|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2016
14.9.2019 22:43:03   
Ribica **
Joj, jaz ji pa kar malo omejujem tole Maso in medveda, se mi zdi, da se se ona potem tako tleh obnaša kot ta Masa 🙈 zdaj ful rada gleda Knjigo o dzungli, so 11-minutne risanke, pa jih potem ene 2-3 zapored pogleda (ali kako vec, ce to pomeni, da lahko zraven spim 🙈).


Nastja, se veseli, ampak bo pomojem se pestro. Pa se ona ima tudi kao v trebuscku dojencka, puncko, pa ne vem, kako bo to dojela, da bo "moj bratec" prisel ven, "njena sestrica" pa ne. Skoz cekira, kje ga duda caka, trebuh boza, se stiska k njemu, se veliko raje pa k meni ipd. Zdaj me vedno pogostoje vprasa, ce mi bodo danes/jutri trebuh prerezali. Najprej je rekla par dni nazaj, da ga bodo njej tudi in da bova skupaj pocivali, pol si je pa premislila, d aga njej ne bodo. 😊 
Vrtec.. Pri nas je spet nocna mora, zaradi zdruzevanja zadnjih 10 dni avgusta, odsotnosti njenih vzg. in prijateljic mi otrok ze vec kot tri tedne ne spi, se zbuja med 6. In 6.30 in joka, ce danes ne gre v vrtec. Prej pa ni nikoli vstajala pred 7., tako da srcno upava z mozem, da se to kmalu umiri. Ker ni izsiljevalski jok to zjutraj (kar traja do 8h, ko gremo v vrtec), ampak se vidi, da je v stiski. V petek je jokala ob 1h, 3h, 6h ipd, pa se potem zjutraj, ko se igrava. Noro. Ta teden je bila se prehlajena in 4 dni doma, v petek mi je pa rekla zjutraj nisem še zdrava mami, se sem prehlajena, ne morem v vrtec. Ni lustno, no. Tam je potem vse ok, je dobre volje itd, ampak jutra zadnji mesec so hudo naporna. 
Pia super, da vam gre tako fajn. E ima 95 cm in 13 kg, sem jo merila in tehtala. 😊 Hlace ji mal dol lezejo, ampak kaj cmo, taki sva. 😊 Jaz upam, da bo nas fantek kaj manj trmast kot E. 

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
   RE: Oktobrčki 2016
18.9.2019 11:29:07   
Malinca07
Nastja, grozno se bere tole kar se vam je zgodilo. Sreca vas ni bilo doma in ste vi vsi vredu. Vrjamem pa, da je sedaj v hisi kar malo cuden obcutek... :/
Ja, mi smo pa ze stirje, 6.9. sem rodila. Ekspresno hiter porod, kljub velikim meram (3780g, 51cm). V slabih 45min je bilo vsega konec in pridruzil se nam je Žan :) sestrca ga je zelo lepo sprejela. Tud doma lepo skrbi za njega, ga pomiri ko joka, ga boza, lupcka...super je. Upam, da ostane tako. Je pa tud mali zelo priden. Zaenkrat samo spi in je, na cca 3 ure, tud ponoci. Popek mu je odpadel, tak da se jutri ze prvic kopa :) 
Pia, lepo da si se oglasila in res fajn prebrat, da uzivate in da je mala Iza pridna. Ocitno res drzi, da so drugi veliko manj zahtevni in bolj prilagodljivi (no, pri meni je zaenkrat se prehitro, da bi se lahka hvalila, vsak cas se lahka vse spremeni). 
Je pa tudi Ribica rodila, je javila pri Septemberkah. Tudi konkretnega fanteka :) Upam, da se se kaj javi in pove kaj vec :) 

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
   RE: Oktobrčki 2016
18.9.2019 11:41:27   
Ribica **
Evo me, mali skoz spi in mi je dolgcas. Mi smo v ponedeljek dobili Oliverja, s kar 3950 g in 52 cm. Res ne vem, kje imajo pri meni toliko prostora ti moji otrocki. 😊 Zaenkrat je E zelo vesela, vceraj je prisla na obisk in je bila cisto raznezena, ga je pestvala takoj, bozala, pol pa jokala debele solze, da gre Oliver z njima domov. Je bilo kar pestro.


Sicer pa nic, porod je bil hiter, danes sem imela predviden CR, pa so se zaceli v ponedeljek popoldne res mocni popadki na 15-20 min, po eni uri in pol so bili ze na 7 in takih se pri E ne spomnim, so bili tako mocni konkretno kasneje. Tako da smo hiteli s CR, ker sem prisla v P ze 5-6 cm odprta. Sem pa dopoldne uspela vse zlikat in se it po trgovinah, po malo v vrtec itd. 😊 

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
   RE: Oktobrčki 2016
25.9.2019 17:42:23   
Malinca07
Ribica, ste ze doma? Kak vam gre? Lepo ime sta izbrala :)

Nastja, pri tebi kaj novega? Je kar malo zatisje tuki. No, ze tak al tak po vecino sam me tri cvekamo :) Upam, da sta obe vredu...javita se kaj :) 

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   RE: Oktobrčki 2016
26.9.2019 8:11:03   
Pia*
DOBRODOŠLA ŽAN in OLIVER


ko bom pri času napišem kaj več.
Naj vaju pa potolažim, da drugi (vsaj pri nas) res niso preveč zahtevni. Zato le počivajta. :)


(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
   RE: Oktobrčki 2016
26.9.2019 9:40:50   
nastja1
Zivijo punce.

Malinca in ribica cestitke obema!😄  O ribica to imate pa pravega velika korenjaka 😄 Sm vesela da ste vsi ok, upam da lepo okrevate. Jaz sem danes dva dni po roku, pa se se vedno nic ne dogaja..so mi ze trikrat delali nek striping da so neke ovoje oluscili da bi se samo zacelo ker sem ze en teden odprta za dva prsta pa se vedno nic..Ce ne prej, sem v torek 1.10 narocena na CR 😢 tako sem bila sigurna da bom sla poskusit naravno pa nevem..se 4 dni ima casa da se mala odloci prit 🙂 Imam pa vsak dan ctg v bolnisnici in se mi je kr naporno vozit ker imam 35min do gor. 😒
Punce javite se kaj kako rastejo vasi mali soncki ❤ lepo se cartajte 😄

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
   RE: Oktobrčki 2016
26.9.2019 9:54:07   
Ribica **
Zivjo.


Ja, doma sva od petka, v soboto smo sli ze malo na soncek, dva dni nazaj po E v vrtec, je blizu. Drugace je pa mali res priden dojencek, naj se prosim na pokvari, tako da mi je vmes kar malo dolgcas, nisem navajena pocivat. 😊 E ga ima strasno rada, skoz bi ga bozala in crkljala, malo ima tezav vmes, ker pac mami ni vedno na voljo in ker veliko stvari ne morem zaradi CR, ampak ni hujsega, se bomo ze navadili novega ritma. 
Zdajle imamo malo obsedeno stanje, jaz ful kasljam, res zabavno z rano, E je pa ponoci bruhala. Upam, da se ne nalezeva se midva z mozem, jaz hodim z masko naokrog, pa z rokavicami sem vse prijemala, sam vseeno. Ona je samo enkrat bruhala in je danes tudi ze malo jedla, tako da mislim, da je zanjo tahujse mimo, samo je pa tudi cepljena proti rota virusom. 
Hvala vsem trem za cestitke. 😊 Nastja, drzim  pesti, da se zacne samo od sebe, jaz sem sla dva dni prej rodit kot je bil planiran CR in vse je slo hitro, popadki na 15 min iz nic, boleci kot strela, potem po eni uri na 7 min, sva prisla ob 18. 50 v porodnisnico, sprejem, ctg in sem ze sla direkt v operacijsko, ob 20h je bil pa nas velikan ze zunaj. Se pridno doji, mleko sem dobila ze drugi dan v P, za izvoz, tako da ima ze 4 kg, je ze cez porodno tezo. Je bilo pa prejsnji teden eno noc v Lj 7 carskih rezov, ful je bila gneca. Ocitno je bilo lani za novo leto ful pestro 😂

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
   RE: Oktobrčki 2016
26.9.2019 9:55:48   
Ribica **
Je pa moje okrevanje po CR neprimerno lazje kot pri E, rana me ze skoraj ne boli vec, no, zdaj me zaradi kaslja, ampak hodim pokonci, ne skljucena, veliko bolj sem lahko aktivna, res pa da tudi ponoci super spimo, naceloma je samo enkrat ponoci, spi po 4-6 ur v kosu. To je pa prednost velikega dojencka :) 


(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
   RE: Oktobrčki 2016
27.9.2019 8:20:40   
nastja1
O super da je E tako lepo sprejela bratca. O potem je pa res priden, ce tako spi ponoci.. 😁 

Sem pa vesela  zate da je okrevanje lazje kot prvic... mene je tako strah da bom res mogla na CR ker imam slabe izkusnje od prejsnic.. mala je tako ze nizko dol, odprta dva prsta pa se vedno nic.. me tako nervira cel dan ko samo o tem se razmisljam pa molim da se bo samo zacelo do torka..sem kar slabe volje.. 😑
Ribica kako pa imas izkusnje z to anastezijo ko te samo do polovice omrtvicijo? Jaz vem da je moja sestra obakrat skupaj pala ko so ji jemalim otroka vn ker je cutila.. pa je v drugo prosila da bi spala pa ji niso dali.. Jaz sem tudi prvic spala, zato me je kar strah kkao bo ce me samo omrtvicijo.. 😕

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
   RE: Oktobrčki 2016
27.9.2019 9:29:31   
Ribica **
Spinalna je bila ok. Mene ni nic bolelo ali pa bilo neprijetno, ko so zaceli z operacijo in ga ven dajali, pa ni sel tko zlahka ven, ker je velik zame. Meni je biko neprijetno samo od zacetka, ko sem cakala, da mi jo vstavijo in da prime, potem mi je bilo malo slabo, ker me je bilo tudi tolk strah. Vidis pa takoj otroka in nisi potem ves zadet. Meni so po koncu CR dali se blokado na obe strani trebuha, verjetno tudi to prispeva k boljsemu okrevanju, da misice ne bolijo. 


(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
   RE: Oktobrčki 2016
28.9.2019 9:35:23   
Pia*
Nastja tudi jaz sem imela spinalno. Ne se bati. Bolelo ni NIČ. Resno!! Jaz sem resnično zajec in me je bilo tudi grozno strah. Saj je zadeva potekala nekako tako kot pri tebi ribica. In ja popadki so bili tokrat ressss hudi tudi pri meni. Dokaj hitro sem se odpirala tako, da so dobesedno leteli z mano v operacijsko.


Je pa tudi meni bilo to najlepse, da sem Izo lahko videla takoj, ko so jo vzeli ven.
Okrevanje. Ni tako hudo je pa fino Nastja da se paziš in da si vsaj za 14dni najameš pomoč. Meni so moji full pomagali, ker Pia se je ogromno hotela stiskati,objemati in zakaj je ne dvignem/nosim. Tako, da jaz sem Pii pokazala rano in ji razložila, da ko se pozdravi jo bom dvignila in stisnila. Pa lahko recem, da je lepo sprejela.
Sestrico ima se vedno zelooo rada. Stalno bi jo božala, stiskala. Vcasih tudi prevec stiskala. Nam se pa v torek zakljucujejo skupne pocitnice. Pia gre v vrtec po 6mesecih.Mi je prav super. Iza je veliko več zbujena in se mi zdi prav, da ima sedaj pol leta me vsaj 8ur na dan zase.
Jutri nasa velika dama praznuje ze 3 rojstni dan. Kako gre cas hitro!Moram se torto danes speci, da jo jutri zjutraj lahko se sfiniširam. Sva ji pa letos kupila za rojstni dan leseni sestav s hisico,toboganom,gujsnco in plezalno steno. Upam, da bo veliko zelo veliko v uporabi, ker drugače jo prodam. :)
Kako so kaj vaši s skiroji,poganjalci,kolesi?
Pri nas zelo slabo. Skiro je bil aktualen samo po dnevni dokler se ni zaletela v balkonska vrata od takrat nam lezi v garazi.Sva ji lani kupila cruzzija nic od nic. Pravi, da je s tem kolesom nekaj narobe in da ga naj ati popravi. Lani sva se rekla, da pocakava na letos no letos se ga niti ne pretakne.Tašca ji je za rojstni dan sedaj kupila kolo na koleščke pa mislim, da ga bom spet gledala v garaži.
Nic jo ne zanima niti ni zainteresiran, ce ni tobogan, gujsnca ali pa da lahko kam spleza.
Nastja držim pesti zate. Vse bo ok!
Ribica in Malinca vi2 pa uživejta vsako minuto, ker PREEEEE hitro rastejo in je prav grozno!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
   RE: Oktobrčki 2016
28.9.2019 11:33:41   
Ribica **
Oooo, vse najboljše Pii! Kakšno torto boš naredila? Pri nas mora bit Pujsa Pepa, cela familija + ovčka. Bom kar na karton sprintala in v torto zapičila, ker bi me figurice prišle 30e in mož ne pusti kupit user posted image sem na aliju naročila samo mamo pujso ponesreč, je bilo tko nejasno, a je cela familija ali samo en pujs.

Skiro E obvlada, dirka z njim, da je s trebuhom nisem mogla dohajat sploh. Ima tega s tremi kolesi. Cruzeeja je pa zvozila pozno pomladi/poleti in zdaj tudi šiba z njim. Januarja, ko smo ga kupili, pa niti sedet ni hotela na njemu, ker jo je bilo strah. Kolo s pomožnimi imamo v kleti od prijateljev, ampak ji ga bomo probali dat spomladi, ker bi rada, da zvozi brez pomožnih, če ne je brezveze, da ima cruzeeja.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
   RE: Oktobrčki 2016
28.9.2019 12:35:28   
Malinca07
Vse najboljse Pia! :) res gre hitro cas...je ze nas mali vceraj bil star 3.tedne.Uf, po 6.mesecih nazaj v vrtec. Se veseli? :) drzim pesti za cimlazji zacetek :) 


E tudi obvlada skiro, jo komaj lovim s svojim skirojem :) ima pa tudi takega na 3 kolesa. Poganjalca tudi obvlada, ampak se raje vozi s skirojem. S kolesom pa se nismo probali, ker se ga tudi boji, se sploh noce vsesti gor, silim je pa ne. Imam pa tako kot ti Ribica zeljo oz. plan, da zvozi brez pomoznih. Bomo na pomlad zaceli pa probali, ce bo slo. Se mi ne mudi :) Zdej tudi lepo brez problema hodi. Ker vcasih so bile to res borbe.
Ribica, kako je E, se bruha? Nasa je prejsnji teden isto, v petek zvecer je 2x bruhala. Cel dan prej tozila, da jo boli trebuscek. Ampak je k sreci bilo to to. Se noben ni nalezu, E je pa tudi bila ze naslednji dan v redu.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
   RE: Oktobrčki 2016
28.9.2019 12:38:24   
Ribica **
Na sreco je bruhala samo enkrat, pa naslednji dan skoraj nic ni jedla, vceraj je bila pa ze ok, je jedla krof in cokoladno mleko dopoldne 🙈 midva sva zaenkrat tudi se ok, meni je obcasno malo slabo po hrani, samo ni se nic receno, da je res kaj. Danes je tretji dan, tako da ce bo kaj, bo danes. 🙈 


(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
   RE: Oktobrčki 2016
1.10.2019 22:56:11   
Ribica **
Nastja1, kako si, imaš že kaj novic? Če se prav spomnim, si imela konec meseca napovedan CR, če ne bo prej? Upam, da si dobro. user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
   RE: Oktobrčki 2016
1.10.2019 23:08:23   
nastja1
Zivijo punce. No pa je danes ob 9.10 prisla na svet Mia. Tezka 3400 in 51cm. 

Takega poroda pa se ne. Ce bi bila ona prvi otrok, dvomim da bi se kdaj hotela zanosit. 10ur pred predvidenim CR so se mi zaceli ful mocni popadki ampak sm se slabo odpirala. Potem so mi dali foley kateter z balonckom, sm prisla do 6cm..in potem se vstavlo. Dali so mi malo umetnih popadkov in babica je njeno glavico usmerjala da je prisla vn. Tako bolelo da je malo manjkalo da sm v nezavest pala. Cez 9ur na oddelku se pa vstanem in iz mene slap sveze krvi..se sploh ni vstavlo, teklo za znorit..hitro v operacijsko pod narkozo.. se mi je pa zelo mocno raztrgal MV. So mi ga nazaj zasili. Takih bolecin nemorem opisat. Jutri pa vrjetno dobim transfuzijo ker racunajo da sem okrog 2l krvi izgubila. 
Je pa mala pridna, se samo dojimo in crkljamo.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   RE: Oktobrčki 2016
1.10.2019 23:46:00   
Ribica **
Uf, nastja, tole se pa grozno bere. Cestitke za Mio, crkljajta se lepo se naprej, drzim pesti za cim hitrejse okrevanje! Tebi pa res ni nic kaj prizaneseno s porodi. 


(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
   RE: Oktobrčki 2016
2.10.2019 16:49:17   
Pia*
Nastja žal mi je za slabo izkušnjo.

Ti pa iz srca čestitam za malo Mio!
Počivaj in pazi nase.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
   RE: Oktobrčki 2016
2.10.2019 18:30:49   
nastja1
Hvala punce za lepe zelje. Danes so rekli da imam dost slabo kri ampak bomo poskusili z tabletami za zelezo pa s sokom rdece pese to zrihtat da nebi rabila na transfuzijo.bomo vidli jutri ce bo kaj boljsa kri. Je pa mala tak soncek. Sm tud za njo je bil naporen porod, se vidi po njeni kozi pa v uckah ma zilice popokane.. 😢


Kako ste vi punce? Ste ze uvedle svojo rutino? 

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
   RE: Oktobrčki 2016
2.10.2019 18:41:47   
Malinca07
Nastja, cestitke tud iz moje strani. Res skoda za tako slabo izkusnjo. Za vama je, zdej pa sam pocivat pa cartat se :)


Mi smo vredu, mali je priden, E ga ima noro rada, skrbi za njega, ga lupcka, tolazi... Je pa postala prava navihanka, mal zleht, isce pozornost. Jo seveda dobi, od obeh. Tud midve sma ze same sle ven, na igrisce, v trgovino..da me ima cisto za sebe, ampak vidi, da ni vec edina. Najslabs je, ko se dojima z malim, ravno takrat bi se ona cartala, igrala..Drugace jo pa res morem pohvalit, prava velika sestrca je postala. Ne morem verjet, da bo stara ze 3! Kdaj je minalo? :) 

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
   RE: Oktobrčki 2016
13.10.2019 18:09:00   
nastja1
Zivijo punce kako ste? Malo je spet zatisje tukaj.. 🙂 

Mi smo doma, teo in evelin sta tako lepo sprejela naso mio, skus jo pokrivajo z dekico, bozajo, lupckajo..res jih je lepo vidit. Danes je bilo pri nas 24stopinj zunaj in smo sli na prvi sprehod.. ampak jaz se nemorem veliko hodit, me se vedno boli od operacije in ce sem dlje pokonci, zacnem spet vec krvaveti in se mi potem vrti v glavi in nic nemorem..res je grozno. Se pozna ker sem toliko krvi izgubila, da se se nisem cisto pobrala 😢
Imate pri vas kaj krckov ribica,malinca,pia? Jaz tako upam da jih nebo.. Mala mia pa lepo raste, dobila po 50g na dan na tezi..Malinca ja res gre hitro cas, nas teo je vceraj imel tri leta.. prehitro gre cas.. 😄 
Oglasite se kaj punce.. 

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
   RE: Oktobrčki 2016
13.10.2019 21:01:23   
Mal_
Nastja, Liina mami, sara tu! 😊

Sem sla malo prebrat forum, pa berem, berem.. Vidim da mas teota, evelin, mio.. Pol mi pa kapne da sva ble me skupaj u bolnici, skupej rojevale hehe. Joj, koncno da sm te nasla nekje 😊 kako si? Kako se navajate na nov ritem? Teo hodi v vrtec? Ko bomo kej boljsega pocutja bomo sle pa na kak spancir lahko skup💪

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
   RE: Oktobrčki 2016
13.10.2019 22:46:14   
nastja1
Oo heej saraa.jooj kje se midve slisimo 😀 jaa lhk bi sle na en spancir. Jooj ko smo sli un petek domov pa sm te vidla v sobi, sm se htela vstavit pri tebi, pa se je mojmu tk grozno zurlo ker je na cudnem mestu parkiru.. 😀 

Dej ti dam moj mejl pa se lhk tm kaj slismo da nebomo cisto zavzele forum.. ob priliki poslji sporocilo 😀Stukelj.nastja21@gmail.com

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   RE: Oktobrčki 2016
13.10.2019 23:00:51   
Ribica **
Sem imela prej ze cel roman  napisan in pomotoma osvežila stran 🙊 sem ze mislila, da me je na napacno temo vrglo, k septembrkam, ko sem videla, da je Mal tu pisala :)) vidim, da so vaju obe v isti P mucili.


Pri nas mali zaenkrat nima krcev in upam, da tako ostane. Sem in tja malo zajoka, ampak nic taksnega. Prejsnji teden mu je mal prebava nagajala, se mi je zdelo, da skoz sam pokakane plenice menjam. Tudi nas lepo napreduje, se je zredil 710 g v treh tednih, sva ze imela posvetovalnico v petek, namesto ta teden. V sredo bo star ze en mesec. 
Kako so pa kaj ta veliki otrocki? E je ta teden obupna, spet se dere za vsak drek, en dan je bila prav zleht, zdaj hodi 1x tedensko na telovadbo, ji je ful vsec, vsak dan vprasa, ce je danes telovadba. Veliko se druzimo z vrtcevskimi otroci, punce so se ful navezale ena na drugo, danes smo pa se sosolca srečali zunaj, sta tko lustno skup glave tiscala in zivali futrala v mini zooju, se vozicek mu je odstopila, da se je se on v kosari vozil. 😊 Je namrec lih tolk se majhna, da se lahko spravi spodaj v nakupovalno kosaro od vozicka, kadar jo "nogice bolijo". Imamo sicer tudi rolko, ampak jo vzamem samo za v vrtec ali pa za v trgovino, je fajn, k potem skoz na vozicku stoji in se nicesar ne dotika. :) 
Sem ze pozabila, kaj sem se prej napisala sploh 🤦🏻‍♀️

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
   RE: Oktobrčki 2016
14.10.2019 7:47:14   
Malinca07
Dobro jutro punce :) pri nasmu tud zaenkrat ni krcev in tud upam, da jih ne bo. Se vedno je ful priden, nocni spanec podalsu ze na 5 ur, tak da smo vsi naspani :)

Ribica, pri nas je isto. E je postala prava mala zlehtnobica, se mi zdi, da s tem isce pozornost. Ampak ji tak al tak jo ne manjka. Pomoje vedno bolj dojema, da ni vec sama. Ima pa brateva se vedno ful lepo, je res pozorna do njega, ga cuva... Joj, js si pa te deske za vozicek sploh ne upam nabavit. Se bojim, ce bi ji 1x ponudla moznost, da stoji gor in se pela, sploh nebi vec hotla hodit. 
Nastja, vse najnaj T za 3.rd..veliki so ze nasi prvrojenci :) 
Sem pa tok vesela za tole lepo jesensko vreme, naj traja! Mi smo po cele dneve zunaj. Grete kam za krompirjeve pocitnice? 

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?