|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 12:45:01   
Blue_M
Meni se zdi sicer najbolj smešno to, da so Jetkarmak že takoj na začetku napadli, kaj se gre, da to je skupina za tiste, ki ne morejo takoj zanositi, da ona nima tu kaj početi. A v bistvu je prav ona to skupino ustvarila user posted image Jaz tudi nimam nobenih problemov, le to, da že par mesecev poskušava in mislim, da je v prvi vrsti ta tema za vse tiste, ki načrtujejo nosečnost v tem letu. Pa ni važno, a imate težave ali ne. Še posebej, če jih nimate, ker se mi zdi, da je dovolj ostalih tem že odprtih, kjer se lahko pogovarjate o vseh postopkih za katere jaz dokler nisem prišla sem sploh vedela nisem. Naslov teme je namreč Bodoče nosečnice in nič drugega!

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 13:06:56   
Allstar
Pozdravljene punce po dolgem času user posted image !
Na zalost sem na forumu že zelo dolgo in je bilo do pred cca 6 mesecev prav super! Klepetale smo na temi Upajmo skupaj tako tiste, ki smo začele, kot tudi tiste, ki so bile že v kakršnihkoli postopkih. In prav tiste, ki so že dolgo delale na otroku so me največ naučile, ne glede postopkov, ampak na sploh o delovanju telesa, hormonih, dodatkih,... Nikoli, res nikoli ni bilo kakšnega krega, celo vodile smo "tabele" kdaj katera pričakuje M in se spodbujale. Čas med cikli je hitreje minil in vsak mesec smo lahko bile za katero vesele. V bodoče nosečke pa spadamo prav tako vse ženske, ki se trudimo zanosit, saj si vsaka želi biti kmalu nosečka.
Jetkarmak pa je tudi za moje pojme prevečkrat dala ne ravno resnične info in je prav, da jo kdo popravi a ne? Ali slučajno obstaja kje pravilo, da se mora plesati tako kot igra tista, ki je odprla temo in ji kimati ter slediti kot horda ovac? Prvič se nekdo ni strinjal z njo pa v jok pa na drevo. Obnašanje ima kot Blair iz Gossip girl, če je katera gledala user posted image
Pikapoka ne sekiraj se, vedno se najde kakšen egoističen človek...za vsakega šiba raste... Ponavadi kar želiš drugim, tudi ti nazaj dobiš user posted image .
Annaaa v čem ti je sumljiva Kristakl?

Glede krvomočnice.... Jaz sem jo poskusila in pila par ciklov. Imela sem zelo močne M, tako da sem raje prekinila. Je očitno tudi moja sluznica ok user posted image . Mace nisem mogla, mi je bla preveč nagravžna. Zdaj pa poskušam matični mleček, bomo videli če kaj pomaga user posted image .


< Sporočilo je popravil Allstar -- 3.3.2018 13:08:34 >

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 13:21:23   
Blue_M
Torej, če piješ krvomočnico boš posledično imel debelejšo sluznico ali kako? Ne se smejat, če je to smešno vprašanje ampak dokler ni ena napisala, da je problem, če imaš kratke in šibke M, tega sploh nisem vedela. Jaz imam že od nekdaj zelo šibke M. Nimam je nikoli več kot 4 dni, morda 5. dan še čisto malo na WC papirju. Je pa tudi kar šibka, no mogoče 2 dan kar močna, včasih prav čutim, kako se vse vlije user posted image . Ampak ostale dni bi pa lahko imela po cel dan en čisto tanek vložek. Bi znal to biti kak problem?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 13:23:47   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1

No kakorkoli že, punce, pozna katera ta NIFTY test? Ali pa, če katera pozna katero, ki ga je že delala?
Ravno berem o tem in se mi zdi zelo zanimivo. Sicer je strošek, ampak po moje je vredno. Kaj mislite?


pika poka1 jaz sem ga delala. Lahko mi pišeš zs, kaj točno te zanima in ti z vesljem odgovorim glede na mojo izkušnjo user posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 13:33:47   
Allstar
Blue_M po mojem ne. Ene majo močnrjše, ene šibkejše in je vse ok. Jaz sem pri sebi opazila, da je bila še močnejša kot ponavadi, kar kosi so mi leteli ven. In glede na to, da sluznico odebeli in pri M se maternica čisti, sem predvidevala, da mam očitno že drugače ok, ob krvomočnici je bilo pa preveč. Tudi na UZ so mi povedali, da je v normali, tako da ne pijem več. Mi je pa dober čaj user posted image .

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 14:22:55   
delfinka5

IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1

No kakorkoli že, punce, pozna katera ta NIFTY test? Ali pa, če katera pozna katero, ki ga je že delala?
Ravno berem o tem in se mi zdi zelo zanimivo. Sicer je strošek, ampak po moje je vredno. Kaj mislite?



Moja kolegica ga je delala in je bila zelo zadovljna. Če si ga lahko privoščiš, je verjetno vredno. Mi žal nimamo takih presežkov, da bi si ga lahko privoščila. user posted image

Jetkarmak, nihče te ni napadel, da bi se morala umakniti. Nekatere smo te le opozorile, da vse, kar ti trdiš ni res, saj ne moreš iz svojega primera ali iz dveh, treh primerov v svoji okolici postaviti svojih pravil, ki naprotujejo znanstvenim ugotovitvam. Res je, da si še čisto na začetku, se boš že obrusila in začela na stvari drugače gledati. Verjemi mi, da je lepše, če te stvari predebatiraš z drugimi.

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 16:41:23   
Sofie

Allstar kako si? Kdaj gresta v postopek?

(odgovor članu delfinka5)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 16:49:43   
Allstar
Sofie konec meseca imava posvet in izvem kdaj bo postopek. Kako si ti?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 17:08:28   
Sofie

Super. Držim pesti, da bodo dobre novičke in da gresta potem hitro v postopek. Jaz sem fajn, po enem letu nazaj v službi. Stanje pa itak kot pred nosečnostjo....takoj pridem na čez 40 dni dolg ciklus. Sem mislila, da mogoče bo pa po porodu drugače.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 19:51:17   
Annaaa
Vidim..da se je razvila ze druga tema...
No comment...
Na forumih pa res vidis svasta...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 20:49:27   
Allstar
Annaaa zakaj druga tema? Jaz imam upanje, da bom v maju/juniju nosečka. S Sofie pa sva dolgo skupaj klepetale na forumu in je že bila srečka nosečka, pa še bo in sva se pozdravili in vprašali kako sva, je to kaj spornega? V katerem ciklu pa si ti?

Sofie super, hitro je minilo user posted image . Kako pa je po tolkem času spet v službi?

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.3.2018 20:59:31   
Sofie

Prve dni je bilo malo čudno. Sedaj je pa fajn. Moja pupa se je lepo uvedla v vrtec, tako da sem brez skrbi. Je pa leto doma full lepo. Mi smo res užival in ga maksimalno izkoristili.

Držim pesti, da boš kmalu nosečka. Koliko časa zdej že traja pri vama?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: Bodoče nosečnice 2018
4.3.2018 11:50:35   
Eurora
Lep pozdrav punce!
Že dolgo prebiram forum, zdaj pa sem se odločila, da se tudi sama malo vklopim. Z mojim se o tem ogromno pogovarjava (vse v pozitivnem smislu)..tut od prijateljic slišim tisti SAJ BO! ogromnokrat.. Ampak včasih potrebujemo še kakšno mnenje "sotrpink"..

Torej, pri meni je takole.. Na tem, da bi zagledala user posted image delava sedaj leto in pol. Nekako imava še vedno upanje da nama bo uspelo po naravni poti. Nekaj let nazaj sem imela ene težave z materničnim vratom in zato se G izogiba kakršnimkoli hormonskim terapijam (vem da je tako prav). Skratka, da ne zajadram preveč. V decembru sem imela zelooooo zelooo močno in dolgotrajno M in mi je potem G dala Dabroston. Vse lepo in prav, konec decembra pride tista krvavitev po Dabrostonu in potem konec januarja moja prava M. Sedaj pa imam občutek da se mi je cikel spet pomešal. Res je da imam cikle v razponu od 28-38 dni, ampak to kar se mi dogaja ta mesec mi je pa malo čudno. O sem imela nekje okoli 8.2. (sem jo čutila) in potem se je 14.2. začel rjav izcedek (zelo mala količina, tako da je bil dovolj dnevni vložek). Izcedek se pojavlja še sedaj, M ni bilo. Vmes je bilo par dni zatišja, sedaj pa spet. To kar pa mi je najbolj neobičajno je pa ta občutek napetosti v predelu jajčnikov. NI boleče, ampak čutim nekakšno konstantno napetost. Čez dan za nekaj časa mine, nato pa spet. Pred M imam običajno krče, ne napetosti. G mi je rekla da pač naj še malo počakam in dokler se ne pojavijo hude bolečine ni potrebno delati panike. Test sem delala pred enim tednom, ko naj bi M prišla in potem ponovno v petek (2.3.)- negativen.

Zanima me ali je imela katera podobno situacijo že?
Vsem pa želim da čimprej zagledamo tisti plusek :)
Lepo nedeljo!!


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: Bodoče nosečnice 2018
4.3.2018 12:47:56   
Trinica
Saj ne morem verjeti, koliko strani se je nabralo v tej temi user posted image

Sama bi dodala samo to: ta tema je namenjena vsem, ki si želimo otročka v 2018, pa ne glede na to ali pričakujemo pri zanositvi težave ali ne. Se mi zdi pa žalostno, da se katerakoli izmed nas ne zaveda kak čudež dejansko je otrok. Vse bi dala ponovno za tiste dneve, ko sva se odločila za otroka, s kakšno ljubeznijo in veselim pričakovanjem sva začela delati na otročku. S povezanostjo kot jo je težko z besedami opisati. Žalostno je, ko ta brezskrbnost mine, ko dejansko naletiš na resne težave pri zanositvi. Saj ti ostane ljubezen ter želja, ampak zraven pride še en kup skrbi, še slabše pa en velik strah...

Tako, da kar se tiče mene smo na forumu dobrodošle vse. Me pa žalosti, če nekdo že vnaprej še preden je dejansko poskusil delati na otročku, dela ne vem kakšne preiskave, eksperimentira z zdravili, širi krivo vero ali meni, da je tema namenjena samo njemu. No pa tudi branje romanov v slengu me ne veseli ravno, ampak očitno sem jaz problem, ker mi pol črk manjka user posted image se mi zdi pa prav, da vsaka pove svoje mnenje, če pri tem ni žaljiva - tako kot je to storila anonimna.

Bi pa rada rekla še to: Otrok je čudež, sami začetki poskušanja uresničitve želje pa tudi - punce želim vam, da nikoli ne bi imele težav pri zanositvi. In dokler jih nimate, poskušajte ceniti to povezanost in ljubezen, ki je med partnerjema, ko se odločita za dojenčka. Bodite polne ljubezni in pričakovanja, debatirajte na forumu še naprej, ker s tem ne motite nas, ki imamo težave z zanositvijo/ donositvijo. Ravno nasprotno, mene spomnite na lepe dneve in občutke ob začetkih poskušanja ter mi vlivate upanje.user posted image In kot sem že rekla, vse bi dala, da bi jih ponovno začutila tudi sama ... Brez strahu pred tem, kaj se še lahko zgodi. Objem vsem

(odgovor članu Eurora)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.3.2018 7:34:12   
Jetkarmak00
Neglede na to kaj ste mislile punce o meni in o tem "kako vse vem" je pač vaša odločitev. Tako kot ve, sem tud sama pač povedala kar vem, kar sem prebrala, slišala od primerov itd) vsi smo samo ljudje in jaz nisem nobene "jagala" iz foruma. To se zmenite z kirstaklavsto.. Zmerej sm se pogovarja z vsako neglede na to a je vodena na neplodnosti ali je šele tačela z poskušanjem... Se mi pa zdi, da ste punce nekako "potegnile zdaj skupaj" in me izločile.. Sploh me je pa zmotil mal odnos od anonimne, da naj bi bila neka strokovnjakinja in da laiku ni za zaupati itd.. No kakorkoli. Jaz nisem jezna na nobeno od vas, neglede na vaše mnenje o meni in upam da boste vse zanosile in tudi donosile uspešno!😄 jaz svoje M še vedno nisem dobila.. Danes je že 11dan (mislim da ne štejem več) tako da nekaj tukaj ni vredu...
Pikapoka, želim ti uspešn prvi ultrazvok in da se tvoje obdobje začne! Mislim nate in na uspeh tudi ostalih. user posted image

(odgovor članu Trinica)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.3.2018 8:54:09   
pika poka 1
O Jetkarmak, super, da si se oglasila!! user posted image Saj sem vedela, da si punca ''na mestu'' in da boš znala sprejeti debato kot +, ne pa tako kot tale kirstaklavsta al karkoli že je, ki zna samo napadati ljudi.
Žal mi je, da M še ni prišla. Boš kaj G poklicala za mnenje? Hvala za pozitivne misli. Ja v četrtek štartam, komaj čakam user posted image

Glede NIFTY testa, Mimi_ka, samo zanima me, če si se za ta test odločila, ker so bile vrednosti na nuhalni slabe? Ali pač zato, ker obstaja ta možnost? Koliko pa si bila stara?
Delfinka5 ja, drag je ta test. Jaz bi verjetno o tem razmišljala, če bi imela na nuhalni zelo slabe vrednosti. Bi že nekje spraskala skupaj ta denar, čeprav smo ravno v fazi gradnje hiše in gre vsak euro za hišo. Obstaja še kakšen drug test podoben temu, ki ni samoplačniški?
Amnio se bojim user posted image

Allstar, se spomnim, da smo skupaj klepetale na Upajmo skupaj, pa Katte, Trinica, tudi Sofie se spomnim user posted image
Vidva bosta konec meseca že dobila seznamček za pripravo na postopek?

Annaaa, kako si ti?


(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.3.2018 9:02:44   
Jetkarmak00
Ce bo test pozitivn bom itk vedla vse. Zakaj ni M in potem se bom pac narocila na pregled, kot se vsaka naroci, da dobis termin za prvi pregled. Mislim da je okrog 8 al 9 tedna. Ce bo pa negativen bom pa poklicala sestro, ji povedala situacijo pa vidla kaj bo potem ona rekla, kako naprej. Mogoce bo rekla da naj samo pocakam.. Mogoce me bo pa na kaksen ultrazvok narocila, da vidi kaj je. Ponavadi dobim 9 dan ze izcedke po ovulaciji, zdaj je pa ze dlje, in ni ne duha o nicemer. Sem pa vceraj delala ovulacijski test (nosecniskega nisem imela doma) ki je pa bil pozitiven. To mi je bilo tako cudno, ker ni bilo niti M se, in mi ne gre ravno v glavo kako je lahko potem pozitiven. Mislim ni bil pozitiven, bile sta sami dve crtici (ce bi bil pozitiven je pri ovulacijskem tako da morata bit crtici enaki ali mocnejsi) sem pa prebrala da lahko reagira z nosecniskim tudi navzkrizno. Tako da grem vseeno danes po nosecniskega, da vidim kaj je vse to.. Eh.. Kar sem si skuhala, zdaj jem user posted image 😉🙄
Lepo opravi, porocaj kaj kako gre, in drzim vse tacke za uspeh!! 😆


(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.3.2018 10:15:39   
Anonimen
No jaz se pa kar strinjam glede mnenja aninomne. Res sem tudi sama večkrat videla, da podajaš neresnične informacije sploh na foro se je zgodilo moji sestrični,kolegici,mami.... to je fora rekla kazala. Tudi o tvoji "strokovnosti" sem kar malo podvomila pomoje si bolj samouk in sama iščeš informacije. Kar je lahko hitro pride do zmedenosti in punce lahko podležejo tej "strokovnosti". Ne vem če lahko trdiš da si v tem "fohu" pri tako mladih letih in da se tudi strokovno spoznaš na te stvari. Še po 10 letih dela na ginekološki smeri ogromno ne veš. Ti govorim iz izkušenj.
Samo moj nasvet...nekaj trditi na zgodbah znank sigurno ni strokovno!
Sicer jaz ne spadam med vas ker sem že nosečka vendar sem vseeno povedala svoje mnenje.
Dobro pravi pregovor.... le čevlje sodi naj kopitar.

Srečno vsem pri zanositvi.

Tanja

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.3.2018 17:06:43   
Trinica
Jetkarmak00 držimo pesti za user posted image sporoči, kako bo šlo.

Pika poka1 še malooo, vesela sem, da se odvija in upam, da bo kmalu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.3.2018 17:18:29   
Jetkarmak00
Negativen jee :/ Sem klicala potem sestro in ji povedala kakšna je situacija in me je naročila jutri na ultrazvok. Tako da bom jutri vse vedela kje je tisti vzrok za izostanek (: malo sem pa pofirbcala na internetu in sem našla da bi šlo lahko za luteinsko ali hormonsko cisto. Samo tukaj sem pa nula =( nič ne vem kaj to pomeni user posted image

(odgovor članu Trinica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: Bodoče nosečnice 2018
6.3.2018 9:24:16   
pika poka 1
Jetkarmak, eh škoda user posted image user posted image Sem upala, da nas boš razveselila s plusekom. Bi bilo lepo, če bi katera v kratkem javila veselo novičko user posted image
Javi kako boš zrihtala z UZ-jem.

No jaz sem danes spet zamudila v službo. Mater pa to vreme, pa prometne nesreče. Sem razmišljala, da če bi noseča stala v 12km koloni tako kot danes, da bi me fejst panika.
Mene takoj psiha načenja, če stojim v koloni in ne morem nikamor, ali pa zaprti prostori. Ne prenesem tega. Kako se pa ve soočate s tem?

Hvala Trinica. Ogromno občutkov imam....veselje, strah, živčnost...vse se prepleta user posted image Res si želim, da bi šlo vse po planu!!!

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: Bodoče nosečnice 2018
6.3.2018 10:32:34   
Jetkarmak00
Maa mam tako uro danes pri ginekologu da tudi ne vem ce sem bila ze kdaj tko pozn pr zdravniku. Narocena sm ob pol devetih zvecer user posted image kako si pa ti kej? Zdej ne jes vec tabletk ne? Si ze dobila M? Se dva dni imas do prvega UZ ane? user posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   RE: Bodoče nosečnice 2018
6.3.2018 10:50:19   
Apik
Uf ste pridne s pisanjem punce user posted image priznam da nisem šla vsega brat za nazaj, sem samo na hitro preletela, se pa strinjam z mnenjem da je tale tema za vse, tiste s problemi pri zanositvi in za tiste, ki naj problemov ne bi imele, saj imamo vse isto željo in isti cilj user posted image

Joj midva sva pa imela zadnji mesec tako gužvo in stres da prvič po cca 2 letih nisem čutila ovulacije, mislim pa da je vseeno bila (glede na izcedek) Zdaj pa sploh ne vem kdaj na M čakat, sem namreč ugotovila, da je pri meni iz meseca v mesec konstantna samo lutealna faza, če sem pod stresom se mi zdi, da ovulacija pride kasnejeuser posted image user posted image ...cikli so od 30-36 dni, zaenkrat je 32 dan pa je še ni če je do petka ne bo bom delala test...imam pa drugače občutek da bo vsak čas prišla in potem konstantno hodim na wc preverjat da me že vsi čudno gledajo ker ponavadi grem samo enkrat v 8ih urah user posted image ....uf sem vam morala malo pojamratuser posted image

Ima še katera dovolj snega? Jaz imam občutek da se mi bo počasi "zmešal" če ne bo kmalu sonca in pomladi...

Pikapoka vso srečo s postopkom, držim pesti

Jetkarmak upam da se ti čimprej poštima tole da bo naslednji cikel uspešen...sporoči če bodo kaj ugotovili na uz...

Vsem želim veliko sreče pri delanju pluskov in en čimkrajši delovni teden user posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: Bodoče nosečnice 2018
6.3.2018 12:10:56   
erika2
Pikapoka, posto user posted image sm dobila. V manj kot enem tednu. 4.4.mava konzilij. April je pa moooj mesecuser posted image user posted image

(odgovor članu Apik)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: Bodoče nosečnice 2018
6.3.2018 12:52:14   
Anaina
Erika2 super.... to je bilo pa res hitro. In itak da bo April tvoj mesec in bo plusek :) kako ste ostale? Upam da bo zajček vsem prinesel pluske user posted image
Srčno upam da bo lepše vreme in se zima končno poslovi...

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?