|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
2.9.2007 20:07:46   
KBM
Ja res, tolk hiter čas beži mimo nas - naši sončki so pa z dneva v dan večjiuser posted image
Ja tudi mene kar stisne, ko pomislim da bo že drug mesec stara 2 letiuser posted image

Danes smo bili pa na pikniku, full smo se lepo imeliuser posted image , smo še sonček ujeli, ker ta teden bo pa kar slabo in mrzlo vremeuser posted image

Jutri pa gremo v vrtecuser posted image

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.9.2007 8:14:47   
Felicity
Lep ponedeljkov pozdrav.user posted image

Mi pa bomo že ta mesec praznovali 2 roj. dan.user posted image  Če pomislim na dve leti nazaj, se mi zdi že tako daleč in kar ne morem verjet, da bo imela že dve leti. Zares čas beži.user posted image  Še par let in bodo šli na ta dan v šolo. Si predstavljateuser posted image

No sedaj moram  it k službenim obveznostim, imam kar gužvo.

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.9.2007 13:34:47   
KBM
Hello

Midve smo pa bile danes v vrtcu od 8 do 12 in je bilo superuser posted image Samo Karin bo še trajalo nekaj časa, da se navadi, ko sem bila zraven je bilo super, se je igrala in skakala, ko me pa ni bilo pa jokatuser posted image , no saj se bo navadilauser posted image

Sedaj pa spi, je kar padla v posteljco, ko smo prišle , ker se je kar naskakala in naplesalauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 17:59:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.9.2007 18:13:20   
KBM
KBM, saj boš videla, da bo kmalu ok, samo pozitivna bodi

Thx, Nalinuser posted image Jutri jo bom probala pustit, par uric samo!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.9.2007 21:09:45   
Udb
Naša Nana je rodila punčko Majo!!! Bravo še tukaj!!!!!! user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.9.2007 21:10:54   
KBM
Jeeeeeeeeeeee, bravo nana,čestitke mladi družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
4.9.2007 9:44:42   
AKŠ
jeeeee nana!!!!!!!!!!!!

čestitke

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
4.9.2007 10:22:26   
Felicity
Nana - Iskrene čestitke! Dobrodošla Maja!

user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 10:55:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
4.9.2007 12:54:42   
KBM
Hello! 

No danes je pa Karin bila že sama v vrtcu, tko da ni panike, na začetku je malo jokala, potem je pa pozabila, da mami niuser posted image
Ko je pa bilo treba domov iti, pa ni hotela, ona bi se še kar igrala, tko, da sem full vesela, da je tko kratek čas rabilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3336
4.9.2007 13:43:18   
Felicity
Kbm / Karin - Me veseli da se je tako lepo vključila. Kar tako naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 14:20:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
4.9.2007 16:02:11   
KBM
Hvala obemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
5.9.2007 9:57:56   
KBM
Dan!

Karin je v vrtcu, jaz pa mal po netu brskam, joj kolk mi je dolgčas po njejuser posted image , upam, da se bom kmal navadila, komaj čakam da je ura pol dvanajst, da jo grem iskatuser posted image

In kako ste kaj ve?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 12:10:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
5.9.2007 12:47:06   
KBM
No, pa smo že doma, Karin že spi!user posted image
Je bila pa full pridna in nič ni jokala, samo ko sem šla je jokala, ko me ni pa več videla je pa bilo ok, ko sem jo pa prišla iskat je pa glih še kosilo jedla in bila je res full pridna, vse je pojedlauser posted image

Se mi je kar kamen od srca odvalil, sam da je uživalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 15:31:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
5.9.2007 16:01:24   
nana 27
Punce, hvala za čestitke!!!!!  Ko bom imela malo več časa, napišem še svojo porodno zgodbo. Ja, v drugo je čisto drugače user posted image  pa še Miha je treba navajat na novo pridobitev user posted image  in na nov vrtec. KBM, saj bo..boš videla, da bo Karin kmalu uživala v vrtcu user posted image user posted image user posted image  Upam, da ga tudi Miha kmalu sprejme.

Neposredna povezava do sporočila: 3344
5.9.2007 16:11:11   
KBM
O, živijo nana, lepo te je spet brati!user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi upam, da bo Karin full uživala v vrtcu, ker že sedaj uživa, pa je komaj tretji danuser posted image Za Mihca, pa držim pesti, da bo tud kmal vesel vrtcauser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
5.9.2007 17:44:44   
soncek&luna
joj sele zdejle prebrala.... NANA CESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od naju obeh.....

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.9.2007 11:21:09   
urbancek
Nana 27 - ČESTITKE

user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.9.2007 13:44:45   
KBM
urbancek, upam, da boš v drugo imela kaj več časauser posted image , no mal smo se pa pomenile a ne!user posted image
Če bomo pa mi kaj okol hodil, te pa prej kontaktiramuser posted image

Joj, kolk me danes zebe, vreme je čist noro (prava zima)user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
7.9.2007 9:19:13   
Felicity
Ojla, dobro jutro, im me spet na 2 strani. user posted image

Pri nas nič novega, razen tega da je danes pri varuški sama, fantek je zbolel, punpca je šla na morje.
Vesela sem, ker sem končno dobila majico v črni barvi za ta malo. user posted image  Sem jo kar dolgo iskala. Jo moram poslikat, dokler ni še uničena. user posted image

Razmišljam o darilu za RD.  Nimam ideje, še najboljše se mi zdijo kakšne Lego kocke, ker ta mala se res ful igra z njimi. Ma saj je še čas.

Včeraj, ko sem jo dala spat, sem jo dala kar v vrečo, ker si vedno zbrca dol deko. In te noči so ful mrzle. Kako pa vi to rešujete.

Danes se obeta en lep dan.
Lepo se imejte!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
7.9.2007 9:41:51   
KBM
Dobro jutro!

Karin je v vrtcu, ga je full lepo sprejela,user posted image ko pridem po njo, sploh noče iti z mano, sam igrala bi se še, pa kar po igralnici šiba gor in dol, vsa navdušena, no sam da je tko, ker sem mislila, da bodo večji problemi glede tega, me je presenetila!user posted image user posted image
Drugače pa imamo mi že sonček in je prav prijetno, upam, da bo cel dan takšen, danes gremo v Hrastnik, malo dedija in babi pogledatuser posted image

Glede spanja, pa mi že skoz spimo v spalni vreči, ker enostavno noče imeti rjuhce ali kovtra na sebi, čist se zbrca, tko, da imamo za poleti tenko spalno, za pozimi pa debelejšo!user posted image

Te dni je bilo pa tolk mrzlo, da sem jo oblekla v zimsko pižamco in še debelejšo spalko, da je ni zeblouser posted image No upam, da se tale vreme kaj porihta in da ne bo kar zima, naj bo še kaj jeseni!user posted image

Lep vikenduser posted image Mojca

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?