|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 23:22:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
   RE: oktober 2005
3.4.2008 17:30:43   
urbancek
Udb - naš zelo dolgo ni govoril skoraj nič, sedaj pa pove v bistvu vse, R je pa brezhiben.

KBM - čestitam za službo user posted image , Karin naj se pa hitro pozdravi, da bo šla spet k svojim prijateljem

Nalin - ja pridejo taki dnevi depresivnosti. Tudi jaz skoraj nimam nikogar s katerim bi lahko šla na kavo, pravzaprav sploh ne morem iti, ker s ta malima dvema je nemogoče, ker bi samo za njima letala, sploh za Nejcem, ki ga nič ne ustavi, ušesa ima pa tudi bolj za okras, za varstvo pa tudi nočem deklet obremenjevati za take stvari, mi bolj prav prideta, ko je res kaj nujnega. Tašči ju ne dam, mož je bolj malo doma, zvečer pa v glavnem v hlevu (če je že doma), moja mami pa je predaleč, pa še s svojimi stvarmi je psihično tako obremenjena, da ji tudi nočem naprtiti dveh gavnarjev. Bomo kofetkali na stara leta user posted image

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
3.4.2008 22:29:10   
KBM
KBM - čestitam za službo , Karin naj se pa hitro pozdravi, da bo šla spet k svojim prijateljem

Hvalauser posted image

Jaz tudi upam, da bo Karin hitro ozdravela, sedaj kašljamo še kar dosti, drugač je pa ok, nosek smo uštimaluser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 0:24:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.4.2008 22:31:25   
KBM
KBM, kdaj sem pa zgrešila, da imaš novo službo, čestitke upam da boš uživala na novem del. mestu

Hvalauser posted image , sem čist na frišno šele 1 teden je bilo včerajuser posted image
Zaenkrat sem zadovoljna z delom in predvsem s celim kolektivomuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4055
5.4.2008 20:55:40   
KBM
Hello

Kako ste kaj?
Mi smo bili danes že zunaj na sončku, Karin je že bolje, tko da smo uživaliuser posted image
Nekaj novih slikc sem dodala v albumuser posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 10:48:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
7.4.2008 10:50:57   
Udb
Naš otrok je pa spet bolan - ok, 4. v življenju - s tem da sva 2x od tega pristala v bolnici. In zgleda da je spet neka viroza....vročina na suho. Držite pesti, da bomo tokrat doma prebolela.

Neposredna povezava do sporočila: 4058
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 12:35:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
7.4.2008 20:09:12   
KBM
Kolko sta aljaž in karin luštna sami kodrčki so ju

Thx user posted image

Udb, pozdravite se

Neposredna povezava do sporočila: 4060
7.4.2008 20:40:50   
Udb
Ojla,
poročam da smo 1.pristali na antibiotiku. Upam da bo kmalu prijel in bomo kmalu zdravi. Je pa kao ena angina. Sm ni bla ziher. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
7.4.2008 21:07:38   
KBM
Upam, da boste kmal zdravi, mi smo tudi na antibiotikih še jutri, upam, da bo potem mir s temi boleznimiuser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
8.4.2008 7:59:17   
Udb
AH, antibiotik ni za nas - najprej smo driskal, pol je dobil še neke čudne izpuiščaje, tako da smo šli k dežurnemu, dobil claritin in prepoved jemanja antibiotika. Tako da greva danes še enkrat k njegovi dr. Vročina pa še kar vztraja.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 9:55:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
8.4.2008 16:04:38   
KBM
Kbm, samo da boste sedaj zdravi

Upam, da res, ker smo skoraj vsak mesec bolaniuser posted image
Samo v vrtec gre in je že bolanauser posted image , upam da se bo kmalu utrdilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4065
8.4.2008 18:56:36   
Udb
No, najina dr je rekla da se ji ne zdi to za antibiotik, naju poslala v laboratorij, sva dala kri. In je viroza!!!! Again!! Že četrič v pol leta. Ne me narobe razumet - jasno boljš viroza kot kaj resnega, ampak - to nimaš kej zdravit!!!!! Zbijat vročino. Sm kaj, ko je 3 ure po voltarenu spet 39! Toi je pa too much za krče! Itak da me je strah ku psa, ne vem kaj bi še nardila za ohlajanje. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
8.4.2008 19:58:50   
nana 27
Udb, bogi Marcel..nimaš kaj. Jaz MIha slečem, poležem, mokro pleničko na čelo in počakam, da svečke primejo. Vmes pa mu dam za pit tisto, kar ima najrajši, ampak ne silim, da ne bruha. Ko začutim, da so dlani in podplati topli (mrzli pomenijo, da se dviguje), vem, da vročina ne narašča več, pa čeprav sem znižala samo za 0,5 stopinje in še vedno kuha 38,9 do 39,3 vročine. Nato pa pred televizor pa sokca in gledat risanke. Je pa res, da je na začetku nekaj dni groznih, ker kmalu po svečki, spet začne T rast. Samo pri vas je še toliko huje, ker ima vročinske krče...upam, da ga čim prej pozdravite!!! Še dobro, da imaš zdaj voltaren. KBM, jaz si tako želim, da bi bilo lepo vreme in da ne bi bilo v luftu toliko bacilov. Recimo, da bo od maja do septembra tudi v vrtcih že bolje in bodo bolj zdravi, ker se nam dogaja nekaj podobnega kot vam user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
8.4.2008 20:35:37   
KBM
KBM, jaz si tako želim, da bi bilo lepo vreme in da ne bi bilo v luftu toliko bacilov. Recimo, da bo od maja do septembra tudi v vrtcih že bolje in bodo bolj zdravi, ker se nam dogaja nekaj podobnega kot vam

Se strinjam in upam da bo res tkouser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 0:01:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.4.2008 18:20:00   
KBM
Ja, Nalin verjetno je to res, ker sedaj sem jaz dobila zaposlitev in je Karin pri tašči in je že kar 3 tedne skupaj bolana, ker prej smo pa res bile skoz skupaj, tko da ko pridem domov se me komaj nagledauser posted image
Upam, da kmal vse to mine in se Karin navadi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4070
9.4.2008 19:03:17   
urbancek
Joj, Udb, upam, da se Marcel čim prej pozdravi, prav tako tudi Karin od KBM. Saj bo kmalu sonček zunaj in bodo tudi naši malčki bolj zdravi.

Naš pa je zopet fleke dobil. to se že kar nekaj časa vleče. Sem mislila, da bodo pominili, pa ni nič. Sem zmenena, da ga bomo zopet dali na testiranje. Tokrat na vse kar je mogoče, da se enkrat pokaže tisti user posted image , ki mu dela fleke. Najprej sem mislila, da je kaj kontaktnega, ampak ni, pravijo, da prihaja od znotraj.

Lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
9.4.2008 19:24:39   
KBM
urbanček, upam, da kmalu ugotovite kaj je vzrok flekov!
Udb, kako kaj Marcel?

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
10.4.2008 7:27:29   
urbancek
Uh, danes sem pa slabe volje. V petek bi morala z Nejcem na testiranje za alergije in kaj mali naredi - zakuha. Prav bogi je bil ponoči. Sem mislila, da bova že ob 5 pokonci, pa je k sreči nazaj zaspal. Upam, da je samo prehlad in ne viroza, ker sem potem v riti. Ta večjemu se danes prične tečaj plavanja in če ima mali virozo, smo denar vrgli stran, ker bo v roku 3 dni zbolel še večji. Kako že pravijo o user posted image  in njegovih ta mladih.

Udb - ali je Marcel kaj boljši

KBM - kako pa kaj služba. Kje pa delaš, če nisem preveč radovedna? Ali je Karin sedaj že vredu?

Pismo zeleno, tudi sama sem nekaj razmišljala, da bi večjega dala v vrtec, ko pa berem koliko so bolani, me je pa čisto minilo, tako, da bomo vsaj še eno leto počakali. Mogoče eno leto pred šolo, pa tudi Nejc bo že malo večji in bo lažje preboleval vse mogoče viroze, ki jih bo ta večji nosil domov.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
10.4.2008 17:09:16   
soncek&luna
no mi smo tudi zboleli... najprej jaz za en dan iz ponedeljka na torek... v torek sem bila doma... v torek popoldan pa se aljaz... na sreco ni imel driske kot jaz, ampak ima samo vrocino in nic ni hotel jest.. danes je po 2 dneh prvic jedel kosilo... je pa vceraj vseeno bil pri varuski in danes tudi... cez dan je cisto brez vrocine popoldan mu pa naraste in ponoci jo ima tudi... ja, pa zadnje case hoce samo pri meni spat v moji postelji in to prav na mojemu povstru. rece, pri mamici aju in to pomeni cisto zrven mene user posted image ... njegova postelja je aktualna samo cez dan za skakanje

tudi jaz upam na soncek in toplejse vreme

Mami, pika moja!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
10.4.2008 19:40:35   
Udb
Naj se naši malčki čim prej pozdravijo!!!

MArcel je malo boljši. Danes je bil cel dan brez vročine - šele zdaj je spet prišla nazaj, pa še to ne veliko. Upam, da ne bo treba voltarena, ker jih je zdaj te dni res veliko pokasiral. Je pa začel ful kašljat, pa nos se mu maši, učki čist taki bogi, v glevnem z vročino je še dobro zgledal!! user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?