|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 15 [16] 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2019
6.12.2018 8:55:09   
Elen_
Soncica: Meni je na pregledu G povedala za posteljico - pravi, da je verjetno to razlog za dosedanje krvavitve - trenutno se ni nevarno, ker se v vecini primerov posteljica dvigne z rastjo otroka... ce se pa ne bo, bom pa v horizontali do konca. Tukaj ti pripenjam link, ki govori o "predlezeci posteljici", da si lazje predstavljas (http://www.izvorna-celica.si/za-nosecnice/placenta-previa/?fbclid=IwAR3axgy3nwwj8z9whi0VpJVPuja1UdEi_z791UwQ-uabc79a5sjEaOZXV-8)Sem pa prepricana, da bi ti G omenila, ce bi bila tvoja posteljica nizko... ☺️ Tako da - uzivaj v tem, da je vse bp.
Vozicek, ki smo ga dobili je pa "Prestige 2 3v1 Harmony" - evo, se link: http://www.moder-planet.si/dorjan/200-dorjan-prestige-2-harmony-3v1.html je pa v nevtralni sivi barvi, star manj kot leto dni... meni je pomembno, da ima velike amortizirane gume, da je lahko vodljiv, z veliko "nakupovalno kosaro" spodaj - je pa res, da je precej velik tudi ko se zlozi...
Punce, sem vesela za vse, ki dobite marsikaj od prijateljev/sorodnikov... Je precej lazje tako, kot pa vse iz nule nabavit... ☺️ Ceprav... ima pa tudi to svoj car, hihi - ker imajo res lepe stvari ❤️ 
Nerodka - super za pregled ☺️ lepo, da vse poteka kot mora 👍Vijolica - jeeeeeej - prva brcika ❤️❤️ Tudi jaz sem jo zacutila 3 dni nazaj zvecer... vceraj pa ni in ni bilo teh brcik od nikoder.. komaj cakam da zraste in konkretno brcne 😂☺️
Lepo se mejte punce!

(odgovor članu Sončica3)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Majčice 2019
6.12.2018 8:58:33   
Lewisia
Punce, a imate kak seznam oblačil, kaj vse potrebuje otrok za prve mesece? Če si v vsem skupaj prvič, je kar malo težko se znajti. Pa tiste, ki se spoznate, je dobro gledati na to, da so oblačila na preklop ali ni nobenega problema, če se oblačijo čez glavo? Kak nasvet za nas, ki smo v tem čisto zelene :), bo več kot dobrodošel.

(odgovor članu Vijoli_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Majčice 2019
6.12.2018 10:03:10   
priloznost2


IZVIRNO SPOROČILO: Lewisia

Punce, a imate kak seznam oblačil, kaj vse potrebuje otrok za prve mesece? Če si v vsem skupaj prvič, je kar malo težko se znajti. Pa tiste, ki se spoznate, je dobro gledati na to, da so oblačila na preklop ali ni nobenega problema, če se oblačijo čez glavo? Kak nasvet za nas, ki smo v tem čisto zelene :), bo več kot dobrodošel.



Od začetka, mogoče vsaj 3 mesece ti bo najlažje na preklop bodije, majčke oblačit. Sploh pri prvem otrocku se loviš in ne veš kako in kaj. Pa še strah te je da boš "polomil" otročka. Meni je še v trgovini rekla naj nesem navadne bodije nazaj in od začetka uporabljam na preklop. 

(odgovor članu Lewisia)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Majčice 2019
11.12.2018 13:08:06   
Vijoli_ca
Tako pa je morfologija za mano. Čisto vse bp 💪😁327g hiperaktivna babika. Že zdaj mali vragec, kaj šele bo 🤭Moj je tak skakal pri pregledu da sva od sile dobila ful slikic da je čisto srečen šel iz ordinacije. Hi hi...  Edino kaj sem bila kregana so pač kg. Imam namreč 1,5kg viška, pa ni bil dovolj velik izgovor Miklavž pa da je veseli december. V glavnem samo na kg morem paziti do januarja ostalo pa samo uživat. 
Drugače ste ve vse ok? Kak pa vas kaj sladkarije mikajo 😳

(odgovor članu priloznost2)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Majčice 2019
13.12.2018 8:41:45   
Alexis1
Oj, oj punce tudi moj mali škrat pride maja..vsaj plan je takšen.. PDP 01.05.2019..tak da mogoce bo tudi kaj prej. Upam da kaj pokramljamo tukaj in si izmenjamo kakšne nasvete. Jaz sem v tej vlogi prvič in imam stoo vprasanj😁. Elin tudi moja posteljica je nizko..do materničnega vratu trenutno in res upam da se dvigne z rastjo trebuščka tak da zdaj pridno počivam..me pa malo skrbi😐. Če imaš kakšen nasvet se priporočam. Punce uživajte..pa pišite kaj da se malo za motim, saj sem na bolniški😉. En lep dan vam želim! 

(odgovor članu Vijoli_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Majčice 2019
14.12.2018 10:01:06   
Vijoli_ca


Pozdravljena Alexis. Se ena za prvi maj in prvič nosečka ☺️ očitno bo to v letu 2019 popularen datum 🤭Glede posteljice žal nimam pametnih nasvetov, glede na to da se za svoj ne vem kje se nahaja. Mislim da nekje zadaj (zadnja stena) 🤔 tako da nimam problemov glede tega. Sem pa tudi jaz pristala v bolniški (me že od septembra daje v njo pa sem se do zdaj upirala) samo ker sem s.p. Si lahko to bolniško nekam vtaknem. Ker morem najprej biti 30 delovnih dni na njej da grem sploh na komisijo če jo potem sploh priznajo. Eh ja.... Briga me samo da je beba kul.Po moje se bo vama zdaj tudi počasi vse izboljšalo ko se prestavi višje. Moje razmerje simfoza/fundus je v zadnjih 5 tednih šlo iz 15 na 21cm. Tak da se je vse konkretni dvignilo (celo na zg mejo). Želim da se pri vama z Ellen tudi kmalu popravi. 
Kdaj pa imaš morfologijo? 
Lep sneženi pozdravcek vsem





(odgovor članu Alexis1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Majčice 2019
14.12.2018 10:55:11   
Alexis1
Pozdravljena Vijolica, upam da si ok in da ti čas v bolniški hitro mineva, ker meni se včasih res vleče 😉. Ja zgleda da bo kar guzva okrog prvega  maja😉. Tudi jaz upam da se ta posteljica dvigne, čeprav moja ginekologinja ni bila ravno optimistična...je bila vgnezditev nizko v maternici in to je zdaj rezultat. Samo želim si da bo vse ok, ker je res močno zaželen otrok.. Pa tudi mlada nisem več. Morfologija komaj 08.01., ker zdaj v decembru v Ukc Maribor 14 dni ne delajo..tak da komaj v 24 tednu. Se mi zdi  sicer malo pozno.... Kdaj pa imate ostale morfologijo?  Kdaj boste začele punce kaj za otročka pripravljat? Jaz že tu pa tam kaj kupim😉. Baje je lahko problem voziček, ker če imaš po naročilu ga lahko tudi 12 do 15 tednov čakaš 😐. Zanima me tudi kako kaj čutite premikanje otročka? Mene več krat za skrbi, ko ga nekaj časa ne čutim... Uff mam na žalost takšen karakter da me non stop nekaj skbi😐😉. En čudovit dan vam želim! 

(odgovor članu Vijoli_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Majčice 2019
14.12.2018 20:54:22   
Vijoli_ca
Hi hi... Ok stajerke smo bile aktivne avgusta 🤭Midve z Ellen sva pri G na Vošnjakovi 😉 čudno da ukc ne dela v tem času. Mislim da 24t ni prepozno. Jaz sem pač imela v 20t1d, torej čisto na začetku. Itak da bo vse ok pa se kaj se bo mogoče lepše videlo. Tak da brez panike. 
Tudi jaz sem v letih (37) in po ss je dete ful zaželjno, tako da vem kako ti je...  
Bolniško pa sem komaj nastopila, tak da se še nič ne vleče. Bo pa še ziher.... Čeprav bom že s čim zaposlila. 
Brcike pa tudi jaz ne čutim celi čas, pa je pri pregledu v torek rekla da je to normalo ker je pač otrok se "majhen" in da se bo zdaj samo začelo stopnjevati. Na uz pa je bila tako hiperaktivna da je pregled trajal malo dlje ker je baba preveč migala da bi G v miru merila in gledala 🤭 bolj je moj neučakani ker se ne more cutit brc. 
Voziček ah ja.... Drugo leto je še čas. Soba je nagledana, februarja greva po njo. Pač jaz nisem nič želela nabaviti zaradi slabih izkušenj. Sem pa včeraj kupila prvi bodi, da imava prvo stvar ☺️

Se pa mi zdi da zdaj od nuhalne naprej dnevi samo letijo, od morfologije naprej pa se je še en kamen odvalil in mislim da sem končno malo bolj sproščena. Pa ne da bi prej panicarila. Daleč od tega. Samo ročna ni več zategnjena 😁 naj samo tak ostane pa bo super. 
Uživajte... 


(odgovor članu Alexis1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Majčice 2019
14.12.2018 22:19:19   
Alexis1
Tudi jaz sem v Vošnjakova pri dr. Završnik. Mogoče se pa kdaj  srečamo😉. Jaz sem stara že 38..ne počutim se sicer tolko ampak realnost je pač takšna 🤣😂.  Saj bo hitro minlo do morfologije..pac fajn je če maš prej da si bolj brez skrbi. Kje ste jo pa vi imeli? Je pa kar mirno na tem forumu vidim...sem se danes še pridružila  skupini na fb..tam pa je kar pestro😁. Vse dobro 😉

(odgovor članu Vijoli_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Majčice 2019
15.12.2018 6:25:03   
Vijoli_ca
Ha ha lepa triperesna z vosnjakove smo. Ozimic, Zaversnik, jaz pa sem pri Petrovič. Meni je ona delala morfologijo in to zelo podrobno.Glede naše datume se bomo prej ali slej 1x v čakalnici srečale, najkasneje tam marec, april ko bodo pregledi bolj pogosti 😉
Je pa tukaj na forumu bolj mirno, samo jaz nisem fb človek pa mi kar ustreza forum. Tam bi mogoče bilo preveč info za mene. 
Drugače pa 37, 38 je samo cifra. Tudi jaz sem ne pocutim toliko. Pravzaprav niti blizu 30 se ne počutim 🤪😁 
Veselo cvekanje na fb ti želim 😉

(odgovor članu Alexis1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Majčice 2019
15.12.2018 8:48:44   
dorchy24
Alexis mi mamo svoj klepet ce te zanima prav te ki smo samo v ringaraji . Je pa skrita skupina in nas je samo 28 . Ve zelis mi poslji podatke na zs oz na zacetku nekje pise mone ime in priimek pa me poisci na fbju :) 

(odgovor članu Alexis1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Majčice 2019
15.12.2018 9:17:12   
Alexis1


IZVIRNO SPOROČILO: dorchy24

Alexis mi mamo svoj klepet ce te zanima prav te ki smo samo v ringaraji . Je pa skrita skupina in nas je samo 28 . Ve zelis mi poslji podatke na zs oz na zacetku nekje pise mone ime in priimek pa me poisci na fbju :) 



Pozdravljena Dorchy24, Z veseljem bi se vam pridružila na fb.. Samo jaz ne znam vsega tega pogledat😂🤣😐...tak da prosim za pomoč😉😁. Hvala 

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Majčice 2019
15.12.2018 10:18:13   
dorchy24
Ce si na racunalniku ti pise da lahko posljes zs pa ti dam svoje podatke oz lahko mi napises tvoje pa te dodam na fbju.

(odgovor članu Alexis1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Majčice 2019
15.12.2018 19:11:37   
nepripravljena
Pozdravljene punce....Tudi mi pričakujemo 8.5 dodatnega člana (zaenkrat naj bi bila članica, čepeav mi občutek govori da bo fantek). Imam pa doma že eno navihano 5letnico, ki se veseli sestrice😁. 

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Majčice 2019
18.12.2018 10:37:13   
Nerodka
Punce, jag imam ponovno vprašanje za vas.Že dvakrat se mi je naredilo, da se mi bradavice luščijo. Gre za takšne belo-rumene koščke kože, ki si jih lahko odluščim od kože na bradavicah. Še še kateri to dogaja? Ima katera razlago, kaj bi to bilo, kako se zdravi (če je seveda potrebno), če je nevarno? Saj bom vse vprašala ginekologinjo, pa imam pregled (morfologijo) šele naslednji četrtek.Hvala☺Nepripravljena, mi2 pa imava zelo blizu rok..jas imam 6.5.,pa mi ga bo ginekologinja verjetno za kakšen dan zamaknila..verjetno na 9.5..

(odgovor članu nepripravljena)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Majčice 2019
18.12.2018 19:44:49   
titania
Hojla punce, tudi jaz se vam pridružujem. Najin pikec bi naj prišel 3. 5. in gre za prvo nosečnost. Sva pa že imela morfologijo v 20t1d in je bilo vse super  user posted image  





< Sporočilo je popravil titania -- 18.12.2018 19:57:02 >


_____________________________

Only God can judge me :)

(odgovor članu Elen_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Majčice 2019
18.12.2018 19:54:33   
dorchy24
Dobrodosla ,verjetno mislis morfologijo ? 

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Majčice 2019
18.12.2018 20:01:12   
titania
Seveda user posted image  ne vem, kje sem zdaj NS pobrala. Bo očitno treba nehat v računalnik gledat user posted image


_____________________________

Only God can judge me :)

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Majčice 2019
20.12.2018 22:57:21   
Sončica3
Hojla 🙂 se javljam po dolgem času. Morfologija je za nami. Vse je bp, vidno, številke so uredu. Naj bi bila punčka. Veseli 🙂🙂🙂povem vam, da sem bila firbčna glede spola in na začetku imela preference za punčko, ampak danes ko nam je rekla kaj je, mi je bilo čisto vseeno. Uglavnem karkoli, samo da je zdravo. Po današnjem pregledu malce lažje diham. Vsem ostalim pa želim uspešne preglede in lepo nosečnost še naprej 🙂

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Majčice 2019
4.1.2019 12:11:40   
Ursa993
Zdravooo puncee. Evo se ena Majcica se javlja. Rok imam 17.5. sem trenutno v 21t... morfologijo imam 10.1 tko da upamo da bomo takrat tudi izvedeli kaj raste v meni 🙈🙈🥳🥳🥳...in ce je use okej..  sem drugace Ljubljancanka priseljena na Obalo.. :) in srecno v letu 2019

(odgovor članu Sončica3)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Majčice 2019
5.1.2019 9:16:38   
dorchy24
Dobrodosla med nami,pa vse dobro tudo tebi :) no pocasi se nas nabira nekaj z obale :)

(odgovor članu Ursa993)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Majčice 2019
5.1.2019 12:39:51   
Sončica3
Dobrodošla :)Tudi jaz z obale :DDrugače kako ste? Kako ste z nabavljanjem stvari?

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Majčice 2019
5.1.2019 14:37:53   
dorchy24
Mi imamo kar dosti od taprvega tako da imamo kar dosti so nam ostale le malenkosti ker je ta prvi decemberski in zdaj se bodo krizala oblacila tako da bom mogla nekaj dokupit. Drugace previjalno mam od prej vozicek tudi,posteljco smo pa vzeli od free ona tamickeno ker nimamo prostorja.

(odgovor članu Sončica3)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Majčice 2019
5.1.2019 14:53:10   
Zabica000
Zivjo. Jst sm pa iz S primorske pa zivim ze cca 15let v lj pa me zdej neki na obalo vlece.. :)Pri nas je enako. Imamo decembercka ze doma in mam dost reci od prej, ker se letni cas in spol krizajo pa sm ze nakupila nekej roza bodijev, pajackov itd. Ampak to takoj po evforiji ko sm spol zvedla. Od takrat nisem se nic kupla. 2-letnik bo dobil novo vecjo posteljo, baby bo podedvala njegovo obstojeco. Previjalna je se v uporabi, tako da je ze zrihtana. Vozicek pa tud mamo, bom pa nabavila se un podaljsek da lahk tastarejsga zdraven vozim, jst kr rolka temu recem. Se mi zdi prakticno, ker ne da lih rad dolgo hodi. Zdej cez zimo se mi je to gnezdenje kr mal umirilo...

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Majčice 2019
5.1.2019 15:01:18   
Ursa993
O super da se nas nabira iz obale.. iz kje pa ste iz obale? Jaz sem zaledje - Gracisce.. glede nakupovanja in to pa res nimam se cisto nic. Mi usi pravijo naj se pocakam malo. Bo pa to za naju prvi soncek tko da bomo mogli cisto use kupit... bo pa za “bodice” clane ostalo pa bo naslednjic lazje 🥳

(odgovor članu Sončica3)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 15 [16] 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 15 [16] 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?