|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
21.9.2007 16:08:25   
KBM
nana, pozdravite se, mi smo se zaenkrat pozdravili, sam malo nam še z noska teče!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
24.9.2007 8:59:15   
KBM
Jutro!

No mi smo danes spet šli v vrtec po enem tednu, sem mislila, da bo kaj jokala in čisto nič ni, sploh me ni opazila da sem šla, je bila full vesela, da je prišla spet nazaj v vrtec, saj tko je bilo videti!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.9.2007 9:15:25   
Felicity
user posted image  KArin. Se vidi da uživa v vrtcu s prijateljčki.

Naša je tudi v varstvu, sicer še vedno šmrkava, ampak to je tudi vse (in upam da tako ostane). Ko jo pustim pri varuški, kar teče noter in išče fantka, ki je z njo v varstvu. Meni ne utegne niti pomahat. user posted image  

Saj je prav, da se imajo lepo v varstvu.

Lep dan vsem!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.9.2007 9:17:37   
KBM
Ja, Felicity se čist s teboj strinjam, da je super, da se imajo fajn v varstvu, je tko lepo videt, da otrok uživauser posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 13:43:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.9.2007 15:24:20   
nana 27
Tile smrklji user posted image  Miha je bil že v petek doma, ker je bil siten in mu je teklo iz nosa. Popoldne je zakuhal na 40 stopinj, da ga je mož peljal na urgent, pa niso nič takega videli, tako da smo ves čas na 4 do 5 ur zbijali vročino s Calpolom. V nedeljo je končno padla. Danes se je vsaj tečnoba nehala. Ni pa variante, da bi on kaj ležal na kavču in počival, razen ko ga je od vročine zmanjkalo v naročju. Včeraj je v celem dnevu od hrane in pijače spil samo dve flaški kakava. Danes je jedel juho, tako da, če bo vse v redu, gre v sredo ali četrtek v vrtca. Noska lepo čistimo, smrklja je manj in se že odkašljuje. Drugače je pa lepo videti, da otrok rad hodi v varstvo. Pravo olajšanje, ker veš, da se otrok še kje drugje dobro počuti.  Da bi se vsi čim prej pozdravili user posted image user posted image user posted image  Smrkavi bodo pa itak do naslednjega poletja user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.9.2007 15:40:18   
KBM
Ja pri nas je tudi smrkelj še vedno prisoten, zjutraj se ji kar okol noska strdi in potem komaj očistimo vse stran, da je nosek lepuser posted image
Drugače pa danes ni hotela spati v vrtcu, pa sem jo kar dala doma spat, ker je bila tečna in še kar spiuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.9.2007 17:34:45   
MojcaG
moja dva smrkolina sta se pozdravila - liu in mož, pa okužila mene!user posted image  že celo večnost nisem bila prehlajena, sem že pozabila, kako tečno je imeti zabit nos pa nič ne okusit.. za prvo težavo imam operil, pri drugi pa uporabim spomin: točno se spomnim, kako dobro vročo čokolado mi naredi mož, čeprav bi mi lahka pogrel npr kečap, pa ne  bi vedela kaj pijem.user posted image  
kbm - malo imam reakcijski čas zamaknjen - čestitke za službo! user posted image  user posted image  user posted image

kje pa se skrivajo kaj ostale? npr sonček in luna?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.9.2007 20:22:31   
KBM
kbm - malo imam reakcijski čas zamaknjen - čestitke za službo!

Thx, sem že vmes zamenjala, grem jutri v drugo službouser posted image
Pozdravi seuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.9.2007 20:28:50   
soncek&luna
ojla
evo zdej moram pa tut jaz ze kaj napisat, ceprav priznam, da razen na msn-ju redkokje kaj napisem... vasi soncki ze vse tako znajo govorit...moj skrat se noce, razen tiste svoje govorice, nic kej bolj konkretnega povedat... bo ze.... raste, je zdrav (moram potrkat), se vedno radoziv.....

zdej mu moram vsak vecer brat pravljico preden zaspi - imava Andersenovo zbirko pravljic in je tko hecen, k tisto tezko veliko knjigo privlece v kuhinjo meni v roke, kar pomeni,da treba it brat in spat....

je pa zacel veliko spat pri meni, ker imava prenosno posteljico, tako k se odpre kot recimo sotor (ima "vrata"), lepo ponoci prileze k meni v posteljo user posted image  in sabo vedno prinese vse igrace k spijo z njim in povster, vcasih se celo kovtrcek svoj

tolk zaenkrat user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
25.9.2007 13:36:23   
KBM
lepo ponoci prileze k meni v posteljo in sabo vedno prinese vse igrace k spijo z njim in povster, vcasih se celo kovtrcek svoj

tolk zaenkrat

Aljaž je frajerčekuser posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.9.2007 8:10:14   
Felicity
Dobro jutro.

Danes je polna luna in našo seveda nosi. Zjutraj se je zbudila nekaj pred 6 uro in spraševala za it na WC. Sem bila prav presenečena. Suha plenica in naša, ki lula na WC. Pohvalnouser posted image
Zadnje časa zahteva samo mene, vsi ostali niso dovolj dobri.user posted image  Ja, kaj si čemo, ekskluzivna pogodba.user posted image  Ne, saj mi teži, vse moram jaz delat, za jest, za pit, previjat, oblačit, drugače kriči kot zmešana. Upam da je samo faza in jo bo minilo.

Sedaj grem kaj delat, lepo se imejte.
Vreme je pa kislo. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
26.9.2007 10:56:48   
MojcaG
Suha plenica in naša, ki lula na WC. Pohvalno .

user posted image  user posted image  user posted image  bravo! pohvalno, res!

aja, pa dobro jutro vsem!user posted image

felicity, podobno se dogaja tudi pri nas, vendar menjuje "glavne igralce". včasih hoče izključno mene, včasih noče niti dihat brez atija - bohnedaj da je popoldan v službi in jo zagrabi "atitožje"... takrat je ojojoj. ko pa gremo kaki babici, potem pa sva oba adijo, ker se dogaja ultra razvajanje in ji lahko samo babice "pedenajo". zdaj jo samo tega odvajam, da je ne nosim. ker ravno zdaj, ko me že kondicija malo heca, je najbolj fajn, da jo mami nosi, a ne. 

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
26.9.2007 12:51:42   
KBM
Felicity - čestitkeuser posted image user posted image

Mi smo danes spet šle k pediatrinji in ima vneti ušesekuser posted image in nosek še kar zabit, tko da smo dobile kapljice Tobrex za nos in sirup Zinnat!
Ali je že katera imela te antibiotike?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
26.9.2007 18:08:13   
Felicity
Zinnat je imela Ema, (so precej dražji od Hiconcila ali Ospena, če se ne motim), pri nas se je dobro izšlo s tem antibiotikom.

Je pa Ema spet slaba. Pa sem že mislila da smo se rešili. user posted image ME je klicala varuška v službo, da ima povečano temperaturo in sedaj smo doma.user posted image user posted image user posted image Vročino sem ji zbila, ampak se ji vidi revici, da ni ok, jutri moram poklicat pediatrinjo, da jo da na preiskave.
Očitno je še nekaj pobrala. Sem prav žalostna. Zgleda da bo res bolna na svoj RD. user posted image

Držite se in zdravja vsem!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 26.9.2007 18:09:51 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
27.9.2007 8:25:32   
KBM
Felicity, upam da se Ema hitro pozdraviuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
27.9.2007 9:38:22   
Aja32
Hojla punce...

Da se še jaz malo javim.
Luka je bil do danes doma - namreč dobil je močan bakterijski infekt, tako da je bil na antibiotikih. Vročine nikakor nismo mogli zbit - jo je med 39,5 in 40. No, zdaj je že v redu in seveda živahen kot 100user posted image ...  Govorimo še ne, no, kakšne besede mu že uspe izreči, samo bolj po njegovo - čeblja pa non-stop. Tišine ni pri nas niti za minuto. Razen zvečer, ko zaspita.
Drugače se mi pa zdi, da ni noben več dober - vse mu moram jaz narediti, non-stop hoče biti pri meni v naročju, za cartat sem tudi samo jaz dobra... Včasih imam občutek, da me ne pusti izpred oči tudi za sekundo. Še na WC hoče z menoj... user posted image user posted image user posted image Pa ni bil tak... Ne vem kaj ga je pičilo...No, ati je seveda dober za divjanje in igranje. 

Naja se plazi, postavlja na nagice. Izgleda, da bo tako hitro shodila kot Luka. Nabiramo že buške... Ful je firbec - prava pupa. Samo, da jo kdo ogovori ali pa vzame v naročje, pa je najbolj srečna. Nasmehe vrača vsem po vrsti, nobenega se ne boji. V glavnem super.

Ravno danes sem se začela ubadat, kje bomo praznovali Lukov rojstni danuser posted image user posted image user posted image . Zaenkrat še ne vem - no, če bo lepo vreme, potem sploh ni problema. Če bo pa grdo, bo pa kriza. No, bomo videli.

Lp A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
27.9.2007 9:40:39   
Aja32
Aja - kako naši user posted image ?!
Imena že zbrana - no,  za Nalin vem, da bo Jonas...
Kaj pa pri tebi MojcaG? Imate že ime?
No, saj je možno, da si napisala, pa sem jaz zgrešila post?! 

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
27.9.2007 9:54:24   
Felicity
Ojla,

Ne vem kaj se dogaja z Emo, včeraj je zaspala okrog 18 in spala do 8ih zjutraj. Vmes se je samo 1x zbudila in zahtevala kakav. potem pa spet spanec.
Zjutraj - brez vročine, ful dobre volje, jedla vse po vrsti.

Zares ne vem, kaj naj si mislimuser posted image  viroza?
Danes je ostala doma z tatkotom. Bomo videli kaj bo čez dan nastalo.

Upam na najboljše.user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
27.9.2007 12:30:33   
KBM
Felicity, kako je z Emo?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
27.9.2007 13:34:40   
MojcaG

ojla! ja, že imamo ime, naši princesi bo ime Hana user posted image ... sem ravno s pregleda, kjer sem imela tudi uz, pa sem vprašala ginekologinjo, če je kakšen lulček slučajno zrasel. pa je rekla da ne, da je punca in fertik! user posted image  no, fantek bi bil pa Mark.

aja, tvoja princeska je pa res hitra! user posted image  user posted image  user posted image  bravo!

držim pesti za vse bolančke, da se hitro pozdravijo!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
27.9.2007 13:49:02   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Felicity, kako je z Emo?

Zaenkrat ni bistvenih sprememb. Vročine ni. Dobre volje, jedla malo manj, ob 13ih zaspala.
Upam da bo šlo skozi.

lp

Hana user posted image user posted image user posted image  Ful lepo ime.

< Sporočilo je popravil Felicity -- 27.9.2007 13:51:28 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
27.9.2007 13:51:39   
KBM
Zaenkrat ni bistvenih sprememb. Vročine ni. Dobre volje, jedla malo manj, ob 13ih zaspala.
Upam da bo šlo skozi.

Superuser posted image

MojcaG, tudi meni je všeč ime Markuser posted image , Hano pa imamo v žlahtiuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
27.9.2007 14:30:19   
Aja32
No, midve z Najo sva šle pogledat, če bi praznovali Lukov rojstni dan kar v Nami... Zgoraj v 5. nadstropju imajo fajn otroški kotiček... Plačaš pa za pijačo, če želiš lahko naročiš torto pri njih in to je to... Če bo grdo vreme, je to še najbolj idealna lokacija... Evo, nekaj slikic...

user posted image

user posted image

user posted image

Evo, pa še naša princeska - non-stop bi bila na nogicah...

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
27.9.2007 14:31:45   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

ojla! ja, že imamo ime, naši princesi bo ime Hana user posted image ... sem ravno s pregleda, kjer sem imela tudi uz, pa sem vprašala ginekologinjo, če je kakšen lulček slučajno zrasel. pa je rekla da ne, da je punca in fertik! user posted image  no, fantek bi bil pa Mark.

aja, tvoja princeska je pa res hitra! user posted image  user posted image  user posted image  bravo!

držim pesti za vse bolančke, da se hitro pozdravijo!

Odlično - Hana je ful lepo ime... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?