Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

), jaz sem sicer videla sinka takoj po zaključeni operaciji predno so me peljali na oddelek a se tega ne spomnim. Ležala sem v intenzivni in dobila malega v prvi podoj zjutraj ob pol šestih (rodil se je 18.42 prejšni dan), iz spanca pa sem se zbudila od 04.00 zjutraj. In bila sem nadvse srečna mamica, ko sem prvič prijela svojega malega polžka. V intenzivni sem ležala dva dni, tretji dan sem šla v drugo sobo in peti dan domov (ko smo mi pobrali šive), danes 4 mesece po porodu je vse ok samo še črta nizko na trebuhu me spominja na CR. 6 teden po porodu sem se začela ukvarjati z vadbo (le da sem trebušnjake začela delati pred kratkim, do sedaj sem delela vaje za medenično dno in za globoko notranjo mišico), punce vse se da in nič ni tako grozno narobe, če se vaše dete rodi s CZ. Tudi z vami ne bo nič narobe. Mene tudi brazgotina čisto nič ne moti zato ker vem zakaj je nastala - spomni me na prelep dogodek rojstvo najinega sina.
še ni obrnila.
Sama sem
37.teden in 4/7,