Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, čisto na koncu julija 2018 (pdp 30.7.2018). Trenutno sem v 6.tednu :) zaenkrat vse poteka bp, le groooozno mi je slabo vse ure dneva
ogromno hrane se mi je totalno zamerilo, vse mi smrdi, enostavno nimam teka, še pijem težko, oz. moram piti po požirkih, ker če kaj preveč hitro spijem, se mi kar dvigne in bruham, res grozno
sicer sem en ultrazvok že imela, v 5.tednu, vendar se srčka še ni videlo. so mi pa vsaj povedali, da je vse na pravem mestu.
Samo se mi zdi še daleč! Bom takrat že polnih 12 tednov. Ve že imate datum? Jaz sem se zdaj odločila za nuhalno, pa če tam ne bi bilo ok, bom razmišljala o ostalih preizkusih.
že 10t in imela sem že 2 pregleda, pri obeh je bilo vse ok, srček dela,
. ima še katera podobno izkušnjo, kdaj se jo dobi?
Samo po UZ je dojenček starejši za en teden, tako da sva mogla prestavit NS že na naslednji teden. Waaaa komaj čakam! Še NS opraviva, potem pa poveva hčerki. Najprej. Vsi ostali dobijo drugačna novoletna darila.