|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
29.10.2005 12:27:56   
Eviii
moj user posted image  ma tudi vsake tolko malo pavze in pusti mamico pr miru. tudi jst takrat nardim malo panike, da kaj, če ni vse ok. in pol se spomnim, da mi je g reku, da majo naši user posted image  še ogromno prostora za premikanje in da nej se ne sikiramo, če jih kak dan manj občutimo... pr meni je tudi včiri zvičir mel-a pravo žurko. ponoči pa je precej miren-na. upajmo, da bo tko tudi naprej. ko pa poslušam musko, ima pravi šou... očitno bo pravi glasbenik user posted image  (sicer ne vem, po komu bi to vzel, ker mama nima niti najmanj posluha, tata pa tudi ni navdušen pevec, čeprou imava musko oba zelo rada).

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Februarčice
29.10.2005 17:39:08   
čuko
Halo februarčice!

Jaz sem v 27 t in tudi mojuser posted image  se je zelo umiril, no sem že mislila da je kaj narobe zdaj pa vidim, da je pri vas isto. No take pač smo mame že zdaj nas skrbi za našeuser posted image , pa tak je tudi prav.
Zanima me tudi ali že vaš partner lahko čutibrce,ker moj jih še ne očitno niso dovolj močne, čeprav se mini zdijo.

Lepo bodite, pa pobožajte svoje trebuščke,mogoče pa bojo brcnili nazaj!!user posted image

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: Februarčice
30.10.2005 7:41:38   
Eviii
dobro jutro... še vse spite user posted image ? samo mi smo pokonci, al kaj?
moj možek tudi še ne čuti brcik. so še vedno premalo močne (čeprou bi se strinjala s čuko, da imamo v sebi prave brcače-ice)... naš-a user posted image  pa kr precej kolca. se tudi vam to dogaja? zdi se mi, da je danes ponoči tudi menjal-a položaj. najprej sm čutla kolcanje na levi strani, pol pa na desni... mislim, da je mel-a kr razburljivo noč in da se je obračal-a... meni je g zadnič povedal, da naš-a user posted image  leži prečno. zato se mi tudi še ne pozna buši. kako so pa kaj vaši user posted image  obrnjeni? sej zdej itak ni važno, ker se še lahko premikajo. bolj važno je potem, v sedmem mescu, kako se postavijo...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: Februarčice
30.10.2005 9:00:33   
marty5
Ojoj,

en dan me ni na RRju pa vam ne sledim več user posted image . Smo postale februarčice hiperaktivne......Nedelja je in kako paše user posted image . Najlepše je, da jutri ne rabi it v službo, pa v torek tudi ne user posted image . No, saj samo še 5 tednov pa pol in doma ostanem user posted image user posted image user posted image . Glih za praznike - ne vidim ure, da bo december, ker naravnost obožujem te praznike in vzdušje - letos še toliko bolj.

Kar se brcik tiče - moj jih je začutil 2×, ker ko da roko na moj trebuh, se naš user posted image  odloči, da bo malo ponagajal in neha brcat user posted image . KOt zanalašč. Brca pa tako močno, da mi včasih prav trebuh hecno skače user posted image

Včeraj pa mmi je odpadla plomba user posted image  in spet bo treba k zobarju. Nalašč sem šla maja na kontrolo, da pogleda, če vse štima, da bo čez user posted image  mir. Pa kr ne bo. Pa še prehladila sem se - najbolj me živcira zaprt nos. Ker sva oba z user posted image  prehlajena, je ponoči prav hecno, ko izmenično smrkava in se premetavava, ker ne moreva prav spati....

Upam, da imate drugod po Slo lepše vreme kot tu, na megleni Obali. Če je kaka Gorenjka med februarčicami, naj sporoči, če je sonček gor, ker jutri načrtujemo en izlet na Bled - sem si prav zaželela user posted image  en sprehod ob jezeru...

No, kakorkoli, midva z user posted image  vam želiva en lepo, sproščujočo nedeljo user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: Februarčice
30.10.2005 9:06:37   
ursa_p
Dobro jutro!

Tudi mi smo ze vstali ... danes s veliko bolecino v hrizu - sem se zalezala! user posted image

Glede brc ... moj dragi jih cuti ze od takrat, ko sem ga jaz drugic (za prvic nisem bila cisto prepricana) zacutila ... moj dragi je ze spal, in ker je Gal brcnil ... sevede spet nisem bila prepricana, ce je to to, zato sem pocakala se na eno brco, potem sem dragija zbudila, mu polozila roko na trebuh in evo ... brcnil je ... zelo dobro se je cutilo. To je ze od 18 tedna dalje ... in ga vedno cutiva oba in sva oba zelo zadovoljna ... vidim, da je najin Gal pravi divjak ... hehe ... glede na to, da ostali brc z roko se ne cutite. So ga pa cutili tudi ze ostali prijatelji, ki jih matra firbec!

Je pa v polozaju - navpicno! Glavo ima cisto spodaj, noge pa zgoraj ... vsaj nazadnje je bilo tako - na 3D UZ! Bomo videli cez en teden, ce je se obrnjen tako!

Kolca pa nic ... vsaj ne da bi vedela ... se mi je pa ze parkrat tako zatresel trebuh, da se je na ven videlo, takrat se je po moje ravno obracal!

No, lep dan vsem, ceprav je v Ljubljani megleno in oblacno!

Ursa

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: Februarčice
30.10.2005 9:15:56   
tinkatonka
Dobro jutro še od mene.

Spet ena lepa noč za mano, ko sem dobro spala. Zjutraj ko sem po obisku wc-ja ležala še malo budna v postelji in imela roko na trebuhu sem čutila kako se je dete obrnilo. Prav čutila sem na eni strani glavico na drugi pa nogice, ki so malo pobrcale pri obračanju. Prov smešen občutek je bil. Tko da trenutno ima glavico pri popku.

Moj dragi je že priden in dela vendar tokrat ne v službi ampak na najini hiški. Tako je priden a se včasih prov vprašam kako to zmore. Služba, družina in nato še vsak dan po službi če le čas dopušča še dela na hiški. je res zlata vreden.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mojga možeka.

Jaz bom šla pa na en sprehod, nato pa domov kuhat tipično nedeljsko kosilo. Oh bo danes spet dišalo po goveji župci user posted image user posted image

Punce lepo se imejte. Pobožajet svoje brcače in brcačice v trebuščku. jaz pa se javim najbrž jutri navečer, ko se vrnem iz Avstrije.

Lp Tina



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: Februarčice
30.10.2005 9:30:31   
ninaki
Dobro jutro februarcice,

a ni fino, ko imamo še eno uro vec danes user posted image Jaz sem vse neki pomešala in bila prepričana, da se iz nedelje na ponedeljek prestavlja. Sem bila pol zjutraj toliko bolj vesela, ko sem ure premikala iz pol 10 na pol 9.

Evii, tudi moj trebušček je približno tak, kot tvoj. Zadnjič me je panika zagrabila, ko sem prisla h gin in me vpraša koliko tednov je že, pol pa njen komentar, ja kje imaš pa trebušček??!! Ko so me drugi spraševali, se na to nisem ozirala. Gin je pa ravno UZ pripravljala, tako da sem imela par minut za paniko. No, potem me je potolažila, da je mali debel in da je zelo zadovoljna user posted image (saj ni čudno, če je pa ena čokolada zame, ena pa zanj user posted image ) Tudi pri meni prečno leži. Zadnje čase opažam, da se bolj pogosto obrača. Prej brcanja nisem čutila spodaj, samo pri popku - na UZ sem potem videla, da so tam nogice. Zdaj pa podobno brcanje čutim tudi spodaj. Se pa blazno premika sem in tja, včasih brca na eni strani, včasih na drugi. Kolcanja še nisem zasledila. Je pa res, da moj ne brca tako, kot opisujete. Jaz pravim, da se  bolj "muva" sem in tja. Tistih ta pravih brcik skoraj da ni. Tudi pri meni je tako, da ko da dragi roko gor, pol po navadi neha. Le enkrat se je zgodilo, da je fejst nazaj udaril, sva bila oba presenečena, še jaz, ker nisem bila vajena takih brcik. Sem pa premisljevala, če kaj čuti čez trebuh. Ko dam jaz roko gor, se takoj javi. Včasih ga proti večeru zbudim, toliko, da ga malo začutim. Je pa moja roka precej manjša in vedno mrzla. Ga pa čutim vedno po bolj ali manj ustaljenih ritmih - zjutraj, potem dopoldne v službi (mi je hecno, če sem na kakem sestanku, ko začne migati. Mi gre kar na smeh user posted image ). Čez dan bolj malo - mogoče tudi zaradi tega, ker sem jaz bolj aktivna in skoncentrirana na druge stvari. Zvečer imava pa svoj ritual, ko se vležem in čakam, da se javi. Pa zadnje čase opažam, da se odziva. Če se javi in ga pol jaz začnem hecati in ga mal potrepljam tam, kjer se muva, se javlja nazaj user posted image

Do sedaj sem imela 4 UZ. Na začetku kar dva, saj datumi ZM in velikosti malega niso štimali. Na koncu so mi določili PDP - 19. 2. Dobila 1 slikico. Potem NS, kjer so spremenili datum PDP na 22. 2. Slikico so mi pozabili dati user posted image 17. 10. pa še morfologija. Dobila 1 slikico. Moja gin mi je rekla, da bova imeli še en UZ v 30 tednu. Drugače imam naslednji pregled 21. 11. Zdaj me naročajo na 5 tednov. 2x dala kri, 4x urin. Zadnjič mi je gin merila trebušček z metrom user posted image (kot da bi bilo kaj za pokazati user posted image ) Je pa res, da nimam nikakršnih težav in me naročajo po tistih njihovih standardih. 7. 11. greva v materinsko šolo. Ali mogoče katera ve, a morava že na prvo predavanje priti oba, oz. so samo določena predavanja za očete? Sem namreč pozabila vprašati.

Uživajte, tiste, ki greste jutri po nakupih, pa uspešno shoppingiranje.

Nina


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: Februarčice
30.10.2005 10:11:31   
Eviii
marty, ma ne da če te en dan ni, ne uspeš več sledit... sm se spravla neki delat za šlužbo (za kake dve urce) in sm vmes bolj malo pogledala na naš forum. in pridem nazaj in najprej rabim 10 minut, da vse preberem user posted image  smo pa res same hiperaktivne med februarčicami...
mi bomo šli mogoče danes (vrjetno kr zdej) malo v šoping... mož spet neki rabi. vsak dan mormo it v obi al pa v merkur...
tudi ti, ninaki, maš pregled komi 21.11.? tko kot jst in gilda. si bomo mele pol dosti za povedat user posted image  kot da drugače nimamo dovolj materiala za razpravljanje na tem forumu... kot zgleda mava midve isto situacijo, ko user posted image  leži prečno. zato se širiva v vse smeri (kot rečem jst), ne pa v trebuh... in zato me še vedno vsi zmerjajo s simulantko, češ, da sm se samo zredila in da nočem priznat, da so to samo odvečne kile, ne pa user posted image ...
sicer sama še nism uspela ukrotit tega (al pa to) našega user posted image , da bi lahko imela skupni ritem in da bi mu-ji povedala, kdaj nej brca... očitno nosim trmo, ki dela vse po svoje. čista mama user posted image ...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: Februarčice
30.10.2005 12:35:22   
čuko
Dobro jutro tudi od naju z Galomuser posted image !

Tudi mi smo danes malo dalje spali! Vidim, da ste nekatere že zgodne. No tudi moj Gal leži prečno, ampak mi pa nimamo tako malega bušijauser posted image . Meni pa vsi pravijo še malo pa greš ne!!user posted image  Če vas zanima si lahko tudi ogledate slikice, kako velik je naš buši.user posted image

No želim vam lepo nedeljop, Tina tebi pa lepi šoping jutri, pa piši kaj ali se ti je splačalo!user posted image user posted image user posted image

Papa


_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: Februarčice
30.10.2005 13:57:10   
ursa_p
No, pa imamo dva Gal-a med februarkami! user posted image user posted image user posted image

Kar se pa brcanja tice je pa pri nas tudi tako, da smo aktivni zjutraj, pa cel sluzbeni cas - proti koncu delovnika smo ze utrujeni ... potem cez dan imamo mir, zvecer pa spet akcija! user posted image

Zdej grem pa uredit tud jaz moj album s trebuhom!

Lp, Ursa

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: Februarčice
30.10.2005 17:23:24   
SašaR
Hello!

Pri nas pa ne vemo še za spol in še izbiramo imena. Jih je kar nekaj v ožjem izboru.
Pri nas je brcanje najbolj aktualno ko se umirim in hočem malo odpočiti. Takrat mali pokaže kaj zna. Ampak mi je ful super ko ga čutim. Moj ga pa še ne čuti, oziroma pravi da ne ve če je to. Jaz ga pa ful čutim.
Kar se trebuha tiče, tudi moj mali naj bi ležal zaenkrat prečno in malo bolj zadaj, pa je moj trebuh tudi kar dobro viden.
Da o kilah niti ne govorimo. Sploh ne vem kako gredo lahko tako gor, saj sploh ne jem več kot sem prej. Redim se pa samo čez rit in stegna + trebuh. Mene bo pogralo. Pa gibam se tud velik. Vendar če grem na dolg sprehod me kmalu začne boleti križ in potem komaj pridem domov.

Pupe Lepe praznike kar jih je še!




_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: Februarčice
30.10.2005 17:51:22   
čuko
user posted image Pozdravljene!

Halo SašaR, nič se ne sekiraj za kile, meni tudi karuser posted image gor, pa tudi skoraj nič ne jem, da bi lahko rekla, da pretiravam. Smo pač ene bolj podvržene, druge pa manj, sicer pa pravijo, da z dojenjem grejo kile kar doluser posted image .

Ko bomo dobile naše stručkeuser posted image , nam bo za kile tak vseeno, ker bo to nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi.

Lepo bodite, pa pobužajte svoje trebuščke!!user posted image

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: Februarčice
31.10.2005 7:50:11   
karin412
Se oglašam z Obale, kjer je še vedno megleno, cele dneve samo doma ležim, ne da se mi nič. Komaj čakam, da grem na Gorenjsko, čeprav bo konec praznikov.
Moj dragi pa je tudi že takoj na začetku čutil brcike, zdaj ga pauser posted image vedno pozdravi. Tudi meni se dogaja, da kak dan več brca, kak dan pa manj čutim in komaj čakam, da čutim kaj.

Včeraj sem malo cotice prebirala doma, kaj imam najmanjše in sem ugotovila, da imam vse za novorojenčka, samo kak pajacek moram dokupit. Za večjega bo pa potem treba kupovat.

Moram pa kupit še vse ostale stvari, čeprav imam posteljico, ki je za silo ( je bolj stara), ampak bi rada seveda vse novo. No, ne vem, če se bo izšlo.

Buši se mi pa fajn pozna, danes imam točno 24 tednov. Samo me tudi boli trtica in križ, skoraj vsak dan in me mora moj dragi zmasirat, da je boljše.

No, zdajle sem sama, moj je šel na Slavnik po sonce, jaz pa bom tukaj še malo v megli, da sem z mojimi doma.

Lepo se imejte!

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: Februarčice
31.10.2005 8:18:15   
Eviii
jutro...
ja, pr nas na primorskem je še vedno grozno vreme. pa zadnič je tko lepo kazalo, da bo mogoče sonček prikukal na plan in nam malo polepšal te praznike in nam omogoču kak sprehod. pa nič od tega!!!
meni se pa zdi, da ima te dni naš-a user posted image  pravo telovadbo. po mojem se pripravlja na olimpijske. in to ne čez 20 let, ampak takoj naslednje, mogoče ujame celo tiste zimske naslednje leto. bo tko v formi kot noben drug tekmovalec... po mojem se obrne skori vsak dan v bušiju... vsakič čutim brcike in kolcanje na drugih koncih; enkrat bolj proti popku, enkrat bolj spodaj, enkrat levo, enkrat desno...
jst sm ta teden pridelala eno kilco in sm zdej na +3,5 od začetka. ampak se morem tudi malo umirit. sm si zadala največ 1,5 kg na mesec do poroda. zaenkrat mi je uspevalo, ta teden pa je bil malo prehud... sm preveč jedla. pa bomo šli zdej spet na prave tire in se ne bomo več tko basali za vičirjo. meni se tudi vse nabira v stegnih, riti in bušiju, pa seveda v joškah (to je blo ta prvo, kjer sm dobila gor vsaj 2 kili) user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: Februarčice
31.10.2005 10:28:17   
nuka
Na Gorenjskem ni nič boljš. Sonca ni nikjer, samo megla user posted image . Na srečo gremo danes vsaj na praznovanje rojstnega dne, da se bo vsaj kaj dogajalo.

user posted image je skoz hujši. Brcike so že brce. Mi trebuh kar skače. No naši user posted image je to prav smešno. Najlepše mi je pa ko tamala pokaže na moj trebušček pa reče Nina pa da pol lubčka na trebuh user posted image . Sem ji mogla povedat da ima mami dojenčka v trebuhu, ker je drugače skoz lezla po meni. So brihtni tile naši user posted image .

Noge imam zatečene samo proti večeru, križ me pa boli cel dan. Eviii nikar ne delaj preveč načrtov glede kilaže. Pri Niki sem pridobivala približno 0,8 kg na mesec po 20 tedenu, pri tej nosečnosti pa dobim približno 2 kg na mesec pa ni važno kaj in koliko jem.

Lepo se imejte!


_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: Februarčice
31.10.2005 13:40:54   
suky
Pozdravljene februarke!
Včeri sem vam tko lep post napisala pa dolg in na konc me je vrglo vn, tko da ni blo nič!! SEm bla tko jezna da sem samo računalnik izklopilauser posted image . Bom pa dons mal bl na kratko...ž
Brcike so itak anki najlepšga in js svojgauser posted image  non stop čutim.Edino to je , da js ne ločim med brcikami...kdaj se obrača, kdaj kolca, kje pa glavico , nogice, rokice....mi katera pove kakšen filing je, če kolcauser posted image user posted image
Mojuser posted image  ga čuti z mano že od 17. tedna, če ga pa slučajno ne čuti pa vsaj vidi kako mi trebušček poskakujeuser posted image .
O kilcah bom tko rekla....js sem zanosila kot obupna preklja s 47kg pol sem pa še v treh mesecih shujšala za 2kg ker se dost bruhala, zdej jih mam pa 57kg, se pravi kar 10kg več. Samo fora je v tem, da sem že vedno vsa suhcana, ker mi je šlo vse v trebuh pa tud trebuha nimam tko velicgauser posted image . Eh, itak bo šlo po porodu vse dol tko, da namo dramatiziral, a ne??!!

sem pa tud js dala v svoj album slikce svoga buhija, samo so mal slabše kvalitete, samo se da prbližn vidt kako lepo okrogla sem okoli buhijauser posted image user posted image .Je pa to 24.teden.
no, se slišmo še kasneje.mam ravno kosilo.
lp

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: Februarčice
31.10.2005 16:47:39   
sarazan
Zivjo user posted image !

Se moram takoj pohvalit. Vceraj je moj moz slisal najino puncko, pravzaprav njen srcek. Glavo je drzal na mojemu trebuhu in po parih minutah prepoznal utrip, potem pa mu sledil. Kako se mu je fajn zdelo user posted image  user posted image  user posted image . Otrokovo brcanje cuti pa ze nekaj tednov.
Sicer se pa moj trebuh vidno premika, ko user posted image  brca. Nisem se cisto prepricana, ce cutim tudi kolcanje user posted image . Se mi pa zdi, da bi lahko bilo takrat, ko cutim user posted image  na spodnjem levem delu, mocnejse brce so vedno samo na desni strani (nogice?). Predvidevam, da lezi precno.

Sicer sem se pa ravnokar vrnila iz tridnevnega pocitka v Kranjski Gori in bilo je super user posted image . No, ja,... v bazen in savno nisem sla, kar bi bilo pika na i, sem pa zato ta cas, ko se je razvajal moj moz, prebrala zadnjo Mamo in Mojega malcka. Vreme je bilo odlicno, ce odstejem jutranjo meglo, ki sva jo pa tako ali tako prespala user posted image .

Sedaj pa se cel teden frej... imam dopust do naslednjega ponedeljka. jupiiiiii user posted image

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: Februarčice
31.10.2005 19:51:17   
čuko
Pozdravček tudi iz Maribora!user posted image

Tudi pri nas je megleno in grdo vreme, tak da se mi tudi nič kaj ne da. Malo sva s fantom šla samo na sprehod in na pokopališče prižgat svečke.
No punce kar se pa kil tiče pa se ne obremenjevat, jaz sem se do sedaj zredila za 11 kg, pa se nič ne jezim, bomo že shujšale.user posted image

Boljše je imet nekaj zalog, saj nikoli ne veš kaj pride pa jih zlato rabiš.user posted image

No lep večer vam želim, pa dosti brcik!

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: Februarčice
31.10.2005 23:33:05   
wallery
Zdravo februarčice
Večino vas bolj berem kot pa pišem
Tudi pri nas danes ni bilo ne lepega vremena (sp. Gorenjska-okolica Lj)niti brcanja na splošno je sedaj v 2.noseč manj brcik kot prvic (Nika je igrala nogomet cel dan)jih cutim od 17.t.tudi dragi jih ampak po večini so to samo zjutraj in zvečer kolcanja pa zaenkrat ni(prvič pa skoraj vsak dan proti koncu od cca 23t) Noge moram reči mi zaenkrat niti ne zatekajo so dokaj normalne so pa problem kg o njih pa raje ne bi izgubljala besed +11kguser posted image user posted image (več kg kot 1.)to kar se mi dogaja ni več res samo jedla bi po glavi mi cel dan hodi samo hrana,hrana zato vam kar malo zavidam tistim ki nimate teka v enem mesecu sem pridobila+6kguser posted image user posted image
tudi gin. mi je prepovedala večerje lahko kakšn jogurt in pa strogo črtat sladkarije(to mi še najbolj paše)A ima katera kakšn predlog kaj naj naredim da ne bom sam jedla
pozdrav vsem user posted image

_____________________________

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: Februarčice
31.10.2005 23:36:21   
wallery
vidim da si samo en dan za mano a se vidiva v porodnišnici

_____________________________

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: Februarčice
1.11.2005 5:03:45   
Eviii
jutro, februarčice user posted image
pr nas je malo zgodaj... sm že dve ure pokonci. ne morem spat. pa sm vstala in si odnesla čarunalnik v kuhno in sm zdej dve urce neki delala za službo, da bom mela jutri mir (mogoče?). sm se hotla lotit še malo doktorata, pa je ostal na ključku v sestrini sobi. in zdej je res ne bil šla budit, da mi da nazaj ključek user posted image
drugače se je naš-a user posted image  malo umirila te dni. vsake tolko malo zabrca, a je mel-a pred par dnevi cel šou. po mojem se je vsaj stokrat obrnil-a v mojem bušiju in probal-a vse možne poze.
kar se pa kolcanja tiče, je pr meni tako, da čutim ko ene brbončice v bušiju. ko da bi mela not eno ribo (in glej ga zlomka, vrjetno bomo res rodili ribico pr nas user posted image ), ki spušča balončke. meni so to zdi full smešno. pa pr temu mi full buši skače na vse konce...
včiri zvičir sm se počutla malo slabše. me neki daje grlo. tudi zdej, preden sm se zbudila, me je malo bolelo grlo. pa sm si nardila en vitaminski napitek in upajmo, da bo kej bolše. je bil pa moj dragi možek prejšnji teden malo bolan (ga je praskalo grlo), ampak nič hujšega. upam, da se nism nič nalezla. prou ne bi rada preskušala raznih grip in viroz v user posted image ...
jst ni, da nimam teka, ki sm cel dan okoli hladilnika. na začetku me je privlačlo samo sadje in zelenjava. pred enim mescem sem pa začela spet napadat čokolado. in valda so se takrat nekako začele kilce rahlo višat. sm pa mela kr precej zaloge od prej, tko da je user posted image  najprej porabil-a tisto energijo. imam pa pred sabo še 4 mesce in me prou zanima, kako se bo to nadaljevalo...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: Februarčice
1.11.2005 7:50:48   
marty5
Dobro jutro,

jaz tudi ne morem spati - od kar se je ura premaknila, pa sploh. Že 1 uro strašim po stanovanju....
Glede kilc in sladkarij - jaz bi lahko živela od teh. V hladilniku imam same čokoladne pudinge, čokoriže, da o raznih čokoladah sploh ne govorim - in mi tako paše user posted image . Samo ne vem, kam to vse skupi pelje. V ponedeljek imam pregled pri G in me je že groza tehtnice. Po najnovejših podatkih, sem se do sedaj zredila za 5,5 kg - 2kg sta šla gor v zadnjem mesecu. Ziher mi bo sestra kaj težila user posted image . Če bi poznala recept, kako se izognit čokoladi, bi vam ga takoj zaupala - ampak na žalost, ga ne...

In danes se nam obeta spet en oblačen in meglen dan. Ravno pravšnje vreme za 1. november. Jutri pa spet v službo user posted image . Na srečo bo vsaj kratek delovni teden user posted image . Še malo bo treba potrpet in pol bomo kar 14 mesecev doma - waw, kako se lepo sliši user posted image

Naš/a user posted image  pa je še vedno kr aktivna - sicer sem za vsemi vami (rok konec feb.), tako da očitno šele prihaja obdobje, ko se user posted image  manj čuti.

Največje težave imam s spanjem - ne najdem udobnega položaja, nos se mi maši in krče imam še vedno. Da o tem, da sploh ne morem spat več kot 5 ur niti ne govorim. Popoldan se sicer uležem za kako urco, samo med tednom ne morem in se mi pozna.
In še nekaj me zanima - ima katera težave z razpoloženjem? Jaz sem nemogoča!  Kr naenkrat postanem tečna in jokava, včasih me malenkosti spravijo s tira. Prav grozno se počutim - sploh pa je moj user posted image  bogi, ker mora prenašati te izpade. Upam, da nisem edina tečka user posted image ....

Nič, grem spit eno user posted image  za lepše jutro in se beremo kak kasneje. Prijeten praznik user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: Februarčice
1.11.2005 8:21:44   
GILDA
čau user posted image ,res bo še en turoben dan za preživet v tej temi,...grozno pa največji problem je ki nič se ne suši,..nimam gat, nimam spodnjih majc,...groza pri nas na obali ni tako mrzlo, da bi kurli,..in meni se meša od tega perila,...
marty jaz tudi ful slabo spim,..nobena lega mi ne ustreza pa ta ura me meša,..pa še ful nizko v križu me bilo,...jeeeeee gremo jamratuser posted image user posted image ,..
ta teden sem na dopustu še zadnjič pred porodniško in valda se zbujam ob šestih za na šiht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: Februarčice
1.11.2005 9:20:46   
Eviii
evo mene spet nazaj. prej sm se šla malo ulečt in sm se zbudla pred ene pol urce... in sm vidla, da ste tudi druge že pokonci... ma jst sm bolj ko drugo pršla spet nazaj na svoj star urnik, ki sm ga mela pred user posted image . sm zaspala okoli desetih al pa enajstih pred tv in pol sm se sredi noči (nekje med trejo in peto) zjutri zbudla. pol sm pa kej delala (pisala doktorat al pa delala kej za službo) za ene par urc. pol sm šla pa nazaj spat za ene par urc. in kot zgleda smo spet tam. drugače pa nimam problemov s spalnimi položaji. ponoči se sicer obračam, ampak me to ne moti preveč hudo. imam pa kakšne dneve grozne probleme s križem. se kr ne morem dvignit...
kar se pa tiče tečnobe, mislim, da vas vse prekašam. jst sm že tko po naravi malo (precej) tečna. zdej v user posted image  me pa itak meče miljon na uro... imam nemogoče zahteve. sicer že tko nism jokave sorte, tko da takih izpadov še nism imela (razen seveda ob prilikah, ko se res kej groznega zgodi) v user posted image . bogi tisti, ki me morajo prenašat cele dneve user posted image
danes končno dobim voziček. vam bom napisala, kako zgleda...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: Februarčice
1.11.2005 10:25:18   
sazi
Jaz sem pa taka zaspanka. Prav zavidam tistim, ki se zgodaj zbujate. Ko sem doma in mi ni treba vstati spim vsaj do 10h in že me je groza jutrišnjega jutra, ko bo treba spet ob 5:45 hitro pokonci skočit in v službo.
Ponoči se sicer vsake toliko zbudim, večjih problemov pa nimam.
Sva šla v soboto na morje (v Izolo) ko so napovedovali, da bo kar lepo vreme (oblačno zjutraj, potem pa jasno). No, sva kar včeraj spokala domov, ker je bilo vreme zanič, potem pa še izvem, da so v LJ imeli sonce - GRRRRRR. No, zdaj sem pa v oblačni LJ.
Kar se razpoloženja tiče imam probleme samo z mojo lenobo. Bliža se en izpit, ki mi ne diši ravno, potem ne študiram, imam slabo vest in potem sem slabe volje, ampak kaj premaknit v smeri štuja, se pa ne pripravim - no, pa bo NUJNO treba.
Tako da, za danes se poslavljam od RR - vsaj kar se javljanja tiče.
Pozdravčke vsem

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?