|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo ob rojstvu nečakinje??
16.6.2018 17:41:06   
Seljo
Živjo sem nov na tem forumu. Imam težavo, postal sem stric sedaj bi sestri za rojstvo hčerke rad kupil neko unikatno darilo. Ne želim kupiti nekaj v pikapolonici ali babycentru, rad bi nekaj posebnega, ker stric res nisem vsak dan... Imate mogoče kaksšno idejo kaj bi lahko kupil? Gledal sem zanimivo spetno stran mojadekca.si ampak z njimi nimam izkušenj. Je kdo že kupoval na tej strani? Izdelajo ti unikatno dekco z napisom po želji stranke... Vsak nasvet bo dobrodošel.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo ob rojstvu nečakinje??
17.6.2018 9:01:55   
madjanca
Mogoce personaliziran okvir.. moj mini svet na fb. Ce bi prej videla bi sigurno dobili moji necaki to..

(odgovor članu Seljo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Darilo ob rojstvu nečakinje??
18.6.2018 12:13:49   
maca83 RR
Jaz pa iscem darilo za dobro kolegico, ki rodi takrat kot jaz in vem, da kasneje ne bom imela kaj dosti casa za nakupe :)

Tele dekice so videti zelo prisrcne, ampak vzdrzevanje mi ne izgleda enostavno. Otrocki bruhajo, kakajo, ..., in vsaj jaz sem pri prvem otrocku zelo hitro nehala razvrscati tone cunjic po barvah in vse prala na isti nizki temperaturi in vse zmetala v susilec. Ce je pa sestra bolj skrbna gospodinja od mene, potem pa super :)

Vsec so mi okvirji s podatki o rojstvu ali pa lesene črke imena za na vrata, če že imajo otroško sobico. Priporočila nimam, ampak stric Google najde kar nekaj ponudnikov.

Mogoce bodi z podatki o rojstvu, ko ga preraste ga pa sama uokviri?

Bom vesela še kakšne ideje.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Darilo ob rojstvu nečakinje??
19.6.2018 7:18:37   
kokos4 RR
Personaliziran okvir s podatki o otroku se mi zdi zelo dobra ideja. Al pa kak komplet, ko se nardijo odtisi rokic in nogic mogoce :)

(odgovor članu maca83 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Darilo ob rojstvu nečakinje??
20.6.2018 9:07:18   
5ri
Mani je pa zelo všč taka unikatna škatla s podatki o rojstvu: https://www.facebook.com/unikatne.skatle/. Notri sem spravila vse čestitke in zapestnico iz porodnišnice.


(odgovor članu kokos4 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Darilo ob rojstvu nečakinje??
26.6.2018 12:20:19   
maca83 RR
Te skatlice so super. Mi smo dobili eno papirnato unikatno od prababice, notri pa cestitko in nekaj drobnarij. Sedaj je tako kot tvoja polna spominčkov.

IZVIRNO SPOROČILO: 5ri

Mani je pa zelo všč taka unikatna škatla s podatki o rojstvu: https://www.facebook.com/unikatne.skatle/. Notri sem spravila vse čestitke in zapestnico iz porodnišnice.




(odgovor članu 5ri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?