Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bolan pa sem mogla za njega skrbet. No, skuhala sem čaj pol sem pa še sama poležavala. Pa je še en teden naokoli.
. Jupi!!!
januarčice !
sem imela na momente kot da me tisci na veliko potrebo ampak ko sem sla ni bilo nic...in me je na momente nekaj zvijalo
sva si v soboto privoščila en krajši izlet, ki je resnično pasal. Morala sva izkoristit sončno vreme in reklamni avto, ki sva ga dobila v uporabo za čez vikend
. Privoščila sva si en konkreten sprehod (eno uro hoje) po katerem so me zopet bolele medenične vezi, ampak je bilo za zdržat. Nedelja je bila tudi bolj na izi, tako da je magistrska spet počivala. Danes pa se je začel nov delovni teden in to s konkretnim tempom. Misli, da bo kar naenkrat tu petek.
. Jutri imam zopet pregled, ampak mislim, da ne bo nič UZ, ker ga bom imela pri g., ki nadomešča mojo. Zato sklepam, da bo vse precej rutinsko. Imam pa potem čez tri tedne že spet pregled pri moji in upam, da bo takrat kaj bolj konkretnega.
veselo brca in včasih me kar dobro zbrca. Je pa zelo navihan/a. Kadar koli da
, sploh ne vem kaj naj.
. Bom počakala, da pride sonce višje in šele potem šla ven, saj ne morem nobene jakne zapeti čez trebuh