Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mene dojke nic ne bolijo, sem pa napihnjena in blage do zmerne krce imam, kot pred M. Bruham ne, nisem v nobeni nosecnosti do sedaj, imam pa obcasne slabosti.

nosim se eno
i
Najprej samo v jok
evo moj prvi pregled 1.2 po njenih izracunih v 10tednu vendar po mojem izracuno bi blo 8tednov sicer mi ne gre skupaj ampak mogoce bo teden vec ali manj super bomo pa prej videli in slišali srcek, povedali nismo se nobenemu in tako bo ostalo do pregleda seveda do nuhalne upam da me slabosti ne izdajo zaenkrat obcutim rahlo slabost obcasno, zdaj sem tako zaposlena ker imama z sinekom kmalu rojstni dan seveda op. na isti dan
. To je moja 2. nosečnost, prva se je žal končala tragično. Po izračunih bi moral biti PDP okoli 18.9.
sam to kr pri nas zelo komplicirajo da zenske ne hodijo prej napregled pred 10t nosecnosti ker dosti krat se srcek ne vidi se ker je prehitro.upam da nisem tecka