|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 20:36:18   
LoniRR
Hm jst tezav s krcnimi zilami nimam ampak ko pogledam na stegna se mi zdi kot da vidim male zilice tam kjer jih prej ni bilo. Nvm ce temu ravno lahko recem krcne zile ampak imata jih oba moja starsa. Lahko da so bolj iztople sedaj ko je tako povecan krvni obtok...

Imam pa tudi jst po stegnih novo zalogo celulita haha. Sm pa dubla 13kg do sedaj
Jp vzela sem prov pri uvozniku za angel care in sm placala sam 85eur. 15eur je ceneje kot v baby centru. Bom bolj mirno spala. Se macka imam in bom ze tko na zacetku morala biti pazljiva, da ne bo ljubosumja 🤔

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 20:48:37   
LoniRR
Jaaaa kmalu mamica se strinjam. Jst sm prec za ksno skupno druzenje poleti na soncku z otrocki. Konc koncem si delimo tezke in cudovite trenutke se preden so pri marsikateri bliznji vedeli za to da smo nosecke. Sem veliko raje tu vprasala kot pa iskala odg. Na internetu ki bi me samo v stres spravlo. 😉


Hehe jst pricakujem prvega pa ceprav nvm kaj me caka ze razmisljam o bratcu ali sestrici za druzbo. Ze nosecnost je cudovita. Res pa je, da sem med unimi srecnicami, ki ne bruhajo in samo spijo. Kar pa pri meni ni cudno k sm ze pred zanositvijo rada dolgo spala. Glede zatekanja nog pa imam zaenkrat se sreco. Obcutek da so malo zatece sem imela le 1x in sicer ko sem bila sluzbeno v tujini in sem res cev dan prehodila, zvecer pa festa in sem imela noge ene 15ur dol nagnjene. Mogoce me pa se caka zatekanje nog 🤔

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 20:48:53   
Cvetnilist
Tissa, tudi moja mala skoz ritko ven tišči, malo na levi in malo na desni strani, prav hecna mi je ko se sem in tja kobaca. Za celulit ki se pridobi v nosečnosti pa sem jaz enkrat nekje prebrala, da bi se naj po porodu zmanjšal. Da je to zaradi zastajanja vode v telesu al nekaj takšnega. Moja mama se meni samo smeji, ker sem cela okrogla. user posted image Drugače pa ti si se čisto normalno zredila, jaz sem v 38. tednu in sem na 24kg plusa.

Kmalu mamica, tudi jaz sem neprestano v pričakovanju, kdaj bo katera napisala, da je rodila in nas razveselila z novico. Uf pri vas pa je res pestro horoskopsko. user posted image Ja saj pravim, jaz se vsak večer namažem pa sem jih dobila po obeh bokih, sicer sem se res dosti zredila ampak saj pravim, dobila sem jih samo na bokih. Tudi jaz se ne sramujem, sem se malo vmes obremenjevala s kilogrami ampak sem potem videla, da mali čisto nič ne manjka, da se super razvija in da nimam razloga za skrb. Bom že dobila dol kaj sem si prikasirala, ne bo enostavno ampak bo že. Mislim pa tudi, da sem precej polna vode, ker meni grejo kg gor tudi ko skoraj nič ne jem.
Je pa drugače tudi moja mala vedno bolj živahna, ponavadi že ob kakšnih 12, 13 neham s štetjem gibov, ker je tak aktivna. user posted image Ampak najbolj pa še je vedno zvečer.
Jaz imam občutek da bomo te kaj redno klepetamo kar ostale tu še naprej. No vsaj upam, da bomo.
Ja če si se odločla, da je ta zadnji imaš res idealno fantka za na konec. user posted image Tako ima moja teta dva fantka, zdaj zadnjo pa so dobili pupo. Ti že veš kako zgleda porod in kaj pričakovat, jaz ti povem čisto po resnici, da sem čisto zgubljena, ker ne vem kaj pričakovat in kako to zgleda ko se začne. Sem pa tudi sama prepričana, da bom pozabila na vse ko jo bom dobila v naročje. user posted image

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 20:50:52   
Cvetnilist
Bodi vesela Bodoca mamica1, da nimaš takšnih težav z zatekanjem, jaz imam noge na trenutke kot balone. Saj samo zatekanje tako ni takšen problem ampak ne znam ti opisati kako me znajo včasih noge bolet. Da bi se razjokala. Oziroma ne noge, stopala. Zatekajo pa mi tudi roke, vidim predvsem po prstanu.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:04:59   
KmAlU MaMiCa
Ves kak je fajn ko ne ves kaj te caka...meni je to blo najboljse...kolegica je imela prvi porod tako tezek da je 6 let cakala da je zbrala pogum za drugega...druga kolegica je tak drobizek da se danes ne vem od khe je ona 3,5kg tezkega otroka ven dobila pa ji je bil porod kot da bi sla kakat. Cist odvisno zato brezveze da se strasimo in zivciramo...kakorkoli bo...ko bomo dale to cez...nasi oziroma vasi (moj je ze) moski bojo vidli kako mocne in pogumne zenske imajo in bodo na vas gledli v obcudovanjem in ponosom...garantiram...vsi skupaj pa bomo docakali nase strucke. Mene so po porodu takoj vprasali ce bi se mela in sem brez pomisleka rekla ja.


(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:10:29   
KmAlU MaMiCa
Hehe bodoca mamica1 jaz sem v prvi tud spala in jedla in vse je blo tak na izi...zdaj pa je mami to pa mami ono pa lulat pa lacna pa igrat...saj je super in dan res mine da se vcasih vprasam kako je mozno da res gre tak hitro...je pa vcasih res naporno, sploh zdaj zadnje tedne...bos vidla v drugo kolkbos spala :) se kr odvadis...jaz sem bila vcasih taka zaspanka da bi do kosila spala...danes pa je praznik ce do sedmih spim...me moja lumpika vrze iz postelje ponavadi ze nekaj cez sest :) 


(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:12:21   
jabuk
Danes imela pregled. Je rekel, da je mat.ustje mehko, mat.vrat se je skrajšal, od prejšnjega tedna sem se odprla za 1cm (zdaj sem 2cm). Je rekel, da vse lepo kaže, da bi lahko rodila čez vikend. Edino srce otroka je bilo prehitro (180) in je rekel, da se to pojavi, če mama premalo pije vode, čeprav pri meni je bila gostota vode ok (lahko bi bila boljša, ni pa slaba). V sredo imam spet pregled, in je rekel, da mora biti voda čisto prozorna in bomo videli kaj bo ctg pokazal. Nisem ga pa vprašala, kaj pomeni, če otroku srce prehitro bije, pa je vse ostalo ok-bom po googlala.  
Zdaj pa ostalo. ☺...Strij sem v prvi nosečnosti dobila ful, tak da mi je logično, da zdaj nisem nobene, ker imam tudi manjši trebuh. Težave s krčnimi žilami nimam. Zatekam tudi, ampak mi ni tako moteče. Sem v prvi nosečnosti ful zatekala, to zdaj ni nič proti tistemu takrat.Pri nas sem jaz bikica ♉, mož strelec♐, sin dvojček♊, hčerka bo pa verjetno ovnica, razen če nas kaj v teh dveh dnevih ne preseneti.😁

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:22:04   
Cvetnilist
Ja, saj to vem da je čisto odvisno od ženske do ženske kaki porod bo mela. Pomojem je tak odvisno od večih dejavnikov, malo od psihe in vsega skupaj. Vedno vsi pravijo, da ženske s širšimi kolki lažje rojevajo ampak pomojem to ne drži v vseh primerih. Ja upam, da res potem vidijo moški kako močne moramo biti. Ker si kar predstavljam, da je to nekaj najbolj bolečega v življenju in seveda hkrati tudi najlepšega. Ja jaz bi tudi definitivno rada mela še vsaj enega otroka, da bo mela mala družbo.

No super Jabuk, res lepe novice. Upam, da bo res šlo po naravni poti, ker vem da si to želiš. Pa dobro, se mi zdi, da to 180 tudi ni tako prehitro. Pač probaj te res malo več tekočine pit, če so ti tak rekli, mogoče pa bo pomagalo. Saj če bi blo to prehitro bitje kaj takšnega, bi ti ginekolog definitivno kaj omenil. Pa kaj cel čas je bil utrip 180?
Tak opažam iz napisanega, da se tak največ strij dobi v prvi nosečnosti. Saj dobro, je tudi logično. Jaz imam na eni nogi krčne žile, pred nosečnostjo sem imela tako čist malo, sedaj pa se je precej poslabšalo in me je kar malo groza.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:28:25   
LoniRR
Oooo jabuk upam, da bo po planih in rodis naravno kot si sama najbolj zelis. Kok dobra novicaaa. Se malooo 🤗

Kako imate pestro s horoskopi 😍Vem da je prva nosecnost najlazja ko lahko le pocivas in ti partner streze da ti je cimbolj udobno. Res pa imam cudovitega partnerja in ze sedaj vem da bo brez tezav poskrbel za obe hehe. Ze to je meni ogromno ko uziva v kuhanju in me prakticno sploh me spusti za sporget. Sedaj ko sem ze "boga" pa tudi za posodo poskrbi. Te malenkosti so mi sedaj zlata vredne.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:35:17   
jabuk
Cvetnilist, zelo pogosto se je gibal med 170-180, je bil pa tudi 150 in 130...Res Je, da sem bila tudi žejna. Upam, da je res samo to, ker do zdaj je bilo vse ok....Jaz sem pa brala Pušenjaka, da sploh ni odvisno od tega kake boke imaš, ampak od tega kako se ženska odpira. :)


Hvala punce :)

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:44:13   
Cvetnilist
Bodoca mamica1, no vidiš super, si lahko vesela, da tako lepo skrbi za tebe. user posted image Jaz pa priznam, da bi kuhanje kar malo pogrešala, če ne bi mogla sama kuhat. user posted image Bi mi bol pomojem dolgčas. user posted image

Jabuk, no te pa je morda res povezano samo z žejo. Ker vem da je danes moji mali tudi enkrat poskočil utrip nad 170 ampak dobro, to je bilo za par sekund. Probaj te res več pit in boš videla če bo kaj bolje. No saj pravim, tak samo govorijo, da bi ženske s širšimi boki naj lažje rojevale. user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:48:32   
LoniRR
Hehe jst si pa recem da kukrkoli bo vec kot 30ur me navjo pustil trpeti. Vem da je prvic in da bolecine ni mogoce sploh primerjati ampak zelja po otrocku je bila ze pred zanositvijo velika in sedaj ko jo vsak dan cutim in ko slisim njen srcek pa mi je popolnoma vseeno koliko bom trpela. Dokler je ona vredu in je z njo kot mora biti. Isto pa recem partnerju glede zil, strij in celulita haha. Se 1000 jih bi prebolela oz. Sprejela kot pa da nebi mogla okusiti te srece. To pac pase zravn in mi valda ni prijetno gledati del nog ki jih pac se vidim kako si niso vec podobne haha ampak hitro vidim samo se okrogel trebuscek, ki me spomne zakaj sem taka in se samo nasmejim, ga pobozam in ji recem zate vse. 


(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:53:44   
LoniRR
Hm jabuk in cvetnilist jst sem imela sabo kar za piti. Sem bolj una ki ogromno sije ze v osnovi. Pred zanositvijo sem vedno spila vsaj 2litra na dan. Sedaj pa sem to se povecala in sem kar zejna. Pa je pri meni na ctgju kar parkat vmes poskocil utrip nad 170. Skoraj vedno ko je brcnila je tako poskocil utrip. Meni je rekla, da je to dobro, ker ji je potem padel lepo nazaj in je kao potem reaktivno... bos videla v sredo. Mislim da nima biti kaj narobe, ce nebi ze ginekolog prec paniko zagnal. 


(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:55:46   
TissaBaby
Jabuk, a zdej maš vsaka 2 dni preglede? Jaz ga imam v torek naslednji teden, prvič po 3 tednih in ne po 4. Potem pa menda vsak teden.

Drgač pa ful hodim na veliko potrebo, zgleda res ni placa v trebuhu, apetita pa mam in potem more vn user posted image .

Glede zatekanja jaz opazim sam zato, ker mi je poročni prstan vedno bolj tesen in ga bom mogla počasi dol dat, pa mal bolj se mi vidi rob nogavic.

Glede spanja pa... jaz hodim popoldne mal zalegnit, ponoči pa tudi spim kot top. Joj, joj, naj bo otrok po meni, če ne, upam, da ga bom slišala sploh :D.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 21:58:47   
Cvetnilist
Pa jaz mislim, da mogoče tudi psiha naredi svoje pri porodu. To je dosti napisanega v toti knjigi Modrost rojevanja. Dejstvo je da sprijaznit se moramo da bo bolelo ampak pač vzet to bolečino kot pot do nečega najlepšega kaj bomo kdarkoli doživele. Kaj ti boš čisto naravno rodila Bodoca mamica1? Saj mogoče sem te to že vprašala, včasih malo pozabim kaj smo že povedale kaj pa ne. user posted image
Pa saj to je to, ko sem se vmes včasih zasekirala zaradi teh kg pol pa mi reče ginekologinja, da je mala v super kondiciji in sem si mislila, da očitno pa ji res čisto nič ne manjka, stradat pa tudi v nosečnosti ne mislim. Na žalost pač sem že nasplošno tak, da se zelo hitro poredim če ne pazim. Celulit pa sploh ni nič takšnega, ker se ga da vsaj delno odpravit z malo truda, strije pa tudi zbledijo s časoma. Sicer pa strije so tak, naj se malo ve da smo ble noseče. user posted image Vidim da si ti čisto isto anvezana na malo kot jaz haha. Jaz se tudi skoz pogovarjam z njo in jo vsakič pobožam. Brcne me tak da se prestrašim, jaz pa jo nagradim in pobožam. user posted image Mam pa res občutek, da se odzove na moj dotik. Vedno ko se dotaknem trebuha se premakne. user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 22:16:19   
LoniRR
Cvetnilist jst ko se zjutraj zbudim in jo ogovorim cutim kako se zbudi in zacne brcafi ali boksati. Partnerja imam po poskodbi ze vec kot leto na bolniski in je to tako cudovito, ker se rudi on lahko povezuje z malo. Otrocek se odzove na njegov glas in ko jo zjutraj poboza je vsa v elementu. Prov cudovito je. 

Hm moj je malo govoril par dni nazaj z dvema ki sta pred kratkim rodili in sta mu vteple v glavo teorijo o epiduralni in kako jima je zal da je nista vzeli in da je blo u druge potem super ko sta jo itd. Ali je to kriva epidutalna ali drugi porod nvm. No jst nisem ravno pristas nicesar kar je od mamil, ki vplivajo na otrocka in epiduralna mi je se najmanj vsec. Zavedam se da zna biti to taka bolecina da bom takrat sprejela karkoli ampak dokler bo pa znosno pa bom probala trpeti. Nic ne razmislam prevec kaj pa kako. Se pa najbolj nagibam k tramalu, ker najmanj vpliva na otrocka. To da je otrok se dva dni omoticen mene ravno ne veseli. Epiduralna pa ima lahko se hujse posledice, ki pa se jih iskreno kr malo bojim. Nvm. Ce katera ve kaj podrobnosti okoli teh protibolecinskih kar z besedo na dan. Sem odprta za vse opcije 🤔
Tissa kar se tice velike potrebe imam tudi jst velik apetit in posledicno crevesje dobro dela. Samo ker pa je dtanje kotcje pri nosecnicah grem pa tudi jst veckrat na dan. Ksni dan dobim drisko, ksni dan pa me zapre. Prvic u zivljenju imam loterijo pri prebavi.Glede spanja pa sem jst tudi pop. Spala in pa ponoci kot top dokler sem delala. Sedaj nvm ali zto ker sem spocita ali pa zto k sem proti koncu pa se moram pop. Zadrzati da ne grem spati da lahko potem ponoci spim. No pa da ne bo pomote grem dokaj pozno spat, cca 1ih zjutraj in sd okoli 10ih zbudim

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
   RE: APRILČICE 2019
18.3.2019 23:20:55   
Jetkarmak00
Punce, da se malo javim.. Po dolgem casu :) ce me se niste pozabile :)

Ste se vse v enem kosu? Pridne ste! 
No pri meni se je zacelo z nekimi popadki oz tm otrdevanjem al kko nj recem.. Bla od vsega tega odprta 4cm.. Poslal so me v porodno. Popadki se niso stopnjeval. Zto so mi predrl mehur.. Popadkov se zmer nc.. No pol sm v zilo dobila umetne.. In to je blo omto. Prvi porod trajal 4 ure od 11 do 3h. Bla sivana.. Nekaj sivov.. Ampak gre.. Zelo cudn obcutk ko nihce vec ne brca sem se tezko navadila kr na to :)Glede poroda sm poskušala naravno samo ni slo... Zto sk vzela epiduralno + smejalni plin.. Porod mu je res ostov v lepmu spomniu s temi dvema stvarema :) 
Drzte se.. Uziuejte zadne dneve.. Tedne? Vas kaj preberem :) 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 0:09:49   
LoniRR
Oooooo jetka kako lepo te je prebrati. Smo te kar pogresale. Ti se nam kar javi. 🤗 si bila prva med nami in se vedno smo ostale v enem kosu. Zaenkrat hehe. Gremo vse prot koncu tko da se ti kmalu pridruzimo. Joj si hitro rodila. Kaj ti nic niso skusali ustaviti poroda? Al si bla ze prevec odprta? Upam da z princem uzivata in spita 😍🤗


(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 9:02:25   
jabuk
Bodoča mamica1: do zdaj sem imela vedno bistro vodo, utrip otroka normalen. Lahko, da sem podzavestno zmanjšala pitje, ker mi otrok pritiska na mehur in zelo težko lulam, me kar boli in moram iti večkrat v parih minutah. Kar je pa men naporno, če sem kje zunaj z otrokom. Pravijo, da naj bi se utrip z bližajočim se porodom zmanjšal.


Tissa: načeloma imaš na 1 teden pregled do PDP-ja, če je vse ok. Samo mene je zdaj naročil čez 2 dni, ker ni bil čisto zadovoljen z utripom srca. Imam pa jaz pri njemu tudi akupunkturo in takrat tudi še malo pregleda "stanje tam spodaj", ker se prvič nisem odpirala in da zdaj malo več pozornosti na to. 
Jetka: lepo te je spet brati. Važno, da je z otrokom vse ok. Tudi meni so dal umetne popadke in smejalni plin, da jih je malo blažil.🙂
Jaz sem slišala mešane zgodbe glede epiduralne. Ene ful zadovoljne, druge je naslednjič niso želele imeti. Jaz sem tudi želela brez vsega, pa so mi v porodnišnici nekako prepričevali, če bi vsaj smejalni plin vzela, ker bodo umetni popadki kar dolgo trajali z močno intenziteto. Moram reči, da mi je pomagal, ene pa pravijo, da jim ni nič. 
Eto punce, zdaj se nalivam z vodo, jutri mi spet dela ctg 🙂.
 


(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 13:25:38   
LoniRR
Jabuk mala je se aktivno kar pomeni, da ji je se cisto fino v maternici. Mogoce je res krivo da si bila zejna. Mislim pa da nav nic narobe jutri 😉


Hm danes sem opazila, da sem prejela ze en teden nazaj na racun 280eur-enkratni znesek za nakup opreme novorojencku. Ali je ze katera tudi prejela?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 19:04:58   
KmAlU MaMiCa
Jetka dobrodosla nazaj...sem vesela da si se javila malo. Upam da uzivata z malim princem na polno.


Jaz sem tudi dobila nakazano to enkratno pomoc ob rojstvu ze par dni nazaj. Full hecno da dobis pred rojstvom. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 19:17:42   
Bodocamamicaa
Tudi jst sm ze dobil nakazilo 280€

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 21:01:39   
Mišmašek
Ja jaz sem tudi to že dobila, prejšnji teden, porodniško sem pa včiraj začela 😆


(odgovor članu Bodocamamicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 22:03:16   
LoniRR
Ok pozem pa dobro. Ocitn oso malo spremenili in dajo prej kar mi je cudno. Mislim v nekem obdobju je bilo potrebno za dokazilo, da si prejel ta znesek predloziti rojstni list. Zato psloh nisem bila na to pozorna, ker sem racunala, da bom po porodu dokazovala. Kot npr. Za enkratni znesek, ki ga da obcina in pa ostalo dokumentacijo...


(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
   RE: APRILČICE 2019
19.3.2019 23:17:28   
KmAlU MaMiCa
Jaz sem sla prav klicat na CSD ce so se slucajno zmotli glede na to da sem danes sele nastopila s porodnisko pa mi je rekla da izplacujejo sedaj ze prej. Za naso drzavo res full cudno ampak ce pa logicno postudiras pa je denar namenjen kao za nakup opreme in stvari za novorojencka ki jih moras pa prej kupit. Pohvale za to spremembo ni kaj. 


(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?