|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
3.2.2016 19:33:35   
Anaina
Hej.
Evo tudi mi smo bili danes notri. Popoldan je začelo fejst pihat in potem se deževat tako da tudi ni blo za ven it. Drugače sem pa imela čistilno akcijo mali pa je tudi bil kar priden glede nato da se je sam zamotu. Jutri se greva pa potepat.
Mi pa danes že cel dan nekaj prezvekuje in z jezikom cmoka. Imam na sumu da bo zobek zunaj samo ne pusti niti blizu ust. No bomo videli.
Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 1:11:21   
LeyaPrive
Kolk ste vse fino pridne. Mi smo pa zboleli vsi po vrsti. Naš miškolin je prejšnji teden malo pokašljal zjutraj in zvečer. Čez vikend pa se je še nos malo zamašil. Sem klicala v ponedeljek pediatrinjo in mi je šele na sredo dala termin. Vmes sem bila pridna in smo se predihavali v soparni kopalnici, dvignila sem mu vzglavje, čistili smo nos. Kn sem že skoraj odpovedala pediatrinjo. Pa sem mu za vsak slučaj zmerila temperaturo in je bila rahlo povišana. Po jutranjem inhaliranju pa mi je zacel pošteno hropeti med dihanjem. V ZD pa šok, slaba saturacija, takoj kisikova maska in kontrola čez 4 ure. Če na kontroli ne bi bklo ok bi dobila pa polni penzion na Jesenicah v bolnišnici. Na srečo je bilo popoldne bolje in imava samo kontrolo danes. Sva pa dobila Ventulin za domov in mali ni preveč srečen ko dobi masko na obrazek. Zvečer je bilo že bolje slišati njegovo dihanje, je imel pa T še vedno čez 38c.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 10:38:48   
sladkorčica
Uf leyaprive to pa je kar hudo....Ja držim pesti da mo z vami vse ok....Kaj ste se kje nalelzli ali je samo od sebe prišlo? Mi smo drugače kar zdravi če pa pride pa nimaš kaj....
Drzi se pa javi se kaj

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 11:33:39   
jesse16
Živijo
LeyaPrive upam da se čimprej pozdravite. Bošček mali. Upam da se je hropenje umirilo. A je P kaj rekla da gre za laringitis?
Mene je kr strah kdaj se bo začelo, zdele so razne viroze na pohodu. Bo mala ziher kaj iz šole prinesla.

Drugače smo pa mi HB v redu. Sam mali noče več mleka piti, odkar sem mu riževega ponudila. Tako da imamo pestro. Zdele greva pa na sončeka, sam kaj ko je vse blatno.
Se mi pa ponoči full joka, zbuja se s histeričnim jokom, sploh ne vem več kaj naj naredim zbuja se na uro, pa mu dam dudo in ga pobožam pa spi dalje. Upam da bo to kratkotrajno obdobje.

Kje ste pa kaj ostale? Kako ste?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 11:50:57   
sladkorčica
Jesse16 pri nas je blo do zdej tud tako ...Sicer se je umirilo tok da se zbudi okrog 2h pa se dojiva pa okrog 5-6h spet. Ni pa več joka razen danes še je neki cmerou tako da jst sm sigurna da so dlesni ker sem ga namazala in pol je pa zaspal nazaj. Pa zdej si kar čaj vzamem in mu dam pit ponoči in je fajn žejen. ...

Jesse16 kok si ti ugotovila da imate alergijo na km? Včeri sem mu dala skutico pa da vidim na kaj moram bit pozorna če bi blo kaj?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 12:38:26   
LeyaPrive
Verjetno smo se kje nalezli, niti ne razmisljam kje. Se pac zgodi. Je v bistvu navaden prehlad, ki se razširi na dihala. In pri dojenckih so te poti res še micene in se hitro zapacajo s sluzjo in postanejo neprehodne. Zato je treba spremljati stanje, saj se lahko v nekaj urah poslabša na zelo nevarno raven. Mi je pediatrinja povedala, da so imeli nedavno celo smrtni primer zaradi adenovirusa. V glavnem treba je biti pozoren na dihanje-ne sme dihati s trebuhom, vlažiti dihala (inhaliranje pare, pitje tekočine), spremljat temperaturo in število v dihov. Tako, da priporočam, da izmerite T in preštejete vdihe, ko so otroci zdravi, da boste vedele kaj je normalno stanje.

No, naš je bil zjutraj že boljši in brez vročine.

Nočnega zbujanja s kričanjem pri nas skoraj ni bilo. Naj bi bile pa to sanje oz vtisi, ki jih doživijo čez dan. In traja, da se jih naučijo sprocesirati.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 13:50:47   
sladkorčica
Ja itak kaj češ razmišljat zakaj kje kako.....ce pride do tega pač takoj ukrepaš. ..

No saj pri nas ni bilo nikoli kakega histeričnega joka ponoči se pa je zgodilo da je kar v spanju na pol jokal ...Verjetno res premleva dogodke iz dneva pa prav sigurno so tudi dlesni ker je to dolgotrajen boleč proces in to vsak otrok skoz da pa pika.

Zunaj je pa kar sveže. .Sicer sončno samo zrak je mrzel se prav čuti da je včeri sneg padal...Pri nas se je sicer že ves stopil ni ne duha ne sluha o kakem snegu...

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 14:00:16   
jesse16
Sladkorčica v bistvu je bilo pri nama tako, da dokler sem ga samo dojila je imel bolj suho kožo na rokah in nogah ter po ličkih ( jaz namreč zelo malo mlečnih stvari uživam), ko sem pa mu morala začeti dodajati aptamil, pa je dobil rdečo suho kožo na rokah in nogicah, je bil full bogi, prov fleke je imel suhe kože pa ni nobena krema pomagala. Po ukinitvi KM pa se je izbojšalo.
LeyaPrive me veseli da ste bojše. JE pa to zelo hudo ker ne veš kaj bi naredil da bi pomagal malčku.

Zunaj je pa res hladno čeprav že ima sonce moč, sem sedela na sončku in mi je bilo prov toplo. Snega pa tudi mi nimamo več, ga je sonček vsega pojedu user posted image

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 14:16:03   
sladkorčica
Aha se spomnim ko je bil neki flekast Kmalu ko sem rodila in sem mislila da ma to ker jst pa kar veliko jem mlečnih izdelkov. Je pa že takrat mi rekla patronažna da ni to alergija da to kožica rdeča pa suha rata...Takrat je bil pikast od vročine ko je blo pa se takrat krepko čez 30 stopinj...
Pri nas po vsej verjetnosti nebo nobene alergije bi se verjetno že pojavila če bi se...

Mam eno znanko ki je mali tud Dobu pri 4m hudo obliko atiopicnega dermatitisa tako da sta bla v lj v bolnici nevem kok casa in je bil res Bogi. ...do vratu vsa koža vneta rdeča suha....oni so dobili zelo strogo dieto....Baje so v lj rekli da je tudi možno zaradi oblekic ki je razna sintetika. .Tako da je mogla kupit vse 100%bombaž pa večina bela barva....

Pa druga stvar so jo nadrli zakaj malega umiva samo z vodo.....da to je najhujša napaka ki jo delajo mamice...Tako da ta atiopicni dermstitis ni mačji kaselj

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 18:06:30   
jesse16
AD je res kr kriza, jaz ga izmenično kopam v kopeli z olivnim oljem in kopeli z hrastovim lubjem. Drugače pa drage moje če imajo vaši sončki rdečo ritko kopajte jih z hrastovim lubjem takoj se pozdravi.Moj ima občasno rdečo ritko ampak je zjutraj po kopeli že lepa.
Saj nikol ne veš kaj je prav in kaj ne, še zdravniki med sabo si niso enotni, eni pravijo tako drugi drugače. Meni je bilo rečeno naj ga kopam samo z vodo, sama sem začela z oljem in lubjem.
Oblekice imam pa tako po večini bombaž, pa vse moram 2 krat spirat, da slučajno ne ostane še kaj praška kje.


(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 18:22:21   
sladkorčica
Ja to je res zdravniki si itak niso enotni ....Zdaj je tudi odvisno kok je otrok občutljiv. ..Mi še že skoz kopa mo z kapljico šampona od becutan pa do sedaj sem mela nivea pa moram potrkat ni nobenega problema....Ja kje se pa dobi ta hrastovi lubje?V lekarni? Škoda ko mi nisi povedala ko smo pa imela take težave. ..Pri nas je samo kopanje pomagalo da je čimbolj čista koža. ...

Tud jst mam večina bombaž zato pa ne maram po spletu kupovat sploh tuje spletne se to pri nas je tako tako....Samo mi res nimamo z nobeno stvarjo takih problemov hvala bogu...

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 20:39:03   
jesse16
Takrat še nisem vedela. Sem odkrila šele 1 mesec nazaj. Kupiš pa v lekarni. Pa skuhaš čaj in zliješ v kopel. Polj ga pa namakaš not. Je pa malo zoperno ker je polj vse rjavo, čaj pa kuhaj v posodi ki ti je ni škoda, je namreč polj full rjava.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 21:44:34   
LeyaPrive
Naš mali se bo lepo pozdravil, imava pa za vsak slučaj še jutri kontrolo. Sem ga popoldne hotela dati malo spat, ker si je mencal očke in mi je padel v tak trans joka, da ga skoraj eno uro nismo pomirili. Meni je čisto spil energijo ta jok 😞 Sem zaspala sredi šundra medtem, ko ga je ati dobil v varstvo. Na koncu je zaspal po urniku ob osmih. Pa upam, da bo danes jaj dlje spal, ker se mi zdi, da nisem spala več kot tri ure v kosu že od lanskega leta 😪

Da bi bilo kopanje samo z vodo slabo pa prvič slišim. Jaz ga po navodilih patronažne namilim s trdim milom in potem se malo zdrgneva v banjici. Na koncu pa malo olja v gube namaževa in včasih sudocrem, če je kaka gubica kaj rdeča. Imam pa pozimi tudi jaz včasih po rokah suho kožo, se mi naredijo grobi lišaji. Pomaga, če ne pretiravam s kopanjem in vročimi kopelmi. Sem pa že par kelnarc spoznala, ki so imele po nekaj letih dela čisto rdeče roke. In mi je enkrat en gostinc razložil, da je to zato, ker si ne brišejo rok. Problem je v vodi. Vsa tista kemija, pa vodni kamen... Verjetno je id lokacije do lokacije drugače, pri nas ni veliko vodnega kamna. Se pa spomnim, ko sem enkrat prala glavo v Moravskih toplicah, da sem imela lase tako mehke kot bi jih 2 dni v balzamu namakala. Imajo bistveno bolj mehko vodo. Tako, da verjetno so eni bolj občutljivi na sestavo vode, drugi pa manj.

< Sporočilo je popravil LeyaPrive -- 4.2.2016 21:46:20 >

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 22:46:30   
malček1
Mi smo se tudi malce prehladili. Kašlja, ima poln nosek. Pred vsakim hranjenjem dam v nos fiziološko raztopino. Pije še lahko, se mi pa večkrat zbudi, ker je moti poln nosek. LeyaPrive kako veš, da diha s trebuhom. Praviš, da to ni dobro. Kako pa otroku izmerijo saturizacijo, verjetno preko krvi.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 23:12:08   
sladkorčica
Ja lej nimam pojma kaj je dobro pa kaj ne kot sem zgoraj napisala je ta znanka imela tako izkušnjo iz ljubljanske pediatrične ker je mali imel hudo obliko dermatitisa so ji rekli da mora umivati tudi z milom. ..to je itak da je res ...ajd res dojenček ni umazan pa presvican ja pa 24 ur na dan v plenicah je kakec je urin pa to ne moreš iz dneva v dan samo z vodo ...ce bi bilo tako škodljivo potem nebi nikoli nobenih šamponov in trdih mil prodajali je pa vse v mejah normale ...ce ga 2-3krat tedensko umivas pa uporabiš kapljico kopeli oz trdo milo nebo nic narobe....Ves jst sem tud oz takega foha ko so veliko roke pod vodo...so pa tej gostinski ceti in čistila dosti bolj agresivna kot pa navaden pril iz trgovine. Se spomnim iz presnji službe smo dobili druga čistila. ..cet je bil koncetrat pa tako močen da so se mi po rokah in na pregibih taki ekcemi nardilo da Adijo pamet....
Ja imaš pa prav trdota vode je tud pomembna. ...

Joj leyaprive jst sm sam enkrat letos spala 6ur v kosu drugo je pa vse razdrobljeno. ...res me kar v želodcu stisne kaj ko bo treba v službo pa da se to nebo nehalo? ???
Jst sm optimist in upam da je to samo prehodno obdobje....Čeprav ne mine in ne mine...Jst sm se že navadila v začetku je blo pa zlo hudo ...glava bolela oči rdeče celo z otečenimi podočnjaki sem se zbujala. ..pol pa zgleda da se navadiš na tak ritem

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
4.2.2016 23:14:54   
sladkorčica
Malcek1 če daš fiziološko v nosek moraš tud kaj noska spucati z aspiratorjem drugače ti bebi nebo spal ker ga ovira. ..

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
5.2.2016 0:08:43   
LeyaPrive
Se vidi, ce diha s trebuhom, ker se trebuh dviga. Probaj sama pa boš videla. Saturacijo pa na prstku pomerijo, ne vem pa kakšna je to tehnika.

Samo prehlad je naš imel, ko je bil kake 2 meseca star in je samo izvenelo v parih dneh. Je pa res nadležno, ker ne morejo jesti s polnim nosom. Je pa zelo pomembno, da se nosek čisti, da ne pride do kakega vnetja ušes.

Na spanjd v kosih sem se navadila. Moti me to, da mi potem proti koncu dneva zmanjka energije. In namesto, da bi se zvečer malo poigrala, skopala...kakšen dan sam na uro gledam, kdaj gre spat, da bom jst lah šla še kuhibjo pospravit, kakšno srajco zlikat... Se naš T. zelo malo sam zamoti in včasih spi samo 2-3x po 20 minut.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
5.2.2016 21:26:28   
Anaina
Večer punce.
Kako ste? Danes je bil en tak lušten dan. Leo sonček odzunaj ampak kar dokaj hladno. Midva sva bila v družbi štirih otrok iste starosti. Mamice ki smo se spoznale v porodnišnici. In je blo prav super malo počvekat in si podelit izkušnje:) je pa en fantek ful napreden. Se že plaži in to ga kr fajn šiba. Je rekla njegova mamica da hodita na telovadbo-pedokinetiko. Tako sem se odlocla da se tudi midva naslednji teden pridruziva razmigavanju:)

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.2.2016 6:55:32   
jesse16
Dobro jutro punce
Ja včeraj je bil res lep dan, sva na polno izkoristila sonček. Sva bila kot martinčka in se veselo sončila. Sem pa že razmišljala da bi ga malo namazala z kremico, ker ima sonce res že moč mi je bilo v obraz prov vroče ko mi je sonce sijalo.
Punce ali katera ve s čem bi lahko očistila stajico, je nmreč že 8 let stara in je mreža okol postala umazano bele barve, pa nikakor ne morem to mrežo očistit da bi bila spet bele barve. Prov grdo zgleda user posted image . Drugače se pa mi že tudi plazimo ampak samo nazaj in potem je jok in vpitje, ker bolj se revež matra dalji je igrača, ga je prov luštno vidit. Sedeti pa še vedno noče, mislim on bi itak sedel ampak sam se noče vsedit.
Komi čakam da se bo vsedu da ga lahko dam v veliko kad kopat, ker mi naredi tako poplavo v kopalnici ko čofota da je katastrofa, in normalno ker mu dajem olivno olje v kopel imam celo kopalnico mastno, da ne omenjam kako težko je očistiti njegovo banjico, ker je plastična.
Sem pa dobila stolček za v kad in bi lahko veselo čofotal.

Kako ste kaj ostale?
Zdaj prihajajo pa deževni dnevi, ko bomo mogle notri bit user posted image user posted image . To bo še pestro.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.2.2016 9:52:32   
sladkorčica
Ojla punce...
Ja včeraj je bil res lep sonček samo ga nisva nič izkoristila sva sporatala. ...sva šla babi pa bratrancke pogledat....No pa saj bi danes še lepše bomo še za včeraj nadoknadila. ...

Nas se še ne plazi ampak že probavamo ...Vse ob svojem času Ane. Pa tudi na nobeno telovadbo za dojencke ga ne mislim voziti bomo pustili času čas. ...razen če pa pediater svetuje to je pa druga zgodba....

Joj jesse16 ne znam ti svetovati kako bi stajico spucala. ...Midva sva pa zdaj ta teden spucala stolček za hranjenje ker je par let stal in je bil tudi malo umazan. ..preobleko sva pa novo naročila v baby centru ker se zmeri prodajajo take stolček. ..bo pa treba počakat 3 tedne da pride ker je po naročilu in nimajo na zalogi tako da bo iz Italije poslano iz peg perega firme....mali pa sedi v stolčku kot frajer ...

Jesse16 pa je mreža od stajico snemljiva?Mogoče bi probala z razmascevalcem pa vročo vodo oz pralni stroj...

Ja mi imamo že od vsega začetka stolček za kopanje sem kupila rabljeno potem sem pa se banjico novo kupila od te firme tako da se lepo gor natakne in ni nobene bojazni da bi kam zdrsnu ker je tudi stolček z eno tako gumo po vrhu oblečen. ...je pa tako kot lupinica na pol leži na pol sedi. .si pa ne predstavljam kako bi brez tega ker imamo tuš kabino pa bolj majhno kopalnico ...
Punce ko ve malčke se vozite v košari al ste že vse na športnem delu?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.2.2016 10:05:50   
Anaina
O Jesse mogoče probaj z sodobikarbono in malo kisa. To bele stvari ful lepo ščisti. Glede stolcka za bano pa ga mi tudi imamo in je super. Imamo veliko bano v kateri sta in mali ful uziva ko lahko sprica.
Glede sedenja pa bo že ko mu bo:) če se že plazi bo slej ali prej boš vidla.
Sladkorčica ni to telovadba, ko bi otroka na silo posedal ali ga dal na vse štiri da plazi. To so igralne urice skozi katere te fizoterapevt uči pravega handlinga s katerim otroku pomagaš da čimprej sam osvoji sedenje,plazenje itd... Če boš vprašala svojega pediatra boš vidla da ni ti nič slabega.
Glede vozička sva pa midva že lep čas v športnem delu pa ful uživa. Imava pa zdaj tudi to zimsko vrečo ki se lahko gor zmontirali ampak glede na vreme jo redko kdaj uporabljava. Imam pa ovčji kožo na kateri sedi ta je pa super.
Sladkorčica je tamali rad papal skutico? Naš jih ma ful rad. Te od zelenih dolin Oki Doki so mu ful dobre:)

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.2.2016 10:11:21   
malček1
Vaši malčki že pridno jedo, nekateri celo plazijo. Je to po vseh štirih.
Pri nas se vrti v krogu, ko pase kravce. Ne vem kako ji to uspe. Se pa tudi že obrača iz hrbta na trebuh. Ni mi pa všeč, ko se na hrbtu opre na noge, pravilno bi bilo, da noge dvigne. Saj jih pa ne more ves čas, ker se utrudi. Potem pa dela neumnosti. Sem pa kupilo tisto senzorično žogo. Katere vaje pa delate z žogo? Je kar velika. Rada jo drži v rokah.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.2.2016 10:18:48   
Anaina
O malček super za senzorično žogo. Naš jo ima tudi ful rad. V rokica jo drži in občuduje pol jo tudi v usta deva pa med noge. Drugače pa midva jo dva pod trebušček pa se vozila gor dol pa levo in desno pa isto ponoviva pod nogicami. Drugače pa malo po netu poglej je kr nekaj vaj. So ene super vaje da se otroka pravilno nauči kako se naj bočno v sede.

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.2.2016 10:21:52   
sladkorčica
Ja je pojedu kar rad...Jst sm mu drugače kupila frucverge male skutice in mu je šlo. ...sej sm mu že prej dala kašno malo pikico ko sem sama jedla jogurt in je tako lepo odpiral usta....Pa tudi videti ni nič da bi imel kako alergijo tako da bomo danes spet to papala. ..

Jst ga mam se v košari ker je ta od peg perega res velika naveta xxl pa bo kmalu 6m star pa ni še premajhna. ..Sama bi ga sicer dala že tudi v športni del samo me malo ta vreme bremza v košari je le zavetje. Sva se pa ravno včeraj s partnerjem pogovarjala da bova zamenjali počasi ker nočem bit ena od unih mamic ko skor do 1 leta otroka prevažajo v košari to sem enkrat videla na lastne oči. ..otrok se mi je prav za smilu ker je bil kar velik...mamico bi pa tudi najraje za ušesa. ..

Zdaj si ogledujeva avtosedež in se kar ne moremo odločiti. ...Al bi od 0-18 kg al od 9 -18kg????? Tist ko je nama všeč je pa 500e tok pa ne misliva dat je prehudo....sam je pa avtosedež tipi topi. Naju pa mika od recaro če poznate to firmo bodo zdaj Kmalu novi zunaj samo ni še cene ...je pa res avtosedež ena a.

Za voz sva pa zdaj ugotovila da je šel peg perego gt3 ven iz prodaje...Sicer je iste oblike samo lažji pa mal drugačno ime ...sva prav jezna na trgovke ko nama ni nobena povedala da bodo kmalu novi....Zdaj kar je je....menjavali pa ne bomo ker je bil že ta velik drag sicer sem zadovoljna gre po vsem terenu sam ogrodje je pa res težko. .ta voz me je prepričal ker je eden iz med redkih ko ima zavoro ročno. ...Midva sva na hribu doma in ne morem v dolino brez bremz. ...mah kar je je mali bo itak enkrat zrastu ne bo še večno prevažal v vozičku Ane punce

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.2.2016 10:31:33   
Anaina
Sladkorčica super da je košara tak velika da mu še ni pretesno. Mogoče se kak mesec počakaj če bo res se neki mraz. Če bi nas še vredu pasal v košaro bi ga jaz se tudi tam mela. Ker kot si rekla so tam dosti bolj zaščiteni pred vetrom in mrazom.
Glede avtosedeza pa mi že mamo za oba avta. Enega mamo 0-18 enega pa 8-18. Je pa tak da je nam reku en ko dela na AMZS ju ko tudi te krash teste delajo da je pri avtosedeza ful različnih mnenj. On pravi da so tudi cenejši avtosedezi ok ker pri ta dražjih se tak samo firma plača. Oz mogoče so boljše oblazinjeni kot tisti ki so malo cenejši. Glede varnosti pa je finta v tem da ful ljudi ne prebere navodil in pol ne zmontirali sedežev prav v avto. Če ti sedež zmontiraš vredu v avto je lahko stal 100 al pa 500 pa bo varn. Recaro pa poznam in dve kolegici ki.jih mata sta ful zadovoljni.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?