Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
prek bušijev. Morem reči da je moj precek aktiven v tem muvanju sem in tja in zelo rad/a pritisne na mehur.Zgage pa na srečo en mesec že ni bilo ta hudega napada...
pravi G da je potrebno masirat vse skupaj
trebuh me na momente se boli ampak manj ko vceraj tako da ni panike...je pa bolje ko spijem magnezijevo sumeco tableto...glede zgage pa itak ko je res ful kriza vzamem Rennie...
in mislim da pocas moram zacet razmilsljat v tej smeti...da me ne bi slucajno kaj prehitelo
ampak ne vem nic o pranju...jest bom po mojem dala samo malo praska in nic drugega...ampak mislim da bo pol vse skupaj fuuuul trdo kar pa spet ne bi
počutiva ok. hribčki in dolinice so, brca še vedno kar močno, tako da imamo zjutraj in zvečer kar celoten program. vsaj ni treba tv buliti celi dan, ker moram veliko ležati.
malo v šoping, pa se je kar poznalo da nisem dosti počivala. na nogah sem lahko vsaj kake pol ure, potem moram pa že ležat, če ne me vse boli. drugače drugih problemov ni, le zadnje dneve opažam, da ni več toliko apetita, oziroma se hitro nasitim.
že vse oprala. Dodala sem čisto malo mehčalca-onega antialerg. za dojenčke....upam, da ne bo kaj narobe. Nam so na materinski povedali, da naj likamo le bombažne plenice ali pa tisto kar pride direkt na kožo. Tega se bom držala..
že precej velik. Ko dolgo sedim, me pošteno tišči pod rebri. Še sreča, da sem si nabavila blazino za dojenje, ki mi je opora za spanje. Tako vsaj spim lahko.. Brca pa danes cel dan, kot da bi twist plesal..
.
v akcijo stop...trdo milo imam od Bubchen in vso kozmetiko bom imela od tega proizvajalca...malinov caj pa je pametno piti na koncu ali pa ko si ze cez rok da vse skupaj malo pospesis...ampak ne vem kok je to pametno...
!
al pol. Mojga verjetno ne bo zraven, ampak nič zato, glavno da se vidimo in kako rečemo! Pa kakorkoli že, bo najbolš da se dobimo pred porodnišnico. Če bosta prezgodej gremo pa na kavo prej! Se že veselim!!
. Jaz bom poskusila kar Pampers za začetek...
ampak bom prezivela...LE&TA se bomo dobili pred porodnisnico ce bova pa prej prisla pa gremo prej na kavo...ni problem...
. Z glavico je že obrnjen dol in tehta skoraj 2 kg. Sedaj me je pa spet naročila šele čez 5 tednov