|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 8:30:01   
Teni_



Da se še jaz oglasim. Ta noč je bila kritična,pa ne zaradi popadkov. Smo zgleda včeraj preveč skakali okoli in me je celo noč tako kriz bolel, da bi se najraje zjokala. Meni do zdaj še trebuh ni nikoli otrdel(no, tudi v 1.nosečnosti mi nikoli ni), ampak me pa tu pa tam kaj zvije. Jaz imam pa jutri CTG, pa bomo videli kakšno je stanje. LP,Mojcauser posted image



(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 8:36:37   
wawa
Pikica76, zakaj pa nebi šla v porodnišnico se pokazat, ok mogoče prej počakaj še do ene 12ih da vidiš kako miga, če se ti bo zdelo da kaj manj, pa ti lepo pojdi. Pojdi tja povej kako in kaj, v najslabšem primeru ti lahko rečejo da pojdi domov......lahko da se ti je očepil čepek, potem bi bila to sluz, ampak tista voda pa res ni fina, saj če počasi odteka medna ni panike, ampak če druzga ne te lahko dajo saj na CTG.....jaz bi pomoje šla.

Pomoje je MojcaH zadnjič šla na CTG ker je svojo pikico malo slabše čutila pa kolikor vem je ni nihče nadrl, ko je prišla v porodnišnico!!

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 8:45:32   
Pikica76
Punce hvala za odgovore. Bom res še počakala. Jaz sem taka boječka kar se bolnic tiče, pol pa kar odlašam.

Sem pa mislila danes mal stanovanje preuredit (moj pravi, da ga preurejam že odkar vem da sem noseča, pol pa on čist nič več ne najde) pa kakšno novo zaveso kupit, pa se ne upam nikamor.

A veste kaj je pa men najbolj smešen zdaj ko sem pri koncu. Da če mi kaj na tla pade imam ful problem pobrat in mi je moj rekel raje pusti na tleh bom že jaz pobral glavn da teb ne odteče voda. Pol je pa včeraj ugotovil, da imava cel balkon polhn klinčkov za obešanje perila, ker ko mi padejo na tla jih težko dosežem. Je reku, da zgleda kot da jih zanalašč mečem. user posted image user posted image

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 8:53:44   
Teni_



Ja, tako kot je wawa rekla. Jaz sem šla zadnjič zvečer not, ker nisem naštela gibov (oz. sem jih po poti v avtu), pa sem šla vprašat. So mi naredili CTG in me lepo poslali domov,ker je bilo vse vredu. Boljše it tja večkrat, kot pa premalokrat, pa smo vsaj pomirjene. LP,Mojcauser posted image



(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 9:17:34   
Anonimen
Ola,
Ve ste pa zgodnje. A ste slučajno user posted image , da ne morete spati? user posted image user posted image user posted image

Wawa, kar pojdi poledat dedka. Sem zicher, da bo vse O.K, tudi, če boš malo dlje pri njem. Sicer si pa itak že skoraj na koncu nosečnoti. No, sama se š orala odločiti, jaz bi ba ziher šla.

Ne vem, kako je z vami, ampak jaz imam filing, da mi bi bo kolke razneslo. user posted image user posted image .

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 9:44:42   
Bauka
Končno ta november! Lanski je bil za naju najtežji v življenju, ko sva izgubila najinega sončkauser posted image , letošnji pa bo najlepši, ko bova dobila najinega drugega sončkauser posted image .

Mene pa že dva dni full špika čisto spodaj v trebuhuu, ko se premaknem nan postelji ali pa ko vstanem s postelje ali stola. Sem brala na RR stare forume, menda je to normalno, menda se širi medenica.

Uživajte še zadnje trenutke 2 v 1 in srečno!
Bauka, PDP 11.11.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 10:13:52   
Anonimen
Bauka, ti imaš pa srečo, da te komaj zdaj začnejo boleti kolki. Mene bolijo že od 5. m. Zdajpa tak, da imam občutek, da mi jih bo narazen potgnilo. Niti sezut se ne morem.

Ena user posted image  za tvojega angelčka pa en lubček na tvoj trebušček za tvojega sončka.

(odgovor članu Bauka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 10:14:24   
chips
Še jaz. Očitno sem pristala med novembrkami (sem tudi jaz novembrka tako da boma z user posted image skupj praznovali)user posted image ,sem imela občutek da bom rodila na prvi rok 30.10. ampak se še nič ne dogaja.Trebuh mi tao otrdeva da mi je kar neprijetno.Celo noč nisem nič spala,križ me je bolel,trebuh sem imela celo noč trd kot kamen,na wc grem 5x na noč.Naša user posted image se umirja,samo zjutraj in pa zvečer se mi javi,drugače pa počiva.
PDP 5.11.

_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 12:48:00   
NinaŠ
Živjo!

Zaenkrat sem še tu, vendar pravgotovo ne več dolgo. Sem bila danes na CTG in pregledu in me je G vprašal, če želim že danes rodit. Mala user posted image user posted image je že tako nizko, da je rekel da ni problema, pa sem se zmenila še za kak dan doma. Me je tudi pregledal - na srečo sem bila pripravljena na ne preveč prijetno stvar... user posted image (še zdaj malo krvavim). Naslednji pregled imam v soboto, vendar z opombo, da bom verjetno itak že prej prišla naokrog user posted image .

Tako da pri nas smo pripravljeni na nizki štart... ...in čakamo...

LP

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 13:03:09   
Anonimen
Nina, ne pozabit šprintarc za nizki štart. user posted image user posted image user posted image

Ti držim, pesti, da bo vse v redu. Veliko sreče in čim manj bolečin.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 13:52:42   
NinaŠ
Urška vse pod kontrolo user posted image

Glavno, če se kak dan nič ne oglasim tu gor, vedite, da sem pravgotovo v 3. nadstropju Jeseniške porodnišnice user posted image
Bom pa vsekakor mislila na vas, pa upala, da se vse kmalu preselimo, pod skupno temo, na forum Dojenček, novorojenček.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 14:16:43   
Še ena T
Ojla, punce!

Pikica76, tudi jaz sem glede bolnišnic tak zajec, da raje še mal počakam, pa saj dokler čutiš gibe je vse v redu - no, vsaj tako mi je zagotovila G., ko sem ji rekla, da se mi pojavlja voden izcedek zadnje tedne, prej se mi ni pa nikoli. Baje hormoni delajo 100 na uro, pa nožnica se čisti.

URSA je prisla lepo nazaj domov še za nekaj dni v enem kosu. Bo treba zgleda še malo počakati.

Chips, a ti si pa po novem novemberka? A nisi imela prvotno roka že precej nazaj?

MojcaH, ta drugi user posted image  bo pa zgleda bolj točen, kot je bila Teja.

NinaŠ, tebi pa veliko sreče, ko si že v nizkem štartu. Jaz bi se najbrž odločila, da grem kar rodit na tvojem mestu, ko sem tako živčna že zdaj.

Wawa, pojdi obiskat dedka. Veš, takšni trenutki, ti potem, ko ljubljene osebe ni več, ogromno pomenijo. Pišem iz lastnih izkušenj... Pa povej mu, koliko ti pomeni, pa da ga imaš rada.

Pozdravček tudi vsem ostalim novemberkam, pa božajte bušije,

Teja


(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 15:01:29   
Pikica76
Chips jaz imam pa rojstni dan 5.11. tako kot ti PDP. user posted image  Upam da bo naš pikec počakal da bo mami praznovala čez vikend. Teja hvala za tolažbo, itak da nisem šla v porodnišnico, jaz bom po moje še ko bom imela popadke na 5 minut težila da še mal doma ostanemo. user posted image  


(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 15:26:49   
Anonimen
Ok, Urša sporoča, da je odpuščena, ko mi je poslala nazaj sms, je čakala na moža, diagnoza je pa lažen porod user posted image


LP,RBuser posted image

(odgovor članu Pikica76)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: novembrke tečemo častni krog
2.11.2005 16:49:35   
petarda
A tud diagnoza lažen porod obstaja???user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem imela danes CTG, pred tem sem imela zjutraj en tak popadek, da čeprav je to moj prvi user posted image  točno vem, da je bil popadek, saj sem ga morala kar pošteno predihati in to nič drugače kot vdih čez nos in izdih čez usta...čeprav sem morala kar pomislit kako to gre... in potem sem to omenila moji G, ki me je ginekološko pregledala, je bolelo ko user posted image . Rekla je, da sem mogoče 1cm odprta, vendar se še nič konkretnega ne dogaja, lahko pa se začne vsak trenutek... No potem pa grem na WC in kri...še dobro, da malce brskam po forumih in pri Pušenjaku, da sem vedela da je od pregleda, drgač bi me kar pobralo.... No zdaj pa je res skrajni čas za spakirat še zadnje stvari, zdaj pa res nikoli ne veš, čeprav se zna zgoditi, da pol bomo še čakal...kakorkoli, lepo se imejte in se tipkamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 7:54:43   
Urša
No, pa se vam pridružujem še za neki časa. user posted image user posted image user posted image  Ja, na srečo nama 1.11. ni bil namenjen. So mi jo pa čarovnice orng zagodle s tremi popadki! Začeli so se okol 9h zvečer in ob 2h bili že eno uro na 10 minut, sam še vedno bolj švoh.
Seveda panika, predvsem z moževe strani... zbudim Niko, v avto in jo odpeljeva k našim. V avtu je blo pa konec, nobenga popadka več. user posted image  Vseen sem se šla preventivno pokazat v porodnišnico (kr v Lj, da bo bližje), samo da potrdijo, da je vse OK in da grem brezskrbno domov. V sprejemni me pregledajo in rečejo: "Gremo rodit, 3cm ste odprta." Pa ne, no! user posted image  
Britje, klistir, čakanje... pol pa v porodno, brez popadkov. Po posvetu z babico sva bili obe mnenja, da je brez veze neki na silo, ker sm prvič lepo rodila po naravni poti in tud zdravniku sm rekla, da ne želim, da bi porod sproži (le kdo si bi to želel na ta dan?). Ko me je pregledal, je bil pa tko grob...user posted image  res brez občutka. Pol so me dal na oddelek in ker se ni še naprej nič dogajalo, so me po CTGju in UZ včeri popoldne odpustili. user posted image  Sm čist zadovoljna. Zdej morm k G po novo napotnico za porodnišnico. Popadkov ni nič, imam pa že kr orng sluz, najprej je bla krvava (od pregledov), zdej je pa čedalje bolj prozornorjava in razvlečena.
Hvala Ribici, ki je obveščala in vam, ki ste mislile name. user posted image
Wawa, se vidiva v Postojni!user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 7:56:34   
amy26
Dobro jutro
Jaz sem še v enem kompletu, si pa res zelo želim čimprej roditi
te zadnji dnevi se pa res vlečejo. Jutri imam ctg upam da bo vse ok.
Wawa, kako je bilo včeraj na ctg-ju ti je kaj zaznala popadkov, kako dedek?
lep pozdrav

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 7:59:51   
amy26
Urša, sam da je vse ok, res je smotan če imaš popadke pol pa nič, upam da vsaj ni preveč bolelo in da se sedaj dobro počutiš.
Očitno tvoja bebica še noče ven ji je preveč lepo v tvojem trebuščku. 

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 8:10:04   
simi-2
Dobro jutro punce !
Vidim, da ni nič novega, da ni še nobena pošprintala v porodnišnico. Včeraj sem imela ctg. Vse je še ok, bebica se giblje, popadkov še ni, tako da grem na naslednji ctg na rok 12.11.Je bla včeraj v PO pa kar gužva na čakanju za ctg.
Sanjab vidim, da imave na isti dan rok, kje boš rodila, mogoče se vidimo ?
Res se ti zadnji dnevi kar vlečejo, pa da bi bilo še vreme lepo bi bilo boljše počutje. Tako pa je ta megla in kar dol tišči, pa še tema je ob 17h.
Punce imate že vse pripravljeno za prihod novega člana ?
Lep dan še naprej .

by by Simi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 9:20:39   
Anonimen
Oj, dobro jutro.

Lepo Urša, da si prišla nazaj k nam. Bi ti bilo dolgčas, da bi bila sama na forumu dojenček.

Dajmo se user posted image user posted image user posted image zmenit, pa gremo v skupinicah rodit.

No meni je bila ta noč user posted image .Spala sem od enih do treh, pa od 7 do osmih. Mislim no.. Sem morala kar 3 močne popadke predihat. Potem pa sem čakala... Pa nič. Zdaj me pa spet orenk špika na 15 minut.

Pismo, tiste, ki ste že bi noseče. A  vedno toliko traja? Ko se že hočem spakirati v bolnišnico pa vse neha. user posted image

Ej imam veselo novico. Baje bodo mi danes po 4m. končno pripeljali omaro za babeka. Jutri pa cel posteljko in previjalno. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu simi-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 9:23:22   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image , ali raje dober dan!

Še sem tu, čeprav so mi včeraj popoldne in zvečer popadki kar pridno kravžljali živčke..., obenem pa je bila mala user posted image tako živahna ?, da je bilo že kar malo neprijetno. No čez noč se je umirilo in sedaj zjutraj je še tud bolj ko ne mirno, le ful me dol tišči, če stojim oz. hodim, tako da bom raje kar počivala (sedela za PCjem user posted image ) in tako mogoče še za kak dan podaljšala najino simbiozo.

LP

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 9:29:50   
NinaŠ
Urska na tvoje vprašanje ne vem odgovora, čeprav sem enkrat že rodila - takrat mi je enostavno 5 dni pred PDP začela odtekat plodovnica in sem vedela, da je to to. Zdaj sem pa tud sama mal zbegana, saj takih občutij, ki jih doživljam zdaj, ne poznam. Pa vsi pravijo, da veš kdaj se začne zares #$#$#"%&% !

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 10:07:20   
wawa
Ahoj!!!!

Sem bila tako izmučena včeraj, da ni bilo nič več energije za poročilo.

CTG - vredu vidni neki blagi popradki ampak je una tam rekla da ni blema, svojega zdravnika itak nisem videla ker je na dopustu ta teden........tako da ne vem če sem že kaj več odprta kot pred enim tednom....

Dedek - slabo in vsak dan slabše. Pri teh letih je bilo to za pričakovati, ampak zdravniki še niso obupali in jaz tako z njimi vred tudi ne. Na srečo imam na oddelku kjer leži znanko, tako da smo na tekočem z vsem. Optimizem do konca jaz pravim, sploh pa nimam kaj, je dolžan pravnučka/pravnukinjo videt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urša - pomoje je tvoja pikica vedela tvoje želje glede 1.11. in se je odločila počakatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urška - KUKUC A SI ŠE TUKAJ, A SI ŽE DRUGJE??????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 10:11:12   
Urša
No vidiš Urška, pa boš le dočakala sobico! Pri meni je bilo isto, smo imeli previjalno naročeno, da pride en mesec pred rokom, pa sm jo vidla šele, ko sva z user posted image  prišli domov. Je mož vsak dan težil po telefonu, da sm že v porodnišnici in jih spraševal kje mislijo, da se bomo previjali. user posted image  No, pa so končno poslali.user posted image  Zdej morš počakat doma, da vidiš sobico... ah, drugače bo pa še lepše presenečenje, ko se vrneta. user posted image
Hm, glede popadkov... jst sm jih v 1.nosečnosti res imela nekje 2 tedna, ampak zelo blage in ko so na dan poroda prišli tisti tapravi, sem vedla, ker sm se mogla vmes absolutno vstavit, se nekam naslonit in jih skoncentrirano predihat. Ko so bili na 5 minut, se vmes ni dalo več pogovarjat, tko da... se je dogajalo intenzivno, kar tokrat v moji situaciji ne morem trdit.
Ja, diagnoza LAŽNI POROD res obstaja.user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: novembrke tečemo častni krog
3.11.2005 11:00:17   
chips
Punce jaz ponoči nič ne spim.Mi trebuh full otrdeva  pa spodaj me boli kot bi imela menzus!!Sedaj sem dobila pa še vnetje rok imam pa čez 2 dni!
Jutri ima pregled upam da me bo dal G. na CTG,ker do sedaj me še ni!!
user posted image user posted image Se mi javi malo zjutraj in malo zvečer ,čez dan pa kr počiva.
Uživajte!!

PDP 5.11.

_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?