Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Upam, da bo za praznike kaj snegca, preveč pa tudi ne, da bova lahko prisankala do porodničnice

lonja
spet skoraj nic nisem spala ponoci tako da sem zjutraj koma in spim v nedolgled...
placala sem 19.000 ampak mi ni bilo zal...Telefonska stevilka odrinacije v Dravljah je 01-5106 800
je zadnje čase ful aktiven in vsaj 2x na dan se mu kolca!
nima časa, da bi šel z menoj na pregled, pa bi rada imela za spomin CD. Mal sm smotana, vem. Ali je možnost, da se ne vidi? Sem imela sicer morfologijo prejšni teden pri mojem G, ampak je tako slabo izmeril mojega
zaposlit
jest spijem kozarec mleka pa je cez pol ure spet isto...Donat mi pa itak nic ne pomaga...jest bi sla tuuuuud pogledat vaso porodnisnico
vse v redu in pa koliko je velika in težka. Sicer pa se mi zdi, da me bo itak poslala na UZ v bolnišnico.
. Ima laske, to vem ,ker mi je moja g povedala. Ampak kakšen je pa na videz pa si ne znam niti predstavljat. Je pa lep to vem, kot njegov ati.
, ko snegec pada, ane?
......ne morem verjeti, kako hitro pozabim vse stvari, pa sploh ni dolgo nazaj, ko sem rodila.