|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.4.2016 10:11:00   
My_fly
Zivjo :) sem nova tukej pa sm mal prala pokramljat in povprasat kako ste kaj avgustovcki :) mi mamo tut avgustovcka fantka Nika :) je zelo pridno dete :) sem sla mal previrat vase poste pa je zanimivo tkole mal prebrat kaj se se drugim tolikobstarim skratkom dogaja :) nas pridno panca ze skot od zacetka hvala bogu... Pa ze 6 zobov ma velikih :) ampak se pa se ne plazi.. Se ninpogruntu koordinacije noge roke :) a ma kaka idejo za kako vajico? Drugac je bil pa ceplen zdrj pa ni blo nic ko je bil pa drugic je meu pa vrocino pa cist zabasan nos bogi smo mu mogl skos z aspiratorjem cistit... Kok pa kaj pojejo vasi korenjakci? Lep dan useem ceprou malcek bolj turobn :)

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.4.2016 10:44:59   
Anaina
Hej punce.
Kako ste? Mi smo izkoristili lepo vreme za potep. Zdaj bo pa dva dni bolj kot ne muhasto baje. Drugače smo super. Veselo čebljamo in se igramo. Čas gre pa itak prehitro.
No glede spanja smo ga pa tudi mi začeli biksat. Prej prespal cele noči zdaj se premetava in jamra. No pomoje so spet zobki na vidiku.
Nam do user posted image se ni uspelo prit. Zdaj je končno M za mano. In gremo v nove boje:)
A že kaj razmišljate o nakupu marel? Midva se odločala med Mclarnom in Bugaboo bee. Pa še kar ne moreva odločit.

(odgovor članu My_fly)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.4.2016 11:31:01   
LeyaPrive
My_fly, dobrodošla med nami.

Če bi midva imela punčko, sem želela, da bi bila Nika :)

Naš je pa malo len glede sedenja. Zelo rad sedi, da bi se pa sam vsedel pa... Zaenkrat mu uspe kobacati v krogu in nazaj. In potem v jok, ker on je pa hotel naprej pa je šel nazaj user posted image

Je pa končno začel uživati v vozičku, sedi kot en gospod in opazuje okolico. In greva vsaj 2x na dan na sprehod. Prej mi je bilo pa to res muka, ker je planil v jok po 100m. Verjetno mu je bolj udobno, ker ni več utesnjen v pajacu.

Se pa vidi, da že zelo dobro prepozna ljudi. Smo bili zadnjič na enem obisku in je prišel en starejši gospod - deda z belo brado. In, ko je našega pozdravil, je mali našobil ustnice, planil v jok, začel kričati in tako hlipati, da to še nisem videla. Smo ga komaj umirili. Je moral iti deda prav ven iz sobe. Ni bilo nobenemu nič jasno od kje tak strah pred starejšim moškim glasom. Ker je drugače res dobrovoljček in se vsem smeji.

Je pa te dni malo sitnobica. Pa ne vem čisto zakaj. Mogoče gazobek žuli. Je bil pa v stiku z nečakinjo, ki je dobro prepolela norice, tako, da čakamo, da se še pri nas kakšna pikica pojavi. In potem ne vem, če ga mogoče boli glava... Pa sem bila prav huda na naše, ker se jim je zdelo pametno, da bi naš že sedaj prebolel norice.

No, vsaj nočno spanje je te dni malo bolj urejeno :) Se zbudi samo še ene 3 x, cela zmaga. Enkrat do 1h, potem pa ob 3 in ob 5ih. Nato pa spi do ene 7ih ali 7:30. Psat gre pa tudi točno ob 8ih. Je bil včeraj ves siten in sem ga hotela dati prej spat, ker tudi čez dan ni veliko spal. Pa ni šlo. Na koncu je zaspal ob 8ih in bi bilo čisto vseeno, če bi ga pustila, da je nejevoljček :(

My_fly
Lahko poskusiš tako, da pred njega postaviš najljubšo igračo ravno toliko daleč, da se bo mogel z eno nogo stegniti ponjo. In potem mu pokrčiš nasprotno nogo. V bistvu to ni ti ni tako lahek gib. Kar probajte dati levo roko naprej, pa nato desno nogo naprej.... Je treba kar dobro razmisliti. Za rikverc pa sploh.

Miva sva se pa odločila, da zaenkrat ne bova kupovala marele. Z našim Jane povsod prilezemo, fajn je okreten, stabilen. V avto pa ga dam z enim klikom. Če bi bila sila, si jo lahko tudi od svakinje sposodiva. Od vseh marel mi je zaenkrat najboljši Baby Welt Moon Kiss. Tisti model, ki ima samo en cel ročaj n se ga zato lažje vodi z eno roko.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.4.2016 14:24:45   
malček1
Kaj pa dajete popoldne malčkom za jesti. Ko se zbudi, goste hrane sploh noče oz. poje žličko ali dve. Dala pa se mu rižolino. Sem pa opazila, da se potem ponoči se bolj zbuja kot bi jo bolel trebušček. Mleka pa poje ene 7o ml, to je malo. Nazadnje je jedla mleko, ko je šla spat. Imate kakšno idejo za popoldanski obrok.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 14:10:59   
jesse16
Živijo
evo pa da se še mi končno malo javimo.
Pridno se palzimo, vsedemo se na pol, ker do konca se vsedit naš nima časa, se mu mudi dalje user posted image . Delamo vaje in pridno jemo ter rastemo.
Teden je bil naporen, mala bolana in potem skrbeti za oba, je kr križ. Boge tiste mamice ki imajo dva otroka ali več bolane na enkrat.
Evo že morem iti, spet tečka.
Se še kaj javim, uživajte

Sladkorčica kako kaj tvoje rožice, lani takle čas sva debatirale o rožicah in cotkah za male.....

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 15:22:11   
sladkorčica
O si se spomnila kako sva debatirali o rozicah:)

Ja nič pri meni je takole....odločila sem se da nobenega več metanja denarja stran z temi rožami. ...letos bom kupila navadne brsjinke ki so najmanj komplicirane rože. Lansko leto sem se zajebavam z tistimi miljon zvončki in lobelijami. ..Adijo pamet ...je pa tudi res da je bilo lansko leto zelo vroče in tudi rože niso uspevale kot bi mogle. Bom pa še mal počakala ker se mi zdi da je še prezgodaj. Vrtnarji priporočajo šele po 5 maju da bi blo za na okna . Sem si pa nabrala seme od smrdljivk in ze dala v zemljo. Neki je že prslo ven neki pa se bo. :)
Zdaj mi macehe cvetijo na polno tak da mi je škoda dol zmetat.

Pa ti ?Kaj si boš letos omislila? ???


(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 17:12:00   
jesse16
Nič kaj poebnega jz jih bom kr v hoferju kupila. mislim da je v četrtek akcija in bo to to. Smrdljike se pa mani same vsejejo, ker ih kr pustim v koritu da se pusušijo in polj se same zasejejo. So pa ze tudi zunaj. sm hotla v lidlu lobelije kupit pa sem se na tebe spomnila kake problem si imela, polj jih pa nisem.
V glavnem jz ne kompliciram z rožami, polj na vrtu kompliciram.
Mam že skor vse posejano, tako da maja sam se paradižnik in papriko pa kumare kupim in to je to.
Sem samo eno leto probala sama sadike delat pa ni bilo nič sam full dela je bilo. Tako da jih sedaj raj kupim.
Sem pa letos celo nabavila rastlinjak za paradižnik, da vidim če ga bom imela kaj dalje kot do sedaj.
Solatka je že tudi zunaj komaj čakam na berivko.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 17:34:56   
sladkorčica
Ja res je .s tem sadike mi ki jih sam vzgojis je veliko dela. Jst sicer sem si posejana nek mediteranski paradižnik čist drobne plod ima še bolj kot cesnjevec. Pa kupila sem feferone. Pa moj dragi si je nasadil čili pa ne sam eno sorto.:)to z sodelavci so prav obsedeni z tem hudim čilijem.

Drugo bom pa tud sama kar sadike kupila ker to seme tud ni tok poceni pa se ne uspe zmeri.

Mah saj so lobelije lepe sam to moraš in ggnojit in spricat in nevem kaj se vse. Letos bom raje denar za kaj drugega porabila

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 18:34:35   
jesse16
Pametno.
Sem si pa letos prvič posejala por v korito in ga bom zdele samo presadila.
Sem prov jezna nase, ker ne znam sejati in imam polj same kupčke user posted image . Polj se mučim slabše je. Polj so pa še amam pa tašča itak pametne.
Jz pravim da je veter kriv user posted image user posted image
A koromač si kdaj sejala?
Jaz te začimbe ne poznam in sem rekla da letos ga bom pa sejala in potem ga bomo jedli. Me firbec matra če je res takooo dober.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 19:48:37   
sladkorčica
Hehe tašče pa mame nase:)......

Ne nisem še Sprobala že začimbe ker pri nas bolj uno standard uporabljamo in potem ne ekspirementiram ker se bojim da nebi sama jedla Hehe.

Ja sam delo si dajemo potem je pa vse na kupu in kakšna stvar tudi ne rata :)

Jst sem lansko leto imela čilije v koritu pa ni bilo tako kot bi moglo biti. Nardilo je cvetove ko bi mogel se narest plod je pa vse odpadlo in jst sm bila mnenja da je bilo krivo ker je bilo v koritu posajeno in ni bilo dosti hranil al kaj jst vem.to je moja teorija. Je pa dejstvo da lansko leto je bilo peklensko vroče in to je delalo svoje. Se spomnim da sem kar naprej jih prerivala gor pa dol po terasi stran od sonca.
Jesse16 a si moraš mislit da bo kmalu leto naokrog ko smo debatirali o cotkah vozičkih o porodu kaj bo kaj nebo....Hehe naši sončki veselo rastejo kmal boo pihali prvo svečko.

A si ti uredila za podaljšanje porodniške?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 20:34:59   
jesse16
No pa je omagal. Končno zaspal.

Vlogo sem oddala, zdaj pa čakam odgovor.
Ja takle čas smo debatirale kaj vse moramo še pripravit in če bi šle na morje ali ne. Pa brcike smo štele....
Kak je bilo luštno. Še vedno pogrešam brcike v trebuščku. Pa še točno sem vedla kje je user posted image user posted image .
Zdaj je nagruntu hitro plazenje po trebuhu, ga je po celi hiši dovolj, sploh se ne smeš stran obrnit.
Kao pa kaj tvoj malček?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.4.2016 21:03:11   
sladkorčica
A nisem vedela da to tok časa traja. Ja nič držim pesti da ti uspe dobit podaljšano.

Moj cukr je prava rreglja Hehe. Jemo zelo pridno imava že drugi zobek na poti ven. Ponoči kar lepo spi zbudi se enkrat ko je lakota potem pa do 8-9 h naprej vleče. Potem sva bila zdaj res veliko zunaj na sončku ma že čist rjave rokici.

Sedi zelo lepo se igra. Mu kar dam škatlo pa ven pobira. Tud v roko mu dam ppiškoti skorjo kruha in lepo zveci. Samo kobaca se ne.. ...sem se sprijaznila da nas očitno nebo in spada v skupino ki samo s hodijo. Zadnjič me je ena mamica lepo pomirila naj se neham sekirat ker njen se ni nikoli plazil. Je naravnost ko je bil močan dost vstal pri recimo sedežni in lepo začel korake delat. Drugo je drugače vse osvojeno . Saj ga opazujem in skoz vadi kako bi mu ratal . Bomo videli.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
16.4.2016 7:40:25   
jesse16
Ja ne se sekirat moja mala tudi ni nikoli plazila.
Mali cuker je pa po moje že zdaj hiperaktiven, je skoz v gibanju in tudi fizioterapevt pravi da je neverjetno gibljiv in on dejansko nima casa da se vsede, ker vidi že nekaj novega in mora iti naprej. Zato so težava trebušne mišice. Ker ko bi se vsedel mišice naredijo svojo nalogo in zadržijo položaj sam kaj ko se samo na pol vsede in gremo takoj dalje.
Tako da sedaj trenirama da se vsede in obsedi. Huda muka.
A si že kaj razmišljala o kakšni gugalnici za malega. Jz jih gledam i vem da so te plastične 3 v 1 full nevarne, ker si otročki ne držijo in potem z glavo udarijo v plastiko, pa še plastični pas se baje kr sam odpre. Kolegica je malega morala peljati na šivanje brade.
A katera ve za kakšno varno gugalnico? Mi v bistvu potrebujemo samo sedež, ker ogrodje že imamo.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
16.4.2016 8:40:56   
sladkorčica
Ja Jesse16 moja tavelka tudi ni nikoli se kobacala tako da tudi naš falot očitno nebo kobacaj oz bo malo kasnej možno. Ker ga opazujem in skoz neki probava . Je pa moj mali močan v nogah on bi skoz stal in vriska in vpije od veselja.
Pri zdravnici je pri 6m samostojno sedel pri njej na mizi in ga je pohvalila pa ga nisem nikoli namerno zalagala pa posedala ...enkrat sem probala in je že sedel.

Ja midva sva tudi že kupila gugalnico 3 v enem in moj lepo uživa. Moj se lepo drži za plastiko sam ta ko sva jo midva kupila je skoraj nemogoče da bi se odpela. Tako da ti predlagam da greš mal po trgovinah pa prsgledas. Majo pa Ful cene navite. Mi smo jo kupili v Intersparu je bla 26e v bc ali pikapolonica pa kar 40e.
Smo pa tud kolešček kupili in nas uživa v vožnji. Ne greva pa daleč ker je še premajhen čeprav se lepo pokonci drži razen ko se pa naveliča pa kar leže dol hehe

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
20.4.2016 14:00:41   
LeyaPrive
A ste vse tako pridne in izkoriščate tole lepo vreme? Še par dni lepega vremena potem bo od vikenda dalje bo pa menda bolj žalost :(

Mogoče katera ve, kaj vse gledajo v posvetovalnici pri 9 mesecih? Če jaz kaj vem, vprašajo, če zna ploskati pa prelagati kocke iz ene roke v drugo.

Naš pa že celo kaj zna:) Če rečemo "buc" ve, da je prisloni svoje čelo na mojega. Sedaj se učiva, da da "petko". Samo vsedel se pa še kar ne bi sam, lenčina.

Jaz sem pa končno prišla do malo spanca. Se zbudi samo še na hitro ob 3 in ob 5ih.

Zobki pa tudi pridno lezejo ven. Še druga enica spodaj in zgoraj se svetlika ena dvojkica. Pa moram reči, da sploh ni sile. Mogoče je kakšno urco bolj siten, samo to je lahko tudi od zaspanosti. Edino za zadnje dni vsrajno vse flaške, lonče zavrača.

Ne morem verjeti, da je že 8 mesecev mimo, še mal pa bo treba nazaj v službo.No, jaz jo moram prej še najti user posted image Pa sploh ne vem kaj naj, ker do spetembra niti nimam varstva.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
20.4.2016 21:56:25   
strukla
Pri nas tud zobki lezejo vn, spodnja dva pa ze mamo. Ampak to je spet,slinjenje, mal tecnarjenja in upam da kmal pririnejo ven :)
Leya ne vem kaj pregledajo pr devetem mescu, pomoje to kar si rekla :) nas zna zaploskat bravo-bravo, predmete pa ze zdavnaj daje iz roke v roko. Dans se je zacel pa ze po kolenckih malo kobacat, tko da ni samo puzanje po trebuscku :) vzpne se na nogice ob kavcu in ob omarah in po nekem casu na nogicah tud lopne na tla, tko da mamo skos jok na jok. Ampak res tezko ga je skos gledat, on bi se pa skos dvigoval.

Sm pa zacela tud jst ze na vrtu delat, posejala sm zelenjavo in pripravla ze skor vse gredice. Caka pa me se urejanje potk, okolice in se in se. Na vrtu itak ne zmanjka dela :)

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
20.4.2016 22:10:56   
sladkorčica
A ti leyaprive si tudi brez sluzbe?a si že prej bla al si med nosečnostjo brez ostala?
Jaz sem tudi brez sluzbe ostala med nosečnostjo. ...lahko bi bila en mesec tiho in bi mi podaljšali samo nisem hotla tvegati ker sem imela 2ss pred tem. V tistem trenutku sem videla edini izhod da grem na bolniško ker sem mela dost fizičnega napora. In mi ni žal. Bo že prišla služba no pa kot kaže bom šla nazaj smo se zmeraj v dobrih odnosih in tudi iz njihove strani je želja da se vrnem.
Je pa presnji teden zgubila službo od brata žena. Imajo dvojčke plus tega je bila za nedoločen čas sam to je bil problem ker je delala po 4 ure zaradi tega ker sta bila nonstop bolna in je bil izhod v sili. No zdaj je pa dobila knjižico. Res zelo grdo kaj delajo delodajalci. Mlade mice oz bodoče mamice nismo čisto nič zaščitene. Sam čakajo kako se te bojo znebili. In če pa že dobiš razgovor te pa vprašajo o otrocih pa poveš da maš majhne si spet odpadel ker mislijo da bodo bolniške. Uglavnem začaran krog.

Ja na sistematskem nevem točno kaj gledajo sem pa videla ko sva bila na cepljenju enkrat da je sestra dala posodico in je mogel not vreči otrok. Pa tako najbrž gledajo kot si ti napisala.

Moj miško mi pa že poda rokici če mu rečem . Pa vse sorte se učiva. Zdaj si poljubčke posiljava. ...

Ja pri nas so ta zgornje obe enke zuni zdaj pa se spodi ena ven rine. Tud pri nas je kar vzdržno mogoče je kdaj kako uro tečen drugače pa ponoči se je zelo umiril. Zbudi se enkrat ponoči.

Ja vreme se nam bo zelo pokvarilo. Smo se kar razvadili z soncem. Ogromno časa sva bila zuni . Vsako minutko sva izkoristila tako da je mali oreng rjav po rokah in licih 😀


(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
23.4.2016 8:19:32   
jesse16
Živijo
no pa bo šlo lepo vreme v pm....Škoda pa tako je bilo fino biti skoz zunaj.
Mi tudi imamo dva zobka spodaj, zdaj bo pa verjetno začelo še na vrhu kaj riniti ven.
Drugače uživava, se učima ploskati in lubčke dajati ampak nama še ne gre. Sem mu dala kocke in jih veselo podira. Puza dobesedno po celi hiši. Ga moreš skoz imeti na očeh, smeti že uspešno pobira in si jih nosi v usta, po moje nisem v vseh teh letih v hiši toliko sesala in brisala kot to zdaj počnem user posted image pa še vedno nekaj najde. Včeri je rekel baba. Mama pa še noče, govori pa am am.
Vsak dan je nov podvig.
Upam da mi bodo podljšali porodniško, ker si še ne znam predstavljati da bi šla na šiht in biti skoraj cel dan brez malega. Punce držim pesti da najdete službo.
Uživajte vikend, mi gremo danes babici spati, me prov zanima kako bo zgledalo to.


(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
26.4.2016 17:54:16   
sladkorčica
Ojla...

Jesse16 očitno sva sam se me tuki aktivne....

No vreme se je res dokončno čisto pokvarilo....je zelo mrzlo in vetrovno tak da sva danes kar noter jst mam malo čistilne akcije pa spravila sem se piškote pect. ..Drugače ne maram piškotov delat sem pa našla en fini recept in je taka masa da daš v dresirno vrečko in jih poljubno nabrizgas tak da upam da bodo okusni....
Pri nas je ta teden veselo mava ocija doma.
Mali je priden se kar imava že tretji zobek zuni.....
Jesse16 kako je bilo ko so otroci spali pri babi?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
26.4.2016 21:12:07   
jesse16
Ja zgleda da bova sam midve čvekale. Se moramo enkrat za eno kavo zmenit.
Pri babici smo super spali, mali je spal z nama in je kr pridno spal. Sicer ga je očitno malo motilo da ni imel cele postelje zase. Joj kako se premetava in obrača ponoči. Mala pa itak zraven babice spi, mora dedi v dnevno iti spat user posted image , ker baje preveč smrči.
Imamo pa spet pestro mala ima vnete oči pa prehlajena je in ju spet narazen držim, se pravi vsak v svojem štuku in polj laufam po štengah k blesava od enega do drugega.
Mali je ok, zdaj pa končno lepo samostojno sedi in se sam sede, pa kobaca po vseh štirih lepo po kolenčkih in je full hiter. Vsedpovsod ga je polno. V stajici noče več biti, tako da ga zdaj dam v stajico samo ko kaj pečem ali kuham, ker me strah da ne bi kaj na njega špricnilo ali kapnilo. Pa takrat malo glasilke trenira pa je user posted image . Veš kak se buni prov jezno začne = govoriti= češ kam si me pa spet dala. Govori pa že mam mam mam, ko grem stran user posted image .
Fizioterapevt je zelo zadovoljen z nama, pravi da lepo napredujema. Nam tudi malo zobki nagajajo, zdaj zgoraj ven rinejo.
Super da maste atija doma. Pa res a nisi rekla da bo šel v nekam daleč delat.
Jaz tudi komi čakam da ma naš ati dopust, ga ima drugi teden maja. Imamo namreč neko družinsko zabavo, pa naša mažoreta gre na državno prvestvo in moramo iti navijat za njo user posted image user posted image .
Super da ste vi ok.
JA vreme je pa res obupno, otroci pa tečni ker so navajeni biti veliko zunaj in zdaj skoz noter bit je kr groza.
Sem mu pa jz tud kr v sparu kupila gugalnico in tudi full uživa, tako da ne vem kaj je kolegica delala da se je mali poškodoval, ker naš čist lepo sedi in se gunga in ni videti nevarna.
Uživajte z atijem in se fino crkljajte.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
26.4.2016 22:56:11   
sladkorčica
Ja zanimivo bi bilo to srečanje sicer sva tudi dosti blizu doma...a kdaj hodiš po novem mestu?

Jaz bi pa tako rada da enkrat z nama mali spi pa je tok nemiren in leze po celi postelji da potem na koncu dam v njegovo posteljico ker mu očitno najbolj odgovarja. ...

Jesse16 ja superca da je vaš škrat tako lepo napreduje. ..mmoj pa se kar ne daje nobenih znakov da bi kaj kobacal. ...u bistvu sem ugotovila da sploh noče bit na trebuščku. ...kmal začne se dret. On je najraje v sedečem položaju in se igra in igra in igračke premece gor in dol . Se pa sam prevrne in to pa je pol na busiju. ....tudi trup kar visoko dvigne pa rito tudi privzdiguje sam zgleda da se ne more oz nima moči al kaj jst vem...verjela al pa ne včasih se res sekiram pa tuki ko berem vsi kobacajo sam moj ne. Ker če bi bilo kaj narobe bi že odreagirala ker drugo res ni problem .

Joj moj ma vse sorte besede da da ,ba ba vriska potem ma rad če mu po ustnicah delam pol pa take glasove spušča ven.
Ponoči se je res umiril se zbuja sam se enkrat razen zdej par dni ma neke čudne. ...Kot da bi se mu sanjalo in pol joka dude ne čaja ne nič. ...sam da se umiri.

Ja moj bi mogel jit sam ne še zdaj pa tudi kasneje ne. Je rekel da nimajo tok denarja da bi mu plačali Hehe. ...ne bo šel sigurno ker noče zamuditi 1 rojstnega dne . To bi mogel jit za 2 m pa grozno daleč . Skoraj meja s kitajsko .Pa tudi jst mu ne pustim. Saj vidiš kaj se po svetu dogaja me je kar groza da bi se kaj nardilo .Kar naj bo lepi pri nama doma denar ni vse na svetu.

Mi smo zdaj kar zdravi razen jaz sem presnji teden mogla en virus nekje pobrat ti povem sem ponoči tako bruhala 4krat kot že dolg ne. In pol drug dan sem bla tok slaba da sem sam cel dan na uro gledala kdaj bo večer za spat.

Joj družinske zabave....pPri nas je letos noro. Taprvo smo meli krst potem gre od njega nečakinja obhajilu potem gre moja tavelka birminghamskega potem ma od njega sestra okroglo...Ti povem noro.....

Kdaj mate pa vi krst?

No oglasi se kaj . Pa lepe praznike.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
27.4.2016 17:41:11   
jesse16
Ma neki je prišlo vmes in bomo imeli krst šele poleti. Bo pa bolj toplo in lepše vreme. Ga bo imel skupaj z 1. rojstnim dnevom.
Super da ati ne gre. Res je to da denar ni vse. Pa še zdaj ko se po svetu take čudne stvari dogajajo. Kr naj bo lepo doma z vami in naj še eno bebico rajši naredi user posted image .
Nič se sekirat če ne plazi, bo pa prej shodil, veš moj ni nič zadovoljen če sedi in se igra on mora skoz okol plazit, tvoj je pa zadovoljen z igračami. Veliko otrok ne plazi ampak potem hitreje shodijo. Tak da se nič obremenjevat. Moj po moje plazi zaradi vseh vaj ki sva jih delala.
Ja luštni so naši malčki ki vsak dan neki novega pogruntajo.
V NM jaz nisem nič, izjemoa bom 8. maja v NM, zaradi DP mažoret.
a si ti kaj v KK? Tam pa sva 1 x na 14 dni.
uživajte in se lepo cartajte, saj za drugega tale vreme itak ni

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
28.4.2016 20:01:03   
sladkorčica
Ojla ....

No pa smo spet dobili sneg...Pa to je noro ....Jst kar pravim narobe svet.....3 leta nazaj sem šla na bazen se kopat je zgalo 30 stopinj letos pa bunda. ..
Pa vincka bo letos tudi manj...mamo kar neki škode v vinogradu. ...

Ja Jesse16 maš čist prav vsi otroci se ne pplazijo in nas očitno nebo tole počel. ...

Ja glede mojega in odhoda daleč stran res denar ni vse samo upam da šefi ne bodo preveč pritiskali nanj ker so že baje rekli da naj bi šel ker je dober v montaži samo moj je jasno in glasno povedal da ne gre nikamor.

O v nm je državno prvenstvo za manzurete? No mi mamo pa ravno obhajilo takrat.

Glede krsta pa ja jst bi tudi raje kasneje pa pri nas krsti sam vsako prvo nedeljo v mesecu tak da nama ni drugega ostalo ker vse ostale mesece mamo neki.

V Krško pa ne hodim pogosto bila sem že parkrat z mojim sama pa se ne....Mogoče pa se res enkrat srečamo se v resničnem življenju nikoli pa ne vemo kje in kdaj😊

Kah pa ti še kaj razmišljaš o kasni bebici? Ja pri nas je pa tko....po eni strani če misliva se kaj met bi mogla kmal ker jst sm že bla 33 moj bo kmal 36 ...po drugi strani se pa že veselim da grem v službo nazaj med ljudi....sem že tok časa doma da sem včasih kar mal tečna. ..Čeprav ne me narobe razumet nikoli mi ni dolg čas sam pogrešam ljudi kolegice družbo. ...Pa kar navadiš se na tako življenje. ..Včasih se sama sebi čudim in smejem. ..ne da se mi več zrihtat. ..najraje sem športno oblečena ko je pa treba kam jit pa debelo gledam Hehe
Zadnjič sem podarila ogromno oblačil ...malo sem se zredila mal se moda spremeni kakšen ponesrečen nakup in sem samo šla v omaro in vse ven zmetala. ..Mogoče pa kateri prav pride. Pa še zmeri je vsega velik ostalo.


(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.4.2016 8:44:31   
Anaina
Hej punce.
Evo tudi jaz sem še tukaj. Kako ste? Mi smo super. Vsepovsod nas je polno. Moramo prav pazit ker ga skoz mikajo kabli in jih kar vlači. Ob upori se že tudi dvigne in naredi par korakov. Drugače pa imamo na poti 6. Zobek in ga kar muči. Drugače smo pa opravili uspešen nakup marela in smo zadovoljni.
Punce a ste kaj razmišljale o cepljenju proti klopom? Jaz ga bom dala pri 1 letu.
Sladkorčica glede plazenja se ne sekiraj. Od sosede mala dva se tudi nista pa sta oba hitro shodla. En pri 10.5 mesecih en pa pri 11.5.
A vsede se pa že sam?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.4.2016 9:15:40   
sladkorčica
Uf anaina tvoj malček je pa res ekspresen. ...že 6 zobek???!!!@ mi mamo zdaj zaenkrat 3 pa pomoje bo kmal kak se vn pokukal ker je ena tečko zadnje dni.

Ja to se vsede pa pol se naprej prevrne. Sem pa zdej videla ko sem ga mela na tleh pa se je lepo igral naslednjič ko sem ga pogledala kaj dela je bil velik naprej tok da se je najbrž po riti premikal. To pa tudi že probava kako bi se pobral ob opori pa mu ne uspe. Ko mu pa jst pomagam da mu dam svoje roke se takoj potegne in bi sam stal. Pol pa vriska cvili je Ful Vesel da stoji.
Ja saj to mi velik kolegic pravi ne še sekirat. ..Ko se pogovarjamo vidim da se ubistvu velik otrok ne plazi.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?