|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.4.2016 9:30:05   
malček1
Naši malčki so res pridni. Opažam pa, da prehitro rastejo. Pri nas na tebuščku pokrči kolena, pa je potem na vseh štirih, se malo ziba, potem se pa zopet spusti. Sedimo še ne sami, sicer se pa tudi še ne mudi. Je komaj sedem mesecev stara. Koliko pa so stari vaši malčki. So že devet? Je pa kar lepo, imava tri obroke, pred spanjem pa potem še mleko. Se mi pa zdi, da je malo shujšala, ali pa se je teža porazdelila.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
1.5.2016 20:53:23   
strukla
Zivjo mamice :) sladkorcica sej ksni zacnejo se pr desetem, enajstem mesecu plazit, to je se vse cas. Men pa sploh ni vsec da prehitr shodjo, sm vidla par otrok k so hodil ze pr devetih/desetih mescih pa mi je grozn blo vidt. S tko ukrivljenimi nogicami pa tko nestabilno, nerodno mi zgleda. Mam rajs, da dolgo kobaca pa se potem postavi na nogice ko bo sam pripravljen.
Sicer pa moj korenjak ze povsod kobaca po stirih, se dviga in hodi ob opori, zdej pozna ze kar nekaj besed in rece 'banana'!!! Mamo tiste penaste puzzle po tleh in med njimi je banana, pa smo mu skos govoril da je to banana in mu je zgleda tok vsec da je zacel za nami ponavljat. Najprej je blo to bababa zdej pa ze lepo rece banana :) misko mali. Zna pa tud ze zaploskat ko mu je kej vsec, pa pomaha po novem :) tko da se zelo lepo razvija nas fant.
Zacel je pa tud lepo jest, zdej mava stiri obroke na dan, edin zajtrk nama ne gre, mislim da je sit ker celo noc na joski prezivi. Tko da tole nocno spanje nam res ne gre najboljs. Se vedno spi pr nama v veliki postelji in se zbudi, posesa in zaspi nazaj. Tud po 6krat na noc. Tko da je naporno, ampak lepo :)
A ze kej hodite na bazen? Midva bi pocas sla, pa si jst ne upam it v kopalke se. Fuuul sm se zredila, pa to ni porodna teza, ampak preprosto zadnjih par mesecev basanja in ne-gibanja. Bo treba pocas na fitnes :)

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
9.5.2016 8:03:48   
malček1
Mojo punčko ponoči dam spati v spalni žakeljček. Spodaj pa ima bodi, majico, plenico, tanke žabice in nogavičke. Je to preveč? Ko se zbudi, ima namreč rdeča lička. Sumim, da ji je vroče. Daste ve otročkom nogavičke ali spijo brez.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
9.5.2016 8:19:04   
strukla
Moj spi samo v pizami brez stopalk, pa eno tanko odejico iz flisa ma, pa se to se mi zdi da mu je zdej mal vroce vcasih pa se mi zbuja zarad tega mogoce. Jst bi jo manj oblacla, nogavick cez pa res sigurno ne rabi no. :)

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
10.5.2016 10:47:41   
LeyaPrive
Joj, kolk časa že nisem nič napisala. Sicer pogledam, če je kaj novega, samo mi je malo smotano tipkati po telefonu.

Midva sva pa spet en prehlad prebolela. Sicer nič drastičnega, samo nekaj neprespanih noči. Sem bila pa potem malo nesrečna, ker sem mislila, da se bova nehala dojiti. Pa ga je očitno samo grlo bolelo in motil zamašen nos. Pa noricam sva se tudi uspela izogniti, ki so jih imeli en štuk višje.

Ja, pa zobe imamo tudi. Je očitno po atu, najprej zabušava 3 meseca, potem pa vse v zadnji minuti. Najprej je spodnja enka ven pogledala, čez 14 dni pa še zgornja enka in dvojka hkrati, Čez en teden pa pe drugi enki spodaj in zgoraj.

Pa končno je začel pošteno kobacati. Že nekaj časa se je zibal na vseh štirih, potem sem pa pred prazniki videla, da mu je uspelo narediti premik naprej. Sem samo letela po ograjo za TV in še ena vratca v kabinet. Sedaj pa gruntamo, kako ga oblečti kadar pleza po tleh. Smo v pritličju in so kar hladna tla in ima takoj mrzel trebušček. Če ga pa preveč oblečem mu je pa v hrbet vroče.

malcek1, pomoje sta preveč oblečena. Naš že lep čas spi samo v bodiju in bombažni pižami. Če je toplo pa samo v pižami. Imamo pa zvečer 19 C, ponoči pa ene 20,21 C v spalnici. Brez nogavičk ga pa še nisem dala spati. Moram probati tudi to. Jaz recimo tudi sredi poletja spim v nogavicah. Moj pa je sredi zime pri 16 C v spalnici pokrit z kovtrom in volneno deko in spi vseeno brez nogavic in mu noge gledajo izpod kovtra :)

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
10.5.2016 12:04:37   
strukla
Joj men bi blo pa to mucenje, spat z nogavicami :) tud pozimi mi ne pade na pamet dat nogavice gor. Tud mojmu dojencku ze od samega zacetka nisem nogavick dajala, ker majo pizame tko al tko stopalke :)
Leya a tvoj puza zdej po trebuscku? Potem bi mu jst dala hlace z naramnicami, recimo pajac iz jeansa. Moj gre po kolenckih pa ma zdej nasite na hlacah krpe, da ne trpijo tok kolencki :)

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
10.5.2016 12:06:15   
sladkorčica
Ojla punce...

Tudi jst že neki cajta nisem nič napisala.....

Pri nas je vse po starem mali je zdrav imamo že 4 zobke sam mislim da bodo zgornje dvojke Kmalu zunaj. Zdaj mu dam že kak košček mesa in lepo zveci.

Glede kobacanja je pa začel se matrati kako bi se postavil na vse 4 . Tako da očitno bo skobacal samo malo kasneje.
Zunaj sva tudi ogromno koliko nam čas dopušča, kako stvar je pa tudi treba premakniti če ne drugega kosilo skuhati takrat sva pa noter.
Jst sm zdaj začela z hujšanjem ker sem se zredila odkar sem nehala dojiti tako da mam 10kg več kot pred nosečnostjo. Gre pa počasi seveda. Sem pa sama nase jezna. Če mamo kam za jiti celo omaro ven z mečem ven. Jst sam pravim hvala bogu da obstajajo pajkice. Pogrešam pa Kavbojke seveda sam očitno bo treba še malo počakati :)...

Ja nas že skoz spi v bodiju pa ali žabice alu pižama sam da mu še nogavičke obujem. Se je pa zadnjič nardilo da mu je bilo zelo vroče ponoči in sem sredi noči zracila. To pa zato ker mamo spalnice v zgornjem stuku ubistvu podstrešje in tam je zmeri bolj toplo ker topel zrak gre zmeri gor.
Smo pa čez vikend bila že v bodiju z kratkimi rokavi jst se heca da morava malo mišelinke posonciti. Pa nevem a bi bilo z kako kremo namazati ali ne?ta sonce je tako močno. Saj mu strehico potegnem sam ko greva pa proti soncu pa tudi malega malo ujame. Vsaj rokici bi mu malo namazala sam bom kupila mal bol kvalitetno kremo ena francoska kozmetika la Roche posay če kera pozna to sem dobila testerje na materinski šoli sem pa zaj. Ko sem tamladi lansko leto dala da naj proba Tamala dva namazati ona je pa bog ve kam fliknila tisto kremico. Tok da bom šla v lekarno da mi naj vsaj kak tester dajo da vidim če je dobra.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
10.5.2016 12:14:34   
strukla
Sladkorcica jst zase ze skos uporabljam od La Roche Posay kreme za soncenje in tud vlazilno kremo za obraz mam od njih. In tud tamalmu sem kupla to njihovo kremo za dojencke in sem mu ze namazala parkrat po lickih pa po rokcah. Zame so to najboljse kreme, ker ma zelo obcutljivo kozo. Tko da jst jo zelo priporocam :)

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
10.5.2016 13:09:04   
sladkorčica
No potem sem se prav odločila tak da bo treba v lekarno.

Saj sem tudi za obraz dobila tako majhno tubico in je zadnjič Mel neki suho kožo po lickih pa neke pikice in sem ga lepo parkrat namazala in je vidno se stanje izboljšalo. Sem že misla da je na kako hrano alergičen sam mu že skoz dajem to jest pa da bi se po parih mesecih kaka alergija razvila iz tega ....tTako da to ni .Pač ma očitno bolj občutljiva lička.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
11.5.2016 17:45:02   
jesse16
Živijo
naj še jaz kaj napišem po dolgem času.
Mi smo po starem imamo še vedno dva zobka, se veselo kobacamo po vseh štirih in se skoz na nogice postavljamo, sam je ritka še malo pretežka user posted image . Bila sva pri dermatologinji, ker se je nam ponovim AD in sma končno dobila tudi napotnico za testiranje za alergije, ker je skoz na strogi dieti brez jajc in KM, in poji logiki polj to ne more biti vzrok za AD. Drugače smo skoz neki na terenu, skoz nam neki dogaja. Komi čakam počitnice.
Sladkorčica v nedeljo sem bila v NM na DP mažoret smo imeli v dvorani Leona Štuklja in sem bila full presenečena kako je vse urejeno okoli dvorane. Res je full lepo. sem pa skor popi.... ke nimate tam bliz nobene oštarije. Prehodili smo okol in okol in na koncu pili in jedli za šankom pred dvorano. Mali je bil pa full priden, je gledu mažorete in navijal za sestrico.
Jutri imava pa posvetovalnico, bomo videli kako bo. Bom poročala.

Uživajte

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
11.5.2016 18:42:28   
sladkorčica
Ojla Jesse16. ...

Sem se spomnila da si rekla da bote to nedeljo v nm. Naj ti povem da zelo dobro poznam okolico kjer je dvorana ...Bili ste zelo blizu moje sluzbe:) ...Ja pa ves da je tudi ostarija dosti blizu . No pa tudi pred dvorano verjamem da ste se na jedli kakega dobrega hamburgerja:) ja tuki je kar lepo urejeno že zaradi šolskih zavodov. Pa skoz neki delajo . Zraven si ziher vidla šolski center novo mesto. Je ena iz med največjih srednjih šol v slo. Ja pa tudi vreme je bilo super. Mi smo bili pa na obhajilu in smo se pop meli lepo . Drugič če boš še kaj po nm hodila moraš obvezno povedat ok...Pa te bom ziher usmerila. ..

Jesse16 kak pa to zgleda ad? Ja Bogi tvoj mali res. Mam eno znanko ki je mali Mel zelo hudo obliko ad in se kar noče minet pa bo 2 leti star tako da te čist razumem. No le javi kaj bo jutri. Mi sva imava pa drug teden sistematiko pri 9m. Jao 9m??????Kdaj hudiča je to minilo.?????

Ja nas je tud zlo priden če kam gremo. Tudi dala sem mu za jest gostilniško hrano malo juhica malo mesa zelenjave krompir riž. ...Hehe je sam odpiral usta. Je še ena rekla ja vas je pa res pridkan vse po vrsti je jedu.

Kaj pa za podaljšanje porodniške si že kaj dobila?
Se slisimo kaj papa

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
13.5.2016 10:04:34   
jesse16
Živio
no pa smo dali skoz posvetovalnico, baje je vse ok, bilo je pa to zelo hito, mal ga je pogledala in to je bilo to. Težki smo 7890 in veliki 74cm. Rekla je da je vse ok.
Porodniško so mi podaljšali za 3M ampak jo ne bom mogla izkoristit, in morem z 1.9. v službo kajti drugače izgubim vrtec. n me dajo nazaj na čakalno listo, potem pa odvisno od sreče če bi oktobra dobila vrtec. Katastrofa je ta naš sistem.
Tako da bom z 31.8. prekinila porodniško in gremo 1.9. v vrtec user posted image .

Ko ste kaj ostali?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
13.5.2016 12:45:02   
sladkorčica
Hej....

O Jesse16 tvoj bo pa ziher maneken. Moj ma najbrž kar krepko čez 10kg. Bomo vidli drug teden.

No pa vsaj nekaj boš izkoristila podaljšane porodniške ti bo ravno prav prišlo. Da bi ga mela pa sam vpisanega na čakalni to pa ne moreš met? Ja to je pa pri nas al eno al pa drugo . Lej vsaj neki boš koristila.

Midva sva ok ta teden sva mela eno noč zelo pestro sm do 4 ure zjutri vedrila. Mam na sumu da bodo zgornje dvojke Kmalu zunaj in ga je to matralo drugac je pa kar priden zdej se nama je že dvakrat nardilo da je celo noč prespal. Kaj tvoj tud se kaj ponoči je mleko?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.5.2016 22:05:48   
LeyaPrive
Naš ima pa 10kg že kar nekaj časa, sedaj se je ustavila teža. Se mi pa zdi, da mi mleko "pojenja". Potem ima pa kakšen dan še kako muho in se noče dojiti in je potem bolj žalost. Ali pa tako hitro spije, ker se redko doji dlje kot 5 minut. Sem pa opazila, da odkar se manj dojiva, da imam več čada. No več časa ga moram animirat. A vaši že kaj sami jedo? Našemu uspe kak košček kruha nesti do ust. Še kakšen drug predlog?

Odkar je naš praktično čez noč skobacal pa pogrešam jutranje položavanje. Samo oči zaprem in je mali že pri nogah. Tako, da moram res paziti, da ne zaspim z njim v postelji, da ne bi čofnil na tla.

A se vaši koga ali pa česa bojijo? Naš pade v histeričen jok, ko ga en starejši gospod pozdravi. In pa govorečega medvedka. Ga je podarila kolegica in ko zaslišal glas, ko stisnem roko, nogo...pri medvedku je konc. V jok, kriči. Sem mu ga postavila v kabinet, ker nočem, da tja hodi. In ko ga zagleda pade v jok, se obrne in ekspresno odkobaca stran. In se vmes še 2 x ozre,, če je medo še tam. V bistvu prav hecno zgleda. 😁

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.5.2016 22:15:21   
strukla
Hahaha leya si me nasmejala s tem medvedom v kabinetu :) kok so hecni te nasi soncki. Moj se tud grozno boji starejsih ljudi. Na avtobusu jih ma skos na oceh in ce ga zacne kaksen starejsi ogovarjat je takoj jok. Isto se boji recimo raznih maskot, ljudi ki so obleceni v reklamne junake recimo.
Se je pa isto bal enga svojga medvedka pa se ga je kar navadil :)
Zjutraj pa tud pr nas ni polezavanja in tud vecino noci je zdej v svoji posteljci, ki sva ji tud lezisce ze znizala ker tale falot res povsod spleza. Po stopnicah, na kavc, na nizke omarce, vsepovsod ga mam :)

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.5.2016 22:23:58   
sladkorčica
Hehe pri nas je isto. Ubistvu sploh ne mara igrač ki majo kako melodijo....tisto vpitje mu ne odgovarja in mu tud ne dajem. Zadnjič sem mu na tablici pokazala živali in spuščajo glasove....Joj ko se je slon oglasil to je bil tak jok da sem ga komi potolažila. On ima rad svoje igračke lopatke vedercke ropotuljice razne . Tok da mava tako plastično gajbico in lepo ven pobira.
Se je pa nas začel resno na vse štiri postavljati in trenira vsak dan. Včeri je blo prav hecno ker mamo jedilcico pa dnevno skupi sem šla sam čaj mu napraviti in je pri plezal pod stol....

Ja nas ima tud se mi zdi kar isto težo je pa ziher 10 kg. Bomo vidli ko mamo v četrtek sistematiko.

Ja nas pa lepo tud že sam pobere pa da v usta. Al piškot ali kruh. Mu ponudim in sam lepo z rokico poseže in prime in nese v usta....nevem ce maš stolček mu probaj pred njim na pladenj postavit kak piškot pa boš vidla če ga zanima če bo pobral ali ne. Nas na splošno vse pobira . Tud v trgovini ga moram prav stran od polic ker mi je zadnjič kisle smetane zrušil v sparu Hehe.

Ker mate pa že plenice cifro?Midva sva šla že kar na 5ko ker 4+ je bilo majhno in ponoči očitno velik Lula in je kar hudo polna plenica. Sem pa zadnjič mela se ene iz milerja in je katastrofa. ..čez dan je bil stalno moker pa sploh ni bila polna. ..je že prej spustila pa ne ob kraju ampak kar na sredini kjer je luli. ..tok da midva prisegava na pampers. ..res so mal dražje ampak so kvalitetne.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.5.2016 8:30:35   
Anaina
Hej punce.
Kako ste? Čas tak noro beži da je to kar joj. Naš lump je vsak dan bolj nagajiv. Prav pazimo kaj imamo kje ker drugače vse leti po sobi. Najbolj mu je všeč mizica v dnevni ker je nizka in se lahko ob njej lepo vstane in pol samo meče dol vse kar je na njej.
Glede prehrane pa jaz našemu dam na njegovo mizico na koščke natrgano meso pa kruhec, maline,borovnice... Pač bilo kaj samo da so manjši koščki in da lepo vadi pincetni prijem. Ker celega keksa in žemlje in to kar je veliko mu ni problem v roke prijet in dat v usta. Večje preglavice mu delajo manjši koščki. Se pa zdaj učila pit tudi po slamici. Mu počasi uspeva.
Glede plenic pa tudi midva uporabljava Pampers oranžne in so super. Ste že imele posvetovalnico?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 10:49:50   
jesse16
Živijo
Ja naši malčki so že hitri kot blisk. Jaz ga imam tudi vsepovsod, hrano nese lepo v usta, sam pincetni prijem nam pa še ne gre. Oziroma ko je smet na tleh jo lepo pobere z pincetnim prejemom, hrane in tiste rozine v RA pa noče pobrat z pincetnim prijemom. Sem jim zadnjič rekla naj ga dajo na tla pa smet in bojo videli kako obvlada user posted image
Boji se pa naš ničesar, nobenih ljudi ne igrač, dobesedno nič. Vsak ga lahko vzame v roke pa se mu veselo smeji.
Bo pa končno malo lepše vreme bomo lahk spet vozičkale.

Punce uživajte


(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 11:15:49   
Anaina
Jesse pri nas pa nam gre pincetni prijem samo z malino in borovnico. Jih ma ful rad in se potrudi:) pri drugem pa ne gre najboljse:)
Pri nas je danes že sonček in sva že dala skozi en sprehod:) samo bo lepo baje šše do četrtka potem pa spet dež:/ komaj čakam morje...

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 11:28:40   
jesse16
Anaina joj morje kje je še to.
Smo se pa šli zadnjič kopat v bazen in je mali tako užival da bo po moje znoru od veselja na morju. Bil je dvakrat po pol ure v vodi polj se je pa še fajn najedu gostilniške hrane in je spal ko klada celo noč user posted image .
Tako da obvezno ponovimo, smo šli samo za 4 ure in je bilo glih dovolj. Smp pa med tednom šli in ni bilo nobene gužve. Super je bilo. Me je pa zelo skrbelo zarad AD ampak je imel samo naslednji dan bolj suho kožo. Komi čakam da gremo spet.
Kaj pa vi ste se ze šli kaj kopat?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 11:35:10   
Anaina
Ja mi smo se že tudi kopali 3x in ful uživa. Pa nič se ne boji:) gremo tudi vedno med tednom ker v neke guzve fejst mi glih ni za it. A mate fredov obroč al kaj druga?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 11:39:32   
jesse16
Fredov obroč, men je zakon sem ga imela že pri mali in je super.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 11:45:16   
Anaina
Ja men tudi. Samo zdaj ko je malo večje mu pa gre že malo na živce. On bi rad bil cel pod vodo:)
Kako ste pa kaj s hrano? Že vse jeste? Naš je čisto vse hvala bogu ni izbirčen. Kuham mu tudi ne posebej ampak je isto kot jemo mi.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 12:52:07   
jesse16
Jaz sem mu tudi začela isto hrano dajat kot mamo mi. Jej vse sam zoprno je ker ne sme jajc in mleka tako da mu pireje in take stvari posebaj delam. Aja pa posebaj mu delam kako omakico, ko za nas dam kupljeno mezgo not al pa vegeto. Dokler sem imela domačo mezgo sem mu jo devala kupljeno mu pa še ne upam. Drugače pa je zdaj že dvakrat v gostilni jedu in je full pojedu pa potem ni bilo nobenih reakcij.
Pod vodo ga pa še nisem dala, je pa drobižek tak da ga obroč nič ne moti. Se pa spomnem da je mala ko je bila večja potuhtala če se fajn nazaj v obroču nagne da se prevrne in gre z glavo pod vodo user posted image polj je bila pa glava pod vodo noge pa v luft

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 12:58:45   
Anaina
O faca mala.:) se torej ni bala da se je kar sama potunkala? Ja naš je kar velik dečko in se mi zdi da se počuti že otesnjeno v tem fredovem obroču. Bomo naslednjič probali drugega. Je pa velik 78 in težek 10.400g.
Glede hrane nas tudi je že omakico če je kupljena mezge pa hvala bogu ni bilo reakcije.Vegeto pa sama delam pa tudi uporabljam jo bolj malo. More pa bit kar problem kuhat brez jajc on brez mleka ne? Kaj pa pije mali? Naš pije rad vodo al pa kaki sok.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?