|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
9.1.2009 10:23:44   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: misar

aja, midva največ telovadiva user posted image v dnevni sobi, kjer imava lahko luč prižgano pa muziko, pa svečke, če nama paše, pa vse možne atrakcije lahko zganjava...v spalnici pa mora bit to vse hudo na tiho, no saj včasih je tud to vznemirljivo, sam jaz pač nisem vsakič za tisto varianto čist potihem pa nahitro


Hja, to je že luštno ja,...samo potem pa otroci postanejo večji, začnejo ponoči hodit okoli - na stranišče ali pa klicat mamico in atija da jih data na stranišče...pa preverjat razne čudne zvoke,...
K sreči naju še niso zalotli. Vsaj mislim da ne. Mogoče je že kdo kdaj kaj slišal - hudičevo težko je namreč biti tiho med user posted image
In kmalu ti tako ostane le še postelja, pa še to pod odejo. Ali pa quicky v zaklenjeni kopalniciuser posted image
Zato pa je tako zelo luštno kdaj pa kdaj bit par uric sam domauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
9.1.2009 11:16:47   
mojamura
soba od starejšega sina meji na dnevno sobo in ta ima zmeraj vrata odprta - tako da dnevna odpade. mali spi v spalnici, sicer v posteljci - ampak mi je tudi tam malo čudno....kaj te vem, najboljše da se zavežem celibatu in sploh ne user posted image večuser posted image user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
14.1.2009 23:29:10   
ronja
Kaj je že to seks?user posted image V zadnje pol leta sva seksala 2x: od 26.6. dalje nisva smela, potem sva končno dobila dovoljenje in je bilo to teh 2x: 1.1. in 2.1., potem pa so se začeli popadki in 3.1. se je malecka rodila, zdaj pa spet ne smevauser posted image .
Hehe, sicer pa se tole midva sprašujeva zdaj, ko je v eni sobi tavelika,  v drugi pa dojenčica... ampak kot lubi pravi, to in pa tudi to, da sem tik po porodu, niti nista največji oviri... Največja ovira spi v tej svoji sobiuser posted image in se potem zbudi in ne zaspi nazaj, če ne spi lubi z njo na tleh...
NImamo dnevne sobe, ker sta to edini sobi v najinem stanovanju, imava samo še kuhinjo (ni prav velika), kopalnico, ki je res mini in zelo mini hodnik. Ne vem, kje bova, kjer se bo le dalo... Verjetno dokler bo mala še dojenček in bo pridno spala, da bo šlo včasih tudi v najini postelji (mala je v zibki), sicer jo imava pa namen malo prej prestavit v sobo k taveliki (to sva pri 7 mesecih). Upam,da bo v tem času tudi velika že lepo prespala noč...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
23.1.2009 12:58:37   
vanilla
Haha, tale tema me je pa res nasmejala - oz. nekateri vaši prispevki user posted image . Hehe, res je kar težko ohranit intimo po rojstvu dojenčka, ker že itak se ti sfuzlajo vsa čustva in hormoni, potem pa še dojenček (oz. že starejši otrok kasneje) v isti sobi....

No, jaz bom rodila maja, pa v bistvu z iskanjem intime ne bom imela težav, saj imava otroško sobo za urediti, tako da bo spalnica dejansko samo najina.
Bi pa vprašala nekaj - tiste, ki ste dojenčke že od prvega dne, ko ste jih prinesli iz porodnišnice, dali spančkat v svojo sobico: Ali se to obnese že takoj na začetku? Mislim predvsem zato, ker nikoli ne veš, če bo tvoj otroček spal ponoči ali bo jokal itd.. Pa dojenje itd. (vstajanje in sprehajanje do njegove sobice in nazaj).
Nekak sm najprej mislila, da bi tamalo mela pr nama v spalnici (posebej v zibki), potem čez par mescev bi jo pa dala v njeno sobico... Zdej pa me mika, da bi to nardila že takoj prvi dan. S tem bi nekak ohranila najino intimo, a po drugi strani se bojim, da bom preveč nevedna in prestrašena prve dni in bom samo hodila gledat tja, če spi, pa kako diha itd... Pa bo spet trpela najina intima, ker ne bom sproščena v spalnici....
Kaj bi blo torej bolje? Jo met zravn v sobi (nikakor pa ne na najini postli) al jo nej že takoj od začetka dam v njeno sobo?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
23.1.2009 13:28:15   
Čupka
Definitivno je iz vseh vidikov bolj praktično, predvsem pa bolj človeško, da spiš vsaj ti v istem prostoru kot otročkek.
Midva sva imela pri prvih dveh otorško posteljico zraven najine. Tako ga ves čas slišiš, in on tebe. Ni ves sam v ogromni, prazni sobi. Za otročka mora bit to grozljivo.
Poleg tega pa je dostikrat dovolj, če otroček zajoka, da samo stegneš roko in nežno pobožaš bučko, ali držiš otročka za rokico, ti pa napol dremaš zraven. Če moraš vsakič vstati in dirjati v njegovo sobico, je cela štala. Zadeve z dojenjem so tako tudi dosti enostavnejše.

No, pri najinem tretjem otroku ni bilo možnosti, da bi stala otroška posteljica zraven najine, tako da sem jaz kake pol leta spala na zasilnem ležišču v otroški sobici.

V vsakem primeru je spalnica sedaj samo najina in postelja samo najina.user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
23.1.2009 15:35:54   
ronja
vanilla, težko boš že takoj imela dojenčka stran - saj ne rečem, da ne gre, je pa gotovo težje, sploh če se otrok veliko doji tudi ponoči - najini se, obe. Ronja se je tudi na pol ure na začetku, Lejla se nekje na 2 uri ponoči - in vsaki dve uri letet tja, pa potem podojit, podret kupček in dat otroka nazaj - traja vsaj pol ure... In potem greš nazaj v svojo sobo in čez 1 uro jovo na novo... Ne vem, čeuser posted image . Če ti seveda dete že takoj spi celo noč, ni problema, čeprav bi jo jaz tako malo verjetno vseeno rajši imela ob sebi.
Pri nama imava otroško sobo in spalnico, kjer je not zibka, kaj večjega vanjo niti ne gre. Ronjo sva preselila pri 7ih mesecih, Lejlo bova verjetno že prejuser posted image , saj ne bo sama v sobi.

Sicer je zdaj v praksi pri nas tako, da midve z Lejlo spiva v najini postelji, oči in Ronja pa v sobi ob Ronjini postejli na tleh, ker Ronja noče spat, če se nekoga ne tišči, če smo vsi 4je v najini postejli, ki meri 110cm v širino, pa je to zeloooo nevarno za Lejlo, ker se Ronja premetava in tudi ko vstane, začne hodit po glavah ipd... Če je imel kdo podoben problem, se priporočam za rešitev... Ker pogrešava najine stiskeuser posted image .

kar se intime tiče, pa je zdaj kriza, ker se VEDNO ena oglasi! Ma ne vem, kako imata to naštudirano, ampak ko se midva spraviva spat, se obvezno ena zbudiuser posted image . Tak da že par dni sanjariva, kako bova skup, pa nama še ni ratalouser posted image . No, zdaj gremo k očetu na morje, bova dala Ronjo z dedijem na sprehod, Lejla bo pa valjda enkrat vmes tudi zaspalauser posted image , hehe. TO je najin zlobni planuser posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
23.1.2009 15:56:14   
vanilla
Super ste punce, hvala za odgovore user posted image .
Ja, ste vsaj razblinile moje dvome. Dojenčica bo definitivno pri nama v spalnici - v zibki seveda. Čez nekaj mesecev potem pa bo šla v posteljico v svojo sobico. In res je, to bi bla živa muka dirkat k njej v sobico, jo dojit, tolažit itd.... Potem tudi midva ne bi mela od tega nič kot partnerja. Jaz bi bla vsa živčna, neprespana, tečna.... No, ko preraste zibko, bo pač morala it v svojo sobico, ker kinderpet itak ne gre v najino spalnico. Na skupno posteljo je pa ne mislim vadit - za njeno in najino dobro. No, sicer so to le načrti, kako pa bo v resnici, bom pa govorila kasneje user posted image .
ronja, upam, da vama uspe vajin žleht plan, hehe... Sicer pa otročki tako hitro zrastejo in se osamosvojijo, tako da teh nekaj prvih let bomo pa že zdržali tako.
Sodelavka mi je rekla, da sta njeni tamali stari zdaj že 7 in 5 let in ju mora v bistvu dobesedno povabit, da še prideta kaj v skupno postlo se pocarklat... kar naenkrat mata zdej onadva z možem ful cajta zase, punčki sta tako veliki, da ju ne rabita več toliko in je rekla, da so še prehitro minila tista prva leta (kljub temu, da si moraš ukrast minute za intimne trenutke).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
23.1.2009 16:15:07   
ronja
No, ko preraste zibko, bo pač morala it v svojo sobico, ker kinderpet itak ne gre v najino spalnico. Na skupno posteljo je pa ne mislim vadit - za njeno in najino dobro. No, sicer so to le načrti, kako pa bo v resnici, bom pa govorila kasneje .

Tak je bilo tudi pri nama. Je čisto šlo, selitev v svojo posteljo brez problemov - je pa prišla najprej k nama zjutraj, ker sem jo nekaj časa ponoči nesla k nama, ko sem jo podojila okoli 3h-4h. Potem sem jo podojila kar tam in jo dala nazaj spat, je tudi šlo. Ko pa smo ukinili nočno dojenje, pa se je nekaj časa zadeva izboljševala, zdaj je pa adijo pamet... Ma tako fazo očitno, pa še zobki ji rastejo (majo tajming, glih ko se je malecka rodila...)

hehe, bom dala lubiju za prebrat tole, da hitro rastejouser posted image . ja, vsakič pač uživaš v tistem, kar ti življenje tisti trenutek nudi - nam pač zdaj nudi cartanja s tamalimi kolikor hočeš, hehe, cartanja s tavelikimi pa samo po hudih zlobnih planih, hihi.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
30.1.2009 15:40:51   
maca m
Mene pa zanima......kaj naredite, če med sexom začne mali jokat? Midva sva že čist zmešana. Sredi user posted image , mali pa lačen.......dobro le to, da na flaško papa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
30.1.2009 16:00:46   
Anonimen
Eto, najina je bila včeraj stara 10 tednov in že en teden spi v svoji sobici. Sicer je res, da je na AM, in ko je lačna moram v vsakem primeru vstat, it flaško naštimat in pol je čisto vseeno al bi šla v spalnico jo nahranit al pa v njeno sobico. Pa tudi ta zadnji teden imam občutek, da Neži bolje spi, ker prej sva jo motila, ko sva prišla spat, pa ko sva se obračala po postelji, pa moj dragi tut ornk zasmrči včasih, tak da zdaj lepo spi skoraj celo noč ... no 1x se še zbudi za flaško. Da pa sem jaz mirna in je ne hodim non-stop čekirat smo pa že ob rojstvu nabavili Angelcare s senzorjem dihanja in zvoka.
Samo prvi mesec in pol, ko je pa na 3 ure hotela papcat pa ko sva se še mučili z dojenjem je bilo pa res bolje da je bila pri nama v spalnici.

(odgovor članu maca m)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
31.1.2009 22:24:28   
skorpika
no pri nas je isto kot pri Otiki...naše dete je staro 1 mesec in tri tedne in že en teden spi v svoji sobici...zbudi se samo 1x ponoči in je tudi na AM, tko da vstat je treba v vsakem primeru user posted image
sicer naju eni imajo za čudake, ampak mali se tam super počuti, soba je hladnejša in bolj vlažna...važn da dobr pančka in smo vsi naspani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
31.1.2009 23:00:22   
ronja
kaj naredite, če med sexom začne mali jokat?

Nehava, kaj pa. če se oglasi tamala, jo podojim jaz, če se oglasi tavelika, jo gre uspavat on.
ja, zmešana sva pa tudi midva že, ker niti do tam ne prideva, ker se vedno ena prej oglasiuser posted image oz. zbuni.
Je pa res, da dojim in da se Lejla tudi ponoči lepo pridno doji na kake 2-3 ure, tako da jo imam v gl. kar v postelji.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
3.6.2010 14:30:55   
ZARA
user posted image  Torej, ženske. A so kakšne spremembe v vseh teh letih?!

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
3.6.2010 14:35:32   
Kalina
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

user posted image  Torej, ženske. A so kakšne spremembe v vseh teh letih?!


Ja. To da on seksa pri drugi. Jst pa doma. user posted image


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
3.6.2010 14:35:48   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

user posted image  Torej, ženske. A so kakšne spremembe v vseh teh letih?!


a ti še vedno v kopalnici ob steno? user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
3.6.2010 15:19:39   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
Midva nikoli ne seksava v spalnici.

user posted image user posted image    UUU, bljazno resno o seksu. 

Jah, UŠ, zdaj samo še sebe včasih mečem ob steno. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
4.6.2010 7:47:06   
barni
Ima svojo sobo in posteljo, a se vedno zbudi v najbolj neprimernem trenutku. Ne vem kako ji to uspe! Tako da je vse skupaj precej nesproščeno. Ko je bila pa mlajša, se je pa itak n-x na noč zbudila in tudi večerno uspavanje je trajalo še pa još (kot še vedno).

Tako da sem zvečer običajno vsega naveličana in samo še padem v posteljo. Sem pa rada komot in kavč mi je čist preveč neudoben. Sploh če nisi ravno majhne rastiuser posted image .

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
4.6.2010 11:47:15   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

user posted image  Torej, ženske. A so kakšne spremembe v vseh teh letih?!


So: obe mali sta zdaj en del noči v svoji sobici, midva pa sva svojo dobila nazaj. NO, ok, priznam, uspavam (beri: podojim) Lejlo še vedno v najini postelji, ker gre Ronja kasneje spat in bi jo sicer zbudila (večkrat preverjenouser posted image ). No, ko zaspi še tavelika, pa prestaviva obe vsako v svojo posteljico (ker Ronja navadno zaspi na tleh, tako da se enega od naju tišči). In potem imava SVOJO SOBO ZASE, JUPIIIII!!! Zjutraj najprej pokliče Lejla in jo prinesem k nama, da jo podojim in če je sreča, še malo zaspi nazaj, potem pa prikolovrati še ROnja in takrat je navadno treba že vstatuser posted image .
Lubi je pa še istiuser posted image .

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
4.6.2010 12:16:03   
dory
No naš tamal ima k sreči svojo sobo...klinc je če naju prime sredi dneva...sicer se elegantno zakleneva v spalnico, tamalga zaposliva...to se vedno ne obnese najboljš, ker tamal pride pred vrata in vedno bolj naglas vpije kaj počneva,da se morva zaklent...enkrat je šel ven na balkon pred vrata najine spalnice in tam vpil kaj delava da sva zaklenjena...od takrat sem dnevne aktivnost,razen če nisva sama dala na stranski tir...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
4.6.2010 12:23:43   
Taddy78
Na srečo imava poba, ki že od rojstva spi tako trdno, da...
Sicer sva mu letos kupila prav posteljo in jo dala v drugo sobo, ampak še vseeno najraje spi pri nama-star je 4.5 let.

Tako da moram rečt, da pri sexu nikoli nisva imela problemov. V dnevni je tudi kar lepo, čeprav je malo trdo ležišče user posted image , mali se še nikoli ni zbudil. Je pa fajn včasih čez dan skočit v spalnico in "opraviti" na bolj mehki postelji user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
8.6.2010 9:08:50   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Ima svojo sobo in posteljo, a se vedno zbudi v najbolj neprimernem trenutku. Ne vem kako ji to uspe! Tako da je vse skupaj precej nesproščeno. Ko je bila pa mlajša, se je pa itak n-x na noč zbudila in tudi večerno uspavanje je trajalo še pa još (kot še vedno).

Tako da sem zvečer običajno vsega naveličana in samo še padem v posteljo. Sem pa rada komot in kavč mi je čist preveč neudoben. Sploh če nisi ravno majhne rastiuser posted image .


Jaz sem vedno bolj prepričana, da sta možev penis in uškine veke v neki posebni navezi. Skoraj vedno se istočasno dvigajouser posted image user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
8.6.2010 9:10:36   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama



Jaz sem vedno bolj prepričana, da sta možev penis in uškine veke v neki posebni navezi. Skoraj vedno se istočasno dvigajouser posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image
izjava dneva!

user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
9.6.2010 20:45:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mi spimo v skupni spalnici, vendar ima user posted image  svojo posteljico. Tako da razne "aktivnosti" izvajava zvečer, v najini postelji, ko user posted image  že trdno in nekaj časa spi.
Meni je bilo na začetku tudi kr malo čudno, ampak potem se pa človek kr nekako navadi, da je otrok v istem prostoru.user posted image  No, če bi se zbudil, bi pa z aktivnostjo nemudoma prenehala, to pa gotovo.

se bom kar tukaj podpisala....obe spita z nama v isti spalnici....ma saj otroci ko zaspijo...spijo ko top..je pa treba malo pazit,oz bit uvidevn,bolj tiho in se malo skrivat pod odejouser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
9.6.2010 20:48:08   
ledenaa
Meni je pa tako smešno ko vsi starši pravijo da saj otrok nič ne ve,saj spi user posted image user posted image Ja,to si vi mislite
Ja,mi spimo v sobi vsi skupaj,seksava pa povsod kjer se da user posted image
Mi na misel ne pride da bi seksala v isti sobi ki je otrok

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Če spite v družinski postelji, ...?
9.6.2010 20:48:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: maca m

Mene pa zanima......kaj naredite, če med sexom začne mali jokat? Midva sva že čist zmešana. Sredi user posted image , mali pa lačen.......dobro le to, da na flaško papa.user posted image user posted image user posted image


ja kaj? takoj grem otroka potolažit....sex pa že počakauser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Koliko časa dnevno vaši 2-5 letniki gledajo TV?
darja72



15 minut (25%)

1 uro (39%)

več kot 2 uri (13%)

več kot 3 ure (4%)

nič (18%)


Število vseh glasov: 430

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!