MojcaG
|
ojla punce!! nana - še enkrat in še miljonkrat: čestitke!!!!!!! a sem ti rekla al ne, da bo pupa? kako ste? kako se je miha navadil? nalin - čestitke za še enega princa! in za ime! kako se počutiš? naša najnovejša princesa bo pa hana, če pa bo po kaki slučajnosti princ, bo pa mark. karkoli bo, nič ne rabimo več kupovat, sem urejala oblačila in jih imam za tri dojenčke, ne samo enega. tudi liu ima toliko cotk, da je ojojoj. enostavno ne smem mimo kakega h&m ali c&a, ker tam čist zgubim kontrolo . akš - lepa frizurca.. nekaj takega ima sedaj liu, ampak mi samo š**** strižemo, ker si puščamo laske. kar se pa tiče samostojnosti... ajoj.. s tem imamo na redni bazi borbe, ker ona bi vse, ampak res vse počela sama. tudi nohte strigla. se priklenila v avtosedež,... kar že zna. ampak kadar se mi mudi, se malo fajtamo, da jo jaz priklenem. sezut in obut se zna. sama bi se previjala, vse. sicer pa že kar pridno hodi lulat na kahlo ali školjko, vendar še ima pleničko. če pa se pokaka, pa takoj zahteva "rito servis". da se takoj previje, ker jo moti. a veste, kaj je zadnjič izjavila? sicer že kar nekaj časa nazaj. pri babici sem se obula v dva različna copata, nisem niti gledala, kaj obuvam. in jo je to živciralo, mi je iz noge vzela copat in šla po "ustrezajočega". in me obuje. jaz njo gledam in ji rečem: "liu, pa ti si genij!" ona pa meni: ne, mami, nisem genij. punčka sem!" jo bom morala naučiti, da smo punčke tudi lahko geniji! drugače pa okoli nas sami prehladi, sploh v vrtcu, tako da je nam tudi začel nosek točit. upam, da ne bo zbolela. včeraj je bila smešna. sem ji rekla, da ji bo babi prinesla kinder jajčko. in potem me je čez nekaj časa vprašala, kdaj babi prinese kinderpet jajčko.
|