|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcevke 2018
28.2.2018 23:27:45   
neznanka89
No ce se oziram na gnezdenje, jaz verjetno sploh nebom rodila. Sploh se mi nic ne da. Se mi zdi, da mi ze vsakdanje obveznosti delajo preglavice, kaj sele, da bi si zraven nalagalauser posted image .

Jaz sem tudi imela taki lepi dan. Soncek, sinko priden... Pa pride tasca zvecer ob pol 9 na nenapovedan obisk s cudnimi izbruhi in pokvari vse. Od jeze sploh zaspati ne morem.

Zatekajo kateri noge? Meni zadnje par dni kar konkretno. Kosti na gleznju sploh ne vidim vec. Sicer poskusam cez dan malo pocivati ampak se mi zdi, da ne pomaga nekaj ekstra.

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Marcevke 2018
1.3.2018 8:55:27   
ambigua
Jaz sem tudi bolj počasna pri vsem in veliko počivam, ampak nekak probam vzdrževat vsaj minumum kondicije.

Meni tašča včasih dvigne pritisk, kljub temu da vem, da je to zaradi bolezni. Ampak najbolj uspešni pri dvigovanju pokrovke so pa moji starši in brat, ti me znajo razjeziti kot nihče drug user posted image , pa nimajo nobene psihatrične bolezi, osebnosten motnje in so načeloma čisto ok osebe.

Tvoja tašča nima pravice hodit na nenapovedane obiske, sploh ne ob pol devetih zvečer, kako ji to dopovedat, je pa druga pesem. Glede na to, da bo sedaj ostala sama s tastom, je verjetno na koncu z živci, koliko sem razumela je čisto nepripravljena na njegovo bolezen in smrt in jo je verjetno tudi zelo zelo strah. Kljub stiski ji bo potrebno postaviti tudi meje, načeloma je to naloga tvojega moža. Ravno tako kar se tiče pomoči pri skrbi za moža, ki jo bo gospa očitno rabila.
V tem smislu naj začne: Mama, razumem, da ti je težko. Tudi meni je. Vendar tako ne more več naprej. Ne moreš se znašati nad ženo (tabo) ali pričakovati, da bo(š) pomagala. Mislim, da potrebujemo pomoč,...

Moraš vedet, da okolica (in podzavestno lahko tudi sama) od tebe pričakuje, da boš prevzela skrb za tasta. Lahko, da ima taka pričakovanja tudi mož! Zato je dobro take stvari razčistiti in spraviti na plano.


(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Marcevke 2018
1.3.2018 10:19:48   
neznanka89
Hvala za tolazbo. Sem se malo umirila. Saj jo je moj po hitrem postopku odslovil, ko je videl, da bom pocila od jezeuser posted image .

Saj je naceloma ok oseba, ampak, ima obcasne probleme z alkoholom se zraven vsega. Ce bi bila vceraj cista ni sans, da bi prisla tak pozno. Ko pa je v "drugem" stanju ji je pa vseeno za vse in vidim (pa tudi moj), da me zanalasc jezi in dela proti meni. Za danes me je tast prosil, da ga peljem k zdravniku in se je vceraj dopoldne tasca ponudila, da bo ta cas cuvala sina. Danes, ko bi mogla iti od doma, je ni bilo. Je sla na kavico. Ko se je koncno vrnila domov (pol ure kasneje kot je bil dogovor), je pa mi se rekla, da je rekla da bo prisla in ces kaj se jezim. Sem spet malo znorela. Sem sina spokala in je sel z mano.

Zgleda sem res sama kriva za to, kar se dogaja, ker ne postavim mej. Ampak kaj, ko jo pa ma sin tak rad in vem, ce bi povedala kar ji gre bi se mi ravno preko njega mascevala.

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   RE: Marcevke 2018
1.3.2018 16:10:45   
sončkimoji
Mascevala preko svojega sina ali vnuka? To nisem glih razumela.

Drugace je pa v mojem primeru problem moja mama, ona mi zna stopit na ziuc user posted image
Je blo norisnica ko sem rodila sina... to je vsak dan bila pri nas uzela si bolnisko ni da ni -.- pride me pa "zajeb..." kako dojim otroka ind. user posted image upam da tokrat nebo isto ceprou je ze na bolniski spet ..
za tasco bi lahko rekla da mi se premalo hodi na kavo user posted image

Meni ne zatekajo noge, mam pa hude tezave z desnim kolkom user posted image ponoci tako tesko spim. Tesko ustajam... kr poka mi ko premikam nogo groza user posted image aja pa zdej en dan me je se krc v to nogo med spanjem sm se drla dobesedno 5min pa se cel dan sem potem sepala user posted image

Evoo jutri 37t zdej pa akcija user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: Marcevke 2018
1.3.2018 20:00:34   
ambigua
neznanka89, ti prav nič ne zavidam situacije. Če je vmes še alkohol, je klinc, ker se na tako osebo ne moreš zanesti. Zelo verjetno bo dekompenzirala v najbolj nepravem trenutku. Vprašanje, če niso težave stalne narave, in ji "občasno" ne uspe dovolj dobro "odigrati" treznosti. Zelo pazi, da zaščitiš sebe v tej zgodbi. Tudi jaz moram postaviti možu in svaku meje, kar se tiče njune mame, pa čeprav imam vse tri srčno rada. Moža občasno odnese iz realnosti, da bo z mamo vse ok (dragi moj, tako enostavno ne bo), svak bi raje videl, da bi imela manj zdravil (zarad mene ji lahko ukine vsa zdravila, če jo vzame k sebi), itd.

sončkimoji, bolj verjetno kot kolk te matra "išias", verjetno otrok z glavico pritiska na živec, sploh glede na to, da so težave bolj ponoči oz. leže. Žal težave ponavadi olajša porod. Jaz "spim" s povštrom med nogami, polsede, obrnjena na l. bok. Če to dam na skupni imenovalec je hrbtenica v grozovitem položaju in me tudi malce daje išias desno user posted image Malo pomaga hoja, blago razgibavanje.

Meni gredo tudi najbolj na živce nasveti, kako dojiti, hraniti, in podobno. Sploh če jih tala moj oče, ki ni nikoli ne dojil, ne kuhal. No, moja mati je vsaj glede dojenja tiho, ker ni dojila, glede hrane ima pa ponavadi vedno dosti za povedat user posted image

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: Marcevke 2018
1.3.2018 23:05:30   
neznanka89
Malo sem se cudno izrazila jauser posted image . Moj sincek (oz. Njen vnukec) jo ma zlo rad. Pa vseeno ni on nic kriv za to, kar imava medve.

user posted image user posted image user posted image za donosenost. Jaz pa jutri zacnem s 37t. Sem takonze zmagala. Sem si ze od zacetka zelela, da zdrzim do zacetka marca, potem se pa lahko rodiuser posted image .
Jaz imam tudi probleme z isiasom. Blazina za dojenje je zakon. Se pa skoraj razjocem ponoci, ko se je treba obrniti iz enega boka na drugegauser posted image . Baje, da je samo eno zdravilo. Poroduser posted image . Uff prvic nisem imela nobenih bolecin, spala kot angelcek, nobenih skrbi. V tretje bi verjetno proti konci samo se lezala. Haha.

Uuu nasveti glede dojencka ja. Jaz sem najprej poslusala od patronazne, da treba sincka vsako uro do dve buditi ponoci za dojenje, ker premalo pridobiva na tezi, jaz seveda pa kot prestrasena mamica sem nasvet ubogala (ni cudno, da se otrok zdaj ne spi), potem sem poslusala, da mu naj dam ze flasko, ker to z dojenjem ne vodi nikamor, ker bi pri 1 mesecu ze res moral prespati noc ampak je ne, ker je lacen, naslednja faza je bila, da otrok nebo nic jedel, ker sem mu kuhala brez soli od zacetka, pa da so nekdaj vsi takoj po rojstvu jedli kravje mleko in ni bilo nobenemu nic (razen, da ima moj intoleranco na laktozo, zaradi cesar sem tudi bila bolj pazljiva). Aja pa seveda pri 3 mesecih bi pa ze lahko dobil kaksen baby piskot za dlesni glodati.

Pri vas je tudi taki mraz? Pri nas je zjutraj kazalo na vremenski postaji - 24. Si komaj dihal. Zdaj je pa spet - 11. Upam, da se pocasi konca to.

Jaz pa jutri zacnem s porodniskouser posted image
user posted image user posted image . Sem ful vesela, ceprav sem bila polovico nosecnosti v bolniski.

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   RE: Marcevke 2018
2.3.2018 9:47:41   
sončkimoji
Neznanka69 sm vidla da ti je post sprva vrglo kr pod junij 2014 user posted image

Aja .. ja moj sin tudi babi babi babi cele dneve ce naju ta teden ni blo nic tja. Pomoje obozuje tisto "okolje" bolj user posted image ker je res ogromrn zagrejen vrt , pa 2 kuzija pa zmeri stisne pa rece mojmojj user posted image pa prababi je tm. Pa sanka se lahko ufff rd je tm :)
Sam da bi preko vnuka bla sposobna kej? Za to glih nimam lepih besed ... misls da bi bla sposobna tega?

Resno? Otroka se pa nikol ne zbuja ponoci za hranjenje user posted image jaz sem poslusala nasvete ampak na koncu sem vedno nrdila tako kot je meni pasalo. Pa moja petronazna je bla drugac kr ok supr nasvete dala user posted image
Drugace sem pa imela jaz tisti materinski cut in sem se zbudila vedno 5min pred sinom se zrihtala tako da ko se je zacel zbujat sem ga nahranila dala spat brez joka. Tako da sva v 2t osvojila noc brez hranjenja. Je pa definitivno pomagalo to da sva cez dan bila zunaj oz je spal drugje kakor pa v postelji. Sele pri 3m sem ga potem dala spat za popovdanski spanec v posteljo.
Moj je to noc takooo dobro spal nemorm vrjeti ! A ni bla povna luna?
Jaz pa od 3 zjutraj premetavanje pa kaksne sanje .. user posted image

Ambigua drugace imam jaz tudi povster pa podlozrn hrbet in trebuh malo sicer pomaga ne pa kej prevec. Zivec pravis a? Zdej na zadnjem pregledu ko je pogledala na uz ali je na glavici je naslonila tisto stvar(user posted image ) kjer je ubistvu mehur ... nikol mi ni blo jasno kako je lahko tam glava tako "nisko" user posted image

Glede hrane in nasvetou hja user posted image sem lena priznam user posted image in to moja mami se kako rada komentira... napr. nwm kaj bi danes za kosilo. Neki na hitro uceraj sem ze dovolj energije porabila za kuhanje user posted image

Ubistvu smo potem vse tam tam 37t user posted image user posted image gremo ze rodiiiit da nebo porodniska sla v nic user posted image

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 2.3.2018 9:55:01 >

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 557
   RE: Marcevke 2018
2.3.2018 19:30:15   
ambigua
Ja, bomo kmalu vozičkale :D

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: Marcevke 2018
2.3.2018 20:58:04   
neznanka89
O ja. Bi bila sposobna preko vnuka nagajati.

Eh prvic, neizkusena, nobena okrog mene ni dojila (vse flaske), pa sem se vstrasila, ko je patronazna zacela groziti z bolnico zaradi nenapredovanja na tezi in sem se vdala.

Jaz tudi malo boljse spim te 4 dni. Je moj v nocni in se mali sam pritihotapi na atijevo stran pod odejo ponoci, tako, da mi ni treba vstajevatiuser posted image .

Se ze kateri dogaja kaj? Kaksni znaki? Jaz sem prvic 2 dni pred porodom imela ful izcedka, pa takrat nisem vedel, da je to znak odpiranja matericnega vratu (po Pusenjakovih besedah), zdaj pa pri vsakem lulanju najprej to preverimuser posted image .

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: Marcevke 2018
3.3.2018 0:12:16   
sončkimoji
Jooj vozicek ... sva nasla supr vozicek vsa oprema lep ohranjen ind. moj ga je sel iskat nekam res dalec user posted image ga pripelje super use, potem pa ugotovim da ima eno pomankljivost ... nima zgori bremze ampak sam spodi da zaustavs vozicek user posted image sicer ok, samo me klanci skrbijo ... od hise se moram spustiti po klancu dol, po sm bla sama nase jezna k nisem prej pomisnla na to user posted image
Nwm a se da mogoce nekako nastimat dodatna zavora? user posted image

Aja? Moj drugace bolje spi ko je oci doma 1000%, pa tud zjutri k ve da se spiva ne ustaja pred 8 oz 8.30 kr pocaka v postelji al pa se gre po tihem igrat. Ni tak da bi pridrvev u sobo pa naju vrgu v zrak user posted image

Kaksen nej bi pa bil izcedek ? Bel ali... ?
Ker jaz mam bel izcedek ko veliko hodim oz sem aktivna od zjutraj pa do vecera takrat res opazim. Drugace pa po starem neko otrdevanje rahlo, potem panika ker me zacne boleti ... cez cas se izkaze za lazno gre samo za prebavo user posted image cim vec moram hodt pomoje da bi se MV zacel mehcat. Je vama G preveril koliko sta "zaprti-odprti" ??

Me prou firbec matra kaj se bom zmenila v P glede poroda.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: Marcevke 2018
3.3.2018 8:25:37   
neznanka89
Jaz tudi nimam rocne zavore in je prvic nisem pogresala, tako, da je zdaj verjetno tudi nebom. Pa sem kar na hribovitem obmocju tudi.

Taka prozorna sluz. Vlecljiva.

Jaz sem pa ponoci razmisljala, kaj naj spakiram puncki za pot domov. Prvic ni bilo tezko ko je bilo +35 stopinj in je bil samo v bodiju in zabicah. Zdaj pa nimam pojma. Bom verjetno tako pretiravalauser posted image .

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: Marcevke 2018
3.3.2018 8:54:47   
neznanka89
Aja pa glede pregleda. Moja gin sploh ne dela vaginalnih pregledov v nosecnosti, tak da teh informacij ne daje. Z uz se pa ne vidi dobro.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   RE: Marcevke 2018
3.3.2018 17:43:59   
sončkimoji
A ni tvoj maxi cosi? Men je soseda predlagala nej grem v rikverc po klancu dol user posted image

Hjoo to pa je tesko opazit :s saj jaz tesko opazim user posted image

Da ne pregleda? Cudno ... meni je sicer z uz preverila. Drugace pa v 1.nosecnosti je v 39t vaginalno je blo 0cm v 40t pa 1cm odprta. In potem 41t 3cm. Prepocasi user posted image

Hmm jaz sem razmisljala body, hlacke z stopali, nogavicke potem pa nwm a bi jopco se odvisno. Pa kombinizoncek imam 3 in vsak je svoje debeline tko da se bom odlocla kerga preden pride moj pa naju v P. Pomoje bo dovolj? Realno se pred porodnisnico sam ukrcas v avto pa doma iz avta gor po stopnicah v dom.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   RE: Marcevke 2018
3.3.2018 17:52:00   
Sofie

Pazite, da jih v avtu ne pregrejete. Jaz sem mojo lani februarja oblekla v žabice, 2x bodi z dolgimi rokavi, jopico, hlače na naramnice, nogavičke. Pa pokrila sem jo z dekico. Avto je bil namreč topel. Sem ji nameravala oblečt čez še medvedka pajacek, pa se mi je zdelo da bo potem preveč oblečena.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: Marcevke 2018
3.3.2018 18:40:58   
sončkimoji
Jaz sem pa sina glih v medo pajacka/kombinizoncek oblekla spodi pa body pa hlacke z stopali pa nogavicke aja pa kapica do avta se mi zdi. Bil je pa 25. Marec dezeven dan pa pomoje ene 10stopinj. Pa sm ga glih prou oblekla oz ga je moj user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: Marcevke 2018
3.3.2018 21:57:16   
neznanka89
Maxi cosija mam ja. Zadovoljna. Po klancu navzdol bom pa trenirala ohlapne misice po nosecnostiuser posted image .

Jaz sem pa studirala, da bi oblekla zabice s stopalkami, bodi. z dolgimi rokavi, majcka z dolgimi rokavi in pa taki malo debelejsi bombazni pajac/kombinezoncek. Ce pa bo potreba pa se kaksna dekica cez. Realno jih res nesemo samo par metrov po hladnem, potem pa v topel avto. Pa se vse odvisno od dneva. Lahko da bo dan ful topel al pa bo snezilouser posted image .

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   RE: Marcevke 2018
4.3.2018 13:49:01   
neznanka89
Punce mislite, da se je zacel porod? Sla sem v trgovino okrog 11 in ko pridem domov in slecem kavbojke, se je iz mene nekaj vlilo. Nisem mogla ustaviti prav iztekanja. Sem se preoblekla in si rekla, da ce se stvar ponovi, je ziher plodovnica. No pa se ni vse do sedaj, ko sem spet vstala in je spet nekaj steklo. Jaz pa se vedno nevem ali plodovnica ali urin. Nebi rada brezveze hodila v porodnisnico, pa nebi rada da je kaj narobe. Sicer nekih popadkov nimam vcasih me edino zacrvici kot pri menzi, tak da sklepam, da je to to. Res upam, da bo katera videla post in komentirala.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: Marcevke 2018
4.3.2018 14:00:54   
sončkimoji
Ufff kok mas do porodnisnice jaz bi vseeno sla? A ni tko da ce plodovnica zacne odtekat mormo v P ?? Ce nisi mogla ustavt je toto. Ponavadi ce uhaja urin je to ksna pika dve ne pa tok da se moras preoblect.

Javi kako je pa srecno !!! user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   RE: Marcevke 2018
4.3.2018 14:08:31   
Sofie

Nam so rekli da če ne veš a je plodovnica ali urin da naj se takoj pridemo pokazat. Če nisi mogla ustavit gre najbrž za plodovnico. Srečno...pa kar na potuser posted image

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: Marcevke 2018
4.3.2018 20:01:46   
neznanka89
Hei. Da se vam javim. Sem doma, v enem kosu se vednouser posted image . Tekocina naj bi bil mocan izcedek, popadkov ni bilo zaznanih, ctg vzoren. Je pa vse pripravljeno, da pokuka na svet. Imela naj bi ze 3100g. Tak da v kratkem bi naj bilo.

Me pa kar spika v spodnjem delu trebuha.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   RE: Marcevke 2018
4.3.2018 21:10:54   
sončkimoji
Joj kok fajn da je use pripravljeno !! A to je to o cemr si govorila ? Jaz opazujem ta izcedek ampak pri meni je lepljiv in bel user posted image kot pred ovulacijo user posted image

Aja pa 3100g sploh ni slabo ! user posted image

Upam da se mi zacne ta MV mehct ! user posted image sm ze kr na trnih.

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 4.3.2018 21:11:57 >

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   RE: Marcevke 2018
6.3.2018 20:27:38   
sončkimoji
Da se javim. Pogovor je stekel v 2dneh sem bila danes tudi tam cel dopoldne.
Testi so baje supr, zelezo je ok 128.
Pogovor pa .. po pricakovanjih, ceprou sem pricakovala to sem vseeno potrta neki danes user posted image
Torej ce se nebo samo od sebe sprozl (ker baje tabletk za mehcanje mv nesmejo dat, ) imam datum za cr 22.3. Torej to bo ocitno moj dan D.

Kar je pa se bolj groza z mojega vidika je to da je mala za 2tedna premejhna torej ima nekaj cez 2700g velika pa za 35t user posted image
Razocarana kr precej... user posted image


Vseeno upam da mi v teh 2tednih se nekako rata da bi naravno se zacel porod. I hope. user posted image
Kako ste vidve? Kej novega ?

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   RE: Marcevke 2018
6.3.2018 21:06:27   
neznanka89
Sonckimoji saj bo. V 14 dneh se lahko se marsikaj spremeni. Ce ne drugace, bo pa se en cr, samo da bo s puncko in s tabo vse ok.

Ne vzeti teh meritev kot cisto zlato. Meni so pri prvem tudi postavili diagnozo zastoj rasti. Pa se je rodil v 35t 3/7 tezak 2640 in pa 48 dolg, kar sploh ni premalo. Po meritvah pa naj bi imel komaj 2300. Se kar zmotijo pri meritvah.
No tvoja premajhna, jaz pa ze celi cas poslusam da je prevelikauser posted image . Na koncu pa bosta ravno prav veliki. Si zacela piti caj malinovih listov? Baje bi naj pomagalo. Poskusiti ni greh.

Jaz sem ok, razen, da sem pocasi sita nosecnosti. Cela medenica me boli. In kriz. Najhuje je zjutraj vstati iz postelje.
.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   RE: Marcevke 2018
6.3.2018 22:12:22   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: sončkimoji

Da se javim. Pogovor je stekel v 2dneh sem bila danes tudi tam cel dopoldne.
Testi so baje supr, zelezo je ok 128.
Pogovor pa .. po pricakovanjih, ceprou sem pricakovala to sem vseeno potrta neki danes user posted image
Torej ce se nebo samo od sebe sprozl (ker baje tabletk za mehcanje mv nesmejo dat, ) imam datum za cr 22.3. Torej to bo ocitno moj dan D.

Kar je pa se bolj groza z mojega vidika je to da je mala za 2tedna premejhna torej ima nekaj cez 2700g velika pa za 35t user posted image
Razocarana kr precej... user posted image


Vseeno upam da mi v teh 2tednih se nekako rata da bi naravno se zacel porod. I hope. user posted image
Kako ste vidve? Kej novega ?


Meni je moj G rekel, da proti koncu nosečnosti glede velikosti in teže samo ugibajo. Zato meni ni hotel nič povedat. Je bila pa moja težka 3kg in velika 50cm. Meni se zdi to čisto ok teža.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   RE: Marcevke 2018
7.3.2018 18:08:34   
sončkimoji
Sej glih ta dvom, ker ko je upisovala v tabelo je sama pr seb rekla kaj sm ga pa kiksnla. Halo? Ce si se zmotila me dej se enkrat na uz pa preveri -.-"

Ja sej pravjo usi da bo za puncko glih prou user posted image

Danes sicer se mi zdi da se mi je odluscu cep nism pa 100% ker ni bla glih rdeca kri...

Uff ves kako jaz ustajam, prvo skp noge istocasno na bok potem se potiskam na rob postelje in potem se primem pojstlce pa na noge user posted image cel postopek user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?