Nej
|
Lep pozdrav! Mi smo z morja. Uživali smo 100 na uro. Anej prva dva dni ni hotel niti blizu morja, nato pa je začel tako noret, da ga več nismo ven dobili. Smo morali z plaže, ko je imel že čisto modre ustnice . Pri nas je novo to, da smo začeli z uvajanjem na kahlico. Zaenkrat uspešno. Pove kdaj bo lulal in potem hitro letimo na kahlico. Danes se je celo pri varuški pokakal na kahlico, s tem, da se je sam gor vsedo, potem pa je poklical varuško in rekel ' bek, dek, bavo' . Ponoči in zunaj še zaenkrat seveda plenica. Govori že vse, nekatere besede že zelo lepo pove, nekatere toliko, da je razumljivo (ne ve reč sičnikov, šumnikov, R-ja pa F-ja), nekatere pa čisto po svoje kot na primer voziček je GIGA . Tvori že kratke stavke (mami pidi, ki je mami,.....) Ima novo finto, da ga po stopnicah navzdol ne smem več držat za roko, reče 'mami, ne,ne, ogaja (ograja), se prime za ograjo in gre, navzgor pa obvlada že celo brez ograje. No mogla sem malo napisat kako kaj Anej napreduje, ker že dolgo nisem nič pisala. Čestitke Max, da je brez pleničke . Pri meni nič novega. nisem. Še kaj pišem!
|