|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
19.10.2005 19:43:34   
Anonimen
Ja, vejždeeeeeeeeeeeeee je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
19.10.2005 19:54:17   
Marogica
Tudi meni se zdi ideja o zbiranju "nagrad" v redu. Vendar, da bi si pral spodnje hlače sam, se mi pa ne zdi niti vzgojno, niti vzpodbudno, kvečjemu ponižajoče za tako malega otroka. Je pa res, da nisem dipl. psiholog, temveč "samo" mama.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
19.10.2005 22:05:55   
valči
Viola,
naš je star šele 2.5 leti,pa lulat hodi sam,za kakat pa problem.Se vedno pokaka v gatke,plenice noče,samo ponoči jo ima.

Hočem ti napisat,da upoštevajvse nasvete-zvezdice...samo pranje gatkuser posted image ,da bi to otroček moral sam početi-norost!Saj zato pa smo starši,da otroke vzgajamo,jim pomagamo in jih imamo radi.In ker jaz svojega imam rada,mu ne bi dala gatk za pratuser posted image

Srečno!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
19.10.2005 23:13:34   
VIJOLA
HVALA VAM ZA VAŠE SODELOVANJE
veste ko tako bereš mojo izpoved v enem kosu res izpadem: živčna, panične, nadležna... vsega tega se dobro zavedam. a morate vedeti da se mi to vleče že od prejšnjega poletja (kakanje in lulanje v hlače) in da mi včasih res vrže ven!!!user posted image pa si potem očitam kakšna mama sem. pa že tako za vsako stvar prenašam krivdo nase...pa naj bo to njegov slab govor, kakanje v hlače, pa to da ne je nič od zdrave hrane, ...
vesela sem da lahko tu povem določene stvari okoli mojega otroka. in sem vam res hvaležna za vašo pomoč. mene ni sram vprašat nič. dostikrat si rečem - ma zakaj nismo dobili pri porodu zraven navodil za uporabo. ravno danes sem spraševala zjutraj sodelavko kako ona daje zdravila svojemu otroku. moj ko zagleda žličko ali pumpico že kriči in nori. sem probala vse finte (svoje in kar so mi svetovali) pa nič ne pomaga.
...no samo da vam povem še glede kakanja in lulanja recimo za danes: ko je prišel iz vrtca se mi je trikrat polulal v hlače tako mimo grede je šel tudi na stranišče če sem ga petkrat opozorila. pa dvakrat se mi je pokakal  v hlače med igro zraven kahljice....in tako imam vsaki dan...
vem da bo enkrat boljše in konec tega...a saj me razumete - včasih mi pa poči film. ja kar kregajte me - tudi mi smo enkrat poskusli da si je sam opral hlačke pa nam tega ni nihče svetoval...pač probaš vse...in reakcija - ga ni ganilo nič. prav zabavno mu je bilo držati tiste gatice pod polnim curkom vode.
ma kaj morem...lep pozdrav vsem
javite se mi še kaj...
vijola

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
19.10.2005 23:32:41   
VIJOLA
...SAMO ŠE NEKAJ user posted image VEM DA SEM SE MALO POTOŽILA...A DA NE BI KDO SLUČAJNO MISLIL DA MOGOČE NE DAJEM DOVOLJ LJUBEZNI SINU.
VERJEMITE MI DA GA IMAM NAJRAJE NA SVETU IN DA BI UMRLA ZANJ IN DA MU TO DA GA IMAM RADA VSAK DAN POKAŽEM IN POVEM!!! RES !!!
lep pozdrav
vijola

(odgovor članu VIJOLA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
20.10.2005 8:10:01   
kimba
Joj moram vam odgovoriti bolj natančno glede pranja spodnjih hlač. Že sama sem mu dajala to nalogo, če se je podelal v hlače, vendar to ne pomeni, da jih je moral oprati tako zelo da so bile čiste, vendar smo toliko da je spravil blato dol. Kasneje, ko sva bila pri psihologu mi je pa rekla, da bi bilo fino da delamo tako, da mora sam počistiti za sabo in sem ji tudi povedala kaj delamo mi doma in je rekla da je to prav. Tudi sin se ne pritožuje in vedno si spere blato iz spodnjih hlač. Vendar če se to zgodi zvečer ali pa ob kakšnem ne pravem času, naredim tudi jaz (vendar je mojemu sinu to tudi pomagalo in sedaj se zgodijo samo še nesreče)
Prosim ne me obsojat, ker lahko povem tako kot je Viola napisala, da bi za svojega sina naredila vse kar je možno na tem svetu, ker kot jaz oz. sin pravi da je on in njegov bratec moj in partnerjev največji zaklad, ki je možen na tem svetu.

(odgovor članu VIJOLA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
20.10.2005 8:13:57   
Anonimen
Za moje pojme še vedno nedpoustno in nenormalno, pa če bi mi sam papež priporočil tovrstno početje. Kaj pa otrokova samopodoba? Joj, revež bogi user posted image  In to naredi čsita starševska ljubezen.

(odgovor članu kimba)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
20.10.2005 9:21:55   
VIJOLA
POZDRAVLJENI
...ta polemika s pranjem hlačk me je popolnoma izčrpala.kot sem že rekla smo tudi mi to enkrat naredili - pa res samo enkrat in sploh ni zgledato travmatično.mali je špricali in razgrajal po kopalnici in odpiral ter zapiral vodo ki je tekla po hlačkah. on ve da mami pere umazano perilo in tudi sam nosi umazane in polulane in pokakane kose perila v pralnico. pomaga mi tudi pri zlaganji v pralni stroj in to zelo rad.
kaj ste vsi tako znoreli na "kimbino" zgodbo!!
jaz se sedaj tako žrem kaj sem spet naredila narobe.pa kljub temu da stvar ni bila sploh zoprna....a sedaj ko prebiram vaša mnenja imam tako slabo vest in mi je tako hudo...
"kaj lahko naredi starševska ljubezen..." sveta nebesa kako grozno se to sliši. požrlo me bo od slabe vesti...
lepo vas pozdravljam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
20.10.2005 9:41:01   
MarijaPo
Manj zivcno bi bilo treba vse to dojemat. Ce eni pravijo, da je treba otroka prisilit, da sam opere hlace, je tud to za probat. Vcasih so otrokom dajali milo v usta, ce so bili poredni, pa tud nihce od tistih otrok ni ratal psihopat.

Jaz se ne bi zrla, ce bi ga kdaj pa kdaj pokronala. Konec koncev ni dokazano, da to, da otrok pere svoje hlacke skodljivo.

Bolj se strinjam s teorijo, da so histericni starsi nadlezni za otroka.

(odgovor članu VIJOLA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
20.10.2005 11:32:34   
ronja5
Oj!
Imam nečaka, ki je imel podobne težave. Bil je več dni zaprt, kakal je v hlačke do svojega šestega leta. Tudi sicer je bolj počasen, sedaj je star 12 let in ima disleksijo, motnje koncentracije,...
Predlagam ti, da obiščeš psihologa in se vsaj pogovoriš z njim. Če ti njegovi nasveti ne bodo OK (recimo pranje hlačk user posted image  ) jih pač ne upoštevaj in mu tudi povej kako in kaj. Svojim pa povej naj ti dajo MIR in se postavi za svojega otroka. Povej jim, da ima še čas in naj ne pritiskajo nanj in nate. 
Moj nečak je bil zmeraj deležen samo kritik, pa OH-ov in JOJ-ev, vsi so se zgražali nad njim in meni je še danes hudo, ko gledam kako ravnajo z njim, pa nič ne morem, ker so starši tak user posted image .
Ne vem, če je kazen glih ok, jaz bi se tudi raje odločila za nagrado, ideja s plakatom sploh ni slaba. Nagrada pa naj bo res nekaj kar mu zelo veliko pomeni, kar ga res razveseli.
Vse dobro!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
20.10.2005 14:20:36   
Anonimen
vztrajam pri homeopatu! če si že sama bla veš kako je, pa vrjetn ti je pomagov a ne? pri takih primerih nam res ne bi smel bit škoda tistih par fičnkov da bi lahko stanje izboljšali tudi na mogoče mal drugačen način! škodit ne more!

sam povem da je mene rešil hudih prebavnih motenj - zdravla sem se med nosečnostjo. noben drug dohtar ni vedu povedat kaj mije, pri homeopatu je blo od pruga dneva ko sem kaplce začela jest vse ok. moj dec je mu pa depresijo in je zdej čist nov človk - tut po zdravljenju s homeopatijo!

(odgovor članu ronja5)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: NA POMOČ - lulanje,kakanje v hlače !!!
23.10.2005 19:47:45   
VIJOLA
LEPO VAS POZDRAVLJAM ..user posted image
pri nas doma nič novega. še vedno se ubadamo z istimi problemi.user posted image
hvala vsem vam za sodelovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?