|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 49 [50] 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
2.12.2016 10:16:18   
pikica 4
Porzdravljene,

malinca007 super, da ste ugotovili kaj je narobe. Jaz po vsakem hranjenju približno 10 min kupčke podiram in nikoli ni samo eden, že ko menjam stran dojenja ji podrem kupček, da ni potem joka, če bi šel zrakec naprej. Midve jeva čez dan na 3-4 ure, ponoči sva danes samo enkrat je obakrat po 5 ur spala. Sporoči kako je bilo na posvetovalnici.

Včeraj smo imeli prvi pregled, ima že 4150 in 53,5 cm, zredila se je dobro kilo in zrasla slabih 5 cm.

Danes bo pri nas super vreme, komaj čakam, da grem na vozičkanje.

Želim vam lep dan.


(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: NOVEMBERKE 2016
8.12.2016 21:49:44   
Savy
Pozdravljene,

Malo sem preletela o cem ste debatirale in me zanima na koliko casa ostale previjate, ker ene ponoci bolj poredko, jaz pa jo enako kot podnevi na tri ali stiri urce, vcasih tudi prej ce se pokaka. Uporabljam pa Pampers premium in ritka je brez izpuscajev. Plenice pa kr grejo, toda nocem pri tem sparat, saj ne zelim izpuscaja.
Glede dojenja pa tudi, hranim jo, ko sama hoce, v bistvu na uro ne gledam in se njej prilagajam. Ponoci sicer manj poje in se tudi manj zbuja. Podnevi je pa druga zgodba, kr precej hoce biti pri meni, skos bi bla na zizi, vsakic ko jo odlozim v posteljo, se zbudi, zato bom probala tisto foro z dekico.
Kako ste pa pridne z d vitaminom? Meni se zdi, da ji Plivit d3 niso odgovarjale, zato sem kupila Waya d3, toda ko jih poje in jo se podojim, vedno bruha po tem. Tako da ne vem... Sem ze razmisljala, da gremo iskat Oleovit v Avstrijo.
Ali vase tudi fejst napenja ko zelijo kakat oz ali se fejst matrajo? Moja kaka velik, ampak napenja jo in je cist rdeca, je pa res, da ne podira rada kupckov.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: NOVEMBERKE 2016
9.12.2016 6:07:09   
bucka*
Zivjo! Kako se pozna, da je lepo vreme, nimamo casa za virtualni svet, ker je v pravem svetu tako lustno :-) mi smo zjutraj polno zasedeni, ta vecjega imam doma (hvala bogu, ker je povsod vse bolno!), tko da kar traja da se zjutraj zrihtamo, previjemo, najemo, oblecemo in koncno spravimo ven. Zivimo sicer v luknji, ki pozimi skoraj nima sonca, tko da hodimo lovit soncne zarke drugam, ampak nic hudega, je vredno :-) ko pridemo nazaj pa gremo pocivat, najveckrat kar zaspim zraven :-)

Tudi mi smo imeli prvi pregled ze, zredila se je za eno kilo in zrasla za tri centimetre :-) je vse ok, tko da smo mirni in zadovoljni :-)

Savy, glede plenic mislim da nobena noce sparat, samo pac malo probas... prvemu so dm-ove zelo odgovarjale, njej pa ne. Tko da mava zej samo pampers premium, bom pa kasneje se poskusila... nekaj se pa vseeno nabere prihranjenih evrov :-) jst je ponoci ne previjam, ker je nocem "begat" in hocem da se navadi na nocni pocitek. Jaz pa tudi izkoristim ta cas za pocitek, ker je edini cas, ko oba spita in lahko mirno spim tudi jaz :-) ce bi bla prevec aktivna, bi se predramila (kot danes) in potem ne zaspim vec :-)
Jo pa ponoci previjem, ce pride skozi plenicko, samo morm potrkat, ze nekaj casa ni... podnevi pa tudi... ce zaspj, potem je ne zbujam za previjat.
Kapljice wayad3 nama odgovarjajo, tko da plivita nismo niti probal, nisem pa opazila, da bi bruhala po njih... itak malo poliva, tko da ji dam pred hranjenjem, da ostanejo noter :-) jih pa dostikrat pljune ven, to pa lumpa pocne ze od zacetka, tko da morm pazit in potem z zlicko lovit in dajat nazaj :-)

Pikica 4,.enkrat si sprasevala glede obiskov... jst sm mela prvo sorodstvo povabljeno prejsnji teden, ampak so bli prehlajeni, tko da potem razen mojih starsev ni bilo nikogar. Od mojga stric se je oglasil ta teden in mi smo bili pri njegovih starsih, to je pa to. Od drugega tedna dalje sprejemamo moje kolegice in sodelavke, s tem da sem izrecno poudarila, da prehlajencki niso dobrodosli. Jih bom pa vseeno prisilila da si razkuzijo roke, ce mislijo tamalo prijemat...
Mi smo bli tud ene dvakrat ze v trgovini in dmu, pa razkuzilo kar sabo nosim :-)
Ne vem pa, zakaj se vsem tako mudi dojencka gledat, sej so komaj dober mesec stari... cas gre pa prehitro ane? Treba izkoristit te trenutke, dokler so se majhni in mehki in tako dojenckasto disijo :-)

Sem se razpricala :-) lepo se imejte, lepo izkoristite lepe soncne dneve, pa javite se kaj :-)

(odgovor članu Savy)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   RE: NOVEMBERKE 2016
9.12.2016 20:18:01   
Malinca07
Se se jaz po dolgem casu spet malo javlama. Res je super vreme ta sprehode in ni casa za internet. Midve sma super,vsak dan za 2 urci dopoldan na sprehodu..ponavadi spi potem se urco v vozicku doma. Cez dan se vedno jema na 2 do 3 ure, ponoci pa spi od 8h do 1h in potem se ponavadi jema ob 5h ob pol 8h pa smo pokonci :) cez dan je vedno vec budna in zahteva veliko pozornosti :)
Pri posvetovalnici je bilo vse ok, zrasla je za 2 cm in se zredila za 800g. Kapljice ji dajem Waya D3 in zaenkrat ni nekih velikih problemov.
Skratka,vsak dan uzivama in vsak dan je lepsi saj vedno preseneti s cim novim, delezna sem bila tudi ze prvega nasmeha user posted image user posted image
Upam,da ste tudi ostale lepo. Zacel se je veseli december..cim lepse ga prezivite user posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   RE: NOVEMBERKE 2016
22.12.2016 20:41:25   
BLela
Kako se lahko vkljucim na FB med novemberke 2016?

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: NOVEMBERKE 2016
29.12.2016 23:29:25   
bucka*
Hej punce, kje se pa skrivate? Sej vem, da so prazniki in cas za druzino, ampak vseeno bi lahko kaj pokomentirale user posted image

Mi smo ok, mala vedno bolj zbujena, ceprav se precej spi, zacela je tudi delit najslajse nasmeske in grugrajoce zvokce user posted image
malo me edino moti, ker ful poliva, ampak nimam kaj... tako grdo pije, da gre ful zraka vmes in mamo nonstop kupckanje, kolcanje in bruhanje user posted image

No, ko smo mele ravno debato o plenicah, usoda je zelela, da sprobam te opevane Millerjeve, smo jih dobili za darilo in morm rect, da jih nasa obcutljiva ritka zelo dobro prenasa zaenkrat. Bomo videli jutri, nisem upala cel dan ji dajat, da ne bi blo prehudo, ce bi bila reakcija :-)
Res ma obcutljivo kozo, tudi za useski je imela rdecico, pa je na sreco bepanthen pozdravil.

Nasi dnevi minevajo hitro, starejsi bratec je sicer malo lump, ampak me tolazi, da ga bomo cez dober mesec vrnili v vrtec in bo malo lazje :-)

Kako ste ostale novembrke, oziroma skoraj vse oktoberke? :-)

Zelim vam lepe praznike in srecno, ljubezni polno novo leto!

(odgovor članu BLela)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   RE: NOVEMBERKE 2016
1.1.2017 16:49:50   
pikica 4
Pozdravljene.

Si me nasmejala bucka, res smo skoraj vse oktoberke.

Pri nas je zakenkrat vse vredu. Mala za noc zaspi okrog 6 do 8 in je ne zbujam vec, ker se mi ne prebudi. Potem imava obrok okrog 1 do 3, potem je pa ze jutro, cez dan jo pa zbujam ce se ne sama. Budna je po hranjenju cez dan od 1 do 2 uri, odvisno. Koliko spijo ponoci vasi dojencki?
Prve nasmehe kateri so dejansko namenjeni meni ji izvabljam ze priblizno 10 dni. Res so prisrcni. Opazila sem da me med dojenjem opazuje - obraz. Pozornost pa pritegne z gruljenjem.
Na sprehode prav veliko ne hodim, saj bo pomlad pa bom sla, toliko je oblacenja, da me ze priprave izcrpajo. Ce mi zaspi raje pocijem se sama.
Drugi pregled imava ze prihodnji teden. Ali mogoce katera ve ce jih cepijo ze pri 2 mesecih.
Bucka porocaj kako bo s plemickami.

Kako ste ostale?

Zelim vam srecno in zdravo 2017!

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
   RE: NOVEMBERKE 2016
5.1.2017 16:26:45   
bucka*
Zivjo!
Najprej da povem za plenice: nasi pac ne pase nic dugega na malo rit, kot pampers premium. Ze drugi dan, ko sem pisala, da so millerjeve ok, je imela izpuscaj :-/ tavelika rit ni bla nc zbircna, sem vse ponucala, pri tejle imamo pa en kup paketov za naprej podarit, ker smo samo po tri plenice dali gor :-)
Pikica 4, kako da jo se zbujas? So ti tako narocili? No, nasa nima tezav s pridobivanjem teze, vceraj smo imeli pregled in je spet pridobila 1 kg in 4 cm :-) tko da je prava velikanka ze :-) pa niso nas se cepili pri dveh mesecih.
Za ven se tudi meni dostkrat ne da, ampak se potrudim zaradi bratca, ki ima drugace tak presezek energije da mu nismo kos. Sej potem ko smo zunaj, mi ni zal :-) drugace pa nic kaj ne kompliciram, enostavno jo oblecem v kombinezoncek, dam gor bombazno in se toplo kapico, namazem licka in smo. Tamala je se najhitrejsa :-) sebi cez pajkice na brzino oblecem se ene hlace, bundo, kapo, sal, rokavice, najbolj me zamudi ta vecji, ce protestira in pa potem vozek tlacit v avto, ker se moramo odpeljat na sonce, pri nas ga se vedno ni po enajsti uri... ko pridemo nazaj tamalo podojim in potem malo pocijemo vsi skupaj.
Se vedno precej spi (najbrz zato, ker toliko raste), dopoldne je zbujena urico ali dve, popoldne pa potem ksne tri urce. Ostalo se vedno prespimo. Za noc zaspi okrog 22h, 23h in spi do 6h, 7h. Ko jo podojim, spi se do 9h, 10h.
Kako ste ostale? Upam da vse ok :-)
Lp

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
   RE: NOVEMBERKE 2016
5.1.2017 18:04:20   
Malinca07
Pozdravljenje :) najprej srecno in nasmejano 2017, upam da ste lepo prezivele praznike in novo leto :)
Plenicke mi ze od zacetka uporabljamo muellerjeve in nam zaenkrat odgovarjajo, se ni bilo nobenih problemov z ritko. Nasmehi so res nekaj najlepsega..cakam se glas poleg slike, to bo sele veselje :)
Uh, pri nas spanja cez dan razen v vozicku ne poznamo vec...na sprehodu sma nekje 2 ure kar prespi in potem se urco doma, to je pa vse
Zvecer zaspi okoli 9h in spi do 2h in potem se do 5h, ob 7h pa smo ze pokonci. Ocitno ne spi rada, noce zamudi dogajanja okoli sebe :))
Smo pa ze imeli drugo posvetovalnici, zrasla je za 3 cm in se zredila za 900g - pridni smo :) cepimo pa se pri naslednjem pregledu.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   RE: NOVEMBERKE 2016
6.1.2017 14:05:36   
bucka*
Pikica 4, ce zelis se lahko zmeniva preko ZS in ti dam plenicke, itak jih ne morem uporabit. So pa st. 2, ce niso ze premajhne? Mi smo na 3, ampak sem zadnjic nasla se par dvojkic, pa so sle se vedno v promet...

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
   RE: NOVEMBERKE 2016
13.1.2017 13:44:21   
ewita
Punce pozdravljene,

sem nova na tem forumu, sem vas pa pred tem nenehno spremljala. Sedaj pa nekako ugotavljam, da ste vse manj aktivne tu, kar pomeni, da ste pridno zaposlene s sončki ter bolj aktivne na fb.

Mene je naš poba presenetil dobrih 14 dni pred rokom in sva lepo ujela prvo polovico novembra user posted image , kot sem si nekako potiho želela. Glede na to, da je to moj prvi otrok, sem vesela, da je porod potekal hitro in brez posebnosti.

Hvala vsem vam, ki ste s svojimi objavami mi lajšale prvi mesec (nevede user posted image ). Začetki namreč niso bili lahki, saj poba ni želel jesti in je izgubljal na teži. Nato mu je bila flaška bolj všeč,.. skratka vsega kar nisem pričakovala, saj mi nihče ni omenil, da bo to tako težko (vsaj meni je bilo).

Sedaj po dveh mesecih se lahko pohvalim da flaške ne želi več, ne glede na moje/umetno mleko. In mi je v veselje, čeprav sedaj so se pojavile resne bolečine na bradavicah (vem, posledica, ki pa naj bi minila - upam da hmaluuser posted image ).

Ne vem kako je sicer pri vas, vendar moj poba bi se samo še nosil in nič spal, če ni v naročju oz. če ne ležim z njim ter ima bradavico ves čas v ustih. Grozauser posted image user posted image . Spimo samo po 5-10min. Če pa oba pa z lahkoto spi 2-3 ure. V vozku mi ne spi. Vem, bo minilo. Kot kaže sem ga res malo razvadila.

to je za enkrat vse in se še kaj oglasim.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.1.2017 2:16:16   
bucka*
Zivjo ewita! :-)
Ja res je, tu je malo potihnilo vse skupaj, nad mano visi eno tako prekletstvo pomoje, ker ze pri prvem otrocku debata na forumu ni tekla dalje in mi je blo tud ful zal :-/
Razmisljam da bi se prikljucila oktoberkam, kar pridno cvekajo, samo je malo cudno, kar nekje na sredi uletet. Berem jih redno, samo one mene najbrz ne :-)

Hja, tako je to z dojencki in mamicami, ni vedno lahko in verjamem da nisi pricakovala. Sej ti tudi nihce ne pove, da si bos pri treh letih pulil lase, kaj za vraga naj storis, da te bo ubogal ;-)
To vse pase zraven in pridna sta bila, da ne rabita vec dodatka. Glede nenehnega sesanja, si probala z dudo? Al noces? Glede spanja imam pa tako pridne otroke, da ne znam svetovat :-) tamala gladko prespi celo noc 22,23h - 7,8h in me je se pediatrinja zadnjic debelo gledala, ko sem ji to povedala :-)

Drugace pa: vceraj nas je zamedel sneg in sem bla totalno navdusena :-) ob petih sem se zbudila za na wc in do jutra nisem zaspala nazaj, ker sem bla tko neucakana :-) smo bli kar vsi zunaj dopoldne, pomoje ene tri ure, pokidali dvorisce, naredili tobogan, snezaka bomo pa jutri, ker sva bla s tamalim prevec utrujena :-)

Upam da se imate fajn, da so otrocki pridni in zdravi in da se oglasite se kaj :-)

(odgovor članu ewita)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.1.2017 3:28:13   
Malinca07
Dober vecer oz dobro jutro :) da se se jaz malo oglasim in prekinem zatisje :)
Bucka, kar javi se kaj oktoberkam, tudi jaz jih redno berem in sem se parkrat jim ze tudi javila in so me prav lepo sprejele. Je tudi meni zal, da pri nas ni vec tako aktualen forum...
Res ti pridno spi, ceprav se tudi jaz ne smem prevec pritozevat. Zaspi okoli 9h in spi do 4h, pa potem do 6h, pol 7h. Vesela bi bila le se kake dodatne ure zjutraj :)
Tudi nas je razveselil sneg, smo ga pa obcudovali kar od noter :)
Kako ste drugace, kako so mali skratki? Mene vsak dan znova stopi s svojim nasmehom, vcasih ze prav zavriska zraven :) se ze tudi sama zamoti za pou urce pod lokom ali v stolcku, najrajsi pa seveda ceblja s svojo mamico :)
Kravce jih ze dajete past? :)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.1.2017 8:55:39   
bucka*
Jutro!
Ja, tudi nasa ceblja pod lokom, pa enga fajn rakca imamo, ki igra in lucke svetijo in vcasih tako debato udari z njin, da se ji vsi smejimo :-) zadnjic sem se zbudila sredi noci in je bla huda nanj, ker je bil ugasnjen :-) sem prizgala lucke in smo spali naprej :-)
Ewita, poskusi se s cim takim, da ne bo skos po rokah...

Za kravice je meni ze prejsnjic rekla, da naj jo kar dajem, dokler zdrzi, potem pa nazaj na hrbet. Pa morm rect, da ji ni vsec :-) ocitno se ji ne da :-)

Mene pa zanima, kako se kaj odlocate za cepljenja? Rotavirus in pnevmokoki?

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.1.2017 11:40:22   
Malinca07
Res, mas mogoce kak link oz kje si kupila tega rakeca, slisi se fajn zadeva za zamotit :)
Tudi moja pikica ne pase prevec rada kravic, za minutko, dve jo dam ko jo previjem, to je pa to :)
Glede cepljenja pa samo kar je obvezno verjetno. Morem pa priznat, da se nisem se neki veliko pozanimala okrog tega.
Zunaj je prava zimska pravljica, veliko snega in soncek tak da sibamo mi ven na sprehod :)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.1.2017 18:36:37   
ewita
Duda leti še hitreje ven kot jo vzame. Edini čas ko mu je dobra je v vozku ali v avtu. Drugače je ne želi.
Uporabljamo ležalnik z lokom pa mu nekako ni zanimivo- se skremži in zajoka kot da smo mu naredili največjo krivico. In nato neutolažljivi jok vsaj minuto (vijoličen podtane v sekundi od trga joka).
No sej nekako bo. Danes sva uspela izkoristiti uro sonca in sva šla malo ven po več kot tednu dni. Ga ne vozim ven ko je tak mraz.

Je res škoda če ne bi izkoristile sonca in snega.

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.1.2017 22:04:17   
pikica 4
Pozdravljene,

Za nami je bila prejsnji teden 2. Posvetovalnica, tezja je za 1,3 kg, zrasla pa je 4 cm.

Glede cepljenja bom dala cepiti vse prihodnjic, tudi za rota virus.

Mala se mi ze posmeje, ce je spocita se mi tudi zamoti. Kravce pasti ze dajem a ne predolgo ji ne pase. Pod lok jo se nisem dala moram se sestaviti.

Ze dva dni spi od 9 do 5.

Ven ne hodiva v mrazu, sedaj bo malo bolje.

Bucka mi smo ze na 3 za plenicke. Vseeno hvala.

Upam da ne potihne nasa skupinica. Oktoberke pa tudi sama obcasno malo preletim. Prejsnje dni so imele slikce objavlene.

Imamo pa smolo doma smo ravno trebusni virus za novo leto preboleli, sedaj pa ima srednji gripo. Upam da ne oblezimo vsi.

Mene tudi zanima tale rakec?



(odgovor članu ewita)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.1.2017 22:07:35   
pikica 4
Ewita cestitke ob rojstvu, ter dobrodosla.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   RE: NOVEMBERKE 2016
16.1.2017 11:48:23   
bucka*
http://www.tinylove.com/en/on-the-go-toys/crosby-clip-on-crab

Drage moje! Jst sm se potrudila in nasla tega rakca na spletu, ne vem pa, kje se ga kupi.
Mi smo ga dobili za darilo pri prvem, je prisel skupaj z lezalnikom/pocivalnikom in je bil dolgo njegova najljubsa igraca. Se spomnim da smo enkrat nekam sli brez njega, pa mali ni zaspal in sva ga z mojim iskala po trgovinah in ga nisva nasla.
Je pa res super, lahko igra non stop, lahko pa samo na dotik oziroma poteg. Ima pa tudi funkcijo "mute", takrat pa samo lucke svetijo. Super je v glavnem,priporocam :-)
Ce ga katera kje najde, naj pove :-)

Ewita, z nemirnimi otrocki res nimam izkusenj, pri prvem sem imela sreco, zdaj pri drugi pa ze kaksnega aduta v rokavi ;-)
Malinci smo vse zivo svetovale, nazadnje se je pa pokazalo, da morata vec kupckov podret in je mir :-)
Poizkusi poiskati vzrok za jok, mislim da kar tako ne bi jokal, na bradavici pa itak isce uteho... tudi moja ni hotla dude, pa sm ji jo kr drzala v ustih, dokler ni zagrabila :-)
Jst sm jo ravno vceraj zvecer kar malo pustila da se je jokala, potem se je pa umirila in zaspala. Ker sta ratala mulcka smotana in se borita za pozornost. In ce sem hotla da vsi zaspimo, je bla to edina resitev :-)
Seveda jo pa ne pustim, kadar ze zacne dret na polno. Takrat pa pomoje niti diha ne vmes :-)

Kako ste s kovtrcki? Nasa ga mece dol ponoci, razmisljam da bi jo dala v zakeljcka :-)

Imejte se lepo, pa javite se kaj :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   RE: NOVEMBERKE 2016
16.1.2017 12:50:41   
Malinca07
http://www.magicbaby.hr/igracke-hr/baby-igracke/edukativne-igracke-hr/rak-crosby.html
https://www.amazon.com/Tiny-Love-Crosby-Clip-Stroller/dp/B008K02VPE
Evo, sem nasla, kje se ga da kupit..zal kaksne slo trgovine nisem nasla..mogoce bo se katera imela vec srece :)

Res je, pri nas so bili krivi kupcki..se danes jih podre zelo veliko, eden ji je premalo. Med dojenjem podre vsaj enega in po koncu navadno se dva in je potem dobro. Razlika je kot noc in dan, sem.tudi sama mislila, da imam pac bolj jokavo puncko ampak ni tako, brez veze dojencek nikoli ne joce. Spribaj cim vec.

Aha, pa se kovtrcki..pri nas ni problem, jaz jo pokrijem z odejo in jo lepo zavijem v strucko pa ni problema..spi kot angelcek, dokler seveda ni lacna :)) Ji je pa odejica cisto dovolj, je bolj vrocekrvna :)


< Sporočilo je popravil Malinca07 -- 16.1.2017 12:52:29 >

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   RE: NOVEMBERKE 2016
16.1.2017 16:23:30   
pikica 4
Ce katera vidi rakca pri nas naj sporoci.

Kot smo pri malinci ugibali je res dejavnikov za nemir otrocka ogromno. Pri meni je bila pri drugem otroku lakota. Imam pa tudi sama tezave s prsmi so bile cisto rdece ampak jih sedaj ze zdravim.

Bucka tole bo se za nazaj, jaz jo moram se vedno zbujati cez dan,ne vem ali samo meni tako dolgo spi. Ce jo ne bi zbudila bi po moje kar spala. Ze ponoci mi sedaj spi od 8 ali 9 pa do 5, danes. Ne vem ali ni lacna ali pa samo zaspanka. Meni je pediater svetoval naj jo zbujam.

Kako je pri vas ali jih morate se zbujati?

Kako ste ostale opravile na posvetovalnicah?

Vceraj sem vas brala da se ze igrate na krogcih, nas je ze opran samo se sestavim ga. Sem ji pa vceraj kazala igracke pa je imela res velike uci, samo opazovala jih je tiho.

Glede kovtrcka nimamo zaenkrat tezav, samo proti jutru mi zleze ven proti zgornjemu delu postelje, pa jo pokrijem nazaj pa je.

Ali boste otroke cepile za vse, ima mogoce katera kaksne izkusnje s cepljenjem za rota virus?

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   RE: NOVEMBERKE 2016
16.1.2017 16:27:47   
pikica 4
Glede kupckov pa je pri nas katastrofa, hranim jo sede, kupcke podete ze med hranjenjem ko menjam stran mi podere, potem na koncu, pa mi se povseh teh kupckih ko mislim da je vse mimo polije pa kup podere, ravno toliko se zmoci da je za preoblect.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   RE: NOVEMBERKE 2016
17.1.2017 22:31:01   
bucka*
Zivjo!
Pikica 4, mi smo imeli drugo posvetovalnico ze v zacetku meseca, naslednjo imamo pa zacetek februarja. Vse je ok, zrasla za 4cm in zredila za 1kg. Tudi nasa spi ponoci po 8, vcasih tudi 9 ur, pa se nisem nikoli sekirala okrog tega in niti na misel mi ne pride, da jo budila. Sploh ker se normalno redi. Se pediatrinji sem rekla da se mi zdi da precej spi, pa je rekla da je normalno. Otrocki namrec v spanju rastejo in se psihofizicno razvijajo, zato je se tok bolj pomembno, da jih pustimo spati.
Ne sekiraj se, ce dolgo spi, moja tudi vcasih cez dan spi ene 5 ur, pa potem popoldne nadoknadi in se na dve uri doji. Kakor jo pici :-)

Prvega smo cepili za rota- ni bilo nic posebnega, drekec je treba pazit, ker je kuzen. Baje da lahko vseeno zboli za rota virusom, ampak blazjo obliko. Nas revez je itak v vrtcu lani pokasiral vse kar so imeli in je imel kljub temu ceplenju en kup viroz. Se prebavco mu je pokvarilo, se zdaj mucimo s kakanjem... ravno zaradi gripe (pravis pikica, da jo je eden od sinov fasal), ga ne upam se dat v vrtec, ceprav si tako zelim... tezko je z obema doma, moj pa dela nocne, kar pomeni da jih imam skoraj cel dan sama na grbi :-/

Ja, na podlogo z lokom jo pa jst dajem ze cel mesec, zdaj ze ve in z grugrujem pozdravi rozico, ki poje. Podobna je rakcu, samo da se je ne da dol vzet... isto je od tiny love. Tamala potem krili z rokami in nogami in ima ogromno za povedat... se vidi da je baba :-D

Pridne bodite punce, javite se kaj, pikica 4, lahko se pa skupaj preselimo med oktoberke, jst sm zdaj na obeh koncih in se skoraj pocutim kot izdajalka :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   RE: NOVEMBERKE 2016
18.1.2017 7:52:02   
Malinca07
Tudi moja spi po 7 ur na noc in je ne zbujam, ko je lacna se ze sama zbudi. Vcasih so rekli spanec je bolsi ko zganec user posted image jaz se tega drzim :)
Mi smo imeli drugo posvetivalnico na zacetku meseca, zredila se je malo majn ko kilo in zrasla za 3 cm..pridna :)
Naslednjo imamo pa konec meseca.
Hehe bucka* potem sem tudi jaz izdajalka :) zal nasa debata ni prevec aktivna, kar nekaj novemberk je potihnilo..kje so kaj :)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   RE: NOVEMBERKE 2016
18.1.2017 10:38:54   
pikica 4
Pozdravljene.

Bucka, jaz sem imela pri drugem otroku prvega doma in vem kako je naporno. Sedaj ko sta starejse dva v soli se lahko odpocijem ko mala spi. Je pa moj moz tudi vecinoma dneva odsoten, sem sama za vse, ampak pride okoli 19 in mi pomaga ko so moje baterije ze izpraznjene. Ponavadi jo da potem on spat, ampak se ne namatra z uspavanjem jo samo polozi v posteljo user posted image . Zaenkrat je bolan samo sinko. Mora pa imeti masko v skupnih prostorih, pa roke smo razkuzevali. Mu je ze bolje. V vrtcu se pa spomnim, da sta bila oba prvo leto zelo bolana, drugo leto pa je bilo bolje.

Meni je pa ravno pediatet svetoval da naj jo budim cez dan. Mi je hudo ko jo hzaspanko zbudim, pa je potem slabe volje in se se bolj leno doji.

Nasa je bila pod lokom sele enkrat pa ji ni bilo prav vsec, jo moram veckrat polozit pa kaksno igracko z melodijo kupit. Se nikjer nisem bila razen v sparu.

Ali ima katera izkusnje z slinckom rutko,fletne so?

Berem da se nam priblizno enako redijo in rastejo.

Res je pri nasi debati bolj zatisje, oktoberke sem brala ampak ne redno se jim bom javila, ce me sprejmejo.





(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 49 [50] 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 49 [50] 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?