Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

. Vse je ok, otrocek je velik toliko kot mora biti, srcek lepo bije. Vidijo se rokice in nogice. Dala sem se kri in vodo za vse izvide in se narocila na nuhalno 21.11. Sem pa danes tocno 8t0d. Ze pri prejsnji nosecnosti sem imela probleme s tem ali je to 8 ali 9 teden
  , samo v prvi nosečnosti sem mela 31. rok, pa sm bla vednoooo v vsem tazadna. Evo zdej pa 26., skor isto 

8t0d jst mislim da je 8 dopolnjenih tednov, pa 0 dni 9ga tedna. Jutri bo prvi dan 9ga tedna. Ce si narobe razlagam naj me kera poprav.. to je tko k RD v bistvu.. jst sm 4.10 dopolnila 30 let (torej polnih 30) in naslednji dan ze tece 31 leto😀 Upam da te nism zmedla😂😂 

, 1.pregled 

začele so se tudi slabosti in enkrat sem bruhala. se opravičujem, ker jamram, ampak nekomu moram, mojega ni nič doma, da bi njemu, pa še moškim nima smisla jamrat..