|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
26.2.2018 17:09:05   
Dorotheia
Mi smo pri plenicah tudi že na številki 4. Rastejo rite ane. user posted image Ja, čez dan imava Lidlove, ponoči pa Pamperske. Uu super, potem treba zalogo narediti, čeprav se mi zdi, da so itak dostikrat v akciji.

Sinko je ful vesel, ker je bil danes v vrtcu in na plesnih in sem videla, da jih kar utrudi, letajo ful okrog. Tako, da je super. Tamali ravno počasi večerjo pripravljam, ji bom dejansko res kar gres naredila, tako da danes prvič gluten.

Midve imava čez en teden spet posvetovalnico in najbrž tudi ponovno cepljenje. Pri nas je bilo vedno do sedaj vse bp. Tudi sin ni nikoli imel nič, niti najmanjše reakcije ne. Trkam, da tako ostane.

Šibam naprej se malo stisnit k sinu, potem gre na plavanje.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 11:09:25   
Tara9
Oj,

Midve sva danes 5m stari, noro kako gre hitro, piko moj mali kam rasteš. Imeli sva posvetovalnico, ima 7.300g in 70cm, zelo se je pretegnila, tko da ni več bajsek. Sicer ima še lepe debele nogice ampak je manj zalitko.

Cepili sva se diteper drugo dozo. Pnevmokoka nama ni želela še dat, baje je v našem ZD praksa, da se da šele pri 3.dozi, načelo previdnosti kao, da vidimo kako bo ti dve dozi sprejela. Mi je čisto ok. Naslednjič tako dobi 2 piki. Bila je ful pridna, skoraj nič jokcala. Zdaj pančka in upam, da bo vse ok. P se je čudila kako zelo močna je v hrbtu, je pokazala obrate, poskuša se tudi dvignit v sedenje. Prva je imela bolj švoh mišični tonus, tale je pa mali rabmo.

Še malo bom počakala, potem pa ji probala gh dat, tko je začela stegovat rokice, da me je vse bolj mikat začelo. Čeprav mi je dojenje tako bolj na komot.

Meni preseda tale sneg še bolj pa mraz. Pomlad kje si.

Kako ste ostale?


(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 11:26:15   
Taja15
Tara9 se opravičujem ker vdiram v vašo skupino...
Sem prebrala, da ste bili v Rovinju.
Tudi mi gledamo za marec vikend paket pa me zanima glede hrane je ok?
Tudi notranji bazeni so za otroke? Imamo 8 letno punco pa obožuje vodo.
Jaz sem nosečka pa mogoce ve bolj veste jaz sem malo te stvari že pozabila :)
Če bi šla v vodo ali moram uporabljati tampon za bazene? Sem pa ravno na polovici nosečnosti....
Hvala

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 12:13:35   
Tara9
Taja zdravo,

Rovinj oz Amarin je top. Mi se kr vračamo spet maja, tok fajn je bilo, sicer tokrat v apartmaje, ker so bolj cenovno ugodni in zarad priprave kašic mi bo lažje.

Hrana je bila meni osebno super, možu, ki je vecji jedec pa še bolj, ogromno izbire, tko da se je za vse nekaj našlo. So tudi zlo prijazni. Ko sva vprasala za tegovino, da bi hceri sadje in kaj za malco kupila, so rekli da ne, naj rečeva v kuhinji in vse dobiva za v sobo. Vsak dan so juhice, ribe, pica, meso na zaru, zelenjava, sladice, ni da ni.
Glede bazena pa ne znam povedat, so pa hodili vsi z otročki, tko da predvidevam da je ok. Mi imamo malo dojenčico in zdaj v tem obdobju je bilo toliko bolnih (tamale nism niti jest nosila sabo), da smo bazen raje preskočili. Res ogromno otrok kašlja. V dvigalo k nam so stopili eni, katerih otrok je kasljal na polno, zravn so ga tipali če ima vročino, bili so pa v kopalkah in se spravljali na bazen. Jao no.
V nosecnosti se jaz nisem kopala, bazeni so mi že tko bolj tko kaj pa vem. Mogoče res najbolje kak tampon dat, če nisi podvržena vnetju pa to, bo najbrž ok, če ti paše seveda. No toliko, če te še kaj zanima, pa vprašaj

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 12:45:39   
Taja15
O super hvala.
Ja v 1 nosečnosti sem imela pogoste glivice sedaj zaenkrat ne...upam da tako ostane.
Jaz sem slišala od kolegice da je to res top hotel za otroke. Vi ste imeli polni penzion? Kako je pa glede pijače pri obrokih?
Jaz sem gledala na booking za nas 3 bi 2 nočitve (pet.-ned.) polni penzoin prišel 290€.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 14:23:46   
Tara9
Malenkost Taja.

Za pit si sam strežeš kolikor rabiš. Imajo sok, vodo, zjutraj tudi mleko, čaj in kavo. Med kosilom in večerjo so avtomati za sok (jabolčni, ledeni čaj, multivitamin, juice), lahko pa tudi ekstra kaj naročiš, ne vem vino, radensko itd. Mi smo imeli polnipenzion ja in se mi zdi, da sm kr ugodno varianto ujela. Smo bili od pon do petka, plačali 450.

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 15:40:52   
Taja15
To je pa res ugodno.
Kje ste pa to rezervirali?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 15:44:16   
Tara9
Booking. Sm pa začetek januarja rezervirala. Cene se skoz spreminjajo. Poglej še za Amarin apartmaje mogoče. Za mesec maj sem recimo zdaj bukirala za 350 za 6 dni. Brez hrane sicer.

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Septemberke 2017
27.2.2018 20:27:58   
annnaa
Taja15, baje so bazeni v Amarinu bolj slabi. Ni kaj toboganov in zabave za otroke. Ga pa nameravajo obnoviti, sam dvomim, da bo že letos nov. To sem prebrala na blogu “Kam z mulcem”.

http://kamzmulcem.si/8-razlogov-za-vikend-obisk-family-hotela-amarin-v-rovinju-in-1-proti/

Pa jaz se noseča ne bi kopala v bazenu. Morje ja, bazeni pa res raje ne. Vprašaj še svojo ginekologinjo, kaj pravi.

Oooo lepa dolžina 70 cm on 7.300 g pri 5 mesecih. Mene tudi firbec, kako smo mi, imava pa naslednji teden posvetovalnico.

Jao, pa to vreme nam ni nič maklonjeno. Zdsj bo še dva dni mraz, potem pa odjuga in drug teden 10 stopinj in dež. Jaooo!

< Sporočilo je popravil annnaa -- 27.2.2018 20:32:32 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 8:29:01   
Taja15
annnaa hvala za link...
Saj meni že na sploh niso bazeni všeč sedaj pa ee manj.
Super pogledam še apartmaje.

Hvala obema.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 8:58:53   
Tara9
Meni tudi bazeni nasploh niso najbolj pri srcu. Lani je starejša hčerka v Čatežu hudo virozo tam pobrala, ok Čatež nasploh velja za bolj tko tko. Za Amarin pa res pravijo, da je bazen pust oz da manjka animacija za otročke. No, meni kopanje ni nič manjkalo, vseeno so top, komaj čakam, da gremo spet.

Kako ste drugace? Mi smo ok, tudi tokrat je šlo brez reakcij po cepljenju, tamala je lepo pančkala. Točna je na minuto, ob 5 se zbudi lačna potem pa še naprej pančka.

Danes je spet tako mraz, komaj čakam, da popusti. Pogrešam sprehode. Danes se bom lotila malo čiščenja bajte dokler imamo še tatija doma, da čuva dečvi.

Lepo se imejte

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 9:41:36   
Dorotheia
Živjo punce!

Joj, danes je pa res mraz. Midve bova šli lih en kratek krogec okoli bloka, tolko, da bom lahko rekla, da sva bli zunaj. user posted image

Sem ji že dala gluten - zadnjič sem ji za večerjo naredila gres na riževem mleku. Je ok. Danes sem ji že skuhala kosilo - navadne testenince s teletino in zelenjavo. Moram ji iti še kaj kupit. Sicer pa ful rada je. Usta odpira kot tavelka in je ful hecna. Če ji odmakneš, ko ona vidi, da se bo jedlo, že v jok. user posted image

Res je posrečena. Midve imava tudi naslednji teden posvetovalnico, komaj čakam. Mislim, da ima kar povprečne mere. Ene dobrih 7 kg pomoje. Dolga pa ne vem, kolko je. Bomo videli.

Aja, vprašanje - kako se sedaj (po novih smernicah) dodaja jajce v kašice? Jaz sem že pozabila, kako sem pri sinu. Vem, da obstajajo različne variante - ene so, ko daš rumenjak in beljak skupaj, druge, ko daš najprej samo četrt rumenjaka ipd.

Šibam, dete kliče. Uživajte in lep dan!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 11:11:46   
Linch
Živjo.
Ja meni se tudi že meša tukaj med štirimi stenami, prej nisva hodili ven ker je bilo hladno in je bila prehlajena, pa mi je bilo potem žal, zdaj pa ta mraz da je kar hudo.. no še par dni pa bo bolje upam.. :)

Glede jajc je meni rekla patronažna, da začnemo s četrt rumenjaka, potem pa povečujemo, kdaj potem beljak sem pa pozabila, uglavnem vem da je rekla da začnemo z rumenjakom :)

Drugače pa tudi mi vedno bolj papcamo, v teh dneh ji bom ponudila še meso, potem pa počasi na večerje :)

Spimo pa še zmeraj obupno, zadnje noči se mi prav meša, pa pride en noč ko kaže na bolje, ampak potem v vseh naslednjih nadoknadi še tisto...
Joj, me jezi ko pomislim, da je pred ceplenjem že tako lepo spala..
Čez dan pa tudi ponavadi le 2x zaspi za slabo urico..

Ker je bila ravno tema morja, dopustov, ima katera kakšne izkušnje glede slovenske obale, kam priporočate z našimi malimi takrat približno 10 mesečniki?


(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 11:39:37   
Dorotheia
Linch, potem je za jajce še vedno podobno - jaz sem pomoje sinu tako dajala. Začnemo pa pri 6 mesecih lahko ane?
Aja, še kak teden, pa bova midve šli na 3. obrok gh - malica - samo se še odločam ali dopoldan ali popoldan. Hm bom videla. Se kar veselim, ker je res jedec in ful ful lepo je. Zadnjič ji nisem čisto zmiksala, so bili malo koščki in je prav žvečila lepo, sem samo debelo gledala. Neverjetna je res. Pa teletino ima ful rada. Sem ji za vikend prvič ponudila.

Naša obala? Si ziher? Jaz sem vsakič razočarana, ko se odločim za našo obalo. Pa gremo vseeno na vsake tolko. San Simon je pomoje še najbolj za tamale - pa nasploh ta konec - Izola - tam pri svetilniku se mi zdi ok. Pa mogoče Ankaran, samo že 100 let nisem bila tam, tako da ne vem, če je še tako kot je bilo. Portorož je meni obupen za tamale, Piran mi je sicer najlepše slovensko mesto, samo ni primerno za tako dopustovanje, ker nimajo za tamale za plavat in kobacat, je preveč skalnato. To je pa to.




(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 12:25:23   
me83
Linch pa dvomim, da je cepljenje tako krivo za nespanje,... sploh na dolgi cas,... ok prvi dan, dva, tri,... ne pa 3m user posted image vcasih se tudi vse tako poklopi, pac slucajnost bi jaz rekla.

evo nasa dojencica pa ima prva od treh otrok malo “reakcije” na cepivo,... ampak mislim, da na to za rotavirus,... jo kaka 3dni ponoci malo zvija, pa ne spimo itd,... ampak ok, je ze mimo,...

tara nasa se tudi ni dobila cepiva za pneumokov, je rekla dr, da sedaj naslednjic pri 6m. ima pa nasa tudi 7kg, pa 65 cm. je pa malo, ampak res malo prehlajena,... dejansko jo samo ponoci nekaj heca, tudi posesat ne gre nic user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 12:33:10   
Linch
Dorotheia, ne nisem ziher user posted image Ampak tukaj vsaj malo poznam, san simon recimo, fiesa, strunjan, em da je plaža kolikor tolko ok, drugje pa res nič ne poznam, nisem hodila kaj dosti na morje, moj pa nikoli, tako da res ne veva kam naj se obrneva, nekako mi je bolj ziher biti v slo, nevem zakaj, me pa vleče tudi na hrvaško ja..

Me83, saj jaz tut nočem krivit ceplenja, res ne, ampak od točno tistega dne naprej ne spimo, ne vem, se res tako dobesedno čez noč obrne?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 20:27:02   
annnaa
Slovenska obala je OK, sam ne v sezoni. Mi smo šli za prvomajske z avtodomom v Lucijo. Starejši so bile peščene plaže v Portorožu top, je bila pa stara dobro leto. S kolesi (bila je zadaj v sedežu) smo šli v Piran, Sečoveljske soline,.. res fino. Za glavni dopust in kopanje, pa ne hvala. Sicer pa imaš takoj za mejo top plaže za malčke. Umag je super in okolica. Če se slučajno kaj zgodi, pa greš v Slovenski zdravstveni dom.

Mi smo tudi fajn. Spočita glih nisem, ker se še kar pogosto zbuja, ampak mamo to, hihi.

Joj, naj bo že odjuga, jutri bo že prvi marec, pa imamo tako vreme, brrrr.

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 20:35:12   
Tara9
Joj mene slovenska obala nič ne vleče. Ok za kak izlet in to, ampak da bi šla na dopust pa ne. Mi smo sli s 4mesečno tamalo (ta prvo) v Dalmacijo, tudi potem, ko je bila 1 leto stara. Itak je zbolela, ampak saj Zd je tudi tam. Na srečo ga nismo rabili. Če te pa ful skrbi in za boljši občutek, je pa tudi Istra zame osebno boljša izbira. Evo zdaj smo bili v Rovinju, 2,5urce vožnje. Poleti gremo pa v Medulin.

Držim pesti, da se vam spanje vsem porihta, slej ko prej se bo. Saj vemo, vse mine. Čakajo nas še vse možne faze.

A ima kateri od vasih že kej blizu zobeke? Pr naši ni še nič. Slini se v potokih, ampak ne bo še.

Grem uspavat še tavečjo, mali polhek pa že pančka. Potem pa malo k možeku in tudi jaz hitro zaspim.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Septemberke 2017
28.2.2018 20:48:15   
Dorotheia
Tara9, jaz sem tudi Medulin gledala - kaj poznaš tam, so lepe plaže, primerne za tamale? Dosti sence?

Jaz bi nekaj najraje kar rezervirala. Bomo šli pa v začetku julija, jaz grem avgusta že delat (joj, kako grozno se to sliši).

Naša še nima zobkov, slini se od 3. meseca, pa to itak ni samo zaradi zobkov. Zdaj imam občutek, da bo vsak čas nekaj tudi že lih en mesec, ker jo ful srbijo dlesni - si jo prav čoha levo in desno. Pa tudi še ni nič. Ima že odebeljeno dlesen, samo to še nič konkretno ne pomeni. Me prav zanima, kdaj bo prvi zobek. Pri sinu je bilo ravno tak čas.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Septemberke 2017
1.3.2018 10:04:04   
Tara9
Dorotheia mi smo bli lani v okolici Medulina in smo sli parkrat na to glavno medulinsko plažo. Na delu plaže so kamenčki, na drugem pesek oziroma mivka, voda je ful nizka, ala Lopar varijanta, senčka pa se tudi najde v delu kjer je avtokamp. Mi smo bili vedno v senčki. Ne vem, glede na to, da moramo v Istro, ker ne prenašamo vožnje, mi je Medulin še najbolj ok. Glede službe je tudi mene že groza, noro hitro gre. Mi gremo začetek avgusta, ker grem delat okrog 15. 9., imam še ful dopusta.

Danes me mika, da bi tamali mal bučke probala dat, bom videla. Po eni strani se mi še ne da, po drugi pa tko zelo cmoka, ko mi jemo, da bi najraj probala.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Septemberke 2017
1.3.2018 12:29:14   
annnaa
Medulin je res fajn. Nimate za falit, če greste. Tudi za večje otroke je fajn. Pula je blizu. O Medolinu se ful piše na blogu oopsi. Lahka tam dobiš še kako idejo za izlete oz plaže. Fajn so tudi Novigrad, Umag in Rovinj.

Evo, me sva danes začeli z bučko. Joj, kako se je kremžila. Pojedla je mogoče štiri žličke, glih tulk, da sem jo fotkala in snemala. Jutri ponovimo vajouser posted image .

Naj že mine ta zima. Sam drug teden bi oa naj skos neki deževalouser posted image user posted image . Vreme nam res ni trenutno naklonjeno.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Septemberke 2017
1.3.2018 12:33:15   
Tara9
Annnaa jaz sem ji tud bucke dala zdele. Lih za fotkanje in snemanje kot praviš. Odpira usta kot velka baba, pol se pa kremži in ne ve točno kaj bi zdaj morala user posted image . Smo se pa nasmejali.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Septemberke 2017
2.3.2018 8:50:44   
annnaa
Sej bo Tara9! Lepo počasi.

Jao, a ste imele tudi ve danes dolgo noč zaradi polne lune? Naša dojenčica je bedela od 3h do 5h. Se je pogovarjala, brcala, ščipala,... Potem spala pol ure in se zbudila. Waaaa jaz sem čist izžeta. Pa še ful sem prehlajena in z glavobolomuser posted image . Zdaj spi na meni.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Septemberke 2017
2.3.2018 9:55:05   
Dorotheia
Živjo punce!

Naša punca je spala ponoči. Je pa sinko vstal ene 2x - enkrat za lulat in je prišel k meni, da mu luč odprem. user posted image Enkrat pa je mislil, da je že dan, user posted image

Midva greva danes po avto. user posted image Tako, da bom spet mobilna, juhej. Zdaj edino razmišljava, če se nama splača kupit zimske gume (na avtu so zdaj nove letne), jaz imam občutek, da je ta vikend zadnja pošiljka snega. Sicer pa so še ketne. Ne vem no. Da mi potem spet celo leto skoraj stojijo...raje jih kupim potem jeseni in se takoj pozna, da jih bom eno leto več lahko imela. Je še za razmislit.

Aja, naši pupi sem tudi že gluten dala. Zaenkrat zgleda vse ok. Ni bilo nobenih reakcij. Se pa pozna, da odkar je na gh, da drekec ful bolj smrdi kot prej. user posted image

Nič šibam, še cunje obesim, pa tamalo podojim in šibamo.

Uživajte in lep dan!

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Septemberke 2017
2.3.2018 10:28:06   
Član123
Zivijo cveke.
Super za GH Annnaa in Tara9. Kako vama je uspelo se snemanje? Jaz sem imela toliko dela, mi je mala skos zlicko iz roke jemala oz. je potem hrano vzela iz zlicke in si jo nesla v usta.

Ja tole vreme je res smesno, odkar so nasi soncki rojeni, je vsak mesec nekaj posebnega. Tudi midve sva ze en teden doma, ker je imela dva dni nazaj cepljenje, in je imela ponoci reakcijo na cepivo pneumokok, je slabse spala in bila ful vroca, vceraj je bila kar tecna, je pa na sreco danes ponoci lepo spala, se pa se vedno doji na cca 3 ure. Samo poje in zaspi, tako da ni panike.

Tara9, tvoja dojencica je pa res ze prava babnica. Moja je pri pol leta 66,5 cm in 7 kg ( koncno se je lepo poredila), pa sem jaz res zelo visoka. No ja, saj eni prej zrastejo, drugi pa pocasneje, tako da tu ni nobenega pravila user posted image

Hehe, vceraj sem moji ponudila kvinojo, za kosilo sem jo nekako prelisicila, da je pojedla 60g, za vecerjo pa je samo probala in bruhnila v jok. Res je, da je tudi jaz ne jem (zgolj kot dodatek v kruhu). Pride moj domov, proba kvinojo in se isto namrsci kot dojencica. Sedaj vem, zakaj je ne mara. Ima pa zelo podoben okus kot cvetaca, vsaj meni se tako zdi. No, cvetace tudi ne je. Bom videla, morda ji malo kasneje ponovno ponudim. Kako ste pa ve s tem poizkusanjem zivil? Vztrajate tudi pri tem, da naj bi otroci jedli zivila, ki jih drugace ve same nimate vkljucenih v vsakodnevno prehrano?

Lepo bodite in uzivajte, pa ceprav doma user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?