|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
10.4.2008 21:51:18   
KBM
KBM - kako pa kaj služba. Kje pa delaš, če nisem preveč radovedna? Ali je Karin sedaj že vredu?

V službi se počutim super in mi je zaenkrat všečuser posted image , delam pa v Hobotnici v Tržiču!
Karin je bolje, samo še kašlja, zvečer malo boljuser posted image

Pozdravite se vsi bolančkani

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
11.4.2008 14:58:41   
urbancek
No, kako kaj vaši bolančki, ali so se že pozdravili. Sicer je pa zunaj tako gnilo vreme, da ni čudno, da je toliko bolanih.
Pri nas je danes prav morbidno. Še meni se nič ne ljubi. Cel dan že po malm visim na comp. vmes kosilo, pa spet comp. pa to ta večjo na postajo, sedaj spet comp, - čakamo atija, da gremo jest. Ta mala dva sta prvi del že končala, ker res ne moreta tako dolgo čakati, pa tudi za večjega je boljše da ne gre s čisto polnim trebuščkom v bazen (tečaj plavanja)

Nejcu pa danes, kot sem predvidevala, testiranje na alergije odpade user posted image . Sicer nič več ne kašlja, uček pa je je vedno malo rdeč, pa tudi malo  mu iz noska teče, ampak ga ne bodo testirali, ker lahko kak skrit virus izniči rezultate testiranja. Bomo videli, kaj bo naslednji petek. Čim prej bi rada dala to skozi, da že enkrat pogruntajo kaj je.

LP

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
11.4.2008 21:30:00   
soncek&luna
no, mi smo posteno zboleli... temperaturo ima se vedno visoko...kaslja izredno grdo...prejle so se mu pa se izpuscaji pojavili...ne morem ugotovit kaj bi to bilo...premisljujem o sesti bolezni ali pa ima norice... bomo vidli.... jutri greva k dezurnemu zdravniku user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.4.2008 9:41:53   
KBM
Aljaž pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Karin ti pa pošilja en velik poljubček

< Sporočilo je popravil KBM -- 12.4.2008 9:42:16 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.4.2008 11:28:09   
soncek&luna
o hvala....

bila sva ze zgodaj zjutraj pri zdravniku... diagnoza: alergija... hmmm... samo ne vem na kaj...

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.4.2008 15:00:30   
nana 27
Berem, da vas je kar dosti prehlajenih user posted image  Miha je v četrtek ponoči dobil antibiotik, ker so ga zečala bolet ušeska pa kar nisem mogla verjet, ker ni bilo vročine. Samo za ušeska se je vlekel in jokal. Zdaj obema obilno teče iz noska, o porabi fiziološke pa bom raje tiho user posted image  Z alergijo se ubadamo pri Mihu. Na obrazku flek izginja, se je pa večji pojavil na komolcu. Kar seli se user posted image  Začelo se je na kolenu, potem na obrazu, zdaj komolec user posted image  Testiranje imamo pa na začetku maja. KBM, super za službo user posted image user posted image user posted image  Si zadovoljna? Koliko ti vzame vožnja?  Vsem prehlajenim oktobrčkom želi, da se čim prej pozdravijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.4.2008 22:25:01   
MojcaG
ojla punce!!!

ma, kaj je zdaj to... te bolezni? vsem želim, da se čimprej pozdravite!!!

pa tele alergije. kaj se to še lahko pojavi, kar naenkrat? sončekinluna, ali je imel Aljaž že prej kakšne simptome ali samo zdaj?

nana, ali se še zdravite z bioresonanco? je bilo kaj uspeha?

kbm, čestitke za službo! user posted image  user posted image  user posted image

nalin, kako si ti kaj? si se že kaj razbremenila?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
13.4.2008 9:34:30   
soncek&luna
mojcaG, aljaz nikoli do sedaj nobene alergije, tudi znakov ne... ne vem.. vceraj mu je po claritinu izginilo cez dan, danes zjutraj pa se je spet pojavilo... jutri greva se enkrat k zdravniku.... pa se vrocina mu skoz skace... zdej je pa ze slab teden z vrocino....danes ponoci mu je spet narastla na 39,5....

za jesti mu pa tudi ne vem kaj naj mu se pripravim... razen krekerjev noce nic vase spravit... zdej mu za pit dajem gosti sok, da vsaj tako malo kalorij dobi

bolancki pozdravite se

Mami, pika moja!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
13.4.2008 12:38:47   
KBM
nana, v eno smer imama 30km, samo ni panike, ker se rada vozimuser posted image Drugače sem pa zadovoljnauser posted image
MojcaG, hvalauser posted image . luštn avatar imašuser posted image

Vsi bolančkani se čimprej pozdravite, mi se tudi ne moremo znebiti kašlja, se že vleče 3 tedneuser posted image  

< Sporočilo je popravil KBM -- 13.4.2008 12:39:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4084
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 23:09:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
14.4.2008 6:51:12   
nana 27
Nalin user posted image user posted image user posted image  Čisto razumljivo je, da se tako počutiš. Potrebuješ čas, da malo "predelaš" in da Jonas še malo zraste. Še malo. Prihajajo toplejši dnevi in manj bacilov. Koliko časa pa morate še držat karanteno? Sonček, upam, da ni alergija, da gre le za začasno občutljivost. Ob boleznih tudi v Miha nič ne spravimo. Komaj čakam na testiranje, da izzvemo, katera hrana ga muči. Najbolj pa imam na sumu jajca. Pediatrinja pravi, da jo je razvil, ker je ob začetku vstopa v vrtec jemal več antibiotikov zapored (ni bilo na pamet, ampak je tako pokazal pregled krvi). Takrat je po enih dobil izpuščaje po celem telesu in tako se je začelo. Mojca, na bioresonanco ne hodimo več. Ko se je rodila Maja, smo nehali. Rogaška je kar malo daleč in preveč je organizacije user posted image   Čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
14.4.2008 8:56:16   
Felicity
Ojla ...

za vse bolane
user posted image

Pri nas smo tudi prehlajeni, zaenkrat ostajamo pri smrkavih nosih...
Spet se matramo z izpihovanjem nosa, enkrat je že znala, sedaj pa ne več user posted image
In niti noče, kar teče stran. .... Upajmo da ne bo šlo naprej.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 9:43:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 9:45:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4089
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 18:13:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4090
14.4.2008 19:07:30   
KBM
Nalin, luštna slikceuser posted image user posted image user posted image

Bolančkani pozdravite se

Neposredna povezava do sporočila: 4091
14.4.2008 20:04:25   
nana 27
Nalin, čist sta si podobna user posted image  Jonas je ful atiju podoben. Pa zrasel je...le kam beži čas? Kaj pa Žan? Ga je čisto sprejel? Miha se Maje kar malo boji, ker zmerom ko zraven pride, ali kaj pobira, ga Maja z obema rokama zagrabi za lase in povleče k sebi. Kaj šele bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4092
14.4.2008 21:09:49   
MojcaG
ojla!

zakaj jaz ne vidim slikic od nalin? ka sem spet ušpičila?

nana, Hana je tudi prav spretna v "lasanju". user posted image  ampak je Liu na to pripravljena in se ji kar spretno izmika. bolj kot recimo babica, ko sem mogla jaz danes posredovati in jih narazen spravit user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 22:53:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
14.4.2008 23:37:31   
MojcaG
user posted image

user posted image

nalin, zdaj pa jih vidim! ampak zgleda da res nekaj šteka, ker mojih ne pokaže. lušna sta Jonas in Žan!! in kako sta si podobna, res. moji dve sta si tudi, le v učke in nos sta različni. in po karakterju. do Hane nisem vedela, da obstajajo mirni dojenčki, praktično nič ne joče, miren dobrovoljček je, ki zelo pridno je in SAMA zaspi. jo dam budno v kinderpet in lahko grem, saj sama zaspi. pa tudi ko se zbudi, bo budna čebljala, kakor dolgo bi jo pustila. se pa tudi imata zelo radi. zanimivo je videt Hano, kako obožuje Liu.. sam da jo ima na očeh, pa je čist srečna. ko pa se Liu k njej stisne, pa sploh.

dejte še druge pripopat slikce gor... sem bolj lena za albume. udb, pa urbanček, pa sončekinluna, pa kbm, pa nana... jaz bi slikce gledala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4095
   [Brisano sporočilo]
15.4.2008 12:32:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
15.4.2008 13:01:36   
nana 27
Nalin in Mojca, tudi Maja se ne joka. Se mora res kaj udarit ali pa je lačna in zaspana pa še tako kot bubica takoj zaspi, ko se naje. Jaz kar ne morem verjet. Je pa tudi ona mali buhteljček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4097
15.4.2008 15:25:42   
soncek&luna
mojcag, jaz bi dala kako slikco gor pa ne znam user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
15.4.2008 18:30:01   
MojcaG
user posted image

user posted image

evo, mislim, da mi je uspelo!

sonček in luna, jaz naredim album tukaj na rr in jih copy - ram user posted image  sem.

zdaj sem pa dobila obisk, pa pridem še zvečer. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
15.4.2008 19:09:04   
KBM
Luštne fotke, MojcaGuser posted image user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?