|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
29.4.2008 15:02:16   
Felicity
Ojla,

smo lih s kontrole prišle, ta mala že spi.user posted image
V glavnem naša P pravi da je ok, da se na pljučkih nič več ne sliši in uhce tudi ok.user posted image
Hvala Bogu, še dobro da so primli ti AB, ki nam jih je dala. Čeprav ji je malo prebavo zrušlo prvi dan, ma sedaj se že popravlja.

lepo se imejte ... Marcel  & ostali bolankoti -pozdravte se čimprej

Pri nas pa že s5 dežuje ... Upam da bo vsaj kakšen dan posijalo sončke.

< Sporočilo je popravil Felicity -- 29.4.2008 15:03:21 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
29.4.2008 17:06:07   
urbancek
KBM - ne reče se krst ampak žegnanje konjev.
Mi pa na Jurju nismo bili. Opoldne je ponavadi taka gužva, da nisem hotela iti, saj smo že večkrat konje gledali. Sem mislila iti malo popoldne, pa je Nejc zaspal, tako, da smo bili kar doma. S ta večjim sva šla s kolesom ven.

Sem pa bila včeraj zelo ponosna na našega škrata. Do sedaj sploh ni hotel iti na stranišče ali na kahlico (če sem samo omenila da greva na stranišče je pričel tuliti, kaj šele, da bi ga posadila gor), včeraj pa se dere lulov. Sem šla pogledat po vseh kotih, ampak nikjer ni bilo nič, le bodi je bil spodaj malo moker. Ok sem si mislila, mogoče mu je par kapljic ušlo. Ga slečem in grem po drug bodi, takrat pa ta mal v kopalnico k stranišču in sam od sebe dvigne desko, prime lulija in luka v stranišče kot velik fant. Seveda so temu sledile ovacije in pohvale. Fantič je kočno pogruntal zakaj ima lulija (zaenkrat) in čemu je namenjeno stranišče user posted image . Vem, da smo bolj pozni, ampak bolje pozno kot nikoli.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
29.4.2008 17:56:44   
KBM
KBM - ne reče se krst ampak žegnanje konjev.

UPS,sorry, saj sem mislila tko, samo napisala narobeuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
1.5.2008 16:24:39   
Udb
Pri nas se je pa viroza razvila v angino. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
1.5.2008 19:34:09   
KBM
Pri nas se je pa viroza razvila v angino.

user posted image user posted image

Pozdravite se

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
3.5.2008 17:44:20   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Pri nas se je pa viroza razvila v angino. user posted image

Ojej, čimprej se pozdravite...user posted image

No, saj mi tudi nismo brez antibiotikov. Ponovno jih je dobila zaradi vnetja desnega ušeska - in to v treh tednih dvakrat... Ampak zdaj je že OK - AB prijel in že veselo razgraja. Pravzaprav ni bilo videti, da bi karkoli bilo vneto - je bila brez vročine, čez dan lepo vesela, ponoči pa se je začela zbujati v joku. Tako, da smo posumili, da bi lahko bil ušesek.

Včeraj smo bili v Arburetumu... Sta uživala sto na uro - igrala so zakon, tako, da smo jih komaj prepričali, da je treba domov. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lp A

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
3.5.2008 20:03:53   
nana 27
Udb, čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image  Aja, bili ste čisto blizu nas user posted image  Volčji potok je super.. mi se kar ne spravimo, ker je zaradi tulipanov taka gužva. Ste šli na vlakca?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
3.5.2008 20:52:50   
Udb
Ja, saj gre na bolje. Se mi zdi. Edino ta vročina...čisto vsak dan je še tukaj!! user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
3.5.2008 22:17:36   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Udb, čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image  Aja, bili ste čisto blizu nas user posted image  Volčji potok je super.. mi se kar ne spravimo, ker je zaradi tulipanov taka gužva. Ste šli na vlakca?

Avtomobilov je bilo pred Volčjim potokom toliko, da nas je skoraj minilo iti notri. Potem so se pa ljudje kar porazgubili. Je bilo prav fino.
Vlakec jima je bolj všeč od daleč. Drugače sta pa bila non-stop na igralih. Zdaj imajo kar nekaj novih igral (gusarsko ladjo, pa krtino, kjer otroci tečejo v podzemnih ceveh, nekaj novih toboganov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
4.5.2008 10:17:54   
nana 27
Mi novih igral še nismo poskusili, ampak komaj čakam user posted image  da vidim Miha, kako bo šibal naokrog. Udb, imate še vročino? Koliko časa ste že na antibiotikih? Zdaj bi že morala past..

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
4.5.2008 20:49:10   
Udb
Antibiotik ima od četrtka popoldne, danes prvi dan od nedelje ni imel vročine. Juhej!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.5.2008 5:57:52   
KBM
Antibiotik ima od četrtka popoldne, danes prvi dan od nedelje ni imel vročine. Juhej!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.5.2008 10:21:29   
Felicity
Ojla ...

Udb - upam da se hitro pozdravite.

In še vprašanje - Ali se vaši otroci že vozijo z kolesom? Razmišljam, da bi Emi kupili kolo, čeprav tricikla ne vozi, v bistvu je tisti, ki se potiska in je navajena, da jo mi potiskamo. user posted image
So že dovolj stari, da poskusijo s kolesom (s kolešči seveda)?

Lepo se imejte ...

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.5.2008 12:33:24   
Udb
Oj.

Mi smo Marcelu kupili kolo za rd - rabljenega, s koleščki. Pa čelado jasno. Mu je všeč, rad sedi gor, ampak nisva še pogruntala, kako se poganja pedale. Občasno že, ampak da bi se pa neki peljal, to pa še ne.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 14:41:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.5.2008 14:58:12   
Felicity
Ojej Nalin - upam da hujšega ne bo.user posted image

Za Jonasa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.5.2008 17:12:07   
nana 27
Ojej Nalin...držim pesti user posted image user posted image user posted image   Tako trapasto vreme je, da mimogrede prehladiš otroka. Miha je že OK, Maji pa še kar teče rumeno iz noska..Nalin, še eno leto malo "potrpimo" in se živciramo, pa bo bolje user posted image  Urbanček in Aja, vem, da se smejita user posted image  Malo se mi svita, da zdaj trma Miha, drugo leto se mi pa lahko oba ob tla mečeta..jao jao user posted image  Udb, super novice! Felicity, mi imamo kolo, ampak tako kot pri Udb, zaenkrat samo sedi na njem in ne ve, da je treba premikat noge. Tudi mi imamo tak voziček, kjer se Miha pusti vozit user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.5.2008 23:14:26   
KBM
Nalin, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
6.5.2008 8:01:27   
urbancek
Nana27 - le zakaj bi smejala, saj tudi mi nismo iz najhujšega. Nejc je z eno besedo obupen. včasih tudi na igrišču ne zdrži, da se nebi metal po tleh, in tulil, če se kdo približa igrači, ki si jo je prisvojil (tudi če ni njegova). Velikokrat mi je prav nerodno ko se moram staršem opravičevati za njegove izpade. Ima pa še eno čudno lastost zadnje čase - pljuva kot lama. K sreči to zaenkrat počne le doma (in upam, da bo pri tem tudi ostalo). Ne pomaga ne zlepa ne zgrda, da bi ga odvadila. Samo stran pogledam že spušča slino po tleh. Samo še pomivam za njim. Saj pobrisati mora sam, ampak za njim pa moram sama pospraviti.

Udb - upam, da ste že boljši

Aja 32 -  kako kaj ušeski. Jaz mojim ravno zaradi tega stalno trak na glavo tiščim ali pa tanko kapico, še posebno takrat kadar močno piha, ker smo pri prvi imeli kar precej težav z ušeski. Sta se pa včeraj tudi malo prehladila (zaenkrat nič posebnega). Pri nas stalno piha ali pa je vroče ali pa dež pada. Včeraj smo doživeli veter, sonce, sodro, dež, samo že nagci niso padali.
Luštne slikice

Felicity - kolo na kolešček smo sprobali in sicer tako, da je samo sedel kakšni dve minuti, potem pa gasa dol s kolesa. Ga niti ne bom preveč silila. Mogoče bo sedaj dobil veselje, ko se ta večji uči rolati in bodo šli vsi z rolerji, on pa s kolesom (upam). Smo bili v nedeljo na avtocesti in je bilo super (še ne odprti), ker imamo pri nas sam breg.

Nalin - želim ti, da se z Jonasom dobro izteče

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 22:04:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4170
6.5.2008 22:57:49   
MojcaG
oj!

nalin user posted image user posted image user posted image  kaj je to obstrukcija pljuč? sliši se nič kaj fajn... držim pesti, da bo vse ok!

udb, ste že zdravi? fajn, da ni več vročine! kaj pa aja32 ? in lepe slikce! user posted image

nana, kaj pa vi? še kaj točijo noski?

urbanček, oprosti, ampak tole špukanje kot lama me je pa nasmejalo.. upam, da je samo kakšna (njemu zanimiva) faza, ki ga bo kmalu minila. in čestitke za samostojno lulanje! user posted image

jaz sem se isto spraševala glede kolesa, ji ga je mož že hotel iti kupit ob prvemu lepemu vremenu, no pol je pa itak sneg zapadel in isto sem bila mnenja, da je še prehitro. zdaj pa ji hoče nabavit rolerje. user posted image  ker ima idejo, da se bosta skupaj rolala. ja, ko opravim tečaje hitre pomoči, pol pa že. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4171
7.5.2008 6:02:18   
KBM
Joj, Nalin, kako se držite, držim pestiuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
7.5.2008 9:11:42   
Felicity
Obstrukcija pljuč - to je imela Ema, poenostavljeno je nekakšno stisnjenje pljuč, posledica pa je zmanjšanje % kisika v krvi.
Wikipedija pravi tako - http://sl.wikipedia.org/wiki/Obstruktivne_plju%C4%8Dne_bolezni

Nalin  upam da bo z Jonasom vse ok.user posted image user posted image user posted image  
A za ventolin uporabljate AeroChamber?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 11:04:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
7.5.2008 21:01:16   
MojcaG
Felicity, hvala za razlago. sem vedela, da ni nič kej fajnega user posted image .

nalin, kako gre? kako je danes Jonas? bi bilo lepo slišat/prebrat kakšno dobro novico..

< Sporočilo je popravil MojcaG -- 7.5.2008 21:02:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?