo rine ven pa zraven je tudi videt da bo v kratkem in spodaj je nabreklo. Je bil tud mali tako te en danes...prej zvečer je bilo tako dretja da ga nismo mogli potolažiti. ..tud za useska se je vleku najbrž ga je bolelo in sem mu dala malo dalerona no potem se je umiril. Zgleda da je tok občutljiv .

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
21.3.2016 21:30:49   
LeyaPrive
Našega je pa vikend kar zmatral in mi je kar veliko spal danes. Sva pa izkoristila še vreme in malo na sprehod skočila.

No, zob pa pri nas še ni na vidiku. Ima malo nabreklo zgoraj, samo to je že 3 tedne isto... Za ušesa se pa tudi naš prijema. Ko se je prijemal za ušesa, ko je bil prehlajen me je že zaskrbelo, da je kaj vneto. Samo se še vedno prime za uho, tako, da je to pomoje bolj raziskovanje telesa

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
22.3.2016 10:06:51   
sladkorčica
Ja jst sm nekje prebrala da takrat ko je izrascanje zobkov naše malčke zelo boli in se radi prijemajo oziroma cukajo za ušesa tako da bi rekla da je to vzrok ker nas je zdrav nič prehlajen. Sem mu lepo dala malo dalerona in je pol devetih zaspal . Zgleda da nam bodo tej zobje se dali misliti Hehe. Sem pa zadnjič kupila za dlesni od multimam baby gel in moram rečt da sem skoraj bolj zadovoljna kot z avstrijskim. ...Pa še več je not. Ta avstrijski je tako malo noter da lahko celo bogastvo zapravila is za razne kreme. No ta multimam sem slučajno zasledila na netu in sem tud sama Sprobala malo na jezik in res kar mal ohladi in odrveni. Mogoče sem kateri pomagala z nasvetom. Imam pa tud homeopatske doma pa se nikakor ne spravim da bi mu dala ker moram raztopit te zrncke in takrat ko je res huda kriza sam mal kreme na dudi in je takoj bols.

Anaina mislim da si ti enkrat pisala da maš te homeopatske. .Daj povej kako mu ti daješ. ?Baje da ne smeš več kot 5 dni zaporedoma zato me je minilo al je ravno to fora da se umiri in je neki časa mir...?

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
23.3.2016 12:28:14   
LeyaPrive
Danes pa našega očitno zobki žulijo. Že ponoči se mi je zbujal, se malo priklopil in zaspal nazaj. Doboldne je bil pa precej miren in mi je deloval tak mali kupček nesreč. Pa ni se hotel dpjiti, verjetno k ga dlesni dražijo.je pa kar hudo gledat k vidš da boli pa kaj fosti ne moreš narediti.

Za marelo sem se pa odločila, da bomo še malo počakali. Ali so take za večje otroke, brez opore al trikolesne... Sem že skoraj našla eno od Cam pa sem ugotovila, da bi ves čas z nogami brcala v tisto prečko med zadnjima kolesoma.

Smo bili pa danes važni, ker se je začel guncati na kolenih. Še vedno se pa ne obrne iz trebuha na hrbet. Na hrbtu ležat mu ni zanimivo in potem ni interesa.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
23.3.2016 14:07:50   
sladkorčica
O leyaprive vi se še zmeri dojite.....Jst pa se kar pogrešam to najino hranjenje Hehe. ...

Ja ziher ga matra saj nas je tud čez dan se kar ponoči ma pa včasih kake napade.
Mi ne bomo kupovali se enega voza marele. ..Vidim pri necakih so isto kupili še marelo zdaj sta stara leto pa pol in se že zdavnaj ne vozita več v vozu. Mi bomo raje kupili kolo trikolesnik ki so zdaj taki da ima okrog pasu varnostno in se za privezat pa lepo strehico in bomo lepo kolesckali potem se to pa lepo vse stran pobere in bo sam imel za naprej. Imajo zdaj v pikapolonici akcijo tak kot je men všeč je 100e. Pa še babi bo v jeseni lahko kak krog naredila ker ona stanuje v bloku v 2 štuk in tud ni placa se za voz. Za kolešček pa bo.
Uf nas še obrača kot nor in sedi lepo pa se igra samostojno samo da bi se pa sam vedel pa se ne pa tudi za plazenje se ni znakov. Pa še tudi ne sekiram ker je za njegovo starost to kar zdaj počne normalno. Je pa različno eni kmal pohitijo. Jaz mam nečake dvojčke in sta dva iz istega bušija pa Ful različna. Eden od dvojčkov je zelo kmalu puzal drugi pa kar neki se je slepal in ne bote verjele ta ko mu ni šlo puzal je je dosti prej shodil kot ta drugi ....Zato pa najbolj da prepustimo času čas.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
23.3.2016 15:34:54   
LeyaPrive
Jaz se prav nič ne sekiram in forsiram, da bi se lahko hvalila, da moj je pa shodil pri 8 mesecih... meni je zaenkrat šečisto fletno, da ga odložim na blazino,grem v drugo sobo in je čez pol minute še vedno na isti blazini. Ko bo pa enkrat začel lezti okoli si bom pra prav pedometer nabavila:)

Sem pa ugotivila, da je naš pravi jedec. Me je moj pokregal, da moram začeti odmerjati hrano. Prej sem mu pač dala, kolikor je pojedel. Včasih manj včasih več. Nam komot poje ene 250 g zelenjave (kuhane) za kosilo.

Drugače imajo pa ta teden v Hoferju precej igrač v akciji. Jaz sem kupila tale kamion
https://www.hofer.si/sl/akcije/10-let-hoferja-jubilejna-ponudba/

Sicer bo malo kasneje prav prišel, samo je bila tako smešna cena... Sem pa videla, da imajo tudi 3-kolesnik na zalogi za 80 € http://catalog.aldi.com/emag/sl_SL/print/Velikonocni_katalog_2016/

Moj sicer pravi, da,ko bo enkrat shodil, bo dobil poganjalca. Sam meni se zdi, da je poganjalec bolj za po dvorišču. V ta tikolesnik ga pa bom lahko posedla in bo malo sam poganjal, malo pa jaz. In bomo lahko šli skupaj s psom par km naokoli. Ker z 1,5 letnikom se peš prav daleč ne pride.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
23.3.2016 16:00:23   
sladkorčica
Ja to se čisto strinjam s tabo ....z tako majhnim glih ne moreš nekam na sprehod daleč sam da bi pa zdaj marelo kupila je pa meni čist mimo. Jst to zase govorim da nebo pomote. Res bomo raje ta kolešček in nam bo več od legel kot pa se en voziček. To lahko denarja zagonis se pa jos sam to pri majhnih je vse sam za neki časa. Jst sm to že enkrat skoz dala tako da vem kako je.

Tudi jaz se ne obremenjujem s tem če ne puza ene se pa fajn.

Nas načeloma tud kar rad je tudi meso. Ima pa tud rad keksolino al frutolino zdaj mu že dam kako skorjo kruha v roke pa lepo gloda. Zanimivo da za vsako stvar odpre usta in kar daš to je. Zvečer sem mu začela dajat za en ščepec keksolino v mleko ko greva spat in nama pomaga bolje in dlje spi.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
23.3.2016 16:08:09   
sladkorčica
No ravno takega sem imela v mislih. Naši tamladi so dvojčke se pa še prevozili s tem .ma tudi ta ročaj zadi povezan lepo z sprednji kolesi tako da v začetku ti sofiras. Pa lepo je potem za naprej.
Poganjalec smo pa že kupili bolj za dušo očita. Je pa avto bmw imitacija sva na bolhi najdla ker je nov 160 e. Sam je res lep avtek jst pravim da ga bo škoda za zuni ker je kot nov.

Uni poganjalec ko je pa kot kolo brez pedal mi je pa tudi mimo čist. Sem enkrat gledala enega fantka kako je glih dosegal z nogicami do tal. Ta je precej visok in ze za kar 3 letnike. Takrat bi že Kater pedala znal zavrtet. Tako da jst sm Ful izbircna in gledam tud malo za naprej.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.3.2016 10:07:40   
jesse16
Živijo
Kako ste kaj?
Čakam da mali konča z kaknjem nato previti in ven na sončeka. Mi smo v redu, pridno jemo, telovadimo... Zobki še niso na vidiku, je sicer tečen ampak jaz ne vidim da bi kaj kazalo na zobke. Bomo videli.
Mi imamo marelo še od hčere, edinkrat ko nam je prav prišla je bilo na morju da smo stvari na plažo peljali in da je spala v vozičku ( je fino ker ga lahko obračaš in je bila skoz v senčki). Tricikel smo tudi dobili, žal nima strehice ampak bom že nekak senčnik namontirala. Igrač mu zaenkrat še ne kupujem, to me še čaka, sploh kak traktor, tovornjak....

Punce kaj kuhate nasplošno za kosilo, meni idej zmankuje sploh ne vem kaj naj skuham. Saj kuhati ni težko ampak ko bi vsaj eden reku to pa to naredi, ne pa ko oba rečeta men je vseeno, polj narediš pa kakšno enoločnico pa mata nose do tal user posted image . Groza.
Evo grem malega previti na to pa ven na sončeka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.3.2016 11:56:33   
sladkorčica
Hej....

Ja tudi jst mu ne kupujem igrač zaenkrat ker smo ogromno dobili. Je od partnerja sestra od svojih otrok prinesla ogromno. Tok da se heca da grem v zgornji štuk v baby center Hehe. In za oblečt tok stvari da nevem ce bom sploh pol ponucala. Tako da res kupim kaj za svojo dušo .

Ja mi ko bomo glih kupovali trikolesnik bomo pač z strehico če bi pa dobila bi bla pa tudi zadovoljna :)

Jah Jesse16 jst sem vsak dan v isti dilemi pa sem kuharca . Dokler sem bla v službi sem tam dobivala navdihe zdaj sem pa vse pozabila. Načeloma ma moj rad vse na žlico oz domačo kmečko hrano recimo žgance Matevž želje na sto in en način pečenice kravice ocvirki. ..Nato gremo v drug ekstrem lazanja tortilje njoki ravioli zrezki predvsem pečenka potem pa testenine skuham in not prevrnem v maščobo .dam pa zmeri velik zelenjave pa čebule zraven in je Ful dobro. Recimo mi mamo tudi radi prebranac sam ga kar kupim. Dostikrat tud skuham krompirjev golaž pa kake palačinke zraven . Ja preveč dobro jemo in se nam že lepo pozna. Jst nevem kaj je z mano kile grejo kar gor. Mam pa na sumu da je možno da bom še enkrat nosečka. Sicer nevem kak je to možno ker sva za malega se matrala in marsikaj skoz dala pa da bi zdaj tak hitro ratalo????!!!!!! Bomo videli.kar bo pa bo

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.3.2016 13:26:25   
jesse16
OOOOOOOOOOOO Sladkorčica držim pesti. Sporoči ko boš vedela.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.3.2016 13:50:18   
sladkorčica
Ja seveda bom povedala. Če je to kar je bomo kmalu vedeli. Menstra mi fullllllll zamuja. Nazadnje sem jo mela 1 feb zdaj pa nevem ene dva tedna nazaj je bla ena rjava sluz in mi je že takrat čudno blo. Zdaj pa in slabo malo in trebuh me boli in vse tišči in nevem kaj se dogaja z mano. Isto je blo ko sem zanosila. Skoz me je trebuh bolel jaz sem molila da bo menstra čimprej da greva v postopek iui in Evo mamo knedla ki prehitro raste....Ja če je bomo že nekak čeprav če bi blo po moje bi se mal počakala. Saj mogoče je pa lažni alarm pa se je vse pomešal ker sem vmes še dojit nehala. Sicer sem nardila baby chek mini kar oba pa nevem men se blede. Mogoče je ba čist ena zelo zelo zelo svoh črta al jo pa sam jst vidim. Bom zdaj čez praznike probala ven iz glave dat pa grem naslednji teden po clear blue ker je najbol ziher.

Moj bi skakal od veselja. Ta teden je zvedel da bo mogoče mogel Kmalu službeno spet v Kazakhstan in ga ni lust jit no zdaj če je pa to to pa ga nebo noben spravil od tuki hehe

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
28.3.2016 9:03:53   
LeyaPrive
Kako ste kaj? Mi smo se najedli pirhov in potice. Upam, da danes vreme zdrži, da kako kalorijo na sprehodu skurimo.

Midva sva bila pridna in malo preverial "varnost" v stanovanju. Robove radiatorja sva zaščitila kar z izolacijo za cevi, skriti morava še kable in postaviti dve ograjici. Se je naš začel fino zibati na vseh štirih in je samo še vprašanje časa, kdaj ga bova začela loviti po stanovanju.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
28.3.2016 20:27:12   
malček1
Super za položaj na vseh štirih. Pri meni se na roke že precej dobro opre, nogic mi pa še ne pokrči. Malo poizkuša z eno pa ji ne rata. Ima še čas, v petek smo dopolnili šest mesecev. Mi kar lepo je, za kosilo več, kot potem popoldne. Očitno ima zadosti. Ima skupaj 2 gosta obroka, ostalo pa je še dojena. Smo pa danes kar notri, dežuje in piha in zunaj ni prijetno.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
28.3.2016 23:53:34   
strukla
Danes je bil v ljubljani res en cemern dan. Je sel kar moj z nasim malckom na sprehod, jst sm pa raje ostala kr doma :) nas se tudi ze ziba na vseh stirih, puza po trebuscku pa ze kar lep cas zdej. Na nogice se tud postavlja in je zravn cel ponosen nase user posted image
Je pa tud kar dojemljiv, ve ze kje je sesalec, s pogledom pokaze na lucko in mesalnik :) nas pa kr matrajo zobki, stalno si drgne kaj v ustih in zveci.
Vpisal smo ga pa tud v vrtec, upam da ga dobimo. Ce ne bo pa vrtec babi laufal se ksno leto :)

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.3.2016 8:42:54   
jesse16
Živijo
pa je končno konec praznikov in nažiranja.
Sladkorčica kako kaže??

Mi smo praznike preživeli tako da smo se skoz potepali. Drugače smo pa v redu, danes bo pa mogoče sonček user posted image .
Stukla super da se že plazi, naš se je začel plazit kot vojaki, po trebuščku ga je prav zanimivo videti. Zdaj se je odločil da je zavesa za to da jo on vleče in ko mu ne dovolim ima frajer že pravi izbruh tegobe. Kaj šele bo.

Uživajte

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.3.2016 9:06:48   
Anaina
Hej punce.
Kako ste? Tudi za nami so lepo preživeti prazniki. Smo se malo potepali. Danes bo pa spet toplo in sončno tako da bova večino dneva zunaj.
Pri nas nove nosečnosti še ni na vidiku. M se še ni vredi porihtala. No bo že ko bo, upamo pa da čimprej. :) G sem klicala in mi je rekla da če se ne porihta do avgusta naj kar pridem na pregled.
Glede plazenja je naš že lepo plazu zdaj je pa malo len postal. Se raje dviguje na nogice in ko mu uspe se ful smeje in vriska:) res je zdaj vsak dan nekaj novega.
Punce a lahko verjamete da je že 8 mesecev minilo od.poroda?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.3.2016 9:25:17   
sladkorčica
Ojla punce....

Ja Jesse16 kot kaže nisem nosečka. Naredila sem 2 testa pa ni nič samo menstri se zmeri niuser posted image ....ne počutim se dobro trebuh mam napet slabo mi je trebuh me boli a menstri se ni od nikjer. Noseča pa zagotovo nisem ker sedaj bi pa moglo pokazat . Po eni strani sem kar vesela zato ker nisem še pripravljena partner si pa želi še eno "punčko ".

Hvala bogu konec praznikov in te težke hrane. Čeprav sem se jo izogibala pa vseeno. Mi smo meli v nedeljo športni dan smo celo dolenjsko prevozili :)
Vceraj smo kupili trikolesnik kolo z strehico in sem zadovoljna . Kakor kaže se bo rad vozil noter.

Ja pri nas pa se zmeri nič ne kaže da bi se kaj plazili. Sicer nevem kako to očitno še ni pripravljen. Bi pa samo na nogicah stal. Sedi pa zelo lepo in se nagiba na vse strani kot gimnasiticar in mu lepo dam škatlo igrač in lepo ven pobira igrače .
Zgornja enka je že zunaj zdaj pa na drugi strani kaže da bo ven porinilo.

Kot kaže bomo končno dobili pomlad in prijetne temperature; )

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.3.2016 22:44:25   
Anaina
Večer.
Sladkorčica vidim da imava iste probleme z M. Moje se zdaj ni testi so negativni jaz pa napihnjena kot slon in kr nekaj me spika kot da bo prišla pa je ni. Pojedla bi pa vola in pol če se ne bi malo bremzala.
Glede triciklov z strehico so pa res super. Naš ful uživa v njem.


(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.3.2016 23:06:22   
strukla
Punce kako pa zgledajo te tricikli? Kdaj pa lahko damo nase malcke not, ze zdej? To kr malo dvomim k se tko nestabilno sedijo no.. sej sedijo ze, sam misice pa se niso vse utrjene, pa tud kako bi zdej sploh ze razumel da se morajo drzat?

No jst mam tud neredne menstruacije, ampak se dolg ne planirava novga otroka. Nama je ze tale dal vetra :D moj ginekolog je rekel da je se premalo hormonov da bi mela menstruacijo ampak samo znake dobim. Tko da bomo vidl kaj bo ko cist neham dojit.

A vasi otrocki ze kej znajo pomahat pa-pa ali pa ploskat? Mi je rekla kolegica, da naj bi to kao ze znal tamal, pa se mi ne zdi cist tko. Tud kako bi znal,ce ga tega ne naucis. Se nc ne sekiram, ko bo bo :)

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?