|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
18.11.2005 11:58:43   
Anonimen
ja mia sophia..sem tut js bla mal v dvomih kako je s plačo pa je čist kul. v glavnem dobiš plače za 4 ure + malco in prevoz za ostale 4 ure pa bolniško (to pa ne vem al je 80 al 90 % plače)
je pa fajn k te noben ne gnjavi in ne kontrolira kot če si v 100% bolniški in če si zmožn delat saj 4 ure je fajn. k js glih za umert nism, me pa po 8 urnem sedenju za računalom tko križ boli da je za pošizit. 4 ure bo pa pomoje ok, pa še pol se pred temo lahko kej razmigam, zdej pa pridem dam ko je že tema user posted image

(odgovor članu MiaSophia)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: MAJČICE
18.11.2005 12:14:17   
TiaSara
Oh, Lara, tole 4 urno delo se sliši super. Predvsem zaradi sprehodov podnevi. Jaz grem ven skoraj vsak dan (imam kužiko, ki me priganja), ampak sem tako žalostna, ker moram ven po temi user posted image .
Ampak letos komaj čakam praznikov, si bom kar malo dopusta vzela pa bom doma uživala.
Punčica tile glavoboli znajo biti pa res nočna mora. Moja mami je menda podobno trpela med nosečnostjo, meni je pa na srečo to prišparano. Sem zelo vesela zaradi tega, ker vem, kako zelo lahko to boli. Drži se!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: MAJČICE
18.11.2005 12:14:18   
puncica

MiaSophia
Ja res je smotan, ko morš nonstop neki si vstavljat v nožnico ja no sej sem že prvič imela take težave nonstop nek izcedek samo srbel ni pa pekl, zdej se mi je pa zdel da mam že vse otečen tam spodiuser posted image Ma zapravljam pa jaz ne veliko, imam dvoje hlač iz prve nosečnosti, tako da bom kr tiste ponucala, če mi bodo sploh prav, ker trebuha skoraj nič nimam in sem mela takrat kar s knoflcami zapeto, ker je bil trebuh pač premajhen in hlače prevelike user posted image Nikjer pa nisem našla takih, ki bi mi bile v 6 mescu čez trebuh prav, vse je bilo tu mač preveliko. Pa nisem neka suhica al neki št. hlač nosim 38-40.

Glede glavobolov pa je tako, da jih itak imam že od prej, samo v nosečnosti so bol močni, tako da včasih kar bruham in traja tud tja do 3-4 dni je pa vse pogojeno s čokolado, vremenom in mojim počutjem, al se naprezam v službi al sem čist na izi al tako.

Ko sem bila prvič noseča me je G poslala h nevrologu in ta mi je samo rekel da imam migrenske glavobole nič hujšega da pač lekadol lahko vzamem, skratka nič novega.

MarijaPo
Zdej sva pa spet debatirele o teh glavobolih in prav gledale kdaj se je tud pri prvi nosečnosti pojavilo in je bilo isto tak čas, pa rekla je da naj si dam kak obkladek na čelo, pa da je treba veliko veliko veliko tekočine popit, pa da naj se nekako skušam sprostit, tako da sprostim celo telo vsako mišico posebej in tako počasi zaspim, no neki v tem smislu. Bomo vidl, zdej za enkrat je ok glavobola nimam.

LARA
Se spomneš Lara da je bilo prvič isto, ko si mi celo neke članke po mailu pošiljala.

No sej zdej sem si naredilal mal evidence kaj ja in kaj ne in evo moje ugotovitve če bo kateri pomagalo:
Hrana ki potencira migrene/glavobole (ni nujno da vse)
- mleko, - bela kava, - kakav, - jogurti, - siri - čokolada - rdeče vino - pomaranče - arašidi - orehi - kitajska hrana

Kako preprečit in zdravit glavobol:
- kava z limono (ni nujno da zmešaš lahko po požirkih kava, limona, kava, limona,...) - kava (če je pritisk nizek ali je telo navajeno nanjo) - zatemnjen prostor z odprtim oknom (svež zrak) - sprehod - banana (naravni aspirin) - spanec, umiritev, počitek - lekadol (do 6 tablet dnevno) - masaža - akupresurne točke (nad nosom med obrvmi masaža s kazalcem, masaža na dlani trikotnik med palcem in kazalcem z drugo roko – palec kazalec masiraš) - veliko vode - mrzli obkladki na čelo - masiranje z oljem 31 (just) na sencih, čelo, tilnik - masiranje s tigrovo mastjo na sencih
Lp







_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: MAJČICE
18.11.2005 12:18:07   
Anonimen
ti a veš da se ne spomnem da sem ti kej pošilal? a res :) kok sem js dobra :)

k zdej bi ti sam rekla: pejt k homeopatu pa se boš losala tega glavobola za cel živlene. ampak homeopatov itak noben ne jemle resno, zato ti tega nam rekla user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: MAJČICE
18.11.2005 12:31:06   
puncica
Sej to o homeopatu si že takrat rekla user posted image sam jst se kr ne spravim, mah enkrat mi bo dekl dol vrgl pa bom kr šla nekam k enmu takmu. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: MAJČICE
18.11.2005 12:38:00   
Anonimen
no sej pravm. te že še ne boli dost pa dost dolg časa, da bi še kej druzga probala :)
sej js sem tut 3 leta rabla met napade krčev po črevesju da sem kr švicala zravn in se mi je vrtel in slabo mi je blo, ma k popadki sam da sem zravn še skrete iskala, preden sem dojela da 20 jurjov zame ni škoda dat. sam sem mogla najprej 3 leta trpet, pol sem pa enkrat k je blo z mojmu mačkam neki narobe zanga brez razmišlana dala 25 jurjov da so ga pocajtal, pol sem se pa mal zamislna in sem rekla ja maček je vredn js pa ne. no pol sem še zamislna kako bom js s takimi napadi in z otrokom, ko bom nek sred štacune spet se zvijala od bolečin in iskala skret kaj bom pa takrat z dojenčkom in tako dalje. no pol je bla pa kapla čez rob in sem se šla zdravit in reskirat 20 jurjov..zdravla sem sem se med nosečnostjo. prej ni blo dost razlogov da bi se. tko pač je na žalost. user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: MAJČICE
18.11.2005 14:23:47   
Mari71
Punce, se en ugoden nakupovalen podatek: v Veletekstilu sem danes nasla krasne zametne hlace (ne prav posebej za user posted image , ampak so super udobne in bolj modernega tipa, tako da ne bomo cisto pozabile, kako to gre) po 2.900 SIT, nizek in raztegljiv pas (mislim, da jih bom nosila lahko vsaj par mesecev, ce ne celo do konca). Imajo jih v vec barvah, tako da res lahko izbirate. Vesel shopping!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: MAJČICE
18.11.2005 17:37:41   
vika1
Lep pozdrav majčice!
Spet sem tukaj,po dolgem času se zopet oglašam.
Naj vam povem,da smo tudi mi imeli težave.Hvala bogu,je pa zaenkrat še vse vredu-rastemo in se še vedno borimo za življenje "našega fižolčka".Namreč bila sta dvojčka in na žalost nas je eden,v 7t. zapustil...ampak vseeno je na sreču drugi preživel! Ne vem še kako bo in čakam še na THT+trojni hormonski test(28.11),pol pa bomo šele na jasnem,kaj je z drugim "fižolčkom".Mogoče pa bo potrebno iti na splav,ne vem,strah me je...in upam,da bo vse vredu.
Kilogramčki,kilogramčki mi pa kar nagajajo,preden sem zanosila sem imela 56kg/168cm,zdaj pa že imam 65kg-KATASTROFA!!!!!!!!
Zrasla mi je "ta zadnja" in dojke.Nosila sem košarico 75(b),zdaj pa nosim 80(a)!!!!!! Tudi hlače so se mi naenkrat  vse "skrčile",ampak ne toliko zaradi trebuščka,temveč zaradi "ta zadnje".user posted image
Moj se samo smeje in me zafrkava,da sem IZRAZITO izpopolnjena ženskauser posted image user posted image user posted image .
Kupila sem si nosečniške hlače "la vie" in zdaj se boljše počutim.
Ja PDP imam 12 maja.
Pardon,če sem malce zatežila.....
Imejte se fajn in se pišemo.
Aja,še to:že nekaj dni opažam,da se naš "fižolček" premika...


L.P.Vika

_____________________________

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!


(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: MAJČICE
19.11.2005 7:10:55   
MiaSophia
Dooobro jutro user posted image

Očitno sem že odvisna od RR, če takle zjutraj v soboto strašim tle goruser posted image  Naspala se nisem, se bom pa zato jutri user posted image

Mari71 - hvala za podatek - bom preverla tale Veletekstil, če sploh je kje v naših
koncihuser posted image  Ravno včeraj zvečer, ko sem se odpravljala z dragim ven, sem ugotovila, da lahko svoje leviske dam do nadaljnega na stran, prav tako ene druge kavbojkeuser posted image  Tak da imam zdaj na razpolago dvoje žametnih in dvoje športnih hlač...Zaenkrat bodi dovolj.

Vika1 - welcome back user posted image . Praviš, da imaš PDP 12.05., tako kot Bajko, jaz sem dan za vamauser posted image . Izpopolnjuješ se - mislim, da te bomo kmalu dohitele...z izpopolnjevanjem, mislim. ah, glavno, da smo vsi zdravi, a ne? Tiste kile bomo že spravle dol, saj bomo lahko celo poletje na terenu z našimi user posted image  (no, upam da).
Kje je še to...Nič nisi zatežila, sej tu smo zato da si "težimo" user posted image

Punce, kaj imate v planu ta vikend? Uživajte, karkoli že boste počele user posted image  user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: MAJČICE
20.11.2005 10:05:01   
lenika
Pozdravljene majčice. Kaj boste počele na to lepo sončno nedeljo. Jaz sem se zbudila ob 8h, počistila kopalnico, dala stroj perila prat in juho kuhat, pred kratkim se je dragi vstal in počasi se odpravljava na en sprehod. Kaj pa ve počnete?
Jaz komaj čakam na jutrijšnji dan, ko imam pregled pri svoji G. Sicer ne vem kaj točno dela pri 16. tednih, baje da UZ ne dela, bom pa vsaj srček slišala. user posted image  Upam, da bo vse OK. Drugače pa v se v zadnjem tednu širim kot kvašeno testo in sedaj se mi tudi čez oblačila že vidi, da sem noseča. Zredila sem se za približno dva kilograma in to sem vse pridelala ob prehodu v drugo tromesečje, prej se nisem nič zredila. Upam, da se ne bom s takšnim tempom redila naprej, ker sicer se bom maja meseca odkotalila v porodnišnico. Vsak večer, ko si pripravljam, kaj bom naslednji dan oblekla v službo moram probat hlače, če so mi še prav, da potem zjutraj ne bi bilo kakšne panike. Zvečer imam sicer največji trebuh, tako, da če jih oblečem zvečer, jih bom potem tudi zjutraj.
Lepo se imejte, uživajte dan, oglasite se kaj, midva pa odhajava na sprehod.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: MAJČICE
20.11.2005 10:54:21   
petka
helov,

jest tudi vsak dan vstanem že ob 8h, namesto da bi se mal naspala, pa še na bolniški sem do konca, pa nič ne počivam. Jao jao user posted image .

Imam pa ful probleme s prebavo, že kakšen mesec je zdej takole. Vsako jutro po zajtrku (pa nima veze kaj jem) me v 10h minutkah fejst zašraufa in u 20 minutkah že veselo driskam. Mi je že prov bet ker me takole zvija, bogi otroček tam vmes leži, upam da se tega res ne zaveda....
Prov škoda zajtrkov, ker itak nimam nč od njih....

Kar se oblek tiče gor spravim le še 2 trenirki, ki sem jih prejšnji teden kupila v Mercatorju (jih majo po 4 jurje, take na štrik brez elastike, pa res so ful lepe), tko da sploh nikamor ne morem it, nimam NIČ za oblečt (ja, lenoba do groba user posted image ).

Evo, pa še neki fullllllllllllllllllllllllll lepega, moj user posted image  mi je včeraj poklonil zaročni prstan - sem bila tako presenečena, da sem skoraj dol padla (sva se kao zmenila, da bova še počakala).

drage moje user posted image , lep sončno nedeljo, papa


_____________________________





(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: MAJČICE
21.11.2005 7:52:10   
puncica
Dobro jutro punce
Evo pa lahko tudi jaz rečem da našo pikico čutimuser posted image že cel prejšn tedn se mi je zdelo, zdej pa zaneslivo vem, kako fajn me žgečka po bušiju. Ja to je pa to, da poznam občutek že iz prve nosečnosti. Upam da kmalu tudi ve kaj začutite. Mene tako lepo žgečka po desni straniuser posted image Sicer pa smo pri nas po starem, tamala je ful boga, ker je ful prehlajena pa po moje še grl jo bli, pol pa sploh ne spimo ponoči a bo že.

Uživajte


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: MAJČICE
21.11.2005 8:03:11   
Anonimen
brjutr na to mrzlo ponedeljkovo jutro! pri nas je -5 ampak sonček tko lepo svet da sem čist nesrečna k morm tuki not sedet. včerejšni dan smo izkoristl tut za en fajn sprehodek pa mal sem doma pospravlala pa me je pol tko križ bolu da sem mislna da bom požvinla :) no tamala je spet prespala pr babi tko da sem mela js noč za spanje. ampak sem ugotovila, da bolj k spim in če se nič ne zbujam ponoč me zutri glava boli. tut dons me je. no k sreč je saj lekadol zalegu.

komi čakam popoldne da grem do dohtarce po 4 urno bolniško, pol mamo pa še plavanje s tamalo, k res uživa v vodi :) jupijej! user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: MAJČICE
21.11.2005 8:50:19   
MarijaPo
Zivjo punce,

lepo, da ste se imele fino za vikend. Jaz sem bila v cateskih in me je zeblo kot psa :( voda je bila ful mrzla, apartma je imel pa kurjavo bolj svoh, tko da sem se fino nazebla.

Kako pa to, da ene ne veste spola otroka? Jaz sem ga zvedela ze v 12 tednu na nuhalni (menda je 90% zanesljivo in izmerijo spol iz naklona spolovila).

Sicer pa tudi jaz delam s 1/2 delavnim casom - 4 ure na dan, to pa zato, ker sem se vedno cist presuha in se vedno hujsam in se borim s to hrano. user posted image  grozno neprijetno je, vsak obrok je pravi mali boj - koliko bom uspela pojest in koliko ne. Cim zacnem jest, se mi ze dviguje vsa tista hrana gor. Obupno!

Zjutraj sem sla v laboratorij, da bi dala vodo, ker imam v sredo pregled pri G, pa se kar nisem mogla polulat, na koncu se mi je zdelo ze smesno in sem ful pritiskala in se zdela sama sebi smesna, kako pumpam bogi mehur. In na koncu sem skupaj spravila kaksne 1/4 kubicnega centimetra lularije, glih tok da je pokrilo dno loncka. user posted image

Lepo se imejte punce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: MAJČICE
21.11.2005 8:56:48   
Anonimen
ja js sem mela nuhalno, pa še prejšn teden en uz kr tko, pa se nikol ni vidl spola..predvsem zato ne ker je dete obrnjeno zmeri tko da se mu ne vid mednožja :) pa še skoz mene se ful zanč vid vse...so mi že v 1. nosečnosti rekl da sem ultrazvočno neprevodna user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: MAJČICE
21.11.2005 9:26:17   
sonca
Zdravo!

Midva pa bi tako rada vedela spol, saj sma vprašala če lahko pogleda, pa kot sem že pisala se nama je norca delal češ v 12 oz 13 tednu pa se še to res ne more ugotoviti. To ni bil moj G, ampak en drug G z licenco za NS in nima očitno pojma o tem (sploh ne vem kako lahko taki sploh delajo to), skratka zelo sem bila žalostna in moj tudi. Zdaj pa bom verjetno mogla počakati do 20 tedna, ko bodo delali morfologijo.user posted image  Pa še to vprašanje če bom zvedela - odvisno kako bo otrok obrnjen.

Kaj ste že kaj zrali ime za user posted image ? Midva imava eno ime za punčko in eno za fantka, tako da je to že fiksno.

V petek še imam pregled in upam da se mi je maternica že obrnila.

Uživajte v lepem jutru! Pri nas še imamo malo snega.

_____________________________


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: MAJČICE
21.11.2005 10:12:06   
majamo
Punce pozdravljene

Rabim malo spodbude, ker ne vem več kaj mi je?? Danes sem tako brez volje, da je kar joj. user posted image
Težek vikend je za mano, ful sem na hantle, vse me moti in mi gre na živce, še najbolj pa sem se zaživcirala s taščo, ki bi naj šla februarja na operacijo, ki bi si jo lahko prestavla, da bo pol lahko govorila kak ji nismo nič pomagali. Jaz pa se bojim, da ji poleg moje službe, ko pridem domov ob pol 5 res ne bom mogla kaj pomagat, ker mi že zdaj včasih zraka zmanjka, več kot kako uro pa stati tak ne morem. Kaj je to z menoj? Mam občutek da se vsi neki spravlajo name in mi ne dajo miru.
Že na vsezgodaj smo se v službi spričkali, tak da mi je še bolj hudo. Najraši bi se šla nekam zjokat user posted image

Kaj mate ve tudi take žute minute?user posted image Kaj so to hormoni, ali kaj???
majamo


(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: MAJČICE
21.11.2005 10:21:06   
MarijaPo
Ja, majamo, to so po moje hormoni, sicer bi te stvari manj prizadele.

Mene tud totalno razzalosti ce se kdo krega, tud ce se me sploh ne tice.

Vcasih pomaga, ce se preprosto zjokas in vmes premisljujes, kako ti hormoni vse to narekujejo in potem se sam sebi zazdis res hecen, vsaj meni se dogaja, da se skoraj vedno na koncu joka ze smejem, ko si predstavljam, da me kdo tretji gleda in si misli: lej jo, noro nosecnico. user posted image

Tasca je ocitno taka, da rabi veliko pozornosti, ti pa ji zdaj ob vsem tem, tega zal ne mores dat. Misli samo nase (ker si dvojna in si zato lahko 2x bolj egoisticna - tako jaz razmisljam in se sploh ne dam motit ob tem).

user posted image

Bos videla, vse bo se vredu. user posted image

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: MAJČICE
21.11.2005 10:34:39   
TiaSara
Lep pozdrav vsem majčicam!

Majamo, nič se sekirat zaradi takih stvari. Hormoni so res nekaj neverjetnega, pa prav nič si ne moremo pomagati. Jaz se včasih kar ne prepoznam - sem precej mirna sicer, sedaj pa včasih znorim prav za prazen nič. No, pa pridejo tudi trenutki, ko pa prekipevam od veselja, tako da na koncu se vse zbalansirauser posted image .

Je pa čisto res, da po službi ne moreš več prav dosti naresti, vsaj meni se precej pozna nosečnost. Takoj sem utrujena in bi ves čas počivala. Na srečo je moj user posted image  zlat in veliko opravilopravi namesto mene.

Lep dan vsem in čuvajte se.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: MAJČICE
21.11.2005 11:54:27   
puncica
Ja res je po moje ti mal hormončki nagajajo, tud men so, sem kr neki bentila brez veze, pa nobenga pravga razloga. Danes sem pa tako nepopisno srečna, sploh zato, ker že čutim pikico user posted image
Glede tega da bi rade vedele spol, pa kaj ni bol pomembno da G. na NS pregleda če je z otrokom vse ok, kot da buli v ekran al mal črtico al binglnauser posted image Tako da to da kaj delajo G sploh tam, če niso sposobni napovedat spola je totalna bedarija, sej g niso tam da bodo spole napovedoval. Mi pa ga nočemo vedet in upam da nam tud ne bodo nič namigval, no sej prvič še bu ni rekla G, tako da upam da bo tudi zdaj tiho kot miška user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: MAJČICE
21.11.2005 12:13:51   
Mari71
Cestitke novi zarocenki Petki!

Majamo - nic prevec se sekirat, punce imajo prav, vazna sta vidva/e in potem dolgo noben vec, pa se srcija nekam vmes vrini, ostali pa naj malo pocakajo na tvoje razdajanje.

Lenika - ti pa imas energije, da navsezgodi kopalnico pucas. Jst sem vesela ze, ce grem, lahko kak dan na sprehod (brez spikanja ali krcev). Sreckica!

Puncica - si pa res med tahitrimi s temi brcami - komaj cakam, da se ti pridruzim. Ker pa bo to moj prvi otrok, bodo brce verjetno se malo pocakale, vsaj tako pravi G.

Vika1 - drzim pesti za tvojo drugo zvezdico v tebi. Sporoci, kaj so pokazali testi.

Poseben pozdrav za Bajko!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: MAJČICE
21.11.2005 14:16:32   
majamo
Hvala punce, sem se ob vaših odgovorih že malo skuliral. Se bodo že zoorganizirali

Puncica, daj povej kakšne so te brce? moj je prvi pa mislim da neki bo, pol pa ni pa ne vem? user posted image sicer sem komaj v 16t ampak me vseeno zanima


(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: MAJČICE
21.11.2005 14:26:05   
puncica
Ja tudi jaz sem v 16 tednu in kot drugič noseča sem vedla kaj lahko pričakujem in zdaj vem da čutim prav. Je pa to na začetku kot eno žgečkanje al pa božanje znotraj, pozneje pa se stopnjuje tam okol 20 tedna pa začutiš že kakšno brco, zdaj v 16 tednu še ne, podobno je kot bi ti en po trebuhu mehurčke spuščal al pa da bi en živc mal nagajal, no tako ful narahl. Sej po moje če bi vedle kaj čutit bi katera že čutila, sicer pa bo kmalu tukaj 19-20 tedn, ko boste zanseljivo vedele, sem pa sama komaj čakala da to spet čutim ker je res krasno. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: MAJČICE
21.11.2005 14:37:51   
Anonimen
ja ja kot pravi punčica..kot bi kak živc mal trzov, zato js še zdej nism zihr al sam trzam a je to res že dete :)

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: MAJČICE
21.11.2005 15:53:00   
lenika
Pozdravljene majčice.
Punčica, kako lepo, da že čutiš svojega otročka. Upam, da ga bom tudi jaz kmalu, ker sem samo en dan za teboj, res pa je, da je to moja prva nosečnost in bom verjetno še kakšen teden ali dva počakala.
Majamo nič se sekirat, sedaj si najpomembnejša ti in otrok.
Drugače, pa sem bila danes na 3. pregledu, vse je OK, me je G pohvalila, ker sem se uspela zredit za 2 kg, poslušali sva srčka, UZ pa mi ni delala. Ker je vse OK, me ni naročila čez 4, ampak čez 6 tednov, ko mi bo delala morfologijo. Naročena sem 5. 1. in to se mizdi še tako daleč, takrat bom noseča že dobirh 22 tednov. No pa saj bomo že zdržali, samo, da je vse v redu, sicer bo pa še lepše in lažje čakat, ko bom otroka tudi čutila. Rekla je, da če bo pa karkoli narobe, pa nej prej pride,. apa upam, da ne bo potrebno.
Lepo se imejte še naprej in oglasite se še kaj, upam pa, da se kmalu začnemo kar vse majčice pogovarjat o tem, kako lepo je čutit brce naših otročkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?