|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
22.10.2007 14:57:41   
nana 27
Vse najboljše Aljaž in Žan user posted image user posted image user posted image  Hvala za lepe želje! Vidim, da tudi vas mučijo bolezni. KBM, upam, da bo s Karin vse OK. Je moralo biti precej grozno user posted image  Važno, da je zdaj doma..to je najboljše zdravilo!  Miha je pa na svoj RD zakuhal na 41 stopinj. S Calpolom ni šlo dol pa še izbruhal ga je. Diagnoza pa je viroza. Upam, da ne bo hujšega. Pa tako vesela sem bila, da je v vrtcu v kosu zdržal dva tedna (čudnih stvari se veselim, a ne user posted image )Vsem bolanim želim, da se čim prej pozdravijo user posted image ostalim oktobrčkom pa najlepše praznovanje RD user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
22.10.2007 15:49:29   
KBM
Pa tako vesela sem bila, da je v vrtcu v kosu zdržal dva tedna (čudnih stvari se veselim, a ne )

Tudi jaz sem se prehitro veselila, drugače je pa Karin sedaj zdrava in upam, da nekaj časa vsaj al pa za dolgo tko ostaneuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
22.10.2007 21:43:35   
soncek&luna
najprej cestitke zanu za drugo svecko

in hvala za vse cestitke.... moj fant je tako zural kot veliki user posted image ... v soboto smo zaceli ob 15.00 uri in koncali ob 23.00, skratek pa je sel spat ob 22.30... norel kot zmesan... in potem spal kot ubit vso noc... ker nisem navajena, da nobenega glasu ne da od sebe, sem skoz cekirala, ce sploh diha...

vsem bolanckom in bolancicam zelim hitro okrevanje... nas (moram potrkat) se se nic ni oplazilo

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
22.10.2007 22:04:48   
KBM
moj fant je tako zural kot veliki

Lepo, no sedaj je pa že itak navajen žurat, tko da bo v soboto superuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.10.2007 6:21:13   
soncek&luna
vse najboljse Marcel user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.10.2007 7:16:53   
nana 27
Vse najboljše, Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za drugo svečko!

Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.10.2007 8:04:01   
Felicity
Marcel - Vse najboljše!
user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.10.2007 10:14:45   
Udb
Hvala vsem za čestitke! user posted image  

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 13:31:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.10.2007 15:30:07   
KBM
Vse najboljše Marceluser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
24.10.2007 9:23:30   
mayy
Redko pišem, vendar vas redno berem. Danes pa moram sporočiti da moj Nik praznuje 2.rojstni dan. Vse najboljše pa želim tudi Meliti, Tinetu in Žigu.
Lep dan še naprej.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
24.10.2007 9:42:35   
Udb
Melita (Sabinke), Tine (Tejcika), Nik(Mayy) - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.10.2007 9:52:58   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Melita (Sabinke), Tine (Tejcika), Nik(Mayy) - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

...se pridružujem čestitkam...
user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.10.2007 10:27:29   
KBM
Melita (Sabinke), Tine (Tejcika), Nik(Mayy) - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!

Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.10.2007 10:56:31   
urbancek
MARCEL - Udb
SVIT - Bagi
VSE NAJBOLJŠE (se oproščam za zamudo, včeraj nisem bila nič na rač.)

MELITA - Sabinke
TINE - Tejcika
NIK - Mariy
VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 11:06:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.10.2007 16:53:41   
soncek&luna
tudi mi2 s skratom zeliva vse najboljse vsem ki danes praznujejo.

user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.10.2007 20:32:18   
MojcaG
miha, žan, aljaž, marcel,

melita, tine, svit, ....  vse najnajnajlepše!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    vsem želim veliko zdravja, lepih in igrivih trenutkov, tone razvajanja in igrač, in še kaj bi se našlo!  upam, da nisem koga pozabila in upam, da ste vsi lepo praznovali in veselo pihali že drugo svečko! joj, kako čas beži.

nana, to je pa res krivično user posted image , takšna vročina za rojstni dan... upam, da ste kaj boljše!

men pa trenutno edino tole kravžla živce: kje dobiti pikapolonico (torto) v naši bližini. in da je podobna pikapolonici. ne da je torta, ki ima gor sliko pikapolonice. ampak da je OBLIKE pikapolonice. vem, ja, kompliciram. ampak gospodična mi ene miljavžnkrat na dan pove, da bo imela za rojstni dan torto pikapolonico in želim, da ima res lepo pikapolonico. jutri poizvedujem dalje v okolici - celje ipd. pa še to me jezi, da moramo praznovati noter, kolk bolj bi bilo enostavno, če bi bilo poleti.. hudi problemi, saj vem.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.10.2007 21:25:00   
MojcaG
user posted image

takole si pa mi glavo peremo. vse lepo in fajn, dokler si ni treba izprati šampona. to sovraži in seveda vklopi sirene vseh možnih variant in jakosti. ima katera kakšen predlog? ji zaščitim učke z brisačo, sam ko se izmika in si ne da dopovedat, pa še šampon ima tak, da ne peče. kako vi to prakticirate?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.10.2007 22:40:29   
soncek&luna
jaz mojga skrata kr na hitr s tusem polivam in ga zraven hvalim kako je on to pogumen fant.... ponavadi vstane v banji n ga moram pol za eno roko drzat.... ampak se ne joka... potem ga hitro zavijem v brisaco in takoj obrisem ocke in ko pokuka izpod brisace ima ze ogromen nasmesek na obrazu.... no so pa tudi dnevi, ko je njegova sirena vkljopljena - samo to je redko

Mami, pika moja!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 23:22:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3546
25.10.2007 9:22:51   
Udb
Uffff, umivanje las je tudi pri nas CEL projekt! user posted image  Že tako vsak dan pove, ko se greva kopat, da ne lase umit! user posted image user posted image  No, in potem na vsake toliko, ko je res nujno - takrat pa jok do konca - se pravi od močenja, šamponiranja, splahovanja do brisanja. Pol je pa OK. Ampak to so res cela pljuča vključena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
25.10.2007 9:29:21   
Felicity
Glede pranja las ... v tuš kabini podobno kot pri ostalih, jok in stok.

Druga varianta - ko je za prat lase, mi pomaga moja mama in jo drži nad umivalnikom, tako da je v ležečem položaju na hrbtu (gleda v strop). Jaz ji pa umivam lase in pazim, da ji ne gre voda v oči. In moram rečt da je ful pridna, potem ji itak obljubimo bonbon, če ne bo jokala in ne joče.

Je pa ful hecna, ker ko ji rečemo da ji bomo umili lase, začne že nabirat solze, povesi šobo in te 100x vpraša "bomo danes lase, bomo danes lase, ..."

Pa tudi vsak večer, ko se odpravljamo kopat vpraša "Ne bomo danes las?" In ko rečeš "ne, ne bomo danes",  je najsrečnejši otrok na svetu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
25.10.2007 10:12:34   
KBM
Glede pranja las, jaz jo kar v bani v ležečem položaju lepo uštimam in ni panikeuser posted image Drugače tudi ne mara, da ji pride voda v oči kaj šele peneuser posted image , to je jok in stok!Samo ponavadi naredimo tako kot sem že napisala in ni panike!user posted image

Mi bomo pa v soboto praznovali rojstni dan, torto bo pa kar znanka naredila in sicer Nodijauser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 22:44:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

FORUM Z EKOLOŠKIMI VSEBINAMI
Jerneja_

Ali bi sodelovali na forumu z ekološkimi vsebinami ( ločevanje odpadkov, eko akcije, nasveti...)

da (65%)

ne (35%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!