Nely
|
En lep sonček od naju dveh! Končno so me v službi malo pustili na miru, da se lahk vsaj malo javim. pridno brca. Njegova najljubša lokacija je moj mehur in ne vem, zakaj mu je tk všeč. Hodim lulat non stop. Ponoči in podnevi. Kaj šele bo. Drugače je vse ok, drug teden imam kontrolo pri gin. Me zanima, če me bo dala na tist glukozni test pa kk je s hemoglobinom. Alisa, proti krčem v nogah pomagajo magnezijeve šumeče tablete, tako da probaj te redno pit. Tudi pri meni pride včasih kak dan, ko sem žejna ko sod in spijem po 3-4 litre na dan, včasih pa komaj kak liter in pol. Ste že nabavljale plenice? Meni se iz Koroške res ne splača furat v Tosamo za tistih 20,30 plenic. Js jih bom nabavla kr v DMu. So še najcenejše. Nabavljala še nisva ne vem kako na veliko. Imava edino otroško posteljico in jogi, pa par nogavičk in bodijev. Po nakupih bom šla maja, ko bom že uživala doma. Zadnjič sem se kr po službi par ur "pasla" po City centru v Celju, čekirala ponudbo in cene pa me je pol doma skor kap, ko sem vidla, da imam fuuuul otečene gležnje. Hmmm... torej bomo morali več počivat. Z možekom si počasi izbirava lokacijo za prvomajski dopust in komaj čakam, da malo odlopim od službe, vsakdana in ljudi, ki so že kr mal tečni s svojo radovednostjo. Ne vem, če se še kteri to dogaja, sam moj trebušček bi vsi kr božali in to ne da bi me kter prej vprašal, če se me sploh lahk dotakne!!!!! To mi ni všeč in jim to tudi povem, pa mi je čist vseen, če me pol grdo gledajo. Pri nas je posijal sonček, zato vsaki pošiljam en sončni žarek. Lepo se cartlajte. Zdej grem pa delat dalje. Pa pa
|