|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
4.6.2019 15:58:44   
Mišmašek


IZVIRNO SPOROČILO: Cvetnilist

In upam da tvoj soncek cimprej povsem okreva Mismasek!! ❤️


Jooj, upam da ne bo tako, ampak če bo treba it na flaško, bomo šli. Lačnega sigurno ne bom pustila. Nimaš kaj. Hvala cvetnilist! 😘

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: APRILČICE 2019
4.6.2019 16:01:55   
Mišmašek


IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1

Mismasek upam da botr cimprej ok. Glede jezenja pa se tudi pri meni zgodi. Nisem nek strokovnjak ampak pri meni je to takrat ko nimam mleka. Kar zvijati se zacne in zabijati v dojko in ko parkat ti ponovi je trmast jok. Vem da ni mleka ker si crpam in ce jo potem pristavim vem da nimam dovolj za njo ali pa opazim pri nastavku, da se notri ne navere mleko kot se to zgodi kadar si ne crpam ene 2h uri in jo potem podojim. Vmes sem ze imela malo zvecer na AM. S crpanjem sem si povecala kolicino, ker le tam dojki res u nulo spraznem. Mogoce poskusi tako. Ce je se kak drug razlog tega jezenja pa ne vem. Pri meni ko je mleko se lepo doji in kar golta. 🤔




Ja itak, ko mam nabite joške se hrani brez problema, ko se je pa treba malo potrudit je pa vik in krik. Mam že črpalko doma, sedaj si bom stiskala ven. Probat ni greh 😉 hvala bodoca mamica1!

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: APRILČICE 2019
4.6.2019 16:04:16   
Mišmašek


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen



IZVIRNO SPOROČILO: Mišmašek

Ojla punce, mi počasi prihajamo k sebi po doolgeem prehladu. Še vedno kihamo in kašljamo, ampak bo! 😊 Zadnje čase opažam, da se po koncu dojenja začne jeziti na prsih. Malo povleče in se jezi, pa spet povleče in spet jezi. In potem se zelo razjezi in jok. Kaj mislite da bi to bilo? Premalo mleka? 🤔 Je pa res, da je kar zrasel in se vidno poredil. Mogoče rabi več kot mu lahko ponudim? Samo ugibam. Je bilo pri kateri podobno?






Večkrat ko ga boš pristavila več mleka bo. Očitno ima poskok v rasti. Jaz bi ga čez dan dojila tudi na dve uri oz. vedno ko bo želel. Pa najprej naj sprazni na eni strani, potem ponudiš še na drugi. 


Ekola, ravno to delam že cel dan, plus črpalko mam. Lahko je pa res poskokec v rasti, vsaj da bi bilo res tako! 🙏 Hvala za nasvet! 👍

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   RE: APRILČICE 2019
4.6.2019 16:06:43   
Mišmašek


IZVIRNO SPOROČILO: Nerodka

Tudi moj fantič se kdaj jezi in joka med dojenjem (premetava glavo, med tem spusti bradavico in jo potem jezno išče in godrnja). Sem ugotovila da je to med tem, ko prdi ali kaka-ga to zmoti in se jezi.


Ste mozoljčke po obrazu kaj negovali? Mazale s kakšnimi kremami? Moj mali jih je iz parih na licih v 2 dneh pridelal ogromno...je cel rdeč in mozolckast po obrazu, vratu, malo po prsnem in hrbtnem delu pa tudi po lasišču. Na dolocenih mestih so cele zaplate hrapave-mozolčkaste kože. Sva šla včeraj k zdravniku in je za najbolj kritične dele dobil kremo Locoidon. Bi pa nekako mu pomagala tudi pri celjenju preostalih mozoljčov, ker se mi zdi, da ga lar precej motijo-srbijo? Zadnje dni je namreč razdražljiv, slabše spi, več joka. Razmišljala sem o Bepanthenu, pa me zanimajo še vaše izkušnje.


Mi nismo imeli težav z mozoljčki, tako da ti ne znam svetovat, ker nimam izkušenj s tem. Upam da gre vaša puberteta čimprej mimo! 😘

(odgovor članu Nerodka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   RE: APRILČICE 2019
4.6.2019 16:32:19   
LoniRR
Nerodka ne mazi z bepanthenom ali cim podobnim. Samo pusti pri miru in uporabi za mazanje svoje mleko veckrat na dan. Pa se posebej v pregibih na vratu veckrat z vodo umij, ker svica, da je koza cista. Pri nas je to najhitrej pomagalo. No ja se vedno jih ima po vratu. Po obrazu pa le tu pa tam kaksnega svezega. Ima pa ze flekasto kozo od teh mozoljckov in upam da ti popolnoma zgine.



Mismasek upam da ti bo to pomagalo. Meni je in tudi ko ima mala preskok v rasti ji sedaj ponudim poleg dojenja izcrpano mleko in je lepo sita. Odkar si crpam AM ne potrebujemo vec. Lej nekaterim se mleko samo povecuje, spet druge ga izgubijo. Nisem strokovnjak ampak meni je redno crpanje zelo pomagalo. Na levi dojki imam manj mleka, je pa zato v desni prevec. S crpanjem ga imam vec kot ga mala potrebuje. Crpam veckrat na dan da povecujem kolicino mleka. V skrinji je lahko 6mesecev shranjen. V hladilniku par dni. Jst se drzim tega da ga porabim v 24h. Nikoli pa ne spremljam koliko dejansko mala poje tko da opazim preskok v rasti ponoci ko izkljucno dojim. Ko se tako razburja vem da nimam dovolj mleka da jo nahranim. Tko da upam da ti bo uspelo 😉

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   RE: APRILČICE 2019
8.6.2019 1:48:51   
Lewisia
@cvetni list:

Tudi mi uporabljamo Nan in se nam je pojavila enaka težava - zeleno blato + krči, slabo počutje. Pred tem je bilo vse v redu, zato sem posumila, da je kriva nova doza Nana. Ugotovila sem, da je mleko, pakirano v novi embalaži, drugačno po sestavi in otrokom očitno ne ustreza (sem slišala še za več primerov z enako težavo). Mi smo tako preklopili na stari Nan, nekaj škatel se je še dalo dobiti iz zaloge v lekarnah. Upam, da bo dobavitelj kmalu spet dobavljal starega, pakiranega v škatlah in ne v dozi.

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
   RE: APRILČICE 2019
8.6.2019 20:32:31   
Cvetnilist
Lewisia, torej je nekaj na tem mleku. Jaz sem brala da bi lahko dodatek zeleza povzrocal zelen kkec.Imama pa midve AR formulo, proti polivanju.Sva pa bili pri pediatrinji zaradi tega, smo kakec dali tudi na testiranje in ni bilo zaznanih sledov krvi, tako da je bila alergija izkljucena. Mi je pa priporocala pediatrinja, da naj ne menjavam mleka, da naj ostanem na tem, ker je bol pomembno, da ne poliva kot pa zelen kakec.Bi pa naj ta barva pomenila tudi krce, ceprav pomojem ni samo to, ker je kakec res temno zelen tako da mora bit se nekaj druga in saj pravim mogoce zaradi zeleza. 

(odgovor članu Lewisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   RE: APRILČICE 2019
12.6.2019 14:25:06   
dorchy24
Punce kako ste ,zamujam kako debato? Mise blizamo 2mescu. Imamo 5500g in 63cm ,grozno hitro raste, cez dan nas vejo se malo krcki mantrat.lar se ticep olivanja nam je doloceno mleko delalo da je bolj polival po babylove PRE, tko da smo zdj na navadnem pa lpo kaka,lahko ke blato od krckov,cajcka marsi cega. Drugace uziva spat v vozicku kak dan je pestro ko ne spi ampak ok. Ve kako ste?:)


(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 0:24:52   
LoniRR
Ojla. Mi se tudi blizamo 2mescu. Grozno hitro raste. Par dni nazaj sem se hecala da ma sodcek namesto trebuscka a zdaj je spet ploh hehe. Samo licka pa podbradek smo pa dobili. Kar se spanca tice nam gre cedalji bolje. Sem opazila da mormo imeti vsak dan isto rutino drugace je mala paf in joka. To pomeni da je zjutraj ne smem zbuditi in da mora pop. Spat. Zvecer ob 10ih zaspi in se okoli 5ih zbudi prvic, jo podojim in spimo spet do ene 8ih ko jo drugic podojim in okoli 10ih vstanemo. Preoblece pizamo in prepojemo pesmice in po jedi za 15min dremanja. Med kosilom je seveda zraven in po kosilu zadremamo za ksno urco al pa 2. Po 6i uri pa na sprehod do ene pol9ih. 

Drugace je pa ze zelo firbcna. Obozuje krosnje dreves. Skozi oken ga skoz opazuje in pa na sprehodu. Drugace pa cez dan zelo malo spi. Kar je po kosilu okoli 3h da ima daljsi spanec, drugace pa po cca 15min da podrema. Vozicek ni vec tok zanimiv za spanje ampak jo bolj zanima vse kar je okol nje. Ze kaksen teden ni vec dolgega uspavanja ampak jo po umivanju in vecerji polupckam in polozim v posteljco ter prizgem njeno igracko ki jo uspava z glasbo. Mala v 10ih min. Zaspi. 😍 

Uglavnem sva se ze tako navadle druga na drugo da enostavno uzivam vsak dan znova. Ze tocno vem kaj zeli in je zelo lazji kot na zacetku.  Je pa vsak dan nekaj novega 😍

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 8:48:36   
Cvetnilist
Lepo je slisat, da ti vse poteka tako lepo Bodoca mamica1. 😊Mi smo bilo v torek stari 2 meseca in me morem verjet kako raste in se spreminja, cisto vsak dan je nekaj novega. 😁Zdaj si je nastudirala kak pasti kravice in bi bla skoz samo na trebuscku in gledala okoli sebe. 😁V vozicku tudi mi uzivamo, ponavadi zaspi, ko se vozi, ko pa ne pa opazuje dogajanje okoli sebe. Kola nena nikoli. Ravno vceraj sem ji narocevala sencnik za vozicek, da ne rabima vec v tej vrocini met tiste prevleke gor ampak pac da bo vseeno zascitena pred soncem. Imajo ti sencniki tudi uv zascito.Spimo pa mi ponoci super, zadne dni se sicer nekaj premetava vmes ampak to je verjetno zaradi vrocine, ker potem vedno zaspi dalje. Spi pa nekje od devetih pa so 5, 6 zjutraj. Potem se zbudi, se naje in zaspi se do 9, 10. Cez dan pa odvisno kak kdaj, vcasih bi prespala cel dan, vcasih pa nic. 😁Drugace pa smo prejsnji ponedeljek na pregledu tehtali 5470g in bili veliki 55cm. Kar pomeni da smo se od odhoda iz porodnisnice zredili za 2kg in zrastli 5cm. 😊

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 10:04:11   
dorchy24
Cvetinlist to je super spanje . Mi se zbujamo na cca 3 ure. Smo pa tudi mi sli vec kot 2kg gor in zrasli za 12cm mamo ze 62 st in nam je na knap. Nevem kam raste ta otrok :0.

Si morem tudi js sencnik narocit za vozicek tko grem zjutraj do 10h na sprehod ko tavecjega pustim v vrtcu.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 10:24:06   
Cvetnilist
Saj meni spi verjetno zato tak dolgo, ker sma na adaptiranem mleku. Drugace verjetno ne bi.Ooo vi ste pa res lepo zrastli! 😊Pa sem mislila, da smo mi dosti haha. 😁Sencnike ima baby center na spletni strani akcijo, jih majo po 10€.

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 11:46:51   
LoniRR
Punce samo pazite da ne dajeze cez vozocek tezra plenice ali kaj podobmega, ker se notri otroku lahko zagteje za cca 15 st.

Mi imamo pa tezave pri sencniku. Ima vozicek siroko ogrodje in nastavki gor me pridejo. Moram prov od te firme narocit :/No ja ima pa vozocel podaljsano strehco tko da ji sonce na ucke pride le zvecer ko je ze tok nizko.Uf pri nas je imela pri enem mesecu 55cm in 4030g. Imamo pa drug teden pregled ker ima cepljenje pa bomo vidli kok je zrastla. Imamo pa tudi ze kar nekaj oblekc 62. So tako razlicne velukosti istih cifer da si nam tudi ksni bodiji se st. 50prav, spet drugi pa komaj se prav st. 56. Hlacke pa majcke pa ze kr 62 treba.Uf mi se dojimo pa isto dobro spi. Cca 6ur v kosu, podojim in dalje spi.Hm cvetnilist naj bo godrnjali baje ker sanjajo kar ceu dan vidi. Pri nas v vozicku malo podrema ko se utrudi in potem spet siroko odprte oci.

(odgovor članu a.cebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 12:30:38   
dorchy24
Cvetinlost mi smo tudi na AM tudo nekaj sm jih menjala pa mi nespi vec kot 4 ure v kosu . Mi zaspi okrog 22h pa tam do 2h pol do 5h in ob 7h ustsnemo.  Ja grozno raste... o bom sla pogledat te sencnike za prvega sm kupla deznik je zivi polom mi gs je odpihnilo. Ne js dam tetra z scipalko in natwgnem da mu piha spodaj in vse za prvo silo sicer probam hodit ob takih urah na sprehod da ga ne moti soncek in da ga ne opece. Ima katefi tezave z refluksom ?

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 12:35:35   
Cvetnilist
Katero AM mata in kake obroke kolicinsko? Midve imama 5 obrokov po 120ml in vecernega 150ml. Je rekla pediatrinja da je tak ok. Je pa danes stara 90 tednov tak da bi naceloma kolicinsko lahko se vec pojedla ampak ji tak zadosca.Ja jaz upam da nama bo ta sencnik zdaj odgovarjal. Pise da je univerzalen.

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 14:37:52   
dorchy24
Ma 120ml vcasih poje vcasih ne. Zvecer mi poje tudi 160 iskreno obrokov ne stejem kaksen dan mi je na 2 uri kaksen dan na 3 do 4 odvisno. Mamo babylove bio, vmes smo sli na 1ko pa je ful hotu jest pol na milupo je bil polom mi je flaske masilo pa na hipp in nic drugace tko da smo nazaj na babylove bio. Zaceli smo pa z novalacom pa mu ni ok okus je pljuval vn. Sm razmisljala pa povecat dozo ampak fora je v tem da ce mi ne spi lpo cez dan najmanj 2 uri mi nebo lepo jedel in se teh 120 je problem ce pa lepo odspi mi poje vse in mu nardim se vcasib al pa dam caj al vodo. Ze tko so mi tezili da se kr redi kr je sel prvi mesec 1,5kg gor od odpusne teze zdj pa bo pri 2m tudi okrog 1,2kg . Sicer mi je pomembno da jr sam zdrav ne pa kaj oni prsvijo. Vi kaj upirsbljate. Pa kako spite cez dan 


(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 15:19:54   
Cvetnilist
Moja mala skoraj vedno zmaze vse kaj ji dam zato tudi ze pocasi razmislam, da bi ji malo povecala dozo, ker se mi zdi, da je bolj pogosto lacna kot prej. Ker zmaze pa res vedno vse. Drugace pa ji jaz dajem caj zraven za pit, ji ga sama delam doma iz kumine, janeza, koromaca in kamilic in ga ma zelo rada. Mi spije vcasih tudi po 120ml. Midve sma na Nestle NAN AR, proti polivanju, ker mi je ogormno polivala. Vcasih tak, da ji je vdarjalo skozi nosek. Zdaj po tem mleku pa sploh ne poliva vec oziroma res zelo, zelo, zelo redko. Je pa poanta te formule samo to, da je dodan skrob in je bol gosto mleko. Edino kaj je problem po tem mleku je da ma zelen kakec ampak pediatrinja pravi da to ni nic, da je bol pomembno, da ne poliva.

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 19:47:41   
Cvetnilist
Aja drugac pa se jaz glede kg tudi ne sekiram, glavno da je ona sita. Sicer pa zaenkrat se nisma redili prevec, bomo vidli kak bo na naslednji posvetovalnici.  😁

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 20:16:23   
dorchy24
Tocno ja vi ste polivali,pri nas ni hudo ampak ke bolj da cim ga mal treses al kaj mu pride gor drugo ni hudo,al pa pri previjanju. Ja nas pa odv vcasih poje vse vcasih ne zato nevdm ce bi povecala al ne pri prvem smo po dobrem mescu bli ze na 180ml dozi . Zdj pa kr ne pa ze tko pridno raste in se redi. Sem probala danes nardit par x 160 ap ni vsega pojedu . Kko pa je cez dan pri vas spanje?


(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 20:22:51   
Cvetnilist
Saj taksno polivanje kot si napisala je cisto normalno. Pri nama je blo tak rizicno, da ji je usred noci vdarjalo skoz nosek in je blo treba nekaj naredit.Ja jaz mislim, da mogoce se ne rabis povecevar, ce tako lepo napredujeta in ce ti ne poje vsega. Meni vedno sprazni flasko do konca ampak je rekla pediatrinja, da naj probama se do naslednje posvetovalnice vztrajat pri taksnih obrokih ampak ce bom vidla da rabi ji bom definitivno povecala.S spanjem smo pa kak kdaj. Vcasih bi samo spala celi dan, vcasih pa je tak da niti pol ure ne ampak te je ponavadi tudi zelo tecna zraven, ker je utrujena.Punce kako vasi malcki prenasajo to vrocino?

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 21:36:40   
jabuk
Olja, mi imamo jutri 2.posvetovalnico, tak da jutri zvem, koliko kg je pridobila pri 10t.


Se še dojiva, mi pa ponoči spi od 7-8ur v kosu (zaspi med 21-22, zbudi pa med 17-18), če je vse ok, če jo kaj ne zvija. Čez dan pa kakor kdaj, načeloma potrebuje vsaj po max 2h urah po obroku spet počitek. Sva pa ujele hranjenje na 3h, tak da mi je zdaj dojiti ok 😊. Mi imamo doma klimo, tak da se tak ognemo vročini. ☺ Mi imamo tudi dežnik in še super obnese. Res je treba paziti, da se v tej vročini ne pokriva vozička, je bolje dežniček. 
Cvetnilist, moj sin je tudi zelo polival.  Zdaj pa ne vem, ali je imel refluks, ali je pa kriv AM, smo.pa kupovali posebnega proti polivanju in je bilo bolje. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 21:45:12   
Cvetnilist
Jaz sem zdaj ravno merla malo in se mi zdi da je na prejsni posvetovalnici niso prav izmerli, ker sem sama namerila dobrih 8cm vec kot sestra prejsni ponedeljek. Je pa res da se ni ravno potrudila pri merjenju, sploh je ni peav raztegnila in nic tak da vprasanje. Namerili so jo namrec 55cm, nama pa so ze 62 oblacila premala tak da nekaj ne stima verjetno.Jaz tudi vedno bolj razmisljam o klimi, ker je pocasi ze nevzdrzno v stanovanju. Ja pomojem mora bit tak deznikec res fajn, ker pregrinjalo v taksni vrocini vec res ne pride v postev.Ja Jabuk, saj imama to posebno AR formulo in odkar sma na tem ne poliva vec oziroma samo se takrat ko podira kupcek. Sem pa zelo vesela, da ti je uspelo vspostaviti taksen dober ritem dojenja in da ti mala tudi ponoci tako lepo spi.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   RE: APRILČICE 2019
13.6.2019 21:47:00   
Cvetnilist
Joj punca, pozabila sem vprasat, ali se vam uspe malcke obdrzat za spanje na boku? Moja mala ni sans da bi noc prespala na boku, ne vem ce mine ura in je ze na hrbtu.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   RE: APRILČICE 2019
14.6.2019 7:31:08   
dorchy24
Nasega dam na bok za njim mam to blazino za dojenje ampak se itk obrne na hrbet al trebuh.,se kr spi na tisem povstru 30° kr mu je ponoci hodlo mleko gor. Cez dan pa kakor kdaj mi spi 3 ure al pa sam 30min v kosu, ko spi malo je siten in bi sam jedu ampak grdo tko da hlasta zrak. Kar se tice vrocine je tko da ce sm zunaj z vozickom on bi spal neglede kolko je vroce not pa ful manj,imam pa klimo na 25 stopinj nastavljeno da hladi bajto kr mamo ful soparno v nasi okolici .ce gremo npr k tasci k ismo zunaj je uredu ce se ne nosi prevec. Ga pa mam v bodyju sam zunaj,doma pa mu dam se nogavicke kr je klima. Cvetinlist za prvo posvetovalnico je ok 55cm. Mi smo v prvi merli 56cm rojen je bil z 51cm zdj pa ima 63cm.eni ful hitro rastejo,naa prvi sin je v 2mescih sel skor 14cm

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
   RE: APRILČICE 2019
14.6.2019 13:17:10   
Cvetnilist
Te nisem edina, ko se mi mala ze obraca na hrbet kn ni sans da bi spala na boku. 😁Mam jaz tudi vzglavje dvignjeno ja ampak sem kuj postlico celo privzdignila, se mi je zdelo tak se najboljse.Ja glede tega spanja ni nekega pravila. Saj pravim, da mala bi lahko vcasih prespala cel dan, vcasih pa nic. Cisto odvisno. Je pa res da ko ne spi, je precej tecna. V vozicku pa smo mi na istem ja, bi lahko tak da se vozi prespala cel dan. 😁Midve sma v drugi posvetovalnici imeli kao 55cm ampak vidim po oblacilih in vsem, da to ne bo drzalo. Sem pa jo vceraj sama merla doma in je kazalo okoli 61 cm tak da pomojem to v posvetovalnici niso ble prave mere, je niso cisto ok ymerli al pa smo meli zdaj toto obdobje hitre rasti.

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?