Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
A je kakšna možnost, da poleg teh tablet kaj nardiš?
Men se že tko vleče vse skupi. Danes je 71 dan od prvega dne zadnje M pa še nič. Zaenkrat mi nič ne kaže da bi kaj hotlo bit.
ČUVAJO. 
. izračunala sem, da bi med poroko mogla dobit menstruacijo. sm se kr malo preklinjala, da tega nism že prej izračunala in našla kak drug datum. in 22.junija še ni bilo ne duha ne sluha o menstruaciji. sm si rekla, da je to stres in zaradi poroke in nove službe in vsega, čeprou mi v živlenju ni nikoli zamudila za več kot par dni. in 22.junija sem imela kontrolo pri urologu (imam težave z ledvicami) in ta me vpraša, da morem it v laboratorij in kdaj sm mela nazadnje menstruacijo. in mu povem, da 21.maja. in me ta malo čudno pogleda in mi reče: kaj pa, če ste noseči. in takrat sm prvič pomislila na to... nato sva z možem šla na švedsko, obiskat njegove starše. in o menstruaciji ne duha ne sluha. in vedno bolj nama je postajalo jasno. ko sm pršla domov, sm tekla v leakrno in nardila test. in se je pokazal en velik +. takoj sem se naročila na pregled... in od takrat se veselimo kot nori!!!!