|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
30.10.2007 7:10:47   
KBM
Liu, čestitke za suho ritko in seveda

ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 9:56:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
30.10.2007 9:59:53   
Felicity
Liu - Vse naj naj!!!
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
30.10.2007 10:00:17   
Udb
No, sanjam je po moje treba slediti. Zato se šolam - pa tudi ne vem kam me bo pripeljalo, ker nimam nobenih vez (za akademijo), ampak nikoli ne bom mogla reči, da nisem vsaj probala! user posted image  AKŠ, kaj če bi enkrat duet užgale. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.10.2007 11:13:40   
KBM
AKŠ, kaj če bi enkrat duet užgale.

To bi bilo pa superuser posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.10.2007 12:28:53   
AKŠ
a ti tud poješ Udb?

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.10.2007 15:02:36   
urbancek
LIU - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.10.2007 16:31:46   
AKŠ
LIU - vse najnajboljše user posted image user posted image user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.10.2007 17:25:17   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ

a ti tud poješ Udb?
Jp. Trenutno sem 4. letnik na petju na srednji glasbeni šoli.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.10.2007 22:16:09   
AKŠ
hudooooo

ful pridna.....

jaz sem tud hodila na solopetje, a me je minilo....sem potem raje na privat vaje hodila, vse ostalo pa je bil samouk....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
31.10.2007 16:05:31   
nana 27
Vidim, da sem zamudila pri čestitkah user posted image   VSE NAJBOLJŠE, LIU user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
2.11.2007 14:24:34   
KBM
Hello!

Kje ste vse?Ali uživate na sončkuuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 10:12:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
3.11.2007 13:28:35   
KBM
Povejte mi kako mirno spati, ko je otrok v drugi sobi

Jaz ti glede tega ne morem nič svetovati, ker smo zaenkrat še vsi skupaj v spalniciuser posted image
Kadar je pa bolana si pa ne predstavljam, da bi bila v drugi sobi

Neposredna povezava do sporočila: 3589
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 16:47:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
3.11.2007 17:04:03   
KBM
KBM, pa Žan mi je zakuhal sredi noči,

Ojoj, to je pa bolj hudo, kako pa to?Ali je prehlajen al kaj drugega?

Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 18:07:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
3.11.2007 22:37:37   
KBM
kaj če bi dobil vročinske krče pa sploh nebi vedela

Ja res je, zato pa je fino če ga imaš vsaj še nekaj časa blizu sebe, sploh če je kaj bolan, včasih tud smrkanje pripelje naprej do vročineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3593
3.11.2007 23:11:43   
nana 27
Nalin, Miha je v svoji sobici od pol leta dalje. Ponavadi imajo otroci povišano T že pred spanjem. Kadar je tako, vem, da bo ponoči še narasla, zato ga bolj kontroliram. Do sedaj je pri povišani T vedno sam opozoril na to z jokom. Je pa tako, da on zaspi sam. Ko zaspi, ga grem pokrit in nato čez uro, ko trdno spi, ga dam v spalno vrečo in ga takrat zmeraj potipam, ali pa T zmerim v ušesu, če je kaj sumljiv. Če vročine nima, sklepam, da je ne bo, ker je proti jutru zmeraj najnižja T in le redko narašča, če otrok ni imel vročine že prej ali pa je bolan - takrat zmeraj kontrolirava vročino na eno uro. Te pa razumem. Tudi jaz bi bila čisto iz sebe...upam, da ni kaj hujšega. Pozdravite se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
4.11.2007 13:22:02   
AKŠ
Lea pa spi med nama-sej spi zelo lepo....smo poskusili da bi bla v svoji postelji, pa sred noči kr sama pride iz svoje sobice v spalnico in se zrine vmes....

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 14:18:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
4.11.2007 14:47:10   
Felicity
nalin - Lepo da je Žan že bolje, lahko da je imel T od kakšnih zobkovuser posted image
A se je udaril da šepa? Mogoče ga tiščijo čevelji in copateuser posted image
Upam da kmalu rešite težavo.

Sedaj čakam našo princesko, da se zbudi, prespi najlepše ure. user posted image
Gremo k mojim na kosilo (ful mi kruli).
Je pa danes ustala že ob 6ih, najbrž se navaja na delovni teden. user posted image
Te dni ko smo bili doma me je vsako jutro spraševala če gre k varuški. user posted image  Verjetno se nas je naveličala. user posted image

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.11.2007 16:00:49   
nana 27
Nalin, kaj pa če pospešeno raste? Saj veš..rastne bolečine.

Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.11.2007 19:57:31   
MojcaG
dober večer!! najprej najlepša hvala za vse čestitke vsem! sem pokazala liu te medvedke tu gor in sem ji povedala, da so samo za njo! praznovali smo v treh rundah, ker imamo majhno stanovanje in drugače ni šans. in princeska je seveda uživala.

nalin, glede vročinskih krčev sem jaz tudi enkrat "paniko užgala", ker me je ob eni virozi prestrašil dežurni zdravnik, ki mi je rekel, da moram nujno zbijat vročino, da se ne pojavijo vročinski krči. ko pa sem to potem povedala pediatrinji, pa je rekla, da je bojazen odveč, saj ni nagnjena k vročinskim krčem. se pravi, če jih od začetka ni imela, je težko verjetno, da se pojavijo. da jih imaš, če si k temu nagnjen, to pa se pokaže takoj, ob prvi visoki vročini. zdaj jaz ne vem, koliko to v resnici drži, upam, da je res in da se nam jih ni treba bati. jih je žan kdaj prej imel?

mi svoje sobe nimamo in če povem iskreno, je ne bi še rada imela. ker se mi ne bi dalo ponoči hodit v drugo sobo. user posted image  bolj mirno spim, če jo slišim. je pa moj mož užgal foro danes ponoči. liu nekaj zajamra v spanju, mož vstane, jo vzame iz kinderpeta in jo da med naju. user posted image  jaz ga gledam. in spi dalje. liu in jaz se nekaj gužvama, obračava, se vrže nižje po postelji, jo hočem popravit, pa mi reče: mami, v kinderpeta! ja itak! jo dam in spimo lepo dalje, zjutraj pa vprašam moža, zakaj zavraga jo je parkiral med naju, pa ni imel pojma, da je sploh kaj naredil. ga luna nosi.user posted image  no, sej rada pride med naju, proti jutru se cartlat, ampak spi pa raje sama, v svoji postelji.

kako ste ostale? aja32, ste zdravi zdaj? pa nana? btw - si dobila moj zadnji mail? nalin, kako se ti počutiš? pa udb, kbm, felicity, sonček in luna, urbanček,...?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.11.2007 20:18:52   
nana 27
Mojca, grem kuj čekirat user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?