|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik
11.10.2005 12:38:07   
dory
Oi punce...dejte mi spet mal pomagat...moj mali je star leto pa pol in ma ze vse zobke...ker bi bla rada vestna in sej veste user posted image  zvesto umivava zobke zjutri in zvecer...ce je pasta za kej tud tamal rad pomaga zraven...zej me pa zanima,kdaj se tamalga loh pelje k zobozdravniku, da bi mu mal pogledal zobke? Bojim se, da bi mu zacel kej gnit...

Pa se to...pri letu pa pol dobimo baje vabilu na cepljenje? Je temu res tko al kako je s tem?


lpt
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik
11.10.2005 12:59:24   
Anonimen
Pri nas je tako, da patronažna sestra ali pediater pošlje vabilo za prvi obisk.
In glede na to, da smo iz "istga" konca doma, ti priporočam, da kar pokliči dr. Vidic- otroška zobodravnica v Zd Kranj. Trenutno nimam telefonske zraven! Ti jo pošljem kasneje na privat!
Je zelo uredu zobarca, prijazna, otoci vedno dobijo štampiljko in eno igračko. In našmu se to tolk dobr zdi, da gre ful rad k njej!

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobozdravnik
11.10.2005 13:21:34   
Pupica
Najina gosodična ima zobarja naslednji mesec. Baje da sicer na našem koncu pošljejo vabilo na dom, vendar pri 3 letih user posted image . Tako da ko sem šla sama k zobarju (ja ja še vedno mam otroškegauser posted image user posted image ) sem še njo prijavila na sosednja vrata. Sicer pa je bila že debata o tem. Mislim, da je Seven povedala da v MB malo bolj poskrbijo za otročke in jih že prej kličejo in vabijo kot pa na našem koncu.

lupčka maju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zobozdravnik
11.10.2005 13:28:05   
viv_
Kar se zobarja tiče - jaz sem klicala to Vidičevo (po nasvetu pediatrinje) in sva imeli pregled pred enim letom. Najprej neko skupinsko predavanje o negi in tako, potem je pa pogledala tamalo, pa en vprašalnik ima o dojenju, poteku poroda, hranjenju, dudi...

Za cepljenje je pa tako - pol leta po zadnjem cepljenju je revakcinacija. Mirna je bila cepljena pred vrtcom (pri 11 mesecih) in je potem dobila vabilo julija. Ker je pa ravno prebolela norice so to potem prestavili na september. So me pa poklicali iz ZD in dali datum za cepljenje.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zobozdravnik
11.10.2005 20:49:24   
frutka_
Nama so tudi poslali vabilo, malega je peljal ati. Ampak mali sploh ni vedel kaj se dogaja, ker je mirno spančkal na atijevi rami. Atija so zaslišali o vsem (od poroda, do dojenja, prehrane, stanja najinih zob,...) v glavnme kar precej info so dobili. Nato mu je samo nežno pogledala v usta in rekla da so zobki okej ter da ima zg. enkico okrušeno (bržkone od kakšnega padca!) in da ni hudega.
No, svetovala je, da začnemo uporabljati pasto ko bo znal sam izpljuniti in da naj pazimo na flaško in da bi mu počasi odvzeli dudo( mali pa v jok pa na brajdo!).


LP

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zobozdravnik
11.10.2005 20:56:21   
KODA
Naš Vid je zadnjič začuda odprl usta.Zobozdravnica ga je preko igre pripravila do tega.Pri nas greš k zobarju,ko imaš zdravniški pregled(pri 3letih).Po potrebi pa tudi prej.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zobozdravnik
11.10.2005 21:13:44   
elizabeta p
Pri nas smo bili prvič pri zobozdravniku pri 6 mesecih. Ga je babca prijavila za pregled kakšen teden dni po rojstvu. In od takrat naprej imava kontrolo na vsakih 6 mesecev. Sprašuje o dojenju, dudi, pogleda zobke, pove če je kaj narobe... Leon ima recimo ful visoko nebo-posledica sesanja prstov.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zobozdravnik
12.10.2005 9:33:57   
Urša
Mi smo bili pri pol leta in enem letu, zdej imamo spet kontrolo pri dobrem letu in pol. Mal pogleda zobke, če že hoče odpret usta in predava o škodljivosti dude, flaške, sladkih pijač... skratka nič posebnega.

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?