|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
1.12.2005 9:25:59   
mml
Ja pa je tukaj...tale "težko pričakovani" december user posted image .
Pri meni nič novega...še vedno v enem kosu. user posted image  je vsa zgužvana pod mojimi rebri, čeprav ji dopovedujem, da to ni prava smer za izhod user posted image , ampak očitno je bolj trmaste sorte...najbrž po mami user posted image , vsaj user posted image  tako pravi.
Trebuh še vedno občasno otrdeva, ampak povsem neboleče, edina sprememba je, da se občasno pojavlja kar konkreten občutek tiščanja navzdol in seveda zbadanje v nožnici user posted image . Sicer imam pa vsega počasi dovolj, trebuh je vsak dan večji, očitno se user posted image  seli naprej. Po drugi strani pa me počasi stisne, ko pomislim na porod (do pred nekaj dnevi sem bila čisto "cool" kar se tega tiče). Vedno bolj me skrbi, da mi bodo porod sprožili, ker se ne bo nič dogajalo user posted image  in se bo vse dogajalo v porodnišnici, ne pa tako kot v mojih idealnih predstavah, da pridem rodit s popadki na 4 minute in odprta ene 5cm...ja sej vem predstave in sanje so eno, resničnost pa drugo. Skratka tolažim se s tem, da so še vsi user posted image  prišli na svet user posted image .
Sicer pa sem ponoči spala obpupno (in posledica tega je tudi tale moj negativen odnos do vsega), pa še zunaj je vse sivo in zdrizasto...no ja..sej bo.
Doma je pripravljeno in spakirano vse kar je potrebno (lažem, manjka še olivno olje za user posted image  iz lekarne).

Lepo uživajte v preostalih decembrskih dneh in uživajte v pričakovanju letošnjih posebnih decembrskih user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
1.12.2005 9:36:25   
tinkamiška
Hoj!

Pri meni je približno tako kot pri mml, sem se kr mal nasmejala, ko si pisala o svojih občutkih...

Tudi jst veliko razmišljam in ponoči napol sanjam svoj porod in tudi jst upam, da mi nebo treba sprožiti poroda. Najbolj zoprna mi je misel, da mi bo plodovnica začela napol odtekati, popadkov pa od nikoder...ne, ne, jst bom sedela doma in čakala na Novo letouser posted image user posted image user posted image

Grem pa zdejle na CTG, prvič in upam, da mi ne bo treba ležat na hrbtu, ker hitro zlezem skupaj in mi je prav zoprn ta občutek.

Za najino punčko je vse pripravljeno, moj nahrbtnik pa tudi stoji ob postelji, bo pa še treba kej notri dat, preden grem v Rim.

Ja, sem obrnila lista na dveh koledarjih, ki jih imam doma in zdej čakamuser posted image


Lepo bodite in prav zanima me katera bo prva decemberkauser posted image

lp,
Tinka 

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
1.12.2005 10:00:19   
šnucika
In je tu decemberuser posted image !

V teh dneh,ko se nisem nič oglasila, se pri meni kar nekaj dogaja.Sicer so tiste grozne bolečine izpred tedna skoraj minile....me pa vse še bolj dol tišči.Mala prebivalkauser posted image še vedno precej telovadi,včasi zelo boleče,v vse smeri.
Včeraj imela pregled pri G,ki meni,da je vse normalno...razen,da mi pritisk preveč skače,iz nizkega,na visokega,tako,da če do torka ne bo boljše,ko imam spet pregled,grem en teden noter čakat.....to pa si res ne želim user posted image !Trebuh se mi je spustil za dva cm,drugo pa vse o.k.Otrdevanje na spisku redno.čez cel dan.
Drugače pa upam,da ne bo preveč prehitevala ta moja mala user posted image ...in da bom v prihodnjih dneh imela čas za uredit stanovanje z okraski,pa smrečico...pa kakšno darilce pripravit.
In na koncu ,pri vsej tej paniki,da bo prej,bom še 20. sedela doma...user posted image ...no,upam,da ne...

Pozdravček z danes hladne obale.....

šnucika...39.t




_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
1.12.2005 10:14:15   
NRMM
Decemberski pozdrav tudi iz moje strani. No pa se je začel težko pričakovani mesec user posted image .

Sem še v enem kosu, čeprav je bil včeraj občutek povsem drugačen, ampak se je vse umirilo, ponoči pa bilo tudi spanje zelo zadovoljivo user posted image .
Sem povsem mirna, kar se tega tiče, če bo potrebno iti rodit, je pa to drugače pri mojem možu, ki je sicer v tujini ampak me je včeraj, ponoč in že danes klical večkrat, kot celo leto user posted image user posted image , no da o očetu in mami ne govorim. Sploh ne razumem zakaj taka panika, gsm imam, rešilec me bo tudi našel, ko bo potrebno, not pa še tudi nobeno user posted image  ni ostalo, tako da...
Ugotavljam pa, da je danes naše user posted image  kar mirno. Ob 9 je bilo par premikov, mal prej 2, drugače pa je bolj kot ne mirno, niti ponoči nisem nič čutila, da bi me kaj božalo po rebrih. Mogoče pa bo res kmalu, da se posvetim papežu pred očmi user posted image user posted image .

Lep prvo decemberski dan, uživajte, predvsem pa se pustite razvajat.



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
1.12.2005 10:46:48   
arielca
No, pa še jaz...

Včeraj je bil moj sonček precej miren, danes pa ima že intenzivno telovadbo. Predvsem se preteguje in očitno mu/ji ni nič kaj zelo všeč, ker ji zmanjkuje prostora. Upam, da se kmalu naveliča neudobnega pretegovanja in pokuka na svet user posted image .

Stvari imam pripravljene, potovalko spakirano, stvari za dojenčkov prihod domov so že v nahrbtniku, dodati moram še oblačila zase. Kar ne vem, kaj naj stlačim v nahrbtnik, da bom lahko oblekla... Mam pa probleme user posted image user posted image !

Moj trebušček je bil že celo nosečnost bolj nizko, zdaj pa se je še malo spustil in me sploh vse tišči navzdol. Tudi pri meni se pojavlja špikanje v nožnici, pa včasih imam podobne bolečine kot pred menstruacijo (na te 'užitke' sem že čisto pozabila user posted image ), otrdeva mi trebuh,... V glavnem, en kup malih nakov pa nič konkretnega.

Porod me malo skrbi. Znam biti čisto panična user posted image , pa se potem nekako pomirim...  Dajejo me mešani občutki, ampak od vsega si najbolj želim, da bi bilo hitro mimo. In da user posted image  ne bi preveč zamujal...

No, december je tukaj... In zdaj smo me na vrsti... In lahko le še odštevamo dneve... Kaj je teh nekaj dni v primerjavi z 9 meseci????

Pazite nase! In upam, da kmalu dobimo prvo pravo decembrko. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
1.12.2005 11:09:20   
uniq
Punce predlagam da odprete novo temo saj je vaš mesec že tu in se ne bliža več....tako da.
Sicer pa mam sama en kup težav in ponoč eni sumljivi sunki kot popadki....tko da mogoče se vam pridružim....ampak šele nekje konec meseca se razume....
Naj vam hitro minejo poslednji dnevi v enem kosu in čimprejšnje cartanje z vašimi user posted image ....pa seve dal čim lažji in hitrejši porodi...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 206
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?