|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2017
6.1.2017 7:57:29   
zmešana
Ojla punce!

Kako ste? Nekatere že na porodniški? Jaz sem kar ok, če odštejem, da sem vseskozi nekaj prehlajena, herpes pa se mi samo seli po ustnicah že skoraj tri tedne :( Je pa res, da nekih hujših težav pa nimam. Na vsake toliko se mi malo ustavi prebava, a s sobnim kolesom kar nekako uredim stvari. Sem sredi 33. tedna, pridelala sem pa približno 6,5 kg. Jedla bi samo sladke reči, pa me po njih tako zelo muči prebava, da se jim malce poskušam upret. Malčica me veselo brca tja pod rebra, pretirano nerodna še nisem, se pa neizmerno veselim konca februarja :) Seveda pa pridejo dnevi, ko se počutim kot nilski konj :S Za menoj je dokončna selitev v novo gnezdece in sem tudi zato malo bolj slabo tule gor pogledala.
Sobico smo pri nas postavili, po večjem imamo kupljeno skoraj vse, le še lupinico potrebujemo. Ta vikend bom oprala oblačilca in jih lepo zložila v omaro in komodo. Ostane mi še nakup manjkajoče kozmetike za malčico in zame.
Jaz še vedno hodim v službo in počasi odštevam še zadnjih 15 delovnih dni :)
Zadnji mesec recimo opažam, da mi ob težkih dnevih zvečer občasno otrdeva trebušček. Pa ginekologinja pravi, da za ta čas nosečnosti to ni nič posebnega, le da naj res ne dvigujem. Se še kateri dogaja podobno?

Vse lepo v 2017 želim vam, vašim bližnjim in seveda težko pričakovanim malčkom in malčicam.

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Februarke 2017
6.1.2017 9:37:54   
madjanca
Ooo pa se ti res dogaja :) no lepo, da je vse pripravljeno :)

Ja meni otrdeva ze prakticno od dobrega 20ga tedna naprej. Bila sem nedolgo nazaj na dopustu in sem lezala in ni bilo tega. No potem ko bi morala na bolnisko, sem si izborila, da lahko hodim vsaj stiri ure delat do porodniske, ker mi je muka biti doma... no in sedaj mi spet otrdeva. Mi pa buscopan zelo pomaga pri tem in magnezij.

Ravno vceraj sem imela trd trebuh kar nekje dve uri. Grozaaa kako je to zoprno...

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Februarke 2017
6.1.2017 10:17:42   
zmešana
Joj, ja. Tečno mi je najbolj, če sedim, ko imam trd trebuh. Imam občutek kot, da bi mi mi nekdo postavil bowling kroglo v trebuh :O Pa potem vse stiska in pritiska na želodec s katerim pa že tako nisva v najboljših odnosih odkar sem noseča. Ja, magnezij tudi jaz pijem. Pa se mi zdi, da je malenkost bolje. Meni se sicer zgodi za kratek čas. Nekako stisne pa po kake pol minute popusti. Redko traja dlje. Se pa včasih ponavlja.

Joj, boga :( Vem kakšna sem jaz po nekaj dneh na bolniški. Ti popolnoma nič ne zavidam in hkrati zelo lahko razumem, da si si izborila delo za 4 ure. Pa vseeno, le da bo s pikcom vse ok.

Še malo, še malo pa bomo spoznale naše sončke :) Meni se še zdaj na vsake toliko časa zazdi, da sanjam vse skupaj :)

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Februarke 2017
6.1.2017 11:01:07   
madjanca
Ja moz sicer vztraja, da sem iz dneva v dan slabse za pogledat in da naj ostanem doma.. ampak raje pocivam preodtaki del dneva pa sem tiste stiri ure vredu. Pa tudi tam zelo pazim da ptevec ne stojim in ne dvigujem tezkega.

Sicer pa bo res tiktak vse skupaj okoli... zdaj se bo zacelo vleci, ko bomo vse nestrpne :)

Drugace pa ja, tole z zelodcem tudi meni ni tuje.. 6 mesecev sem imela slabosti, potrm trikrat virozo, no zdaj pa ze dojencek pritiska... zacaran krog...

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: Februarke 2017
6.1.2017 16:19:58   
tanchy21
Tkole ko vas berem da se delate na sihtu ste dobre jaz sem ze od 20 tedna na bolniskiuser posted image
sam je kr dobr d loh pocivam kadar pride nujno.
Se dobre tri tedne pa bom spoznala nasga fuzbalerja tudi torbo sem pripravila ker nikoli ne ves kdaj te kaj preseneti

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: Februarke 2017
7.1.2017 9:33:24   
MladaMamiMojca
Pozdravljene punce,
oglašam se po zelloo dolgem času, po resnici povedano, nekaj časa nisem imela dostopa do interneta, potem pa sem ... pozabila na RR user posted image user posted image , sploh ker sem na FB dosti aktivna
vidim, da imate podobne "težave" kot jaz
zaključujem 34. teden, od začetka N sem pridobila +3 kg, ne držim se ravno diete (N sladkorna), insulin si dajem pred obroki, pritisk uravnavam z Methyldopo.
zgaga me je zadnji mesec nenormalno pekla, tudi ponoči, ponoči slabo spim na wc hodim tudi po 4-krat, križ me boli, kar pa me najbolj zadnja dva tedna mori pa je: pritisk navzdol, ful mi dol tišči in popoldan še komaj hodim, sem kot pingvin user posted image
drugače pa hodim še vedno v arn, ravno včeraj sem imela pregled, s punčko je vse kot mora bit, razen srček ji je hitro utripal, bomo videli kako bo čez dva tedna, težka pa cca 2400 g
za novega člana je že pripravljena posteljca, oprano in polikano imam št.50 (nekaj malega bodijev sem nabavila v tej št.) in 56, kupit še moram vrtiljak za posteljco, počivalnik oz. ležalnik pa za sebe še malenkosti za torbo za porodnišnico in je to to user posted image pa še samo čakamo, kdaj se bo odločila pokukat na svet user posted image
tako, to bi bilo od mene, če se še kaj spomnim pa napišem
božajte bušije, kmalu se bo naših lepih 9 mesecev izteklo user posted image
user posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: Februarke 2017
8.1.2017 17:57:08   
cebelca83
Zdravo,tudi jaz se oglasam po dolgem casu...od 27.tedna sem na bolniski zaradi kratkega MV,ki je bil takrat iznerjen 14 mm.Bila sem tudi en teden v porodnisnici v Lj,vendar je edina terapija mirovanje.Trenutno sem v 36.tednu tako da sva iz tahudega ze ven, upam,da pocaka se 3 tedne,ker do konca 37.tedna bom se mirovala...sem pa cist brez kondicije,ce hodim malo vec po stanovanju me takoj bolo kriz,vse pritiska navzdol...je pa otrok tako nizko ze od 32.tedna,da mi ga ne morejo zmerit...pravijo ,da ni zelo tezek:)imam pa tudi jaz nosecniski diabetes,vendar se diete strogo ne drzim...po sedaj srm na +9 kg,meni se to zdi super,vidim da ste druge se manj pridobile...jaz vem,ce se ne bi merklala bi imela sigurno dodatnih 6 kg...trenutno se mi je apetit zelo povecal,skoz sem lacna,ce ne jem mi je slabo,peece me zgaga...uzivejte se zadnji mesec,jaz imam tocno cez 1 mesec PDP☺

(odgovor članu MladaMamiMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: Februarke 2017
8.1.2017 20:02:05   
tanchy21
Cebelca kje bos pa rodila kdaj pa mas rok ker jaz ga mam tudi cez en mesec jaz sem se vse skup 9 kg zredila pa nimam sladkorja

(odgovor članu cebelca83)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: Februarke 2017
8.1.2017 22:36:33   
zaspana zvezdica
Čebelca, a imaš potem dostikrat povišane vrednosti, glede na to, da se ne držiš stroge diete?
Jaz se je držim, ker mi drugač ful naraste sladkor. Se pa posledično nisem še nič zredila.

Kako pa glede počitka zarad Mv? Kolk počivaš? greš na kak krajši sprehod al skuhaš kosilo? Moj MV je v 30. Tednu meril 18mm in sem večkrat v dilemi al počivam dovolj. Drugače pa jemljem tudi Estimo. So jo tebi predpisali? Si dobila kortikosteroide za razvoj pljučk?

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: Februarke 2017
9.1.2017 10:32:46   
cebelca83
Zivjo,rok imam 8.2.,rodila bom na Jesenicah. Sladkor imam povisan ponavadi po zajtrku,ker pojem prevec:)Nikoli nisem imela vrednost po jedi nad 8...si pa merim samo dvakrat na teden...ce jem samo meso in zelenjavo je ok,drugace pa naraste,vendar po moje mnenju ni take panike,tudi osebna zdravnica pravi,da je to se vse ok...povprecni sladkor sem imela 5,2%,danes imam ponovni pregled,pa da vidimo...pri meni je problem,ker se ne gibam,ce bi se, ne bi nikoli presegla vrednosti....so pa na Jesenicah kar 'normalni' in zelo pozno dobis insulin....tudi moj otrok ni velik,tako da se posledicno ne obremenjujem toliko s tem,ker nekje te lahko cist zapsihirajo po nepotrebnem...se pa nisem zredila nic od kar imam dieto,v 27.tednu sem imel ze +9 kg,po tem sem shujsala za 3 kg,sedaj sem na +9 kg..
Kar se tice MV so mnenja ginekologov razlicna,jaz sem zavrnila inekcije florestron,ker sem 'poslusala' sebe in dobila tudi mnenje Pusenjaka,ki mi jih je tudi odsvetoval...in na sreco tudi to ni bilo potrebno...do sedaj nisem nic delala,tudi kuhala nisem,ampak res samo pocivala,cca 10 dni se ne bom se sprehajala....sem pa brez kondicije in se vrjetno tudi pred porodom ne bom prevec sprehajala...imam pa sreco,ker je to prvi otrok, partner in mami vse naredita,tako da si to lahko 'privoscim'...res pa bi rada,da bo otrok donosen,tako da sem rajsi bolj pri miru,da si ne bi kaj ocitala...
Jaz pravim,da porod je potres,ne ves kdaj pride:)Upam,da bo hitro mimo,ker sem res cist brez energije,epiduralne ne bom imela,na Jesenicah pa je to edina oblika lajsanja bolecin,,,(nimajo maske,ultive,..)

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: Februarke 2017
9.1.2017 10:35:54   
cebelca83
Glede estime-sem jo jemala 3 tedne, od 27. Do 30 tedna ( predpisali so mi jo v porodnisnicni LJ) moja ginekologinja in tudi Pusenjak pa sta bila mnenja,da v teh tednih nima ucinka....pol pa vedi:)

(odgovor članu cebelca83)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: Februarke 2017
9.1.2017 11:59:23   
tanchy21
Medve mava na isti dan rok sam js mislm d bo tole prej se rodilo tak obcutek imam vcer me je zvecer ful tiscal navzdol

(odgovor članu cebelca83)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Februarke 2017
9.1.2017 15:12:58   
zaspana zvezdica
Jaz sem v 33. Tednu in jo še kar jemljem, sem prejšnji teden povedala, da jo mam še za cca. 2 tedna pa mi bojo menda še en recept napisali naslednjič ...

Se že več časa čudim kako, da ni nekih enotnih smernic...

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 10:15:10   
zmešana
Ojla punce :)

No, pri nas smo pa čez vikend poštimali vse oblekice do številke 74 :) Tako da imam vse v treh kupčkih nekako. Najmanjše, srednje in od 68 naprej. Omara in komoda zorganizirani. Mi je kar malo odleglo :)
V naslednjih dneh greva še po lupinico in torbo počasi pripravim, pa nekaj malega potrebujem še za pikolino in zase, potem pa smo čisto zares pripravljeni :)

Jaz sem imela pregled včeraj in vse kaže, da je punčka okej. Veselo se razteguje in brca, jaz pa se zaenkrat tudi počutim dobro. Punce, ki ste na bolniškah in na zdravilih ipd. ... želim vam, da vam hitro mine čas in da malčki in malčice zdržijo še te zadnje dni in da bodo rojeni zdravi donošenčki :)

Glede na moje prehlade in na vremenske razmere, se žal zunaj gibljem manj kot bi želela. A sem našla drugo pot. Sobno kolo :) Verjamem, da mi bo vzdrževanje kondicije koristilo in ker nimam ovir, se kar vsak dan potrudim in odpeljem tistih nekaj kilometrov. Sem bila pa preden sem zanosila precej aktivna.

Glede na včerajšnji pregled imam slaaaaaaaaabih 7 kg plusa od začetka. Verjetno gibanje in to, da zvečer nikakor ne smem jesti kar dosti pripomoreta k temu, da teža ni prehitro naraščala. Imam pa praktično vsako jutro, ko sem doma za zajtrk nekaj mlečnega. Se mi kar meša, če bi mogla spustit mlečne obroke. Tako noro mi pašejo :)

Zanima me kakšno številko modrčkov (košarice) za dojenje ste kupovale? Eno večje kot jo nosite zdaj, ali eno več kot ste jo imele preden ste zanosile? Tole kar nosim zdaj je meni tako še za las prav in razmišljam, da bom za dojenje potrebovala eno več. Se motim? Katera zna pomagat?

Lep dan vam želim!

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 11:13:51   
madjanca
mi pa smo bili v nedeljo v porodnišnici na obisku, saj so se mi na hlačkah začele pojavljati kapljice krvi. moram reči, da so se zelo potrudili in me res celovito obravnavali, na koncu pa se je k sreči izkazalo, da mi je le počila žilica od pritiska na nožinco, saj so me tudi močno bolele sramne ustnice in sedaj so pordele. kar sem seveda tudi takoj v ponedeljek objasnila svoji šefici in sedaj se bom bolj čuvala tudi v službi, saj mi očitno ne dene dobro dolgo stati na nogah.

me je pa tale odhod v porodnišnico malo postavil na realna tla, da moram kmalu postoriti čimveč, ker nikoli ne veš, kdaj te preseneti. tako, da sem začela končno s pranjem oblekic in čiščenjem sobice. sem pa v nedeljo pripravila stvari za sabo za v porodnišnico, če bi me slučajno obdržali (kar so mi po telefonu rekli, da se lahko zgodi) in sploh ne bom več razpakirala tiste torbice. ker je notri res samo tisto nujno... če bom kaj več pripravljala, bom samo komplicirala.

mi je izmeril tudi MV in se je kar zdaljšal od prejšnjič, pravi pa da je že postal lijakast, ne vem pa, kaj to naj bi pomenilo. težki smo 2200 in tako babica, kot ginekolog, so rekli, da je izjeeeemno živahen otrok, da imajo malo takih na ctg in pregledih. saj meni je včasih moteče nonstop tole brcanje (sploh v mehur in želodec), ampak če je to znak, da je z otrokom vse vredu pa le naj brca... saj bo samo še dober mesec user posted image

mislim, da sem s kg na +5, bom pa bolj točno videla v četrtek na rednem pregledu.

kar pa se hrane tiče... tudi jaz ne morem dneva brez mleka. enostavno je prevelika potreba po tem. če zjutraj ne pojem nekaj mlečnega, sem cel dan slaba... sploh ne vem, kaj je notri takega, ampak meni nenormalno paše... ne vem pa kaj naj naredim ob večerih, ko mi neglede na vse spet takooo močno slabi user posted image ampak mislim, da je to prej kakšna dojenčkova poza kot karkoli drugega.

upam, da v taki lepi zimski pravljici ždite nekje na toplem in da vam sneg ne bi povzročal težavic na poti v porodnišnico user posted image

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 11:28:29   
zaspana zvezdica
Če je MV lijakast pomeni, da se na vrhu že razpira.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 11:31:14   
cebelca83
Zdravo,jaz sem ze na zacetku nosecnosti kupila dva modrcka za dojenje in jih bom uporabljala se potem...kupila sem jih v trgovini Popek...cca 25 eur.Jaz tako pogresam aktivnost..do 27. Tedna sem bila zelo aktovna,potem pa samo lezanje...in se grozno pocutim,ker nimam nobene kondicije...15 minut hoje po stanovanju in me ze vse boli,tisci,tako da se morm knalu ulest..se sreca,da me ne boli kriz ko lezim:)vcerej sem imela pregled za sladkorno in imam povprecje 5,kar je super,glede na to,da se tudi pregresim...kaksno povprecje imate ostale?Jaz bom cunjice prala cez 10 dni,v kolikor me kaj prehiti,pa mi bo mami pomagala...sem malce vrazeverna oz.ker so me prestrasili da bom prej rodila, rajsi se pocakam...

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 12:10:42   
zmešana
Joj, madjanca, tebe pa nikakor ne nehajo mučit težave :S Upam, da se čimprej neha, pa naj dojenček lepo preživi še zadnji mesec na toplem in varnem. Jaz verjamem da bo vse ok, pa karkoli to že pomeni. Držim pesti :)
Drugače pa ja, tole mleko ... kar zanimivo :) Očitno nisem edina :) Vidiš, bi lahko skupaj zajtrkovali ob vikendih :P

Pri nas danes tudi sneži. Pa še z avtom sem in v bregu doma, ampak ceste so videti ok. Bo pa gotovo proti koncu februarja pri nas medlo :P Dobro, da je do porodnišnice z brega :P

Jaz modrčkov nisem upala še nabavit par mesecev nazaj, ker zdaj vem, da bi kupila premajhne :) No, počakam še na kakšno mnenje o velikosti, potem pa v nabavo vsaj kakšnega, več pa potem ko bomo videli kako in kaj :)

Za sladkor in povprečje pa ne vem v bistvu. Vem samo za dve meritvi. Ena je bila 4,8 in druga 4,6. Nimam težav, pa nekako niti ne spremljam.

(odgovor članu cebelca83)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 12:27:16   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: zmešana

Joj, madjanca, tebe pa nikakor ne nehajo mučit težave :S Upam, da se čimprej neha, pa naj dojenček lepo preživi še zadnji mesec na toplem in varnem. Jaz verjamem da bo vse ok, pa karkoli to že pomeni. Držim pesti :)
Drugače pa ja, tole mleko ... kar zanimivo :) Očitno nisem edina :) Vidiš, bi lahko skupaj zajtrkovali ob vikendih :P

Pri nas danes tudi sneži. Pa še z avtom sem in v bregu doma, ampak ceste so videti ok. Bo pa gotovo proti koncu februarja pri nas medlo :P Dobro, da je do porodnišnice z brega :P

Jaz modrčkov nisem upala še nabavit par mesecev nazaj, ker zdaj vem, da bi kupila premajhne :) No, počakam še na kakšno mnenje o velikosti, potem pa v nabavo vsaj kakšnega, več pa potem ko bomo videli kako in kaj :)

Za sladkor in povprečje pa ne vem v bistvu. Vem samo za dve meritvi. Ena je bila 4,8 in druga 4,6. Nimam težav, pa nekako niti ne spremljam.


ja ubistvu mojim težavam ni ne konca, ne kraja... imam samo srečo, da nimam težav s sladkorjem in da zaenkrat še vedno spim po 8 ur user posted image to sta edini stvari, ki mi dejansko lepšata mojo nosečnost. drugače pa sem ena tistih, ki imajo težave noč in dan. mogoče zato, ker nosim precej v križu (noben mi ne verjame, da bom čez mesec rodila) in spodaj.

zmenjeno. mlek je zakon =) če ne drugega, bova imeli pa zdrave kosti ;)

jaz sem kupila te navadne od h&m in so super. kot eni topki so in jih nosim že dva meseca in je še dosti materiala za raztegnit, tako, da jih bom lahko tudi kasneje nosila. takih bolj "lepih" modrčkov pa itak ne rabim, saj v službi nosim haljo, na lepše pa ne hodim user posted image pa še tako ali tako imam majckene zizike user posted image

jaz morem od doma najprej v hribček in potem se doooolgo spuščam v dolino. ima pa sosed traktor tako, da to me ne skrbi... user posted image

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 12:37:31   
cebelca83
Vidim,da vse obozujete mleko....tud jaz:)pa kavo z mlekom....v nosecnosti mi se bolj pase kot prej,hecno....Tudi moj MV je lijakast ze 8 tednov,tko da to nic ne pomeni....so pa nekatere odprete ze ta cas-po 34.tednu, pa ne rodijo se 4 tedne,ostale pa nic,pa cez 2 ure...ni recepta...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 13:16:29   
tanchy21
Jaz sem kupila pa modrcke brezsivne in so zakon ce se ti prsi povecajo se prilagodijo ker so kot top oz reklama je po tv sam cenovno je cenejse v kiku pa je isti nedrcek.in so zakon res in prirocni sem pa tudi jaz obozevalka mleka sploh obozujem mocnik in gres to bi jedla skos

(odgovor članu cebelca83)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 13:34:56   
madjanca
jaz imam nekaj podobnega temu: http://www.hm.com/us/product/14331?article=14331-E in pa navadne tope... toda tistih navadnih ne bom nosila po porodu, ker bo težje za dojit. ko pa bom nehala dojit, pa verjetno nazaj prešaltam na topke. to imam najraje v službi. mehko je in res kot da nimaš nič na sebi...

hehehe vse kaže, da nam je mlek vsem očitno zelo všeč user posted image

cebelca83 ja čisto nobenega pravila ni... vsaka nosečka je zgodba zase, da ne govorimo o porodih. dosti jih poznam, ki imajo po tri otroke, pa ne najdejo ene skupne stvari pri porodu, pri okrevanju in potem pri dojenčku... nekatere spijo celo nosečnost, pa so kasneje skozi budne, spet druge ne spijo nikoli več po tem ko zanosijo.... kar je po eni strani fino, saj ne moreš predvidet kaj te čaka in si vedno v nekem pričakovanju user posted image

(odgovor članu tanchy21)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: Februarke 2017
10.1.2017 19:12:22   
zaspana zvezdica
Jaz pa nisem tak na mlečno. Jaz bi pa sadje pa čokolado, pa nič od tega ne smem zarad cukra. No sadje lahko ampak precej omejeno.

Modrčkov še nisem nabavla. v prvi nosečnosti sem že sredi nosečnosti nosila za dve košarici večji modrček od običajnih in potem po porodu nisem rabla še večjega. Zdaj se mi velikost še ni nič spremenila, še malo oklevam kakšno velikost naj nabavim. Bom verjetno kupla sam enega, enega še imam od prvič, kaj več pa raje še potem sproti, ko bom zagotovo vedla kakšno velikost.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: Februarke 2017
11.1.2017 8:35:04   
Kitty 1
Hy user posted image

Vidim,da kar dogaja :)
Jaz sem v mullerju kupila 2 modrčka v velikosti ki jo nosim trenutno. Tako ali tako sem od začetka šla 2 številki gor in upam, da ne grem več user posted image sepravi da so bolj kupljeni v dobri veri, da je to to user posted image . Če bo kaj drugače pa pač bo :)

Marsikaj me še čaka za pripravit, ampak mislim da bom ta teden vse uredila :) pride tudi še pohištvo, tako da oprano lahko tudi nekam pospravim in generalno pogledam kaj imam in česa ne. Marsikaj sem že kupila in počasi nabirala tako da se občasno zalotim, da za kakšno stvar nevem ali jo imam ali ne user posted image user posted image


(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: Februarke 2017
11.1.2017 10:47:31   
madjanca
A sem lahko rojena se pod bolj nesrecno zvezdo?! Virozo imam...cetrtic v tej nosecnosti user posted image

(odgovor članu Kitty 1)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?